Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 624 — The Mathematician
nem tudok kb pozitívumot mondani a meccsről
Thomas hozta magát és ennyi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Szánalmas teljesítmény...

Szar előérzetem volt, féltem, hogy túl nyugodtan állunk majd hozzá és igazam is lett, az első félidőben kb. csak a gatyákat tettük ki a pályára mindkét oldalon...

2 hetünk volt felkészülni egy 0-5-ös csapat elleni meccsre és NULLA gameplant sikerült összerakni, erre rátett még Siemian 2 teljesen fogalmatlan INT-el, McManus egy kirúgást érő teljesítménnyel és a run D egy összezuhanással és még Sanders-t is valszeg hosszú időre elvesztettük...

Darkwa többet futott ellenünk, mint a sok nagy nevű RB eddig összesen...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
 www.denverbroncos.com/assets/images/imported/DEN/photos/centerpiece/homepage/2017/171015_inactive_list.jpg
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Na, nem alakult rosszul eddig a hét. A Chiefs is behúzta az első L-t, a Chargers verte Carr-ostul is az Oaklandet. Mondjuk nem is tudom ez utóbbi jó-e vagy sem. A black hole kezd nagyon elanyátladodni, a Chargers meg fölébreni a tetszhalott állapotból. Szerencsére nagyon pofán verték önmagukat az idény elején.

Na mindegy. Koncentráljunk magunkra. Egy győzelemmel a csoport élére lehet kerülni, hajrá!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 909
Egyébként valakinek van tippje hol érdemes nézni? Gamepass-om sajnos nincs, de múltkor találtam egy youtube csatornát ahol ment, csak már fogalmam sincs hogy akadtam rá😀
roberto23
itt az oldalon szokott lenni kiírva mindig stream, most is van ha megnézed. Én is azon szoktam nézni
Vonster
Nem is néztem. Köszi szépen!😊

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
a közös nézést vasárnap 7 órási meccsre tervezzük, hogy mindenki emberi időben haza tudjon menni utána

több mint 8 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Egyébként valakinek van tippje hol érdemes nézni? Gamepass-om sajnos nincs, de múltkor találtam egy youtube csatornát ahol ment, csak már fogalmam sincs hogy akadtam rá😀
roberto23
itt az oldalon szokott lenni kiírva mindig stream, most is van ha megnézed. Én is azon szoktam nézni
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Lesz ma meccsnezes?
Mondjuk most ertem haza a maratonrol, kb egy ebihal szintjere redukalva szellemileg.
puppetm4st3r
Mindenki nézi otthon egymagában annak függvényében, hogy mi van holnap. A maratonért respekt, jár a pacsi

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
puppetm4st3r Denver Broncos 68 — Bronco
Lesz ma meccsnezes?
Mondjuk most ertem haza a maratonrol, kb egy ebihal szintjere redukalva szellemileg.
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem tudom ki néz itt Colts meccseket (nem egy divatos csapat manapság egyébként sem 😊 ), de akinek van gamepass-a, vagy hozzáfér a 40 percesekhez és érdekli miről makogtam Lynch kapcsán a lábmunkával kapcsolatban, az kukkantson bele valamelyik meccsbe és nézze meg Jacoby Brissett-et a Coltsban. Ő is egy magas, hosszú lábú QB, bár annyira nem mozgékony, mint Lynch, nincs is a vérében annyira, hogy ha nincs célpont, rögtön nekiálljon futkározni. (Helyette benyeli a sacket, mert kimozogni ő se tanult még meg 😀 )

Lényeg a lényeg, hogy Brissettnek hasonló gondjai vannak a lábmunkával, mint Lynchnek. Időnként nem találja az egyensúlyát, és ilyenkor megy a labda amerre lát. Viszont nála az is látszik, hogy merre, hogyan lehetne ebben Lynchnek javulni. A dobások többségében Brissettnek ugyanis megvan az egyensúlya, kilépve is, kimozogva is. (Viszont pl. neki sem megy még a pocketben fellépés, pedig jó lábmunkával, állandó egyensúllyal ez lenne a legkönnyebb módja az időnyerésnek. De ebben szenved, nem tud könnyen fellépni, ezért - vagy másért tudja fene - hanyagolja is. És emiatt sackmágnes is időnként. 😊 )

Tavaly nem figyeltem Brissett-et, nem tudom hogy ő foglalkozott-e a lábmunkájával, vagy neki eleve ilyen félig jó időnként nem jó volt. Mindenesetre ő most pont egy olyan QB, akinél mindkettő megfigyelhető. Az is amikor rossz és emiatt szenved és az is amikor helyén vannak a dolgok és egy egész más játékosnak néz ki.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Ember tervez, NBC választ. A 9. héten a Dolphins-Raiders SNF helyett simán esélyes egy Eagles-Broncos.
több mint 8 éve
Én is vettem volna ki szabit, de reggel oktatáson kezdek, biztos hatékony leszek... 😀

több mint 8 éve
Jó szurkolast annak aki megy majd a meccsnezesre! 😀
Én a holnap hajnalival vagyok dillemmaban, hogy felkeljek e. Nem kéne de szerintem ébren leszek 😀
roberto23
én kivettem a holnapi napot szabinak 😀
Negritis
Jó megoldás 😀
Nekem is azt kellett volna, de elfogyott

több mint 8 éve
Én a holnap hajnalival vagyok dillemmaban, hogy felkeljek e. Nem kéne de szerintem ébren leszek 😀
roberto23
én kivettem a holnapi napot szabinak 😀

több mint 8 éve

több mint 8 éve
😀

twitter.com/Broncos/status/918856786890973184
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
a "vadászunk" minimum barokkos túlzás, és sztem max le lettél volna oltva majd 2 feles felett rendeződik a dolog kicsit 😀
Negritis
 offline.hu/media/2016/04/inkabb_tanulok.jpg
több mint 8 éve
Ez a wargamminges Hammertime?
puppetm4st3r
aha, 200 méterre lakok tőle 😀
Negritis
Jó neked, nekem lehet talán 900 is... 😛
StormST
lehet amúgy kevesebbre lakok 😀 mindenestre ha megfelel akkor megkérdezem h lehetséges-e

több mint 8 éve
puppetm4st3r
Negritis
Jó neked, nekem lehet talán 900 is... 😛

több mint 8 éve
puppetm4st3r

több mint 8 éve
Peyton Manning bekerült a Colorado Sports Hall of Fame-be is. 😀
 www.denverpost.com/2017/10/10/peyton-manning-rashaan-salaam-colorado-sports-hall-of-fame/

Szerkesztette: xrace77
több mint 8 éve
puppetm4st3r Denver Broncos 68 — Bronco
több mint 8 éve
November 5? Az nekem is jó, másnap elvileg szabin vagyok pont... 😀
StormST
én most hétfőt is kivettem 😀
megkérdezzem a hammertime-t vagy van más ötlet?
Negritis
A Hammertime-ban van konyha? Én bevallom vacsiznék is, mint egy rendes amerikai meccs közben. 😊 Ha lesz közös meccsnézés a Philly ellen, részt veszek. Brutál kemény lesz, de addig még sok a feladat.
Zalán
a Firpo-ból lehet rendelni hambi, miccset vagy tortillát 😀

több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
November 5? Az nekem is jó, másnap elvileg szabin vagyok pont... 😀
StormST
én most hétfőt is kivettem 😀
megkérdezzem a hammertime-t vagy van más ötlet?
Negritis
A Hammertime-ban van konyha? Én bevallom vacsiznék is, mint egy rendes amerikai meccs közben. 😊 Ha lesz közös meccsnézés a Philly ellen, részt veszek. Brutál kemény lesz, de addig még sok a feladat.

"I love this sport. I hate this sport."