Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
Sérültek helyére a PSből 3 játékos került be az 53as keretbe.nem szeretnélek lelombozni, de 3 idegenbeli meccs jön most
Jerrol Garcia-Williams ILB
Elijah Wilkinson OT
Dillon Day C/G
Holnap hazai pályán nyerni kell!!! 😛
xrace77
és fontos lenne a 3 meccset pozitív mérleggel lehozni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000864079/article/broncos-struggles-rob-gronkowskis-confidence-drcs-returnA video felül a sack problémánkkal foglalkozik.
több mint 8 éve
Corey Nelson -> IR Jerrol Garcia-Williams jött a helyére
Watson, Stephenson -> OUT (+ Lynch, Latimer, McKenzie, Sanders)
Barbre lesz az RT
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Rendesen van körbeverés mindenhol. Ha tényleg akarunk valamit ettől a szezontól vasárnap nyerni kell. Nem lesz egyszerű, de remélem a multheti pofon hatása érződni fog...
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Na, a hajnali meccs miatt még fájóbb a NYG elleni vereség.......
több mint 8 éve
Turner annyira kihagyja a hetet, hogy IR-re is tettük. Emellett kitettük Ahtyba Rubin DT-t is a keretből, így most van 2 üres hely a keretben, de elvileg jön vissza Ray az egyik helyre, a másikra esélyes lehet Butt, aki szintén lassan edzésbe áll...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Elnézve a sorsolást örülni fogok a 8-8-nak 😀
több mint 8 éve
Watson day-to-day vádligondokkal, Turner meg eltörte a kezét és ma műtik, egy hetet tutira kihagy. Ki fog vajon RT-t játszani?

több mint 8 éve
Sanders és McKenzie week-to-week, a Chargers meccset tuti kihagyja mindkettő, de elvileg nem túl komoly a baj...

több mint 8 éve
A passzjátékon gondolkozom még mindig. Az első hetekben, amikor ment a futás, voltak elszakadó emberek szépen, tegnap sokkal kevésbé. Tavaly is az volt a konstans probléma, hogy tele voltunk olyan hook szerű, vagy keresztezős routokra épülő rövid-középtávoli játékhívásokkal, amiknél egy jó, emberező védő ott lóg az elkapó nyakán. Ha kedvező a bíráskodás, akkor ebből jön a sok DPI, de erre nem lehet építeni. Az agresszív secondary-k - beleértve a saját védelmünket is - ezeket legyilkolják, nem hagynak teret az elkapóknak. Hátulról picit meglökik az elkapót, ez elég is a drophoz. Sem DT, sem Sanders nem különösebben jó ebben. Ezekhez a játékokhoz Welker, Edelman kéne, vagy egy drabális, biztos kezű elit TE. Itt egyik sincs.Le kellene ezeket a playeket cserélni bunch formációkra, pick playekre, blokk mögötti elkapásokra, stb. Az inkább fekszik DT-nek, hogy a LOS tájékán tisztán megkapja, előtte blokkolnak és ő nyargalhat. Csak valakinek meg kellene csinálni előtte a blokkot...
Mindegy, ez van. Egyelőre van C.J., és amíg ő van, addig azért állandó visszaesést nem várok, inkább hullámzó teljesítményt. Lesznek még jó meccsek és rosszak is. Tavaly is akkortól lett konstansan rossz, amikor C.J. lesérült.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
szerintem kell idén QB az első körben. Lynchból nem lesz semmi, Siemian meg közepes. Kelly-ben bízok 😀Egyetértek 😀 Kelly szerintem is beválhat. Legalábbis egy próbát mindenképpen megér jövőre.
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Szerintem az a helyzet, hogy szembe kell néznünk az alábbi dolgokkal:- A csapatok egyre gyakrabban fognak az elején a futásokra összpontosítani ellenünk, megdobatják Siemian-t, mert már mindenki látja, hogy könnyen hibára lehet kényszeríteni...
- A NFZ-t is kezdi kiismerni a liga, ráadásul az örök Achiles-sarok, a TE védekezés továbbra is fos...
- Jó OL-ek ellen a run D se erős annyira, főleg mert a LB sor nem segít be szerintem kellőképpen, egy lyuk és már csak a secondary marad nagyon sokszor...
- McManus nagyon mély gödörben van és bár lehet, hogy sokba fog kerülni, de sajnos lehet, hogy csak egy cut lesz a megoldás...
- DT, bár kiváló WR, ha nem csökkenti a fumblek számát, az nagyon fogja csökkenteni az értékét, minden védelem erre fog rámenni nála és ebből nagyon sok elvesztett labdánk lehet...
- Olyan, hogy OL depth, nálunk nincs...
Persze ez csak egy vereség volt, nem kell egyből temetni a szezont, de most is nagyon sok hiba volt és nem igazán láttam, hogy bármit is sikerült volna a BYE alatt kijavítani, ez pedig komoly gyengeséget mutat az edzői stábnál, ami elég aggasztó...
Ja, mellesleg Siemian is megy MRI-re a bal vállával, állítólag attól tartanak, hogy ugyanaz a baja, mint tavaly, akkor két hónapot szenvedett a fájós vállával...
Végül egy aggasztó statisztika: Siemian tegnapi statisztikája, amikor legalább(!) 2,6 mp-e volt dobni 9-19 2 INT 42,3 rating...

több mint 8 éve
szerintem kell idén QB az első körben. Lynchból nem lesz semmi, Siemian meg közepes. Kelly-ben bízok 😀nem tudom, az első körös QB-k nem akarnak nálunk beválni
Heisman Trophy
a problémám nekem nem a QB-val van, hanem az edzői stábbal
2 hét alatt 0 ötletünk volt hogy mit akarunk csinálni
okés, hogy a fél Giants WR sor lesérült, de a futásra készülhettünk volna
half time adjustment -2
Paxton-t nem tudom akarjuk-e temetni, de Brock nem mozgott túl jól
még mindig próbálja a falembereket fejbedobni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Közeljövő nem túl rózsás. 😀 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22467523_10212963767623314_7603038773626236884_o.jpg?oh=7e4126983004cd359aedc1c099c849df&oe=5A729FEE
Szerkesztette: xrace77
több mint 8 éve
Simmons jó volt (11 tackle). Volt pár fontos szerelése (open field, utolsó emberkénti szerelése) front7 gyengébb futás elleni védekezése miatt is.A túlfizetett Mekk Elek teljesítménye finoman fogalmazva is rapszodikus,talán ráférne egy kis versenyhelyzet.
Szerkesztette: xrace77
több mint 8 éve
Nem kell messzemenő következtetéseket levonni ebből a meccsből. A mi részünkről a fél offense a kórházban volt, így igazából mi sem tudtuk mire számítsunk. Abban lehet valami, amit peterk írt, hogy mintha kicsit félvállról vette volna a meccset a Broncos D. Ami a másik oldalt illeti, a Giants D papíron elit védelem, csak eddig nem volt meg a motiváció. Most kijött a lépés, de ettől még nem lesztek rosszabb csapat. Egy kijózanító pofon bármikor jól jön, főleg most hogy a riválisok többsége is bukott.
több mint 8 éve
szerintem kell idén QB az első körben. Lynchból nem lesz semmi, Siemian meg közepes. Kelly-ben bízok 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Ha nekem azt mondta volna valaki, hogy az első öt meccsből a Bills és a Giants ellenit bukjuk el, a Chargers, Oakland, Dallas meccseket meg hozzuk, kettőt egész simán, nem hittem volna el.A második félidőt már nem láttam, le kellett feküdnöm, az első félidő és a végeredmény alapján nem tudom ki bakizott nagyot. Valószínűleg többen is. A felkészülés sem volt megfelelő és a csapatrészekben is rengeteg egyéni hiba akadt. A védelem mintha úgy állt volna hozzá, hogy jön a Giants aki nem tud futni, nincs elkapója, felmegyünk aztán lejövünk, itt nem lesz feladatunk. Az offense meg visszaesett a tavalyi szintre. Az alap koncepció megvolt, érezték, hogy ezen a meccsen nem a futás hanem a passzal lehetne az érvényesülés útja, de ehhez a playcalling, Siemian és a fal is kevés volt. Még a sikeres passzok után is azt éreztem, hogy akármikor jöhet az INT. Azt hiszem Macska kezdi újra visszaárazni magát oda, amennyit valójában ér. Sajnos.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Én gyakran azt érzem rajta, hogy fejben gyenge. Vannak helyzetek, amikor egyszerűen leblokkol, bepanikol, kapkodni kezd és ezért csinál valami baromságot. Szerintem a sackeket is ezért nyeli be ilyen gyakran. Bepanikol, menekülni kezd ahelyett h kidobna. Lehet valami mentális tréning sokat dobna rajta.Én Siemian-re most nagyon dühös vagyok. Egyszerűen érthetetlen számomra a srác. Alapvetően nem lenne rossz, sőt néha kifejezetten jó megoldásokat választ. De amikor megfogalmaznám, hogy na végre tényleg valami mindig elkovet egy elkepeszto amatőr hibát, amivel az egész addigi munkáját kukazza ki. A mai két INT is szörnyű volt. Ha ezeket nem vetkőzi le, tényleg új irányító után kell nézni. Mindenesetre én mindenképpen megtartanam, csereiranyitonak tökéletes lenne.Jól leírtad én is ugyanígy érzek (bár ezt a meccset sajnos nem láttam, de az eddigi meccsein is ilyen volt idén). Komolyan jobban felidegesít mintha egy konstans szar irányító dobálgatná az inteket.
roberto23
Cserének mondjuk nem tudom maradna-e hisz van csapat, ami akár cserélne is egy Siemianért.
Más:
Eddig abban volt minden reményem, hogy egy kitartó futójátékkal, NoFlyZone-al és TOP Run D-vel üthető szinte bárki.
Ehhez képest 2 hét alatt nem tudtunk felkészülni a szétesett Giants ellen...
Jön az újratöltött Chargers, az AFCt vezető Chiefs, egy szárnyaló Eagles és hazai pályán fogadjuk a hazafiakat. Oda se merek nézni mi lesz ebből.
levaisw3
Egyébként igen, elég húzós időszak jön. Én csak abban bízom, hogy ez a pofon jókor jött és osszekapja magát mindenki.
több mint 8 éve
Én Siemian-re most nagyon dühös vagyok. Egyszerűen érthetetlen számomra a srác. Alapvetően nem lenne rossz, sőt néha kifejezetten jó megoldásokat választ. De amikor megfogalmaznám, hogy na végre tényleg valami mindig elkovet egy elkepeszto amatőr hibát, amivel az egész addigi munkáját kukazza ki. A mai két INT is szörnyű volt. Ha ezeket nem vetkőzi le, tényleg új irányító után kell nézni. Mindenesetre én mindenképpen megtartanam, csereiranyitonak tökéletes lenne.Jól leírtad én is ugyanígy érzek (bár ezt a meccset sajnos nem láttam, de az eddigi meccsein is ilyen volt idén). Komolyan jobban felidegesít mintha egy konstans szar irányító dobálgatná az inteket.
roberto23
Cserének mondjuk nem tudom maradna-e hisz van csapat, ami akár cserélne is egy Siemianért.
Más:
Eddig abban volt minden reményem, hogy egy kitartó futójátékkal, NoFlyZone-al és TOP Run D-vel üthető szinte bárki.
Ehhez képest 2 hét alatt nem tudtunk felkészülni a szétesett Giants ellen...
Jön az újratöltött Chargers, az AFCt vezető Chiefs, egy szárnyaló Eagles és hazai pályán fogadjuk a hazafiakat. Oda se merek nézni mi lesz ebből.
több mint 8 éve
Én Siemian-re most nagyon dühös vagyok. Egyszerűen érthetetlen számomra a srác. Alapvetően nem lenne rossz, sőt néha kifejezetten jó megoldásokat választ. De amikor megfogalmaznám, hogy na végre tényleg valami mindig elkovet egy elkepeszto amatőr hibát, amivel az egész addigi munkáját kukazza ki. A mai két INT is szörnyű volt. Ha ezeket nem vetkőzi le, tényleg új irányító után kell nézni. Mindenesetre én mindenképpen megtartanam, csereiranyitonak tökéletes lenne.
Szerkesztette: rob3r7o
több mint 8 éve
Csak az összefoglalót láttam szerencsére de süllyedjen el akinek ehez a förtelemhez köze volt...Kikap a KC, kikap a Raiders, tökéletes fitnek tűnik a védelem számára a tartalékos Giants, erre jön ez. Most látszik csak igazán mennyire nincs vezér már az öltözőben, csak maximum nagyszájú fél idióták.
+Sandersnél a röntgen eddig negatív, ma jön az MRI...
több mint 8 éve
nem tudok kb pozitívumot mondani a meccsrőlŐ harcolt, sántítva is, de volt 1 fumble-je neki is (meg egy, ami éppencsak nem lett az), ami nagyon rosszkor jött...
Thomas hozta magát és ennyi
Negritis
Én egyedül Sanders-t emeltem volna ki, ha nem sérül meg, meg Gotsis-t, ő legalább egy FG-t blokkolt meg sackje is volt...

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Szerencsére elaludtam. Ez akkor is siralmas teljesítmény lett volna, ha csak pár napja van a csapatnak felkészülni, na de 2 hét? Are u kidding me? Gyalázatos teljesítmény volt, ráadásul hazai pályán az eddig nem túl acélos NYG ellen, akit még a Bolts is megvert.
Sok mindent át kell értékelni, még most, gyorsan, mielőtt nagyobb lesz a baj...
Pedig a PIT óriási szívességet tett nekünk...