Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
Bradynél az első meccses fix kezdés gondolom a második évre utalt már 😊Persze. A kezdés éve tulajdonképpen mindegy, Siemian is másodévesen lett kezdő. Arra utaltam csak, hogy amikor az említettek megkaptál a posztot, onnantól nem volt kérdés. Pedig Brady vagy Prescott nem is valami névtelen pushovereket szorítottak ki, lett volna magyarázható ok a backup státuszban tartásukra. Siemianben Elway nem bízik ennyire. (Azt hiszem talán én sem. 😊 )
Wyatt
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Ja, azt én nem is vettem észre, mármint hogy ott is lett említve egy Sharpe, én nem QB-k közt említettem 😀@Azért Broncos drukkerként nem ismerni Sharpe-ot... 😛Fodi szerintem inkább patses, gondolom az sem segített neki a beazonosításban, hogy csak QB-k voltak körülötte megemlítve 😊
Mintha én nem tudnám ki az a Michael Irvin 😀
| no offense, még mielőtt felszívná magát valaki, oda is tettem a smileykat 😊 |
Cowboykarcsi90
Bradynél az első meccses fix kezdés gondolom a második évre utalt már 😊
Wyatt

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
@Azért Broncos drukkerként nem ismerni Sharpe-ot... 😛Fodi szerintem inkább patses, gondolom az sem segített neki a beazonosításban, hogy csak QB-k voltak körülötte megemlítve 😊
Cowboykarcsi90
Bradynél az első meccses fix kezdés gondolom a második évre utalt már 😊

több mint 8 éve
Sharpe nem csak a Broncos, hanem a liga történetében nézve is elég fontos játékos, Tony Gonzalez szárnyalásáig kb. minden TE rekordot ő tartott, mindezt ugyebár 7. körösként... 😊Emelett egy elég színes személyiség is volt, ezzel együtt eléggé megosztó is, valószínűleg ezért nem kapta meg az egyébként neki simán járó first-ballott HoF beszavazást, csak egy évvel később jutott be, de legalább ő bent van...

több mint 8 éve
@Azért Broncos drukkerként nem ismerni Sharpe-ot... 😛óó, elsőre én se tudtam
Cowboykarcsi90
sőt mikor láttam hogy Black ki van akadva a HoF idején Atwater és hasonlók miatt akkor is csak pislogok sokszor
persze, a gugli a barátom és gyorsan megtaláltam 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
@Azért Broncos drukkerként nem ismerni Sharpe-ot... 😛 Mintha én nem tudnám ki az a Michael Irvin 😀
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Komolyan töröm a fejem, de ki az a Sharpe?en.wikipedia.org/wiki/Shannon_Sharpe
fodi91

több mint 8 éve
fodi91
196
Komolyan töröm a fejem, de ki az a Sharpe?
több mint 8 éve
Nálam a 7. körös felirat azért van ott Siemian mellett, mert nem érzem úgy, hogy Elway a végleges megoldást látná benne. Dak Prescott mellé a 8. héttől nem teszek cetlit, mert kb. akkorra eldőlt, hogy hosszú távon rá építenek. De Siemian nem egy Brady, Wilson, Prescott, Sharpe, stb. eset. Itt Denverben Osweiler volt az A opció, csak ő a pénzt választotta. Elway válasza meg nem az volt, hogy mindegy, úgyis megvan kezdőnk, Siemiannak hívják. Hanem két hónapra rá az első körben húzott egy új QB-t, aki végig nyitott versenyben is volt a kezdő helyért, csak elbukta. És idén is ugyanez volt a helyzet. Papíron végig nyílt verseny volt. (Azért papíron, mert az első preseason meccsen látottak alapján el nem tudom képzelni, hogy bárki komolyan gondolta akár a TC alatt is Lynch kezdetését.) Dak Prescott, Brady, Sharpe stb. esetén nem volt / nincs kérdés. Ők (voltak) első pillanattól a kedzők, a franchise rájuk tette a voksot. Elway szerintem még nem döntött. Ezért kezelem és mérem Siemiant kvázi backup QB-ként. Mert ebben a szükségmegoldás státuszban is van még jelenleg. Elway agyában a Broncos bő egy éve csere QB-val játszik.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Leary ha ki kell hagynia, talán nem hiányzik majd annyira, ha eleve nélküle készülünk, de én úgy láttam Watsont lényegesen többször verték meg, amikor nem volt Leary. Persze Bollest is a 2. oldalon, amúgy is lehet, hogy szimplán elfáradtak.Bolleson össz-vissz volt két pressure az egész meccsen (mondjuk abból egy sack lett), mindezt Bosa és Ingram mellett, sztem nagyon biztató volt.
Black_Adder
A macska 3 negyedig nekem tetszett, de ezek a hosszú sackek nagyon idegesítőek + asszem a Jaamal fumbli előtt volt egy menekülése amikor kidobta, ahelyett h lefeküdt volna h peregjen az óra, szal ezeket még tanulnia kell, de nekem (mint TEAM LYNCH tagnak) pozitív csalódás volt.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
Ja amúgy a passrush-sal se vagyok 100%-ig elégedett. Riversnek szerintem jobban áll, amikor nem csak 2 talppal van a füvön hanem más egyéb testrészeivel is.Volt pár Miller pressure egy Barrett sack, meg néhány jó blitz, de többhöz vagyok szokva.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Az rendben van, ha valaki jobban szereti Siemiant attól, hogy ő 7. körös volt. | Amúgy én is ilyen vagyok. Ha első körös lett volna biztos a hibáit venném inkább észre. | És az is tiszta, hogy jelenleg ő a legjobb opció.
Más kérdés, hogy lehetne jobb is. 1 INTet elejtettek neki az elején, utána 3rd downoknál általában jól döntött, volt két szép fellépése a zsebben, amiből 2 jó futás, az egyik TD. De a 4. negyedben ahogy nőtt a pressure kijöttek a hiányosságai.
Az INT peches volt, a fumbli nem az övé volt, de az O vele az élen húzta be a vészféket. Amikor előkellett lépni, volt egy szép passza Greennek, de aztán kiküzdöttük magunkat 50 yardos FG-ra.
Összességében nem volt rossz, Oszitól láttunk hosszabb és nagyobb összeomlásokat is 2015-ben, és - vissza a macsához - volt néhány highliight megmozdulása is.
A hibái szerencsére belefértek, mindenki hibái belefértek. 1. héten általában több hiba van mint később én bizakodó vagyok vele kapcsolatban.
Leary ha ki kell hagynia, talán nem hiányzik majd annyira, ha eleve nélküle készülünk, de én úgy láttam Watsont lényegesen többször verték meg, amikor nem volt Leary. Persze Bollest is a 2. oldalon, amúgy is lehet, hogy szimplán elfáradtak.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Végre Broncos meccs, és végre megint voltak értékelhető mozdulatok az O# oldalon is a tavalyi kilátástalan vergődés után. Siemian tud csinálni ügyes dolgokat, de hosszabb távon nézve baromira korlátolt dolgai vannak, amellyel nem lehet 1-ről a 2-re jutni. Akkor már inkább Oswi, hátha feltámad hamvaiból. Aztán ha nem, lehet QB-t draftolni jövőre. A védelemben nekem nem igazán tetszett a két Safety mozgása. A hosszú TD levédekezése mondjuk az ő dolguk lett volna. Simmons csinált ügyes dolgokat, és elég robbanékony is, de Stewart-ban már egyre kevésbé látom, hogy 1-1 "beeső" INT-en túl nagyon hozzá tudna tenni a csapathoz. Pedig ő kellene irányítsa a többieket hátul főleg...
No de lényeg a W, a jövő héten csapni kell a tehenészeket
több mint 8 éve
Nem tudom milyen többet szeretnél, még pár gondolat azért, a teljeseség igénye nélkül:Picit rápihenve...Szeretem olvasni a szurkolói plusz-minuszokat. De nekem most hiányzik leírva Siemian több a +-sza részedről. Igen, persze, még mindig nem dobja el a lasztit, ha az agyában a nyomás, ezzel most pl. Manusnak szerezhetett volna vagy tíz yardot és akkor kevesebb az izgalom a végén. Az új stáb ezzel a képességével most ismerkedik, edzésen nem a földhözvágást gyakorolják és a ps meccseken sem ez a játék lényege. Nincs nagy respektje – még –, én továbbra is bírom a palit. Ezután a meccs után pedig még inkább. Ahogy ebalettotzott seggreültetve Bosát, az eszményi volt. Önmagához képest küzd és bármit is mondunk, de lépked előre. Jót fog neki tenni, hogy McCoy edzi, ha elkezd működni a futás, és ha a fal is elkezd felkeményedni. Négy új ember a kezdő, köztük a rookie Bolles, aki azért az első meccsén kevésbé volt buta mint erős.
+ Egész normálisan ment szerintem a futójáték, rosszabbra számítottam, persze a fumble levont az egész értékéből egy kicsit...
+ Egy drop kivételével a két sztár elkapónk hozta magát, Sanders-nek volt két olyan passza, amit bravúrral elkaphatott volna, de annak max. örülni lehet, ha megvan, elvárni nem lehet...
+ A DL nekem kellemes meglepetés volt, yard/futásban jónak tűntek, 1-2 picit hosszabb futás lett, de nem vészesen, főleg Gotsis játéka tetszett, szerencsére Wolfe nem sérült meg, csak a kondija rossz, meg állítólag kétszer cserélt cipőt meccs közben, szóval ott is volt valami gond...
+- Siemian, több a +, mint a -, de összességében nekem elég felemás lett róla a benyomásom, távolra még mindig pontatlan, a nyomást meg nem érzi, bár menekült párat, de nem képes a földhöz vágni vagy kidobni a labdát a pályáról, annyira görcsösen meg akarja oldani, vagy annyira lassan reagál. A pick-nél peche volt, de igazából nem is lett volna szabad odadobnia a labdát...
- Pass protection...
- A No Fly Zone-tól ma nem voltam annyira elájulva, mondjuk Harris felé nem ment sokminden, Simmons nem volt rossz, de néha azért nagyon hiányzott Ward rutinja, Talib nem nagyon tudta, hogy hol van, Roby meg 1 szép megoldás mellé csinált 2 hülyeséget. Ja, Stewart megsérült közben, a végén már nem volt bent, de elvileg semmi komoly...
- McManus...
- Jamaal fumble
StormST
Zalán
+ Tényleg többször veszi észre a másodlagos célpontokat
+ A dobott TD-k szépek voltak, főleg az elsőnél tetszett, ahogy kihasználta a free playt
+ Volt pár olyan szitu, amit valszeg tényleg ő hívott át
+ A futásai jobbnak tűntek, mint tavaly, főleg persze a TD
+ Pár elég szoros őrizetbe bedobott passza is volt, azok is tetszettek
- Az első Sanders túldobást megúszta, mert abból a drive-ból utána TD lett, de attól még ezeket meg kell csinálni, annyira nem volt messze és nagyon üresen is volt, ha fél méterrel közelebb dobja hozzá, akkor Sandersnek ugrani se kellett volna akkor se lett volna hozzá köze egy védőnek se és fél méter azért elég sok ebben a helyzetben...
- Amikor 3&goal-nál hibázta el, az nagyobb hiba volt, azt bármelyik NFL irányítónak illik tudni megoldani, Sanders nagyon szépen szabadra játszotta magát és ott is indokolatlanul sokkal dobta túl...
- Az kihagyott FG-os drive-ban 19 yard-ot buktunk 2 play-ben, főleg a második nagyon az övé volt, -13 yard, kb. 5-ször dobhatta voln ki a fenébe, vagy vághatta volna a földhöz, de már volt korábban is egy -9 yard-os sack, aminél nem tudom mit akart...
- Az INT előtti passzal nem nyertünk volna semmit, ha eltalálja, ellenben veszíteni lehetett vele sokat...
Összességében több volt a pozitívum darabra-érzetre, de egy ilyen meccsen a hibák nálam kevésbé megbocsájthatóak és most már arra se foghatók, hogy rookie...

több mint 8 éve
Pár gondolat, mindenki úgyis tudja, ha neki megy:- El kéne már hagyni ezt a "Siemian 7. körös volt" szöveget már szerintem. Úgy kell már hozzáállni, hogy ő egy olyan QB, aki már kezdett (majdnem) egy évet az NFL-ben, nem lehet egész karrierjében erre hivatkozni, azon már azzal túllépett, hogy második évet kezd. Igen, Rod Smith, Shannon Sharpe, TD, stb. neve mellé is odakerült végig az alacsony vagy épp nem létező draft hely, de ők azért olyan teljesítményt is tettek mellé, az más szájíz volt nálam ("k***a jó, pedig csak X. körös/UDFA" nem ugyanaz, mint a "egész jó, ahhoz képest, hogy csak 7. körös")...
- Leary azért nem volt bent a végén, mert kivették concussion miatt, rövid hetünk van, fel kell készülni, hogy lehet nem fog játszani vasárnap...
- A Roby DPI nagyon simán az volt, elrántotta a WR-t a labda útjából, még csak nem is volt billenős...
- Az INT-nél talán def. holding lehetett volna, de igazából csak leütközte, a labdának nem kellett volna ott lennie...
- A 4. negyedes konzervatív dolgot annak tudom beírni, hogy VJ nem akart kockáztatni, nagyon akarta az első győzelmet, de ez nagyon sokszor vissza tud ütni az NFL-ben és túl korán is kezdtük, még egy drive-ot legalább komolyan kellett volna nyomni, ha nem is lett volna pont, de egy kis idő lemehetett volna az óráról és az ellenfél se kapja el a fonalat...
- Félreértés ne essék, én örülök nagyon, hogy nyertünk, de nem kellett volna ennek ennyire szorosnak lennie és ebben a ligában nem lehet ennyire kockáztatni egy győzelmet, ahhoz rövid a szezon. Ez után a meccs után én nem simogatnék senkit, hanem mint egy vereség után, arra koncentrálnék, hogy ki mit rontott el, mert ezt a meccset mi elvesztettük, csak szerencsére a Chargers se tudta megnyerni...

több mint 8 éve
Siemian jól kezdett, de a 4.ben nagyon gyenge volt. Passprot is összeomlott, de ő se jó irányba menekült. Az 50 yardos FG előtt kb red zoneban voltunk, csak aztán elindultunk hátrafelé. Ja és, hogy 3-ból nem tudtuk megoldani 1 yardról, az is so last year... Amúgy ennél azért gyengébb passrush is fog felénk jönni.
NFZ égett rendesen, nem is tudom mikor kaptunk utoljára 3 TD-t. És pont a CBk, az egyik TD Harrrisre, Robyra vagy 2 costly DPI... Simmons és Stewart jók voltak, sőt Parks is amikor feltűnt.
McCoy sajnos a rosszat is eltanulta Foxtól, bár hogy mikor állunk konzervatívra annak inkább VJ döntése kell hogy legyen. Nem tudom, remélem tanul belőle a csapat és még a W se ment rá. Nem írom le huszadiknak én is, hogy mennyire gyalázat volt a 4. negyed, csak törlöm a címemet a nevem mögül. Oh mégis leírtam, mennyire minősíthetetlenek voltunk, akkor marad, egyelőre.
Mellé néhány közhely: Meg van a győzelem és csak ez számít. Decembertől kell igazán jól/élesen játszani, nem szeptemberben. Ezzel a Chargersszel még sokaknak meg fog gyűlni a baja, stb, stb. Mindenki válassza ki a kedvencét, én egyelőre azzal alszom, hogy majd Decemberre összeérik a fal és Siemian meccsről-meccsre jobb lesz. Látszott rajta a fejlődés, az OLnél meg tényleg számít az idő. Ja és ha jól láttam Leary nem volt a meccs végén, azzal is magyarázható talán a pass protection megszűnése. Mondjuk inkább Bosa és Ingram neve járna a max pontért egy teszten, de hátha.
Nem vitatom el Shelby Harris érdemét, főleg, hogy ő lett az idei offseason kedvencem, de nagy szerencsénk volt.
több mint 8 éve
Nekem is az volt az érzésem, hogy Macska javult tavalyhoz képest. Még így sem egy franchise irányító - az a kérdés nélkül kezdő, hacsak HOF irányítód nincs -, de javult. Kezdi olvasni a védelmeket, több playt - jól - áthívott, már dob a 2. célpont felé, stb. Nem látványos, de fontos lépések ezek, kezd lelassulni számára a játék. Hogy meddig jut az persze nagy kérdés, de bevallom én ennyit se vártam egy 7. köröstől. Tulajdonképpen kellemes meglepetés. És tény, hoigy a zsebet nem érzi, gyakran rossz irányba mozog ki, és azért még mindig többször dől el snap előtt, hogy hova fogja dobni, mint snap után. De egyműködő fallal és ha így megy a futás, akkor menedzselhető meccseket jelenthet ez is, ha a védelem nem esik vissza. A többségi véleménnyel ellentétben én egyébként úgy érzem a bírók is elég komolyakat hibáztak. Például az utolsó pillanatos Roby DPI elég vad fújás volt. Egy ideje - talán tavaly óta? de lehet, hogy már két éve... - ki is mondott policy, hogy döntő helyzetekben lehetőleg csak egyértelmű helyzeteket fújjanak be (még Blandino nyilatkozta le, nem is egyszer). Ez még határesetnek is necces volt. Annál az INT-es esetnél meg igaz, hogy DPI nem lehetett az 5 yardon belüliség miatt. De ettől még a védő nem "szerelheti" a támadót amíg nincs nála a labda. Csak blokkolhat 5 yardon belül, amibe a mögékerüléssel átkarolós levitel kb. annyira fér bele, mint egy falembernél ha hátulról lerántja a pass rushert. 😊 Semennyire.
Ettől függetlenül azt is megérdemeltük volna, ha nyer a Chargers. Ekkora brainfartot nem szabad csinálni. Mázli, hogy a végén Riversék nem csenték el a meccset, mert benne volt a levegőben még az is. Az év leolvadása lett volna...
De ezzel együtt is, ez bő 3 negyedig egy bíztató idénykezdet volt. A Dallas ellen komoly teszt jön. Az az oline Zeke-vel masszív kihívás lesz a dline számára. Most ki fog derülni, hogy mennyire is tudjuk fogni azt a futást. Az éjszakai jó teljesítmény ellenére azt hiszem inkább fogjuk lyukasnak érezni ellenük a védőfalat, mint stabilnak. 😉 Offense oldalon viszont nem lehet nagyobb gondunk, tegnap. A dallasi védelem nem jobb a Chargersénél, sőt. És nekik nincs Bosa-juk sem. Kellene tudni haladni ellenük.

több mint 8 éve
Picit rápihenve...Szeretem olvasni a szurkolói plusz-minuszokat. De nekem most hiányzik leírva Siemian több a +-sza részedről. Igen, persze, még mindig nem dobja el a lasztit, ha az agyában a nyomás, ezzel most pl. Manusnak szerezhetett volna vagy tíz yardot és akkor kevesebb az izgalom a végén. Az új stáb ezzel a képességével most ismerkedik, edzésen nem a földhözvágást gyakorolják és a ps meccseken sem ez a játék lényege. Nincs nagy respektje – még –, én továbbra is bírom a palit. Ezután a meccs után pedig még inkább. Ahogy ebalettotzott seggreültetve Bosát, az eszményi volt. Önmagához képest küzd és bármit is mondunk, de lépked előre. Jót fog neki tenni, hogy McCoy edzi, ha elkezd működni a futás, és ha a fal is elkezd felkeményedni. Négy új ember a kezdő, köztük a rookie Bolles, aki azért az első meccsén kevésbé volt buta mint erős.
+ Egész normálisan ment szerintem a futójáték, rosszabbra számítottam, persze a fumble levont az egész értékéből egy kicsit...
+ Egy drop kivételével a két sztár elkapónk hozta magát, Sanders-nek volt két olyan passza, amit bravúrral elkaphatott volna, de annak max. örülni lehet, ha megvan, elvárni nem lehet...
+ A DL nekem kellemes meglepetés volt, yard/futásban jónak tűntek, 1-2 picit hosszabb futás lett, de nem vészesen, főleg Gotsis játéka tetszett, szerencsére Wolfe nem sérült meg, csak a kondija rossz, meg állítólag kétszer cserélt cipőt meccs közben, szóval ott is volt valami gond...
+- Siemian, több a +, mint a -, de összességében nekem elég felemás lett róla a benyomásom, távolra még mindig pontatlan, a nyomást meg nem érzi, bár menekült párat, de nem képes a földhöz vágni vagy kidobni a labdát a pályáról, annyira görcsösen meg akarja oldani, vagy annyira lassan reagál. A pick-nél peche volt, de igazából nem is lett volna szabad odadobnia a labdát...
- Pass protection...
- A No Fly Zone-tól ma nem voltam annyira elájulva, mondjuk Harris felé nem ment sokminden, Simmons nem volt rossz, de néha azért nagyon hiányzott Ward rutinja, Talib nem nagyon tudta, hogy hol van, Roby meg 1 szép megoldás mellé csinált 2 hülyeséget. Ja, Stewart megsérült közben, a végén már nem volt bent, de elvileg semmi komoly...
- McManus...
- Jamaal fumble
StormST
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Picit rápihenve...+ Egész normálisan ment szerintem a futójáték, rosszabbra számítottam, persze a fumble levont az egész értékéből egy kicsit...
- Pass protection...
- McManus...
- Jamaal fumble

több mint 8 éve
a negyedik negyed borzalmas volt. viszont a blokkolt FG szép volt, csak a házban felkelt rá mindenki
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Nekem még az fájt picit (az utolsó negyeden túl 😀), hogy az első félidő végén 3 időkéréssel és 2 perccel jóformán meg sem próbáltunk field goalig elmenni. Pedig az O most úgy tűnt képes haladni.ez ilyen John Fox féle hagyomány
Amúgy nagy meccs volt. Ez a kiízzadt győzelem még sokat fog érni úgyérzem. Grat a csapatnak!
levaisw3
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Shelby Harris az év egyik felfedezettje lehet. Eddig nem ragadt meg sehol itt viszont nagyon fontos ember lehet.Asszem ő is vmi ex-sittes vagy hasonló, olyanokat húzgál rendszeresen a Raiders a 7. Körben és ő is az volt.
Bazzani

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nekem még az fájt picit (az utolsó negyeden túl 😀), hogy az első félidő végén 3 időkéréssel és 2 perccel jóformán meg sem próbáltunk field goalig elmenni. Pedig az O most úgy tűnt képes haladni.Amúgy nagy meccs volt. Ez a kiízzadt győzelem még sokat fog érni úgyérzem. Grat a csapatnak!
több mint 8 éve
Shelby Harris az év egyik felfedezettje lehet. Eddig nem ragadt meg sehol itt viszont nagyon fontos ember lehet.
több mint 8 éve
Aki edzésen 73-ról berugdossa, akinek a mérkőzés előtt három évvel meghosszabbítják a szerződését 6 millió garantálttal és akit a negyedik legjobban fizetett rúgóvá tesz a csapata, attól elvárom, hogy ebben a szituációban 50-ről berúgja. Azt hiszem, amikor felment a pályára, pont bevillant az agyába, hogy akkor itt a törlesztés ideje. El is szúrta. Aguayo-szindrómának hívják ezt az NFL-ben. 😀 Itt most az a kérdés, hogyan kezeli a helyzetet a jövőben. Ez fej kérdése lesz.Mondjuk McManusnak 50-ről kellet volna berúgni, de a Mile High-on neki annak sima ügynek kellett volna lennie... 😛Pont annyira döntött, mint amikor Fowlert megrántották a INT előtt, amivel visszajött a Chargers. Lehet ezeken vitatkozni, de alapjában véve nem léptek elő főszereplővé a zebrák, a csapatok döntötték el. Be kell rúgni a negyvenes FG-t. Mind Manusnak mind a kisgyereknek.3 parádés 1 kabaré negyedja, roby jól visszarántotta allent a labdalopás előtt. bár utóbbi is rájátszott, de az döntő jelenetsor volt.
mondjuk a bírók se voltak a csúcson (ahogy egész hétvégén imo)
Negritis
gedam
Zalán
StormST
"I love this sport. I hate this sport."