Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
+1
Nagy az öröm. Üdv közöttünk.
Én is itt tanulok, még ma is. Remek szórakozás ez a topic és része lenni ennek a virtuális közösségnek, amely Super Bowlok idején valósággá válik. Alig várjuk tehát, hogy személyesen is megismerjünk. 😊
Egy kérdés, ami engem mindig érdekel. A sztori. Hogyan, s miért a broncókra esett a választásod?
Zalán
Wait a minute. Személyesen is ismeritek egymást? 😀 Mikről maradtam le... Black-et "ismerem" innen a legrégebbről, még a haromt-s időkből..

huh, de régen volt.. azóta lábtörés, szalagszakadás, munka, foci off, feleség, két gyerek, autó, SUPER BOWL 😀
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem a "mélypontozás" picit túlzás. Akkor nem voltál még egy-egy sötétebb időszakban folyamatosan jelen a Pecc vagy bármelyik másik csapat topikjában. És úgy emlékszem pont akkor kezdtél el ide írogatni, mikor jött PM és robbant a TT vs PM "bomba". Bár nem a legszebb időszak volt, legalább volt pörgés 😀
Mindegy, no offense, azok az idők elmúltak, most nyugi van. Remélem így is marad.
JC6
Manning ide érkezése előtt is olvasgattam már a topicot. Tebow miatt, hiszen - legyen bárkinek bármilyen véleménye a képességeiről - egy rendkívül érdekes, ráadásul szimpatikus figura is volt. Persze, hogy érdekelt, hogy mi van vele. Pár postot írtam is, de csak random postokat, ahogy bármelyik másik csapat topicba is, ha valami érdekes történik a csapattal. Igazán írni csak valamivel később kezdtem, talán késő tavasszal, nyár elején, pontosan már nem emlékszem. De a "nagy zuhatagból" kimaradtam, nem is volt késztetésem beleszállni.

(Egyébként az a Steelers elleni playoff meccs az egyik legédesebb upset amit valaha láttam. Teljesen semlegesként szurkoltam az underdognak, de így is örök emlék marad.)

roberto23: Üdv a topicban 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Üdv mindenkinek!😀
KB 3 éve követem az nfl-t és lettem denver szurkoló, de igazán csak identol vetettem bele magam a témába. A topic-ot pár hete találtam, és a tanulásban nagy segítség az olvasgatas, úgyhogy gondoltam én is írogatok.
Előre bocsi ha hülyeséget írok, meg zajlik a tanulás 😀
roberto23
+1
Nagy az öröm. Üdv közöttünk.
Én is itt tanulok, még ma is. Remek szórakozás ez a topic és része lenni ennek a virtuális közösségnek, amely Super Bowlok idején valósággá válik. Alig várjuk tehát, hogy személyesen is megismerjünk. 😊
Egy kérdés, ami engem mindig érdekel. A sztori. Hogyan, s miért a broncókra esett a választásod?

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Üdv mindenkinek!😀
KB 3 éve követem az nfl-t és lettem denver szurkoló, de igazán csak identol vetettem bele magam a témába. A topic-ot pár hete találtam, és a tanulásban nagy segítség az olvasgatas, úgyhogy gondoltam én is írogatok.
roberto23
Üdv köztünk! Mindig jó látni, ha jönnek új szurkolók! 😊

Hülyeséget szerintem mi is írunk néha, szóval csak nyugodtan... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Semmi ne tartson vissza, hogy megoszd a véleményed, Colquitt már nincs úgyhogy max QB témában ütközhetsz nagy ellenállásba, de tartsd mindig szem előtt hogy mind hülyeséget írunk, legfeljebb eladjuk úgy mintha okosság lenne 😉

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 909
Üdv mindenkinek!😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ebben nem értünk egyet, az a pár hónap számomra a bowl.hu történetének egyik mélypontja volt, és még csak nem is volt vicces. Pedig akkor még döntően csak olvasó voltam, nem írtam ide. (Éppen az érzelmi túlfűtöttség miatt. Az vitte személyeskedésig, sértegetésig, sértődésekig a vitát, ameddig - ahogy írod - érett, érző, felnőtt emberek egyébként nem jutnak el.)

De mindegy, legyen úgy, hogy én vetődtem árnyékra. 😉
peterk2005
Szerintem a "mélypontozás" picit túlzás. Akkor nem voltál még egy-egy sötétebb időszakban folyamatosan jelen a Pecc vagy bármelyik másik csapat topikjában. És úgy emlékszem pont akkor kezdtél el ide írogatni, mikor jött PM és robbant a TT vs PM "bomba". Bár nem a legszebb időszak volt, legalább volt pörgés 😀
Mindegy, no offense, azok az idők elmúltak, most nyugi van. Remélem így is marad.
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 624 — The Mathematician
egyébként mikor a sztárelkapó duónk szóba kerül csak nekem jut ez az eszembe?

www.youtube.com/watch?v=S9pLWy6-XqU

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
puppetm4st3r Denver Broncos 68 — Bronco
De lehet a sziámi-ból is, ami ugye egy macskatípus.
több mint 8 éve
JustoVillar Michigan State Spartans 707
Ebben én vagyok a bűnös szerintem. 😛 Én kezdtem el itt valóban használni a Siemian helyett a Sziamiaút (igen, Hókuszpók macskájától véve) mert egyszerűbb volt, meg jobban hangzott. A Denver fanok nem tiltakoztak, sőt lelkesen továbbfejlesztették Macskára 😊 Akit nem zavar használja egészséggel, Siemiantól elnézést kérek 😀
dande
Engem nem zavar csak kíváncsi voltam ez honnan jött 😀
Koszi a valaszokat!

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 331 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ebben én vagyok a bűnös szerintem. 😛 Én kezdtem el itt valóban használni a Siemian helyett a Sziamiaút (igen, Hókuszpók macskájától véve) mert egyszerűbb volt, meg jobban hangzott. A Denver fanok nem tiltakoztak, sőt lelkesen továbbfejlesztették Macskára 😊 Akit nem zavar használja egészséggel, Siemiantól elnézést kérek 😀
több mint 8 éve
Ez a Siemian Macska becenev honnan ered? Bocs ha hulye kerdes csak nem tudom hová tenni.
JustoVillar
sztem innen:
Főoldal

én is csak használom

több mint 8 éve
JustoVillar Michigan State Spartans 707
Ez a Siemian Macska becenev honnan ered? Bocs ha hulye kerdes csak nem tudom hová tenni.

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 8 éve
De, szurkolás miatt pont könnyen jutnak odáig az emberek. Ez különbözteti meg a hobbiszurkolót az igazi szurkolótól, az én szememben...

Az az időszak azért lett olyan, amilyen, mert egyesek (akinek nem inge ne vegye magára, nem célzom személy szerint senkinek) nem tudták elképzelni, hogy bárki is mást választana, mint PM-et. Igaz akkor még a kutya nem tudta, hogy mire lesz képes, de az nem volt elfogadható indok, mert ő egy isten és érthetetlennek tartották, hogy ezt miért nem látja be mindenki. Na, ettől szaladtak el a dolgok, két olyan álláspont ütközött (TT vs. PM), amelyikben igazán egyik oldal se akart engedni, mert a szíve azt diktálta...

Ez most egy teljesen más dolog, legalábbis remélem, hogy nem fog addig fajulni...

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy pillanatig nem veszett el a topic a Tebow-Manning csere idején. Ézelmileg túlfűtött volt, ez tény. Egy csapatnak való szurkolás már csak ilyen műfaj. Zalán
Ebben nem értünk egyet, az a pár hónap számomra a bowl.hu történetének egyik mélypontja volt, és még csak nem is volt vicces. Pedig akkor még döntően csak olvasó voltam, nem írtam ide. (Éppen az érzelmi túlfűtöttség miatt. Az vitte személyeskedésig, sértegetésig, sértődésekig a vitát, ameddig - ahogy írod - érett, érző, felnőtt emberek egyébként nem jutnak el.)

De mindegy, legyen úgy, hogy én vetődtem árnyékra. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
@JC
a probléma onnan indul, hogy te úgy próbálod nézni hogy Trevor egy olyan irányító akire rá lehet építeni a franchise-t
ez mocskosul nem igaz - sajnos - túl sok a hibája hozzá, DE jelenleg Lynch még ennyire sem működik az edzők szerint

nem azt mondom h Macska hibátlan, SŐT, de folyamatosan azon sírni amivel nem tudunk mit kezdeni egy átlagos teljesítmény után nem biztos hogy van értelme
főleg mikor egy korrekt teljesítményt és győzelmet tesz le az asztalra

vereség után ha rajta megy el teljesen korrekt, ahogy a földön is kell maradni egy Dallas után is

azért hoztam fel TT-t, mert a passzjáték, játékolvasás ... neki sem volt erőssége
és vele általában még annyira se működött a dolog
téged elkapott a Tebow charm, ahogy sokunkat, de ez nem jelenti azt hogy Macskában nem lehet mit szeretni
próbálj ezekre koncentrálni és kevésbé fogsz kibukni minden meccs után

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Szerintem meg használjuk arra a fórumot, amire kitalálták. Beszélgessünk a Denver Boncos csapatáról, az irányítókról, az edzőkről, a múltról, a jelenről, a jövőről. Ebbe bele tartozik TT is. Egy pillanatig nem veszett el a topic a Tebow-Manning csere idején. Ézelmileg túlfűtött volt, ez tény. Egy csapatnak való szurkolás már csak ilyen műfaj. Azt a történetet mindenki lerendezte magában. Ki így, ki úgy. Nem hinném, hogy bármiből tanulni kéne. Volt aki lelépett, volt aki maradt, volt aki újonnan csatlakozott, és volt aki visszatért. Ez itt a futballszurkolás-szakma. Itt érett, értő és érző felnőtt emberek írnak. Nincs szükség topicőrre. Jók vagyunk. 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Van aki inkább szurkolói, érzelmi oldalról közelít meg egy QB-t (általában játékost?), más vegyesen érzelmileg és "szakmailag", megint más érzelmileg egyáltalán nem, csak szakmailag. Sokszor keveredik is, van olyan játékos akihez érzelmi alapon kötődünk, máshoz meg nem kötődünk annyira.

Ezeken a különbségeken, különböző nézőponton nem tudunk felülemelkedni, és nem is kell. Ahányan vagyunk, annyiféle ízlés, mindenki szurkoljon úgy ahogy szeret. Csak próbáljuk meg kölcsönösen tolerálni a másikat és a lehető legkevesebbet marakodni emiatt. 😊 Az a TT elmenetele, Manning érkezése körüli fél év botrányos volt, amin - tekintet nélkül álláspontra - mindenki veszített. Maga a topic veszett el, szűnt meg élvezhetőnek lenni. Tanuljunk belőle, vigyázzunk, nehogy megint előforduljon...

(Elnézést, nem moderátorkodni akarok, csak kicsit túl sok szó esett QB-ról az utóbbi napokban, ami itt mindig érzékeny téma, jobb megelőzni a bajt. 😊 )

több mint 8 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Amikor nagy viták voltak itt, érvek és ellenérvek, akkor sokan azt mondtátok, hogy beáldoznátok egy SB-ért cserébe 5-6 évet. Jött is Manning, lett is SB, s most következik az a bizonyos 5-6 év? 😊
JC6
Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és ebben a védelemben, sőt, ebben a keretben benne van az SB idén is | (nem vagyunk favoritok, de a liga azon felébe tartozunk, akik reálisan megnyerhetik idén is) | .

TT-ről sztem ne is beszéljünk többet, a csapat történelmének egy érdekes és szerethető része marad, függetlenül attól, hogy ki, mit mond most róla...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
vicces hogy szeded le róla a vizet, mikor egy nála még sokkal limitáltabb QBnál pedig elfogadtad ezeket a hibákat
Negritis
Nézd, nem szeretnék egy TT vs Macska vitát generálni, mert nem sok értelme van. TT nem kapott két évet. 1-4 után szállt be, kapott egy ultrasz@r falat, plusz útban voltunk az 1/1-es cetli felé. Szemmel jól látható hibákkal küszködött, de azok javítható hibák voltak - szerintem. Nézz meg egy Rivers dobómozdulatot vagy egy mozgékony QB-t, mint Wilson.
Láttam az első, Miami elleni meccsét, amin 0-15-ről kínkeservesen húztuk be a győzelmet. Rossz volt nézni azokat a passzokat. Ahogy kacsázott a levegőben a labda. De mellette mobilis volt, lehet sokszor menekült, de volt benne potenciál, mert kiszámíthatatlan őserő volt, akit nagyon nehezen vittek földre. Aztán később láttam, hogy bombázza rommá a Steelers-t, amit sosem felejtek el. Látszott rajta már ott a fejlődés, de esélyt igazán sose kapott. És ez fáj.
Mindegy, én már ebbe beletörődtem. Manning-től is mennyit tudott volna tanulni, te jó ég..
De egyet nagyon tudott: győzni. Győzni akarni.

...és akkor itt van Macska, aki nekem egy teljesen átlagos, színtelen - szagtalan QB, aki ha nyer ugyanolyan arccal teszi, mintha veszítene. Nem írtam le, van benne potenciál, mert megbízható, szinte elnyűhetetlen, de nem látom azt a tüzet, amit szeretnék látni. Azt a pörgést, a tunningot, hogy basszus, győzelem vagy halál. Átlagos srác, aki lassan két éve egy helyben áll. Vannak jó dolgai, vannak szép dolgai, de akkor kérdőjel nekem, hogy arra nincs szó. Amikor menekül nem merek odanézni, amikor 30+-os passz kell, félek jön az INT, time-menedzsment szinte nincs, sem oldalra kidobás, mikor meleg a pite...

Amikor nagy viták voltak itt, érvek és ellenérvek, akkor sokan azt mondtátok, hogy beáldoznátok egy SB-ért cserébe 5-6 évet. Jött is Manning, lett is SB, s most következik az a bizonyos 5-6 év? 😊
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Tavaly annyira nem működött semmi, hogy az is érthetetlen volt, idén meg az az érzése az embernek, hogy tudna nagyon is jól működni, de Chargers-t játszanak, átmegy szerencsétlenkedésbe a dolog.
peterk2005
Erre van magyarázat:

Múlthéten 30+ yardon túl már nem volt erő a karjában, mostmeg 5-8 yrd-dal túldobta emberét vagy ki a pályáról. Egyszerűen a hosszú, pontos passzok nem mennek neki. Nagyon nem.

JC6
Bitch pls, az egyik meccs Buffaloban volt, a másik meg Mile Highon, riktább a levegő, jobban száll a laszti 😊

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nem értem egyes károgókat, komolyan nem. T. Siemian mindenki tudja, hogy nem a következő Manning féle tehetség, de akkor is tisztességesen teszi a dolgát, vannak hibái természetesen, de könyörgöm 2. éve játszik ahol a fal továbbra sem egy atom biztosítás. Akárki akármit mond, elkapóink gyengék különösen D. Thomas. Sanders és Fowler még csak csak hozz vmit, de semmi extra. Nyertünk tegnap, 3-1 es mérleg sztem sorsolás láttán mindenki elégedett lett volna ezzel nyár közepén. Bills meg nagyon jó, Atlanta ellen idegenben, sokan el fognak vérezni ellenük még a csoport riválisok közül. Irányító kérdésre még 1 gondolat: nagyon nincs mozgástér másik irányítóra, Lynch projekt nálam teljes kuka.
OmahaST18
Nem kell érteni, csak elfogadni, hogy más is lehet valakinek a véleménye, mint a tiéd...

Thomas néha eldob 1-1 labdát, de most pl. csak 1 értelmes labda ment felé, abból csinált 11 yardot, a többinél méterekkel túldobta, vagy lehetetlen coveragebe. Sanders meg amit hoz idén, annak 60-70%-a extra...

A mozgástér meg csak akarat kérdése, emlékeim szerint pl. Oswi nálunk kb. ugyanezt a szintet hozta beugróként, mint amit most csinál Siemian (a Texansban letett produktumából keveset láttam, de persze tény, hogy valamiért elcserélték), de benne akár még lehet is upside, amit én meccsről-meccsre egyre kevésbé látok Sieminanban, nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy nála ez a plafon, de persze cáfoljon rám, örülni fogok neki...
StormST
DT - amit láttam tőle - 3x is jól futotta meg a rout-ot és elszakadt az emberétől, erre két esetben is 5 yard-yal fölé mellé jött a labda.
Két számomra emlékezetes pillanat is volt a meccsen, amikor a félpályán üresen integetett az egyik elkapó, hozzá legközelebb ember 10 yard-ra volt, illetve RZ-ban 6 másodpercig szaladt és integetett, ugrált össze-vissza kalimpálva mint egy őrült Sanders, de a labda csak nem jött.
Nekem semmi bajom vele, de hosszútávra nem lehet tervezni. Annyira bizonytalan, olyan mintha bármilyen kisebb nyomás hatására összerogyna. Mint aki fél, mindentől, totálisan az a benyomásom róla. Megbízhatatlan és olyan hibákat vét, amiket második évben már nem nagyon várna az ember...
JC6
vicces hogy szeded le róla a vizet, mikor egy nála még sokkal limitáltabb QBnál pedig elfogadtad ezeket a hibákat

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nem értem egyes károgókat, komolyan nem. T. Siemian mindenki tudja, hogy nem a következő Manning féle tehetség, de akkor is tisztességesen teszi a dolgát, vannak hibái természetesen, de könyörgöm 2. éve játszik ahol a fal továbbra sem egy atom biztosítás. Akárki akármit mond, elkapóink gyengék különösen D. Thomas. Sanders és Fowler még csak csak hozz vmit, de semmi extra. Nyertünk tegnap, 3-1 es mérleg sztem sorsolás láttán mindenki elégedett lett volna ezzel nyár közepén. Bills meg nagyon jó, Atlanta ellen idegenben, sokan el fognak vérezni ellenük még a csoport riválisok közül. Irányító kérdésre még 1 gondolat: nagyon nincs mozgástér másik irányítóra, Lynch projekt nálam teljes kuka.
OmahaST18
Nem kell érteni, csak elfogadni, hogy más is lehet valakinek a véleménye, mint a tiéd...

Thomas néha eldob 1-1 labdát, de most pl. csak 1 értelmes labda ment felé, abból csinált 11 yardot, a többinél méterekkel túldobta, vagy lehetetlen coveragebe. Sanders meg amit hoz idén, annak 60-70%-a extra...

A mozgástér meg csak akarat kérdése, emlékeim szerint pl. Oswi nálunk kb. ugyanezt a szintet hozta beugróként, mint amit most csinál Siemian (a Texansban letett produktumából keveset láttam, de persze tény, hogy valamiért elcserélték), de benne akár még lehet is upside, amit én meccsről-meccsre egyre kevésbé látok Sieminanban, nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy nála ez a plafon, de persze cáfoljon rám, örülni fogok neki...
StormST
DT - amit láttam tőle - 3x is jól futotta meg a rout-ot és elszakadt az emberétől, erre két esetben is 5 yard-yal fölé mellé jött a labda.
Két számomra emlékezetes pillanat is volt a meccsen, amikor a félpályán üresen integetett az egyik elkapó, hozzá legközelebb ember 10 yard-ra volt, illetve RZ-ban 6 másodpercig szaladt és integetett, ugrált össze-vissza kalimpálva mint egy őrült Sanders, de a labda csak nem jött.
Nekem semmi bajom vele, de hosszútávra nem lehet tervezni. Annyira bizonytalan, olyan mintha bármilyen kisebb nyomás hatására összerogyna. Mint aki fél, mindentől, totálisan az a benyomásom róla. Megbízhatatlan és olyan hibákat vét, amiket második évben már nem nagyon várna az ember...
több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A szezon előtt nem gondoltam volna, hogy ez a csapat ütni fogja a Raiders-t, úgyhogy nagy plussz a tegnapi meccs.
Többször is mondtam, és már többen is pedzegetik, hogy nem az a baj Siemian kóklet lenne, hanem, hogy bármennyire is küzd és akar, olyan hibákat csinál, amivel nem lehet komolyabb célokat kitűzni erre a szezonra.
Persze sokkal jobb mint egy Cassel féle kutyaütő, de bőven nem egy meccsnyerő típus (lásd a Watson gyerek a Texansban). És ez annak fényében fájó, hogy látszólag a KC-t leszámítva nincs kiemelkedő csapat az AFC-ben, és többen is (Pats, Raiders, Steelers, Ravens, Miami) a várakozásokon alul teljesít.

több mint 8 éve
OmahaST18