Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Felkeltem hajnalban megnézni a meccset, 3 negyedet bírtam kb., aztán belaudtam. Pár gondolat:

- Lynch sajnos (vagy nem sajnos, nekem igen, mert megvettem a mezét 😛) még nincs készen. Vannak jó passzai és amikor menekül az se tűnik rossznak nekem, de még sok a pontatlanság és ő se tudja olvasni a D-t. Le még nem írnám azért...
- Bolles pont annyira buta, amilyennek látszik. 3 holding legalább volt nála, talán 4 is, az egyik könkrétan egy TD-t érvénytelenített...
- Az OL úgy egészében nézve is nagyon harmatos, nagyon sokszor kevés időt kapnak csak a QB-k és a futások se volt túl acélosak...
- A kezdő D jó volt most is, pedig Von és Ward nem is játszott, főleg a futás elleni védelem lepett meg, rosszabbra számítottam, persze ebbe a 49ers gyengesége is benne lehetett...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 681 — "Montoya por favor!"
pár észrevétel laikus (!!!) szemmel a meccsről, miután végre meg tudtam nézni a 40 perces verziót :
- első dolog, hogy szerintem Siemian kezd majd a LAC ellen, kivéve a Lynch mutat valami kirobbanót
- a kezdő védelem lehozta az ő részükről a meccset, CHJ-nek szép volt a Pick6-e
- a mérkőzés első felében rosszak voltak speciális egységek, több nagyobb visszahordást is engedtek, emellett a visszahordóknál (?) kettő KO után sem sikerült elkapni a tojáslabdát
- már tavaly óta rettegek attól, ha 3&1-re vagy 4&1-re futunk, és többször sem sikerült, ma is volt pár ilyen
- Henderson TD-je a végen a szerencsének is volt köszönhető

várom az észre vételeket, és mivel nem vagyok szagértő a korrekciókat is

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Teabee Denver Broncos 794
Időközben Crick is kocsin lett leszállítva a pályáról...
több mint 8 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Wolfe bokája megsérült edzésen, nem tudott rá súlyt helyezni. Ha ő is kiesik, akkor kb. a run D-t el is kapálhatjuk...
StormST
 twitter.com/Derek_Wolfe95/status/896469296703873024
több mint 8 éve
Közben Joseph azt mondta, hogy neki Wolfe sérülése nem tűnt súlyosnak, de majd az MRI után okosabbak leszünk...

A fair play szellemében a második meccs első 1,5 negyedét Lynch kapja az első csapattal, Siemian pedig a második sorral fog játszani...

több mint 8 éve
Wolfe bokája megsérült edzésen, nem tudott rá súlyt helyezni. Ha ő is kiesik, akkor kb. a run D-t el is kapálhatjuk...

több mint 8 éve
QB kérdésben :
Szerintem Chad Kelly idén megmutathatja pályán kívűl, mit tud. PL milyen gyorsan tanulja meg a playbookot, stb. Neki ezt a szezont biztosan ki kell hagynia, de fejben előre léphet. Ha Lynchel nem sikerül, vele megpróbálhatjuk azt, hogy ül, aztán NFL ready lesz. Nagyon drukkolok neki, nagyszerű húzás volt Mr.Irrelevantra.

Buttról van valami hír, hogy mikor majd térhet vissza csúnya sérüléséből, vagy Kelly-vel együtt ketten mit csináltak pontosan TC-ben?
Heisman Trophy
Butt és Kelly az első 6 meccsen előreláthatóan nem játszhat, hacsak a szezon elejéig nem veszik le őket a Non-Football Injury listáról, de erre kevés az esély...

több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
QB kérdésben :
Szerintem Chad Kelly idén megmutathatja pályán kívűl, mit tud. PL milyen gyorsan tanulja meg a playbookot, stb. Neki ezt a szezont biztosan ki kell hagynia, de fejben előre léphet. Ha Lynchel nem sikerül, vele megpróbálhatjuk azt, hogy ül, aztán NFL ready lesz. Nagyon drukkolok neki, nagyszerű húzás volt Mr.Irrelevantra.

Buttról van valami hír, hogy mikor majd térhet vissza csúnya sérüléséből, vagy Kelly-vel együtt ketten mit csináltak pontosan TC-ben?
Heisman Trophy
Kelly hősei az új Tim Tebow. Én is ülök a Chad bandvagonon. 😉

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
QB kérdésben :

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Billy Winn ACL, ennyi volt a szezonja...

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 567 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amit én láttam: a védelem hozta a szokásosat, legalábbis amíg olyan emberek voltak pályán, akik legalább esélyesek roster spotra. A többiek annyira nem érdekeltek. Az offense viszont - szintén azokról beszélek akik csapatba kerülhetnek - körülbelül nullát produkált. Az oline rettentően szellős, semmi javulás egyelőre tavalyhoz képest. Mondjuk első meccs, szokni kell egymást, lehet ez jobb, de jelenleg még nem az. Mindkét QB ugyanúgy 1mp-en belül konstansan nyomás alatt volt, mint tavaly. A futás C.J.-vel ment, a többiekkel nem. Ez is így volt tavaly.

A két QB közül Siemian körülbelül ugyanaz, mint tavaly. Ha az elkapók képesek azokon a 15 yardon belüli route-okon szeparálódni, akkor pontosan megjátssza őket. Ha nem, vagy ha odaérnek közben a közelébe, akkor vége a játéknak. A védelem olvasásában nem láttam előrelépést, továbbra sem "intézkedik". Nem tűnik úgy, mintha látná, hogy mire készül az ellenfél védelme és reagálna rá: áthívna blokkokat, playeket, elkapókat irányítana ilyesmi. Megkapja a playt, leszámolja a snapcountot, indítja a játékot ls lesz ami lesz. Nála azért azt mondom, várjuk meg a szezont (szvsz ő fog kezdeni, ha elolvassátok a Lyncről szóló részt egyértelmű, hogy miért). Idény elején ezekben a dolgokban előfordul, hogy egy QB előbbre lépett, csak még rusty, még nem látszik, de idény közben folyamatosan belelendül. Feltéve, ha előre lépett...

Lynch továbbra is nagyon zöltfülű. Bevallom csalódott vagyok vele kapcsolatban. Tavaly nagyon bíztam benne, hogy belőle jó irányító lehet. De kezdek ebben erősen kételkedni... Én nem láttam semmi fejlődést nála. A mechanikája nem jobb, továbbra is igen könnyen off-balance-ba kerül, ami egy ekkora QB-nál dealbreaker, mert ekkora testet nem könnyű újból dobópozícióba vinni, ha kiesett belőle. Látszik is az "eredmény", mert valami elképesztően pontatlan. 😕 Nem kicsit, hanem nagyon. Hogy 15 yardos távolságokon valaki rendszeresen 5-10 yardokkal elé, fölé, alá, mögé dobjon? Persze a probléma csak még nagyobb, ha megzavarják, kimozog, elkezd futni és úgy próbál dobni. Az kb. a játék vége, semmi esélye nincs odajuttatni a labdát ahova akarja. És emellé fejben sem láttam semmi fejlődést. A játék továbbra is túl gyors a számára, a reflexei még mindig ugyanazok (ha jön a nyomás ösztönösen elkezd szaladni mint egy zerge). És persze nála aztán még kevesebb jele van annak, hogy fejben tudná követni/irányítani a történteket. Ő aztán végképp tényleg csak odaáll és megpróbálja megjátszani azt a playt amit bemondtak a fülére. Tudom, preseason meg minden, nem érdemes messze menő következtetéseket levonni, de ezek alap QB képességek, ezeket egy QB vagy tudja vagy nem. Lynch nem tudja. 😕

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Felkeltem hajnalban, igaz csak félálomban néztem a meccset, néha be is aludtam, így csak pár dolog maradt meg...

Harris TD-je persze igen, megy még az a No Fly Zone, főleg ha nem teljesen nyugodtan dobálhat a QB...

Az OL viszont megint elég halványnak tűnt sajnos, Siemian és Lynch is sokszor az életéért menekült, vagy épp nem is tudott elmenekülni...

Anderson szerintem elég jól mozgott, Charles nem játszott, Booker meg ugye sérült, szóval a RB helyzetről sokat CJ-n kívül nem lehetett megtudni...

Sajnos Winn megsérült, magát a sérülést pont nem láttam, csak amikor felrakták a kocsira, a testbeszéde alapján elég rossznak tűnt a helyzet, nem kéne az egyébként is talán leggyengébb D poszt elsőszámú backupját már most elveszíteni... :/

A többit majd ha lesz kedvem/időm visszanézni... 😛

Szerkesztette: StormST

több mint 8 éve
nyertünk 😊 (igaz nem láttam a meccset)

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 567 — The only discipline that lasts, is self discipline
Két éve ez a roster egy game manager QB teljesítménnyel lett bajnok, az benne lenne (lehet) akármelyik fiatalban a kettő közül. Biztos kapni fogok ezért a Dallas fanoktól, de én például olyan baromi nagy különbséget nem láttam pl. Prescott és Siemian között. Prescott persze jobb idényt zárt tavaly, egyértelműen. De nem tudnék a két QB játékában olyan elemet mondani, hogy na ebben itt például egyértelműen azért jobb Dak, mert tehetségesebb és nem azért, mert sokkal jobb supportot kapott az oline-tól és a futójátéktól. Mindkettőjük dobómozdulata hasonlóan szép, technikailag kicsiszolt, a lábtechnikájuk rendben van, mindkettőnek kifejezetten jó idegrendszere van, nem pánikolnak kulcs pillanatokban sem. Mindkettő tudja ezt, és körülbelül mindkettő ugyanolyan szinten. És mindkettővel eléggé hasonlót is próbáltak játszatni. Csak Siemian nyakán 3 snapből kettőben azonnal ott voltak, és némi túlzással C.J: kiesése után a futások fele negatív yardon ért véget. Dak-ot meg a liga egyik legjobb fala védte, alig értek oda hozzá, és amikor futást hívtak, stabilan jöttek a yardok, kevés 3rd and long-al.

Amit ezzel mondani akartam, az az, hogy nem olyan egyértelmű most a helyzet, mint 2012-ben Manning idejövetelekor. Manning egyrészt egy all time great. Olyan QB, aki lényegében rostertől függetlenül garantál egy 11+ győzelmes szezont, nem sok játszotta/játssza ezt a játékot. Egy ilyenért megéri többet is rizikózni. Ráadásul nála az volt a kérdés, hogy az idegek regenerálódnak-e. Ha nem regenerálódnak, akkor annyi, többet nem tud pályára lépni. Ha viszont igen, akkor utána már nem volt markáns kockázata a rásérülésnek/lesérülésnek. Romo teste ezzel szemben a végét járta. Nem bírta szerencsétlen a terhelést. Amikor csak pályára lépett volna, minden playben benne lett volna a veszély, hogy 1 hit és kész, újra kiesett. Még így is megérhette volna idehozni, ha szabadon ide tud igazolni. De a Dallasnál élő contractja - annak a terhei - miatt bárki is viszi el, nagyon drága lett volna. Túl drága a kockázathoz mérten.

Cutlerre pedig szerintem eleve nem volt esély. Amúgy sem vagyok benne biztos, hogy lényegesen jobb lenne, mint a másodéves Siemian/Lynch lehet, de a közös előélet miatt egyébként is kockázatos lett volna idehozni. Lenne két rossz meccse, és máris mindenki a pokolra kívánná Denverben.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 671 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Én simán bevállaltam volna az öreg Cutler/Romo duóból valakit utolsó szalmaszálként. Nyominger QB-k miatt beáldozni egy ritka tehetséges mag legjobb éveit....
Sosem értettem, mért jó a csapatoknak hosszú éveket a középszerűségben lavírozni (lásd Bengals), ahelyett, hogy néhanapján kockáztassanak egy nagyot, és a nagyobb upside oltárán esetleg benyelnek egy pocsék szezont.

több mint 8 éve
Kaepet mégis haggyuk térdelhet, minden meccs végén ő fogja csinálni, és hangszórón el kezdik játszani az amerikai himnuszt.

több mint 8 éve
akkor megyek falnak ha kaep itt köt ki
de akkor hozzuk mögé manzielt és padra reaktiváljuk tt-t
Negritis
A TT az kolosszális ötlet. Úgyis kell valaki aki kitérdeli a meccs végét ha már Kaepet nem haggyuk térdelni.
sickmyduck
Ezerszer inkább TT, mint Kaep, de TT elvan a labdaütögetéssel most, Kaep meg tőlem kapálni is mehet...

több mint 8 éve
sickmyduck Denver Broncos 83
Negritis
A TT az kolosszális ötlet. Úgyis kell valaki aki kitérdeli a meccs végét ha már Kaepet nem haggyuk térdelni.

(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)

YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 8 éve
mikor lesz az 53-as keret kihirdetése ?
Heisman Trophy
A 4. PS meccs utáni hétfő vagy kedd...
StormST
köszi

több mint 8 éve
Heisman Trophy
A 4. PS meccs utáni hétfő vagy kedd...

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 631 — The Mathematician
Inkább le kellene igazolni Kaepernicket és venni pár jó minöségü fakír padot & vas beton térd védöt, hogy ne tudjon leülni, vagy térdelni a himnusznál.
sickmyduck

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve

több mint 8 éve
sickmyduck Denver Broncos 83
Inkább le kellene igazolni Kaepernicket és venni pár jó minöségü fakír padot & vas beton térd védöt, hogy ne tudjon leülni, vagy térdelni a himnusznál.

(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)

YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Örülök, hogy ébredezik a topik. Nagyon várom a szezont. Érthetőek a kétségek. A falat évek óta nem tudjuk stabilizálni, ezt a negyvenéves Manning előtt sem tettük meg. Folyamatos változásban az offense. Négy szezon alatt három főedző és kb. négy eltérő rendszer. Fox és Manning, Kubes első éve Manning utolsó éve rá szabott playbookkal, Kubes utolsó éve, Siemian első éve Kubes igazi rendszerével, És most Joseph és ki tudja ki és mi? Mondhatni három éve útkeresés és újrakezdés az offense oldalon. Nem épp ideális helyzet. Amiben most bízhatunk, az McCoy. Aki mindig megtalálta a megfelelő koncepciót az aktuális emberanyaghoz. Lehet, az öt csere TE-ből előlép valaki és optimálisan tudjuk használni. Nálam Julius Thomas a példa. Aki első két évében nem tett többet mint Heuerman ezidáig. Aztán a harmadik évében berobbant, igaz ehhez kellett Peyton is. Azóta is őt sírjuk vissza. Én csak azzal a Manninggel együtt. Vance Joseph nagy kérdőjel egyelőre. De most végre lehetőség, hogy egy új több éves terv mentén épüljön az új csapat stabil szereplőkkel. Nem veszíti el az erejét a visszavonulás előtt álló legenda, nem húzza keresztbe az edzői team koncepcióját egy betegség... Mindeközben a védelem állandósága adta a stabilitást. Most ott is új idők köszöntenek, de az állomány egyben maradt és folytatni szeretnék az eddigieket A DL ugyan veszíti az embereket, de most itt két sérülés is okozza a problémáinkat. Azért Ray és Barrett visszatértével sok mindent másképp láthatunk. A No Fly Zone pedig megszokott fényében csillog. Egyelőre örüljünk ennek, minden mást pedig az előszezon meccseken és az első négy fordulóban meglátunk.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
McGovern miatt nem aggódnék, Paradis elvileg egyre jobban van, már az első csapattal edz egy hete, szerintem a preseason végére visszatér a kezdőbe, McGovern meg megy RG-be, ahol állítólag jól muzsikál, amikor Paradis bent van C-ben, jól jött neki, hogy együtt dolgozott az OL többi tagjával már a TC eleje óta...

A DL viszont tényleg cinkes lesz így, nem nagyon értem miért nem fektettünk több pénzt/energiát ebbe a részbe, amikor tavaly is látszott, hogy a gondok ott kezdődtek, amikor voltak. Lehet, hogy az edzők látnak valami Crick-ben és Peko-ban, amit mi nem, de akkor jó hamar jöjjön is ki az belőlük, különben bajban lehetünk...

TE-ben minden azon múlik, hogy Heuernam mit mutat ill. hogy mennyire fogjuk használni. Amikor tavaly dobtunk felé, akkor jónak tűnt, de azért az elég kicsi minta, általában ha pályán volt se nézett felé az aktuális QB, ennek idén változnia kell és ha annyira jó, amilyennek tartották az ACL-je előtt, akkor akár még jól is jöhetünk ki ebből, de ha ő szar lesz, akkor ez lesz messze az O leggyengébb posztja...

A harmadik PS meccs végére talán okosabbak leszünk, a mostani után valszeg még nem...