Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
 media.profootballfocus.com/2017/09/EDGE_Wk-2-PRP-768x432.jpg
Általános Doktor
A HoF várományos visszavonult legenda sérült elsőkörös utódjának az előszezont sérülésből való felépülés miatt kihagyó cseréje. Nem rossz kilátások a jövőre nézve a hátuk mögött a No Fly Zone-nal. Úgy tűnik, egész pofásan átvészelte a Dé a SB győzelem utáni lemorzsolódásokat és visszaesést. Bills hét van, nyerhető, de most védelem is lesz Macskával szemben. Több mint csodás lenne egy 3-0-ás rajt, bár maradnék óvatos, volt itt pályakezdő fiatal edző limitált irányítóval 6-0-ás kezdéssel... De persze olyan rég volt, lehet igaz sem volt.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
 twitter.com/ChrisHarrisJr/status/910261364958093312

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Bolles kihagyja a Bills és a Raiders elleni mérkőzéseket, aztán Bye, és a Giants ellen újra védi Macskát. Mázli, hogy nem lett IR. De a Raiders ellen nagyon fog hiányozni. Persze nem tartunk még ott.

Szerkesztette: Zalán

több mint 8 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
😀

scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/21587363_10212752084051357_6187152113594998262_o.jpg?oh=155c7b40605926a67f8f8301cd48962c&oe=5A15117B

Szerkesztette: xrace77
több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
CJ egy rendkívül alul értékelt futó, pedig tavaly is látszott, hogy kiválásával szinte azonnal megzuhant a denveri O.
több mint 8 éve
Féltem, hogy a villámszünetben majd rendet tesznek a fejekben a Cowboysnál vagy mi kizökkenünk, aztán jött is egy labdavesztés, de nagyon sok dolog szerencsére nem változott.
Azért az ellenfél gyengélkedése nem csak a mi érdemünk volt szerintem, nem sok Boys meccset néztem az elmúlt évekbn, de ennyi missed tackle, volt elejtett TD, hogy pont Dez Bryant volt lyukas kezű az első INTnél, hogy teljesen feladták a futást már akkor amikor még nem volt nagy a hátrány, stb, stb.
Mi jók voltunk, úgy játszottunk ahogy kell, arról nem tehetünk, hogy az ellenfélnek rossz napja volt, de egyrészt nem akarom még belelátni, hogy újra 2015 van. Másrészt viszont a KC-nak és az Oaklandnak lehet nehezebb dolga lesz ellenük. Nem jönne rosszul, ha egyiket vagy mindkettőt elkapnánk, bár inkább az egymás elleniek fognak dönteni. Egy 4-2 minimum kéne a div győzelemhez házon belül...

Ami jó, hogy a futójáték CJ-vel egyedül is működőképes, JC-t kvázi talonban tudjuk tartani. Amíg kevesebb mint 10 snappet kap 1 meccsen, addig kisebb eséllyel sérül le, egyszer-kétszer meg így is el fog sülni. A háttérben amúgy most is egy szolid 5 Y/A-val segítette a csapatot.
És amiről a szezon elején írtam, hogy el tudok képzelni egy jó Offense-t Siemiannel, az nagyjából olyan volt. Watson lehetne jobb, valaki felnőhetne még DT és Sanders mellé, de már csak azzal, hogy CJ egészséges egy gyenge napot kifogó ellenfél ellen máris halad az O. Az eddigi 2 meccsen egyaránt megnyertük a time of posessiont. Szerintem tavaly összesen nem volt ilyen ennyiszer... Ha így marad ez jól fog jönni decemberben.

Ellenben Watsont már mondtam, hogy lehetne jobb, úgy az egész OL is csak tavalyhoz képest biztató. Pedig tiszta zsebben Siemian jó volt, nyomás alatt jönnek a bajok. Most ezt fel lehet részben róni Siemiannek is, de szerintem az OL van messzebb a liga átlagtól mint ő, sőt megkockáztatom, hogy a macska lassan a ligaátlag. Kedvenc mérőszámom az ANY/A szerint 15. a ligában, és ebben benne vannak a benyelt sackek (a passer ratinggel ellentétben, a szerint a 6. és pont itt látszik, hogy miért és mennyivel pontosabb az ANY/A, illetve az is, hogy mennyi és milyen hosszú sacket gyűjt be Siemian) Más kérdés, hogy 2 meccs után ennek mennyi értelme van (nem sok, a kicsi minta miatt), de az szerintem látszik, hogy ha van ideje, akkor lehet bízni Siemianben. Ugyanez nem feltétlen mondható el minden kezdőről. Funfact, van aki még csak 1-et játszott, de jelenleg a macska adta a legtöbb TD-t a legmagasabb TD%-kal.
De vissza a falhoz, a futás is inkább CJ által kikényszerített missed tackle-ökön múlt, bár a TD-nél szép folyosót nyitottak neki (McGovern + Green ha jól emlékszem). És az is látszik, hogy a futóktól azért ők is több segítséget kapnak, mint a macskától. Abban a 6. legmagasabb sack%-ban Siemian is benne van, de földön a sok yard after contact az élmezőny környékére repíti az egységet yard per carrie-ben, és a legtöbb futott yard olyan szempontból releváns kiegészítése ennek a statnak, hogy ki tudunk tartani a futás mellett, nincs az mint tavaly, hogy félidőben kb fel kell adni.
Szóval eggyel jobb a fal, de továbbra is ez az a pont, ahova most erősítenék. A szezon előrehaladtával lehet egységben jobbak lesznek. Jelenleg azért úgy látom, hogy CJ (és JC) esetleges kidőlése idén is katasztrófához vezetne offense-ben...

A védelemben az NFZ jobban hasonlít az elmúlt 2 évire, mint az 1. fordulóban, Von Miller is elkezdte a sack gyűjtést, pressure volt rendesen Barrettől is. A liga egyik legjobbjának várt támadósorát "oktatták" az egyetlen hiányérzetem a sackkek száma. Tudom, én szoktam prédikálni, hogy a pressure számít, de jobb lenne csapat szinten gyakrabban befejezni a játékot, mert azért nem mindegy, hogy incomplete passz, vagy mondjuk -7 yard., de csapat szinten gyakrabban kéne befejezni, ez a 2 meccsen 3db lehetne több is.

Edzői stáb volt szezon előtt a legnagyobb kérdőjelem. A felkészülés és gameplan eddig 2/2. A Bolts elleni kiengedés nem mutat szépen a bizonyítványban, ezúttal viszont a váratlan körülményekkel (kényszerszünet) is sikerült megbirkózni. Jövőhéten 1 órási meccs jön, az alkalmazkodás edzői felelősség, VJ-nek ez lesz az első ilyen (amúgy első idegenbeli meccs is). Amúgy a Bills védelmet nem becsülném le, de ha januárra meccseket tervezünk, akkor be kell húzni.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 681 — "Montoya por favor!"
jó érzés végre egy ilyen nagy különbségű győzelmet látni, de ez nem ugyanaz a Cowboys mint a tavalyi

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Hogy másik oldalról is kontextusba tudjátok tenni a tegnapit: ilyen verést a Cowboys nem szenvedett évek óta. Nagyon jó gameplannel jött ki a Broncos és lelkileg is megtörték a Cowboyst a 3. negyedre, ez tisztán látszott az arcokon. Bármelyik csapat amelyik másik top 10 csapat ellen ilyen produkcióra képes ráadásul minden egységével, az vitathatatlanul a liga krémjébe tartozik ha voltak kételyek ezzel kapcsolatban. Anderson egy állat volt, ha képes ezt a formáját hozni, akkor Siemian baklövései is beleférnek bizonyos határig. Engem a 49ers (Harbaugh első éve, Romo legnagyobb meccse evör) és a Seahawks elleni (Russel Wilson első éve) két meccsre emlékeztetett ez. Mindkét csapat két éven belül SB-t játszott.

eh, erről kár volt lemaradni

www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Cant-Miss-Play-Aqib-Talib-returns-an-interception-for-103-yard-TD/5360dbf4-88de-42fd-9e79-2c0277df63d9
Negritis
Hehe, én láttam lájv! A dobás pillanatában tudtam hol fog kikötni az a labda. 😛

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Első reakciók:

+ A Run D félelmetes volt, 14 futásból 40 yard, az nagyon derék, főleg a Dallas ellen...
+ A futójátékunk is nagyon tetszett,178 yard, 4,6-os átlag és CJ 100 fölött, többet nem is kérnék máskor se...
+ Sanders és DT hozták, amit tudnak, szép elkapások, sok YAC, utóbbi CJ TD-nél is megvolt...
+ Siemian-t most inkább ide teszem, bár a ball security-re még mindig szarik és megint benyelt olyan sack-et, ami elkerülhető lett volna, meg amikor hátrafelé vetődött a sackből, akkor a hajam téptem, de a passzai azért egész jók voltak, igaz sokszor az elkapók tették naggyá, de az nem baj...
+ Talib, bár volt rajta egy-két elkapás, de aki 103 yard-os picksixet csinál, az nem lehet mínuszos... 😀

+- OL, legtöbbször jók voltak, Bolles kiesése után se voltak szarok (mondjuk ott 5-10 percet átaludtam), de a fumble-nél Watson nagyot betlizett és volt még pár rázós helyzet...

- Nem nagyon van, általában akinél volt, az tudta mással ellensúlyozni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 624 — The Mathematician
eh, erről kár volt lemaradni

www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Cant-Miss-Play-Aqib-Talib-returns-an-interception-for-103-yard-TD/5360dbf4-88de-42fd-9e79-2c0277df63d9

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
sajnos a végre bealudtam, de hálisten sikerült behúzni

több mint 8 éve
Bollesről tudni valamit ?
PM_the_sheriff
A röntgen nem volt egyértelmű, az Achilles-szakadás kizárták, de akár még az is lehet, hogy a bokája eltört, de lehet csak ficam, ma fogják tovább vizsgálni...

Szerkesztette: StormST

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hmm, ez nagyon szép volt.
Nem akarok mindig negatív lenni, de az az INT rohadt rosszkor jött :d szerencse, hogy ez nem a DAL napja volt.
Bár folyamatosan nem tudtam nézni de - szerintem - minden meccsen egy-két kihagyott FG nagyon nem fér bele...
Csak így tovább!
több mint 8 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Bollesről tudni valamit ?

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 8 éve
faszom a villámlásba...

több mint 8 éve
Nem örülök, hogy ismét nem látjuk Sunshine-t. 😢

több mint 8 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
 www.denverbroncos.com/assets/images/imported/DEN/photos/centerpiece/homepage/170917_inactive_list.jpg
több mint 8 éve
nah akkor esti meccs előtt elugrom kajáért, remélem fasza lesz

több mint 8 éve
Second-year nose tackle Kyle Peko is back on the Broncos’ active roster, as Denver promoted him from the practice squad Saturday to bolster the defensive line.

The Broncos waived rookie Tyrique Jarrett in a corresponding move.

több mint 8 éve
oh most h elkezdtem nézni a Last Chance U-t tűnik fel h Chad Kelly is szerepel benne 😀

több mint 8 éve
Injury report:

Out: Lynch, Booker, Langley
Questionable: Stewart (elvileg jól mozgott az utolsó két edzésen), Kerr (edzett a héten végig), Leary (még post-concussion protokollban van)

több mint 8 éve
ENGLEWOOD, Colo. — The Broncos signed former Seahawks defensive lineman Ahtyba Rubin on Friday to a one-year deal as they continue to make moves along the defensive line.

Denver placed defensive end Jared Crick (back) on injured reserve in a corresponding roster move.

több mint 8 éve
Reevest én nem érzem HOF-nek. Nem azt mondom, hogy tüntetni kell ellene ha bejut, de az ex-Bronco listán szerintem mindenki érdemesebb nála rá. Amúgy meg is lepődnék ha egyáltalán döntőbe jutna.

Akinek új info: Dawkins, Lynch és Neil Smith pályafutása nagyobb része nem Denverhez köthető, de ők azért 3-4 év alatt is mély benyomást tettek a csapat szurkolóira és kivették részüket a sikerekben...

Egy "guglit" minden név megérdemel, akinek nem minden név ismerős, de nem zárkózik el egy "időutazástól" a '80-as, '90-es 2000-es évekbe...

több mint 8 éve
Az idei HoF listás ex-Bronco-k:
Atwater, Dawkins, Lynch, Mecklenburg, Nalen, Dan Reeves, Dennis Smith, Neil Smith, Rod Smith

Közülük szerintem reálisan Dawkins, Lynch, esetleg Reeves és Neil Smith lehet bent...

Meg pár vendégzenész is akad:
Seth Joyner, Michael Dean Perry, Simeon Rice, Ty Law