Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
Lynch sérült. 1-2 meccs biztos nem lesz. Ha Siemian kidő vki kell. Sloter 9 egyetemi meccsel, meg ps hero 3rd stringek ellen ez elwanek kevés. Oszi most már olcsó, rövidebb idő beilleszteni, mint mást, szarnak szar, önbizalma nincs. ilyenkor másmilyet nem találsz mert azt nem cut.Ward cutnak valszeg köze nincs ehhez. valszeg a sérülésének van, vagy simmonsnak van, vagy vmiről nem találunk, oszi és ward között semmi összefüggés. Valaki viszont megy ahhoz képest mintha 2 qbval mennénk, de ha nem Oszi, akkor vki más miatt ment volna az az 1.
CLH jó lehet psbe, és ha felépül Lynch könnyen lehet h pont Oszi helyére jön vissza.
Szvsz nagyon is logikus döntés ez. Ward eggyel kevésbé, ott szvsz vmiről mi nem tudunk...
Ray szívás. Barrett tavaly nem volt meggyőző, kell a tavaly előtti forma...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Warddal kapcsolatban azt olvasni, hogy Elway át akarta struktúrálni a szerződését és ezzel együtt hosszabbítani, amit Ward nem fogadott el. Assweiler nem jobb mint Sloter. Mindenhol felsűlt, de ami fontosabb, emberileg is leszerepelt, Sloter pedig nem. Az az ember katasztrófa, Elway gyengéje és legnagyobb hibája. Tényleg szerelmes az égigmeszelő irányítókba. Nem érdekel a pénzügyek racionalitasa. Hozza inkább Kaepet, de ezt az embert nehezen fogja lenyelni a Mile High közönsége.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
A felszabaduló pénzből azért elférne még a keretben egy veterán pass rusher Von túloldalán.... Ez így elég karcsú lehet Ray hiányában. (Mario Williams, Freeney féle arc hátha beválna Ware módjára...)
több mint 8 éve
Húh hát nem gondoltam, hogy a szombat este ennyire felkavarja az állóvizet. Wardnál csak arra tudok gondolni, hogy a teljesítménye drasztikusan visszaesett, mert egyébként így lapátra tenni nem tudom mi értelme.
Osweilert üzleti szempontból értem jó tartalék kezdő tapasztalattal és jóformán ingyen volt ha minden igaz. Viszont így most a 7. körös cseréje mögött fog padozni? Az elég fura szitu. Vagy a második héttől jön a QB keringő Texans módra?
Nem tudom ez most nem feltétlen tesz jót a csapatnak, hogy éppen csak eldől ki kezd a szezonban majd a nyakára hozunk egy második riválist.
több mint 8 éve
Chris Lewis-Harris repült, azt hittem be fog férni...Ray -> IR, de szezon közepén vissza akarjuk hozni...
A helyi médiában azt a tippet láttam, hogy Brock érkezése valszeg azt jelzi, hogy Lynch vállsérülése súlyosabb, mint eredetileg gondolták és nem akarják erőltetni a visszatérését...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Mester terv a javából, csak szegény T.J.-nek nem kellett volna emiatt Brocki-t rajzolni a szekrényére...Remélem Ward talál magának csapatot, és a védelem nem érzi majd a hiányát.
több mint 8 éve
jól megszabotáltuk a Houston draft-cetlijeit meg a Browns lóvéját
több mint 8 éve
Be is húzzuk, minimum pénzért, a 16 misije maradékát meg fizeti a Browns. Szerintem is vicc visszahozni, de minimum pénzért elfér, jobb, mint Sloter azért, szerintem...

több mint 8 éve
????
több mint 8 éve
Mike Klis @MikeKlisRemélem nem ezért raktuk ki Ward-ot...
Talked to 2 player sources who said they expect Broncos to zero in on Osweiler once he's officially available. Kudos to Elway.
Beki

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mike Klis @MikeKlisTalked to 2 player sources who said they expect Broncos to zero in on Osweiler once he's officially available. Kudos to Elway.
több mint 8 éve
Ward repült, remélem Phillyig száll.
több mint 8 éve
Juwan aki engem meglepA tavalyi keretszűkítésnél is hasonlóan járt. Akkor a PS-be visszakerült.
Negritis
C.J. Anderson, Jamaal Charles, Devontae Booker, De'Angelo Henderson lehetnek az RB-k a végső keretben.
több mint 8 éve
Juwan aki engem meglep
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Az eddig elküldöttek. Stevan Ridley, RB
Juwan Thompson, RB
Anthony Nash, WR
Steven Scheu, TE
Danny Mason, OLB
Deon Hollins, OLB
Dante Barnett, S
Cameron Hunt, C
Justin Murray, OT
Shakir Soto, DE
Quentin Gause, LB
Ken Ekanem, OLB
Vontarrius Dora, OLB
több mint 8 éve
Adam SchefterVerified account @AdamSchefter 2m2 minutes agomekkora sikerstory.
More
Denver traded OT Ty Sambrailo traded to Atlanta for a 2018 fifth-round pick, per source.
Negritis
tavaly swing tackleként is egyedül Stephensonnál tudott jobb lenni a pffnél, a megjegyzéssel, hogy ha ő játszana többet valszeg ő lenne a tökutolsó. Tán még Seattleben is van nála jobb swingtackle...Atlantában nem néznek meccseket? 😛A 2 kezdő OT klasszis, swing tackle meg a legtöbb csapatban Sombrero-kaliber 😛
StormST
empty taxi
Ellenben swing guardnak talán, Talán menthető.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Atlantában nem néznek meccseket? 😛A 2 kezdő OT klasszis, swing tackle meg a legtöbb csapatban Sombrero-kaliber 😛
StormST

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Denver also released journeyman running back Stevan Ridley. The 28-year-old former Patriots back tallied 38 rushes for 109 yards and one touchdown in four preseason games.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Én pedig a pár évvel ezelőtt megkezdett hagyományt folytatva ezúttal is felhívnám a Broncos topic figyelmét a ma éjszakai Colorado vs Colorado State NCAA-meccsre, amit szokásos módon a Denver stadionjában rendeznek idén is 😊a Colorado Buffaloes tavaly Pac12-döntőt játszott, szóval úgy néz ki végre kilábaltak az évtizedes mélygödörből, a Colorado State Rams pedig már 1-0-ával áll egy másik Pac12-es megverése után, és ők is remek szezonnak néznek elébe
a mérkőzést a Pac12 Network adja hajnali kettőtől, amihez non-stop ingyenes streamet lehet találni itt (csak vlc player kell hozzá)
xrxs.net/#
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kezdődnek a cut-ok, eddig repült a pár éves bútordarab Juwan Thompson, Stevan Ridley és Anthony Nash...

több mint 8 éve
TJ helyett nem Ty-ról ment a diskurzus az elmúlt napokban? Stephensont is küldjük csomagban, olyan gyönyörűen átmasíroztak rajta a Cardinals 3. csapatának D-i. Az összes pontjukat rajta keresztül kukázták össze,
"I love this sport. I hate this sport."