Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Atlantában nem néznek meccseket? 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Teabee Denver Broncos 794
pont gépeltem... 😊
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 631 — The Mathematician
Adam Schefter‏Verified account @AdamSchefter 2m2 minutes ago
More
Denver traded OT Ty Sambrailo traded to Atlanta for a 2018 fifth-round pick, per source.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 447
 twitter.com/NickiJhabvala/status/903358362158379009

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
5. Az ILB depth továbbra se tetszik Marshall jó, Davis elmegy, csak nehogy szezon végén a szó másik "távozik" értelmében menjen el. Zaire, Nelson elfogadható depth, de nem igazán látok olyat aki elő tudna lépni kezdőnek. Az UDFAkban se látok most nagy fantáziát. Pedig valaki PSbe kell hogy jusson közülük és jövőre a rostert kell megcéloznia... Ilyenkor már vki bandwagonján szoktam ülni jó esetben.
Black_Adder
Csak még egy megjegyzés az ILB poszthoz, amíg még itt van Ward. Ő nem egyszer játszott nickelben dime-ban LB-t. Kicsit se féltem Simmonst, amikor át kell vennie a kezdő S posztot, de ő LB-t nem fog játszani. Parks se.

4,5 millióból 3,2-t tudunk felszabadítani. Ez ezen a szinten nem pénz Wardért. Trade-nek lehet értelme, mert most még kapnánk érte vmit cserébe, de cutnak nem sok. Talán van olyan DB, akinek így csinálnánk helyet és félünk, hogy nem tudnánk visszahozni PS-be, de ezt se tartom valószínűnek.

VJ azt mondja, hogy nem mondhat semmit + bullshit
“Nothing on that,” coach Vance Joseph said when asked about Ward following the team’s win Thursday. “Again, it is going to be a long weekend of a lot of transactions you know, so I cannot speak to that. At the end of the day, we want the best guys for our football team, and if he is one of them, he will be.”Vance Joseph

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Nem gondolnám, hogy ennyire pénzszűkében vagyunk, persze Ward-nak csak most van trade értéke, de én inkább megtartanám, annyira azért az a depth nem mély...

több mint 8 éve
Nálam Super Bowlt nyerünk a 70. oldalon 😀, de a 35-en Elway azonnal cáfolja a Talib pletykát...
Wardról Brroncos közeli hírforrások írnak. Nem mintha Klis nem írt volna még hülyeséget, de amiről ennyi helyen cikkeznek az gyakran megtörténik...

Egy cutnak kevesebb értelme lenne mint a trade-nek, de nehezebb úgy trade-elni, ha a beatwriter is leírja, hogy 95% hogy repül...

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 340 — Így remélem megfelelek nektek.....
No ha így lenne, akkor Weapon X-l fordított utat igazán bejárhatna. 😊 Ránk férne még egy S. Jenkinsel együtt már nem lennének rosszak. De ez persze csak álom.
több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Tényleg áruljuk Wardot?
Mély a poszt, annyira nem kiemelkedő, nem fiatal, és szerződése utolsó évébe lép, de mégiscsak egy jó kezdőről van szó...
Black_Adder
nfl.com-n olvastam vmit h open for trade
de elvileg cáfoltuk
Negritis
 twitter.com/RapSheet/status/902574916968390656

Nem cáfoltuk. Von mondta, hogy amikor hallotta azt hitte fake news. Amúgy több forrásból megerősített, csak nem ma volt, hanem pár napja.
Sőt most már azt írják, hogy 95%-hogy cutoljuk. Mondjuk a képletre kíváncsi lennék, amivel ezt kiszámolták, de az biztos, hogy a hírek nagyon abba az irányba vezetnek, hogy Ward nem lesz itt szezonkezdetkor.
Stewarttal hosszabbítottunk, Simmons nagyon jó rookie szezont futott, ott van még Parks és Carter. Vele biztos erősebb lenne a sor, de ha Simmons előtte van, akkor ahhoz biztos sokat kapna, hogy 3. S legyen a sorban. Vagy, mivel utolsó éve vélhetően kevés a garantált sokat lehet spórolni rajta és nélküle is mély a poszt, vagy csinált valami hülyeséget vagy utolérte a kor. Nem tudom. Nagy szerepe volt egy korszakos védelemben, ezt akkor se veszik el tőle, ha most elválnak az utaink...

Tavaly Tálibbal csináltuk ugyanezt - mint ha úgy emlékszem. Azt mekkora szezont futott.
Zalán
Nem, Talibot sosem árultuk. Talib lábon lőtte magát és egy eltiltás lógott a levegőben, trade vagy cut sosem. Nekem legalábbis abszolút nem rémlik, pedig tavaly jobban követtem az eseményeket.
Black_Adder
Lehet nem árultuk, hírként mégis futott a sztori, ha visszalapozol, a 70. oldalig, ott folyt a diskurzus erről. De oly mindegy. Wardot nem csak a játéka miatt sajnálnám, de ő teamleader az öltözőben, amiből nálunk fogyóban vagyunk. Simmons jó volt, de egy első év még nem kötelez, főleg nem ebben a no fly zone-ban. de Josephék tartották a campet, én csak az érzéseimről írhatok.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Tényleg áruljuk Wardot?
Mély a poszt, annyira nem kiemelkedő, nem fiatal, és szerződése utolsó évébe lép, de mégiscsak egy jó kezdőről van szó...
Black_Adder
de elvileg cáfoltuk
Negritis
 twitter.com/RapSheet/status/902574916968390656

Nem cáfoltuk. Von mondta, hogy amikor hallotta azt hitte fake news. Amúgy több forrásból megerősített, csak nem ma volt, hanem pár napja.
Sőt most már azt írják, hogy 95%-hogy cutoljuk. Mondjuk a képletre kíváncsi lennék, amivel ezt kiszámolták, de az biztos, hogy a hírek nagyon abba az irányba vezetnek, hogy Ward nem lesz itt szezonkezdetkor.
Stewarttal hosszabbítottunk, Simmons nagyon jó rookie szezont futott, ott van még Parks és Carter. Vele biztos erősebb lenne a sor, de ha Simmons előtte van, akkor ahhoz biztos sokat kapna, hogy 3. S legyen a sorban. Vagy, mivel utolsó éve vélhetően kevés a garantált sokat lehet spórolni rajta és nélküle is mély a poszt, vagy csinált valami hülyeséget vagy utolérte a kor. Nem tudom. Nagy szerepe volt egy korszakos védelemben, ezt akkor se veszik el tőle, ha most elválnak az utaink...

Tavaly Tálibbal csináltuk ugyanezt - mint ha úgy emlékszem. Azt mekkora szezont futott.
Zalán
Nem, Talibot sosem árultuk. Talib lábon lőtte magát és egy eltiltás lógott a levegőben, trade vagy cut sosem. Nekem legalábbis abszolút nem rémlik, pedig tavaly jobban követtem az eseményeket.

több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Valamit mondaniuk kell. De egyetertek, ember nem tudja most megmondani, hogy ki serul meg, ki teljesit alul/tul, es kinek megy be a donto pontszerzes egy-egy meccsen. Mert tavaly ezeken mult nem egy W, ahogy szoros csoportban az elvarhato.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Senki nem számít arra az nfl.comon, hogy megnyernénk a divet, PO közelébe se nagyon gondlnak minket
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/bailfvn0swaxv0hrwkrt
2017 AFC playoff predictions: Texans, Titans to battle for South
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Érdekes, mert gyakorlatilag az AFCWest eredményének teljes permutációja védhető (az is amiben mi csak negyedikek vagyunk) mégis 15 emberből egy se gondol ránk...
PS előtt ezeket a kérdőjelek soroltam fel
Szóval a kérdőjelek
1. HC most debütál, meglátjuk mit tud
2. QB battle: A macskától tudjuk mit várhatunk, ha Lynch nyer, elvileg annál többet tud.
3. DL: Ez elég kiábrándító névsor
4. OL: 2 új kezdő, várok és figyelek. DLlel szemben legalább az 1. hétig lehet reménykedni
5. ILB depth: Évek óta apad míg a kezdőben Todd Davis tenderrel játszik.
1. HC, ez csak élesben derül ki.

2. QB battle: Siemian nagyjából ott tart mint tavaly. PSben nem láttam jelentős előrelépést. Ellenben ő azért jócskán alul van értékelve. Egy jó fal és jó futójáték mellett egy egészséges vállal sokkal meggyőzőbbnek tűnhet ugyanaz a tudás mint tavaly. Márpedig a futójáték lehet jobb és a falnak lehet könnyebb dolga, egy gyorsabb tempóval.
Tavaly elég hamar Booker maradt egyedül, most bár nem PUPon hanem rosteren kezd, elvileg előtte kell hogy legyen CJ és JC. Charlesnak 10-15 snap bőven elég lehet a villanáshoz, és ilyen terhelésnél reménykedhetünk benne hogy kibírja a szezont. Big play ability, veszélyes checkdown célpont, sokkal jobb pass protection, mint bárki tavalyról.
Azt írtam nemrég, hogy el tudok képzelni egy jó O-t Siemiannel. Nem tőle jó az a támadósor, de tud pontszerző drive-okat vezetni, és nem a 3&outokat gyártja. Ehhez 2 OT, futójáték és harmadik célpont kell. Előbbi kettőben úgy tűnik előrelépünk, 3. célpontnál az a baj, hogy úgy tűnik Sunshine elsősorban DT vagy Sanders helyett lép pályára illetve 4 WR-es felállásoknál. JC lehet 3. célpont is, de őt jó lenne nem a szezon elején elhasználni.
Summa: Lesznek gondok, de koránt sem annyi, mint tavaly.

3. DL: A 3. meccs után mindenki felugrott a Shelby Harris bandwagonra, én már a 2. meccs után őt emeltem ki egyik legjobbnak. Bár Legwold azt írta (még a 3. meccs előtt) hogy az LG az utolsó kiadó poszt a kezdőben, megjegyezve, hogy Crick majd a kezdőbe jön vissza sérülése után, de én bízok benne, hogy Gotsis és Harris jelentős snappeket tudnak elvenni tőle.
#Szezonelőttioptimizmus: Azon se lepődnék meg, ha újra a csapat erősségeihez tartozna.

4. OL: Bolles erősnek tűnik, de mellé buta is. Watson jobbnak tűnik, mint a Stephenson, Sombrero, Schofield trio, az eredmény szempontjából lényegtelen, hogy azért-e mert jobb, vagy mert jobban kedvez neki a séma vagy mert nem Schofield hanem Leary mellett játszik. Az 1-2 yardok megfutása viszont továbbra se megy. Max Garcia kicsit mintha el lenne veszve, Legwold szerint is az övé az utolsó kiadó hely a kezdőben, nem biztos, hogy az övé lesz. Meg azért a fal szélével is inkább óvatosan reménykedek...

5. Az ILB depth továbbra se tetszik Marshall jó, Davis elmegy, csak nehogy szezon végén a szó másik "távozik" értelmében menjen el. Zaire, Nelson elfogadható depth, de nem igazán látok olyat aki elő tudna lépni kezdőnek. Az UDFAkban se látok most nagy fantáziát. Pedig valaki PSbe kell hogy jusson közülük és jövőre a rostert kell megcéloznia... Ilyenkor már vki bandwagonján szoktam ülni jó esetben.

Néhány új kérdőjel, ami felmerült
- Pass D#. Meddig lehet tartani ezt a szintet? A történelem azt mutatja, hogy lassan ki fognak találni valamit ellene. Rossz nem lesz, csak kevésbé lesz nevetségesen jó...

- ST. Nem győzött meg a coverage team és a returnerek se. Fázom a field position battle-től, ami nagyobb terhet helyezhet arra az O-ra amiről leszedni próbáljuk azt és a védelmet is láttuk elfáradni tavaly szezon végére.

- Ha már Talib is lökdösődik ott valami rendkívüli történhetett 😛

Most már úgy tűnik ezekkel megyünk neki a szezonnak. Nem érzem úgy, hogy jelentősen kisebb esélyünk lenne bármelyik riválisnál. Teljesen védhető, hogy Raiders, mert majd több pontot szerzznek mint amennyit kapnak, vagy hogy Chiefs mert az tűnik a legstabilabbnak, és ha Los Angelesben jobb kórházak vannak, mint San Diegoban, a Bolts is odaférhet. De sokkal derűsebben látom a helyzetet, mint a draft után. Volt már jobb offseasonünk, a legfontosabb poszton, egyértelműen előttünk van a 3 div rivális, de tavaly egy nagyon nehéz sorsolással hoztunk egy 9-7-et, amihez képest valamivel erősebbek lehetünk, és nem érzem, hogy eközben a Raiders vagy KC elhúzott volna tőlünk.

több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Tavaly Tálibbal csináltuk ugyanezt - mint ha úgy emlékszem. Azt mekkora szezont futott. Lehet csak nevelési szándék, nehogy elkényelmesedjen. Mint mikor Mészöly azért küldte el látványosan melegíteni Izsót, hogy a Törő megérezze, mindjárt lehozzák, mire megrázta magát és hirtelen adott egy gólpasszt. Izsó vissza is öltözött. Fene tudja. Mindenesetre Ward tegnap ott fogyasztott jókedvűen a szokásos idénynyitó lunch-ön.
Amúgy mennyi pénzünk lesz a következő szezon előtt?

több mint 8 éve
Tényleg áruljuk Wardot?
Black_Adder
de elvileg cáfoltuk

több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 229
Tényleg áruljuk Wardot?
Black_Adder
Ha cutoljátok jöhet Demps mellé 😀

több mint 8 éve
Tényleg áruljuk Wardot?

több mint 8 éve
Lehet én hallottam félre, de mintha VJ azt mondta volna a mai edzés után, hogy Jordan Taylor is be fog állni irányító posztra a következő meccsen
Vonster
Úgy nézem még középsuliban volt QB, meg volt egyetem első évében is két sikeres passza 77 yard-ért, aztán utána már csak 1/3 2 yard-ért és azóta semmi...

Mivel Siemian-t nem fogjuk tutira bevetni, Lynch meg sérült, így kell egy emergency QB, ha Sloter lesérül vagy elfárad, valszeg ez lesz Taylor...

több mint 8 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Lehet én hallottam félre, de mintha VJ azt mondta volna a mai edzés után, hogy Jordan Taylor is be fog állni irányító posztra a következő meccsen
több mint 8 éve
Lynch a vállsérüléssel megoldott minden kérdést biztos ami biztos
elvileg bruise
Negritis
Én utoljára azt láttam, hogy sprain és pár hetet ki fog hagyni, szóval Sloter kap egy teljes meccset a hétvégén...

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 567 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát Elway nem fog olyant lenyilatkozni, hogy a Lynch projekt buktára áll. Már a presztízs miatt sem, és hát ezzel csak odaverne a srác maradék önbizalmának is. Nincs értelme bántani, inkább bíztatni kell, hátha...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Lynch a vállsérüléssel megoldott minden kérdést biztos ami biztos
elvileg bruise

több mint 8 éve
Egyébként nem tudom ki mennyire hallgatta Elway beszélgetését a meccs közben Briese-ékkel, ott ő azt mondta Lynchről, hogy sejtették, hogy sok idő kell majd neki megszokni az NFL offense-t, mert college-ben főle shotgunból nyomta, de ő még nem aggódik, szerinte jó TC-je volt és sokat fejlődött...
StormST
Így azért érdekes, hogy mi alapján sikerül pont őt draftolni Kubiak rendszerébe, amikor nála szinte minden play center mögött indul. Persze most visszavonult, de ha nincsenek egészségügyi bajai, akkor még mindíg ugyanott vagyunk.
levaisw3
Az simán kapkodás is volt, meg akkor nem volt igazán komoly eredménykényszer, PM és Oswi lelépett, tudta mindenki, hogy egy szezon bukó lesz. Persze már azt hihették, hogy mostanra kész lesz, de így, hogy nincs, sincs még tragédia Elway szerint...

több mint 8 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
Egyébként nem tudom ki mennyire hallgatta Elway beszélgetését a meccs közben Briese-ékkel, ott ő azt mondta Lynchről, hogy sejtették, hogy sok idő kell majd neki megszokni az NFL offense-t, mert college-ben főle shotgunból nyomta, de ő még nem aggódik, szerinte jó TC-je volt és sokat fejlődött...
StormST
Így azért érdekes, hogy mi alapján sikerül pont őt draftolni Kubiak rendszerébe, amikor nála szinte minden play center mögött indul. Persze most visszavonult, de ha nincsenek egészségügyi bajai, akkor még mindíg ugyanott vagyunk.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, bár alig bírtam követni a meccseket, de ettől a Macskától kiver a víz. Vannak ügyes dolgai, de biztos pontnak nagyon nem mondanám. Sajnos.. nem baj, csak túlélem valahogy :d
JC6
Javaslom, fókuszálj az ügyes dolgaira. Kiveséztük itt a témát, senki nem tartja biztos pontnak Siemiant. Szegény ember vízzel főz esete, sajnos nincs jobb opciónk a jelenben. Lynch bébi még nem hozakodott elő az elsőkörös tálentumával. Macska feszegeti a határait, szorgalmas, tanul, de limitált. Az edzőnk dolga, hogy ehhez igazítsák az idei offense-t. Ha Charles és CJ egészséges maradna, kiegészülve személyes nagy kedvencemmel, Janovich-csal, és Henderson-Booker párossal, ha a fal a tavalyihoz képest tud javulni október-novemberre, akkor lehetnek ebből szép dolgok. Túl fogod élni, egész biztos vagyok benne. 😀