Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
3 parádés 1 kabaré negyed
mondjuk a bírók se voltak a csúcson (ahogy egész hétvégén imo)
Negritis
ja, roby jól visszarántotta allent a labdalopás előtt. bár utóbbi is rájátszott, de az döntő jelenetsor volt.
gedam
Pont annyira döntött, mint amikor Fowlert megrántották a INT előtt, amivel visszajött a Chargers. Lehet ezeken vitatkozni, de alapjában véve nem léptek elő főszereplővé a zebrák, a csapatok döntötték el. Be kell rúgni a negyvenes FG-t. Mind Manusnak mind a kisgyereknek.
Zalán
Mondjuk McManusnak 50-ről kellet volna berúgni, de a Mile High-on neki annak sima ügynek kellett volna lennie... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Negritis
ja, roby jól visszarántotta allent a labdalopás előtt. bár utóbbi is rájátszott, de az döntő jelenetsor volt.
gedam
Pont annyira döntött, mint amikor Fowlert megrántották a INT előtt, amivel visszajött a Chargers. Lehet ezeken vitatkozni, de alapjában véve nem léptek elő főszereplővé a zebrák, a csapatok döntötték el. Be kell rúgni a negyvenes FG-t. Mind Manusnak mind a kisgyereknek.

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Magunknak tettük nagyon nehézzé a meccset. Így nem lehet egy 4. negyedet lemenedzselni. Borzalmas volt..
több mint 8 éve
gedam 6 483
Negritis
több mint 8 éve
Negritis
Nem nagyon volt komolyabban kritizálható ítéletük szerintem, a 2 Roby-féle DPI az volt, az INT előttire nem szoktak annyira közel a LoS-hez zászlót dobni, egyedül Siemian sisakjának levétele volt karcos, de ott úgy látszott, hogy inkább Watson hónaljában akadt meg a sisak, nem a védő vette le...

több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Denver's six consecutive opening game wins is the longest current streak in the NFL.

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 624 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
3 jó negyed, meg egy kritikán aluli...

Nem éreztem indokoltnak, hogy 12 perccel a vége előtt beálltunk konzervatívra, meg is lett a böjtje, a végén Shelby megmentette a dolgot, de ennél több kell a 4. negyedben, sokkal...

több mint 8 éve
Manusnak örülünk, tehát eljött az idő, hogy a 60+ os mezőnygólokat is elkezdje berugdosni jó százalékkal.
Manning után Ware és Ward sincs velünk. Komoly leaderek csukták be maguk után a Mile High hazai öltöző ajtaját. Még egy ikon távozott a gyepről azonban, akit "lehetetlen" lesz pótolni. Hét év után nincs az aktív rosteren, mondhatni eldobta a fehér trapéz rojtos bőrnadrágot, a weszkócsizmát és a narancssárga pompomot Sam Boik, aki az elmúlt öt idényben a cheerleadereink kapitánya volt. Rövid barna haja, természetessége igazi unikum volt a sok amerikai egyenszöszi között. Személyes kedvencem nagy űrt hagy maga után. Kétszer volt a DBC Calendar címlapján, részt vett két Super Bowlon és egyszeres ProBowl résztvevő. 2014-ben Cheerleader of the Week elismerést kapott a Sports Illustratednél.
Egy interjúrészlet vele, igaz még a SB győzelem előtti időkből:
What is your most memorable experience as a Denver Broncos Cheerleader?
In the 2011-2012 football season, my most memorable experience was the final touchdown scored by Demaryius Thomas in overtime during the playoff game vs. the Pittsburgh Steelers. I was cheering in the southwest corner of Sports Authority Field, right where it all happened, and I'll never forget the energy that exploded throughout the stadium. It gave me goose bumps! I remember rushing to hug and congratulate my teammates! For me, that was the most exciting moment on the field and the most memorable Broncos win! One clear example of Mile High Magic!

Azért ott lesz a jövőben is a stadionban
Köszönet tehát a sok sok bájos mosolyért és mindenért innen is Sam I Am !
😀

Szerkesztette: Zalán

több mint 8 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Brandon McManus újabb 4 évre aláírt. 😊
több mint 8 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Jo erzeseim vannak az elso meccsunkkel kapcsolatban, az offseasont csendesen figyeltem, ideje mar hogy elkezdodjon a szezon.
Hajra!😊
több mint 8 éve
Kitettük Kyle Peko-t a tegnapi edzés után, valszeg jön még valaki valahonnan (FA vagy PS) a hétfői meccs előtt...

Kerr és Crick tuti nem fog játszani, ahogy Lynch és Booker se, előbbiek miatt jönvalszeg egy DE a keretbe...

több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
csékák:
Offense: Siemian + Demaryius Thomas
Defense: Miller + Talib
ST: McManus

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Johnatan Williamsszel teljes a PS.
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F0530%2Fr214044_1296x729_16-9.jpg
Broncos make winning bid to sign Jonathan Williams to practice squad
The Broncos agreed to terms with RB Jonathan Williams to join their practice squad, giving him a deal worth $30,000 per week.

Bills vágta ki. Általában 1 embert valamelyik másik csapattól hozunk, az összes többit a saját TC-ből. Két dolog miatt érdekes ez
- egyrészt többet fog keresni mint a rostert fogó Jamal Carter, mert ekkora árverés volt a csávóért. McCoy backupjának gondolták sokan ehhez képest let waivelve.
- másrészt a cikkből kiderül az is, hogy hasonlóan vesztettük el Slotert. Akartuk hozni PS-be, de a Vikes ránk licitált és ő inkább oda ment.

Amúgy korábbi 5. körös pick, tavaly 27 futás 94 yard 1 TD. Hogy STben milyen volt azt nem tudom.
Most PSben 21 futás 121 yard

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez a locker room hangulat dolog egyébként is inkább a média meg a fanbase projekciója, mint valós probléma. A fanbase szereti a saját hangulatát kivetíteni, mint locker room hangulat, ha valami nem tetszik. 😊 Ha Belichick elküldheti Logan Mankins-t idény előtt pár órával, vagy idény közben ukmukkfukk elcserélheti Jamie Collins-t és SB-t tud nyeri utána, akkor a dolgot lehet kezelni, és kezelik is.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Shelby Harris és McManus a PFF AllPreSeasonTeam-jében
 www.profootballfocus.com/news/pro-2017-pff-all-preseason-team
FWIW Harris a legmagasabb grade-del

több mint 8 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
De nem a 10. OL miatt ment és nem is Oszi maitt.
Szerintem eldőlt, hogy Simmons kezdő és csereként valamiért nem számoltak vele. Az is lehet hogy ő nem akart csere lenni, de az eddigi nyilatkozatokból ilyen opció nem rajzolódott ki.
Black_Adder
Még egy utolsó megjegyzés:
- azt is abszolút reálisnak tartom, hogy a TC alatt VJ-ék látták h Simmons kezdő szint, le is tették mellette a voksot mint kezdő. Ezzel ügye padra szorult volna Ward és attól tarthattak, hogy töréseket okozott volna az öltözőben, pont amiatt mert nagy hangja és "befolyása" volt (arról nem beszélve h azért nem mensa tag + ő nem kussolt be sose, ha vmi nem tetszett neki...).
- ehhez pedig pluszban jöttek még a korábban felsoroltak, köztük kiemelve Jamal meglepően jó játékát és már el is dőlt a sorsa...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
Nem tudom az utóbbi éveket, de szerintem most a 6 WR + 5 RB (FB-el együtt) vitt el sok helyet, meg a 6 DE...
StormST
Lynch sérülése maitt most nem 25-25 az arány, hanem 26-24 az O javára. De eredetileg 25-25 volt és akkor is 9 DB volt csak. Azóta ugye Ray ment IR-re és OZ jött helyette.
Úgyhogy inkább a DL vihette el azt a +1 embert. Ott ugye Kyle Peko-t először menesztettük csak visszahoztuk és ugye többen sérülésekkel bajlódtak azért kellhet az extra ember.

De minden évben van 1-2 liftező, aki hol kikerül hol bekerül. Mondjuk DBből PSben is csak 2. Egyébként ha itt tartunk, idén sajnos jóval kisebb figyelmet tudtam szentelni az OTAknak és a TCnek mint korábban, lehet ezért, de általában fantáziadúsabbnak szoktam találni a PSt. Aztán lehet csak azért, mert most jobban a médiahypera hagyatkoztam ami általában elkerüli a PS warriorokat....

A 6 WR+5RB a TE sort rövidítette, ott most csak 3 van, Kubesnél 4 volt.
De ha már WR és RB.
- Sunshine van érthetetlenül hátul számomra. Az oké, hogy nem slot és általában DT Sanders a két szélső elkapó. De 4 WR-es szitukban vagy vmelyik sztár pihentetése esetén én egyértelműen őt akarnám látni a pályán.
- Janovichra vagyok kíváncsi milyen helyet / szerepet talál neki McCoy. Korábban nem nagyon használt FB-t, Janovich viszont az egyik reménysugár volt a tavalyi O-ban.

több mint 8 éve
Nem tudom az utóbbi éveket, de szerintem most a 6 WR + 5 RB (FB-el együtt) vitt el sok helyet, meg a 6 DE...

több mint 8 éve
Akkor meg is oldottuk a rejtélyt. nem volt 10. OL emberünk, ezért kellett Wardnak mennie 😛

Amúgy a korábbi években szerintem 10DB-vel kezdtük a szezont, most csak 9-et számolok, de szerintem nem Ward lett volna a 10. Mert ha játéka számít, akkor a 9-be is befért volna. Itt a pénze, a kora, a sérülése vagy valami olyan tényező számított amiről nem tudunk. Mondjuk nem hallottam hogy a pénzét megpróbálnánk újratárgyalni vagy hogy több meccset ki kéne hagynia a szezonból, a korában egyedül biztosak lehetünk, de tavaly olyan nagyon az se látszott rajta.

De nem a 10. OL miatt ment és nem is Oszi maitt.
Szerintem eldőlt, hogy Simmons kezdő és csereként valamiért nem számoltak vele. Az is lehet hogy ő nem akart csere lenni, de az eddigi nyilatkozatokból ilyen opció nem rajzolódott ki.

Igen valószínűleg kellett Carter biztató játéka is ahhoz, hogy meg merjék ezt húzni, mert 3 jó safety kevés lett volna a szezonra, 4 viszont pont elég lehet.

több mint 8 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Annyival egészítenélek ki TJ ügyileg, hogy nem csak Simmons és Parks fejlődése miatt döntöttek így (Simmons állítólag a box környékén fejlődött sokat), hanem mert az UDFA Jamal Carter nagyon jól játszott és egyszerűen úgy látták, hogy nem tudnánk PS-be csempészni (ez némileg megmagyarázza azt is h miért most raktuk ki Wardot, valszeg ők sem gondolták h már most ilyen jó Jamal).

Így már érthetőbb h Elwayék úgy döntöttek, hogy inkább elengedi TJ-t, akit a kezdőben idén Simmons tud helyettesíteni, míg hosszútávon Carter ad mélységet - szotyiért hozzáteszem.
Általános Doktor
Ha úgy érzed nem tudsz PS be csempészni valakit akkor nem a top S-t, (aki nem mellesleg leader talán ez volt a baj, biztos lesznek majd pletykák) teszed ki az 53 ból hanem a 10. OL embert...
gordon
Nem értek egyet:
1. ezen a poszton jobb a depth mint (a CB-t leszámítva) bárhol a csapatban
2. papíron Simmons nem gyengébb mint TJ | (coverben jobb, futás ellen gyengébb - megjegyzem tavaly ő volt az egyetlen secondary játékos aki 200+ szerelési kísérlettel rendelkezett és egyetlen egy missed tackleje sem volt!) | , cserébe jóval fiatalabb és olcsóbb
3. több leader is van a csapatban, a D# oldalon Von abszolút azzá vált, így pótolható ez a szerepe
4. öregszik, ami az ő posztján talán gyorsabban is meglátszik mint sok másikon
5. voltak tavasszal egyeztetések a hosszútávú szerződésével kapcsolatban, amik zátonyra futottak.

Am egy átlagtól jobb, csupaszív játékos, akit én nagyon bírtam, ezért szomorú vagyok, hogy már nem a csapat tagja | ellenben örülök h a bucs vitte, őket Winston és a ManUtd-s kötődés miatt bírom | , de abszolút látom azokat a racionális okokat, ami miatt mennie kellett.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Annyival egészítenélek ki TJ ügyileg, hogy nem csak Simmons és Parks fejlődése miatt döntöttek így (Simmons állítólag a box környékén fejlődött sokat), hanem mert az UDFA Jamal Carter nagyon jól játszott és egyszerűen úgy látták, hogy nem tudnánk PS-be csempészni (ez némileg megmagyarázza azt is h miért most raktuk ki Wardot, valszeg ők sem gondolták h már most ilyen jó Jamal).

Így már érthetőbb h Elwayék úgy döntöttek, hogy inkább elengedi TJ-t, akit a kezdőben idén Simmons tud helyettesíteni, míg hosszútávon Carter ad mélységet - szotyiért hozzáteszem.
Általános Doktor
Ha úgy érzed nem tudsz PS be csempészni valakit akkor nem a top S-t, (aki nem mellesleg leader talán ez volt a baj, biztos lesznek majd pletykák) teszed ki az 53 ból hanem a 10. OL embert...
több mint 8 éve
Nem tudom, hogy Lynch sérülése előtt volt-e tervben, hogy hozunk egy veterán QB-t harmadiknak, de nem nagyon hiszem, viszont Oszi kapóra jött legalább... 😛

több mint 8 éve
Míg Sloter ugyan pofásan nézett ki, de Elway elmondta (neki is), hogy egy rookienak óriási ugrás az előszezon után az éles meccs | szerény elmondása szerint még neki is az volt |
Általános Doktor
Elway konkrétan átesett a saját lábában az első éles snapjén | rámosolygott Frank Lampert, mint egy fogkrémreklámban és ő ott helyben visszaadta volna az összes pénzt, amit arra a szezonra kapott, csak elmehessen onnan | , de rookieként volt olyan is, hogy a guard mögé állt fel nem a center mögé 😀

több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Oszi nem jo, de jobb mint letolt gatyaval ott allni egy meg megnyerheto meccsen (ha nincs QB), es utana a szezonban. Nem hiszem, hogy Elway Oszit akarna, de jobb a szamar, ha Bronco nincs.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...