Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
ENGLEWOOD, Colo. — The Broncos waived center Dillon Day and signed nose tackle Kyle Peko and Kevin Snyder to the practice squad Tuesday.Túl mély volt az OL depth... 😛
Negritis

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
ENGLEWOOD, Colo. — The Broncos waived center Dillon Day and signed nose tackle Kyle Peko and Kevin Snyder to the practice squad Tuesday.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Szerencsére kimaradt a meccs. (Örök hála az UPCnek, hogy gondol az előfizetők egészségére!) scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22788632_10213014357288024_2434179843740501494_n.jpg?oh=75b8f313a53b519eb96edbf8e1c26e7f&oe=5A71F6AB
több mint 8 éve
A korábbi kérdésre: igen, VJ felbosszantott. 2005 óta nézek Broncos meccseket, azóta lettem fan. Volt itt azóta kiöregedő HC (Shanny), faszkalap 3-9-es szezonnál kirúgva (JMD), RB coachból lett interim (Studesville), töketlen (Fox), ex-HC DC interim (JDR), SB győztes (Kubiak) és STC-ből interim (DeCamilis), de eddig még egyiknek se sikerült shutoutot összehozni, nálam ez a legalja eddig, főleg hogy úgy sikerült összehozni, hogy lett volna lehetőség becsülettel lehozni 3 ponttal a meccset, de ő inkább az esztelen erőltetést választotta, ha ő kérte, akkor azzal, ha meg csak hagyta, akkor azzal... Azt tudom, hogy hiba lenne elvárni, hogy ezért a gyalázatért bocsánatot kérjen a szurkolóktól, de máshol már kevesebbért is hullottak fejek, el kéne gondolkodni azon, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni...

több mint 8 éve
VJ-től ez nettó bullshit, de minden edző ezt adja, vagy direktbe trollkodik, mint Belichick. Kubiak is elsütötte tavaly, hogy Sombrero kezdő szint és több snappet érdemel. Nem is baj, ha a sajtóban mindenkit dicsér az edző, és 4 szemközt szidja össze a játékosokat, csak 4 szemközt legyen meg az az építőjellegű kritika, hogy dobd már el azt a k*szott labdát a *csába, mire fejben háromig számolsz...Siemian meccsek óta rossz, akárhogy osztjuk szorozzuk, de pont azt vártam McCoytól, hogy playcallinggal majd elfedi a hiányosságait, mint Ortonnál, Tebownál. Az első két meccsen ez is volt, de az utolsó néhány meccsen oda adta Siemian kezébe, hogy na rajtad múlik fiam, mutasd mit tudsz. Hát nem eleget. Csak ez nyilvánvaló volt. És -14nél a 3. negyedben ilyen pöpec védelemmel semmi nem indikálja a futás teljes elhanyagolását. Olyat nem is mondok, hogy vertikális passzokkal kicsit széthúzni az ellenfél védelmét, vagy legalább 4&26-ra megpróbálni 26 yardra eldobni a labdát. Ezen sokat fogok még lovagolni a szezon során. A Chargers ott hagyott 4 embert, 4 men rush, mindenki más a 1st down marker vonalában. Ezt chekdownnal nem lehet megcsinálni.
A védelem meg nem szerez elég labdát. De ez szvsz pont azért van, mert bárki jön, tudja, hogy ha nem adja el a labdát, akkor nyert ügye van, ilyen impotens támadójáték ellen nem kell több, ezért mehetnek kisebb kockázatvállalással. És sajnos azért vannak repedések is a D#-n, amin át-át mennek. Még mindig elit, de ilyen Offense mellé nem lesz elég...
Röviden, VJ csalódás, nekem vasárnap minden bizalmamat elvesztette, McCoy csalódás, a védelem átbukott a csúcsponton, az offensebe érkező erősítések inkább nem váltak be mint igen.
Ezt egyszer talán bővebben is kifejtem...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Siemianban az a legbiztosabb, hogy bizonytalan... 😛Közben utána néztem annak, amit Black ugye már említett korábban a futások elhagyásáról:Jó lenne látni, hogy ezeken a meccseken mik voltak a védelmi felállások. Mert, ha tömik a boxot, akkor lehet ugyan többet futni, de általában nem megy. Az NFL nem college, itt általában nem lehet átfutni egy védelmen, csak azért mert nekünk az fekszik. Muszáj eladni a futást, különben nem fog menni. Ha a védelem a passzt kínálja fel, akkor az NFL-ben passzolni kell, mindegy hogy PM vagy Macska a QB, különben nem tudjuk eladni az erősségünket, nem tudjuk rákényszeríteni az ellen védelmet, hogy könnyítsen a boxon. Láttuk ezt fordítva is. A Dallassal mi csináltuk meg, hogy felkínáltuk a passzt, a futást pedig fogtuk. Prescott nem tudott kibontakozni, be is állt nekik is az egész, futásostul, mindenestül.
Chargers: 28 passz 30 futás 6 qb futás 46.9% --W
Cowboys: 32 passz 34 futás 5 qb futás 47.9% --W
Bisls: 40 passz 20 futás 3 qb futás 31.7% --L
Raiders: 26 passz 28 futás 4 qb futás 48.3% --W
Giants: 54 passz 11 futás 2 qb futás 16.4% --L
Chargers: 35 passz 17 futás 2qb futás 31.5% --L
levaisw3
Abban lehet variálgatni, hogy milyen passzokat hívunk, mennyire vonjuk be a RB-t, van-e hatodik falember, satöbbi. Szóval a playhívás részleteiben. Persze az egyik probléma Macskával éppen az, hogy nem úgy limitált, hogy van amit nagyon tud és van amit egyáltalán nem, és akkor kihagyjuk amit nem tud, és rámegyünk arra amit igen. Macska tízből hétszer megcsinálja ezt is meg azt is teljesen jól, kétszer belehibázik de nem nagyot, de tizedikre meg nyom egy akkora brainfartot mint a huzat. Így aztán vakarhatja a fejét az edző, hogy vajon mit hívjon. Ha A-t hív abban is benne van, hogy menni fog de benne van a nagy hiba is, és ha B-t hív, abban is benne van mindkettő....
peterk2005
Az a baj, hogy ha van egy olyan QB-d, akinek a százaléka erősen exponenciálisan csökken a megteendő yardok számával, akkor vagy nagyon durván összerakod a futást és megoldatod vele néha a 3&rövid szitukat, vagy mindent megteszel, hogy megvédd és reméled, hogy ha kap időt, akkor nagyobb eséllyel fogja megoldani. Mi most egyik utat se tudjuk megoldani, a futást már azért nem, mert mindenki tömi ellenünk a boxot pont ezért (Sanders kiesésével meg csak még inkább), a védelmet a szar fal és valamiért a besegítés hiánya miatt...
Az a (nem is annyira) vicces, hogy McCoy alatt Besztcsensz Orton is hozott nagyon jó statokat, aztán Tebowra is tudott egy értelmesebb offenset összerakni, de egy Ortonnál is limitáltabb karú és futásban Tebownál sokkal kevésbé veszélyes QB-ra ezek szerint egyelőre nem tud összerakni jól működő stratégiát...

több mint 8 éve
Ezt értem, de valamennyire csak erőltetni kell azt amiben jó vagy legalább azért, hogy fáraszd a védőket. Főleg, hogy a különbség nem is vészesen nagy, nem kell kapkodniKözben utána néztem annak, amit Black ugye már említett korábban a futások elhagyásáról:Jó lenne látni, hogy ezeken a meccseken mik voltak a védelmi felállások. Mert, ha tömik a boxot, akkor lehet ugyan többet futni, de általában nem megy. Az NFL nem college, itt általában nem lehet átfutni egy védelmen, csak azért mert nekünk az fekszik. Muszáj eladni a futást, különben nem fog menni. Ha a védelem a passzt kínálja fel, akkor az NFL-ben passzolni kell, mindegy hogy PM vagy Macska a QB, különben nem tudjuk eladni az erősségünket, nem tudjuk rákényszeríteni az ellen védelmet, hogy könnyítsen a boxon. Láttuk ezt fordítva is. A Dallassal mi csináltuk meg, hogy felkínáltuk a passzt, a futást pedig fogtuk. Prescott nem tudott kibontakozni, be is állt nekik is az egész, futásostul, mindenestül.
levaisw3
Abban lehet variálgatni, hogy milyen passzokat hívunk, mennyire vonjuk be a RB-t, van-e hatodik falember, satöbbi. Szóval a playhívás részleteiben. Persze az egyik probléma Macskával éppen az, hogy nem úgy limitált, hogy van amit nagyon tud és van amit egyáltalán nem, és akkor kihagyjuk amit nem tud, és rámegyünk arra amit igen. Macska tízből hétszer megcsinálja ezt is meg azt is teljesen jól, kétszer belehibázik de nem nagyot, de tizedikre meg nyom egy akkora brainfartot mint a huzat. Így aztán vakarhatja a fejét az edző, hogy vajon mit hívjon. Ha A-t hív abban is benne van, hogy menni fog de benne van a nagy hiba is, és ha B-t hív, abban is benne van mindkettő....
peterk2005
több mint 8 éve
Igen a Giants ellenit elnéztem. Sorry 😀 Védelmemre szóljon, hogy a statisztika sosem volt erősségem 😀Nem kell a játékosokat bemószerolni, de ez most konkrétan csak elsikálás, ami folyik. Ja, szarok az edzők, de a játékosok nem csinálják meg a playeket. Ja, szarul csináljuk meg a playeket, de az edzők a hibásak, bár a playcalling nem rossz. Igen, szarul játszunk, de hét közben tök jó a munka. Siemian jó dolgokat csinál, de közben a playek nincsenek megoldva..............Volt tegnap VJ-nek egy sajtótájékoztatója, azok alapján, amiket olvastam róla az jött le, hogy Siemian az új "Besztcsensz", állítólag az edzők szerint tape-en jól néz ki, amit csinál (ezt még nap közben mondta), most meg azt mondta a támadó oldalról, hogy tape-en látszik, hogy ott lennének a lehetőségek de nem csináljuk meg, szóval ez nekem ilyen "mikor mit akarok belemagyarázni" feeling. Bárkiről kérdezték mindig azt mondta, hogy csapategység szinten van a baj, nem egy-egy emberrel, a falból se emelt ki senkit, csak hogy szar a protection és hogy Siemian is jó, ha jó a protection (mondjuk a Giants ellen pont akkor volt a legszarabb, amikor sok ideje volt, de a fenébe a részletekkel)...Látom VJ nagyon felbosszantott (mondjuk meg is értem egy ilyen meccs után), de hidd el az sem nézne ki jól ha most kifelé elkezdené a játékosait bemószerolni. Főleg hogy a stáb is benne volt vastagon a rossz pass protectionben. Az volt a koncepció, hogy majd szerencsétlen Barbre, aki 3. számú az amúgy gyenge RT poszton 1v1 leveszi Bosat...
Csak hogy érzékeltessem a káoszt, az elsőt nap közben mondta egy interjúban, a másodikat a sajtótájékoztatón:
Troy RenckHitelesített felhasználó @TroyRenck 12 ó12 órával ezelőtt
Tovább
#Broncos Joseph said on 760 AM, no plans to change QB. "Trevor is our guy. He’s done enough good things on tape...it’s not time for that"
Andrew MasonHitelesített felhasználó @MaseDenver 11 ó11 órával ezelőtt
Tovább
Joseph: “When you watch the tape, the plays are there to make. It’s execution, it’s the individual play. I’m not down on the play-calling."
McKenzie, Watson és Sanders is day-to-day, Latimer elvileg szerdán áll edzésbe, Stephenson tuti nem játszik a Chiefs ellen, Ray viszont elvileg már igen...
StormST
Közben utána néztem annak, amit Black ugye már említett korábban a futások elhagyásáról:
(qb futásokat nem tekintem futásnak, hiszen opcionálisak voltak)
levaisw3
Mondjuk a statisztikád nem teljesen pontos, mrert a Giants ellen összesen 17 futásunk volt, 15 futótól és 2 QB-től, de ettől még úgy is siralmas a kép, főleg ha azt nézem, hogy félidőben már 11-nél voltunk és kb. ugyanez volt most is, 12 félidőben 19 összesen. Pedig egy félidei -14 még nem kéne, hogy indokolja a futásból való kihátrálást, főleg egy szar pass protection és nyomás alatt bizonytalan QB esetében, ez teljesen edzői hiba, mindegy ki hozza meg a döntést, HC vagy OC, bár ha nem a HC, akkor meg nem tudom miért is van ott, ha a D-t meg a DC irányítja...
StormST
több mint 8 éve
Egyetértek veled teljesen.Közben utána néztem annak, amit Black ugye már említett korábban a futások elhagyásáról:Jó lenne látni, hogy ezeken a meccseken mik voltak a védelmi felállások. Mert, ha tömik a boxot, akkor lehet ugyan többet futni, de általában nem megy. Az NFL nem college, itt általában nem lehet átfutni egy védelmen, csak azért mert nekünk az fekszik. Muszáj eladni a futást, különben nem fog menni. Ha a védelem a passzt kínálja fel, akkor az NFL-ben passzolni kell, mindegy hogy PM vagy Macska a QB, különben nem tudjuk eladni az erősségünket, nem tudjuk rákényszeríteni az ellen védelmet, hogy könnyítsen a boxon. Láttuk ezt fordítva is. A Dallassal mi csináltuk meg, hogy felkínáltuk a passzt, a futást pedig fogtuk. Prescott nem tudott kibontakozni, be is állt nekik is az egész, futásostul, mindenestül.
levaisw3
peterk2005
De az utolsó bekezdeshez annyit hozzafuznek, hogy én ezek miatt érzem azt, hogy Siemian legnagyobb baja a feje. Egyszerűen fejben gyenge. Alapvetően nem a képességei hiányoznak, hanem az idegei. Ezt kellene felismerni és tenni ellene valamit. Lehet minden meccs előtt xanax-al kéne kezdenie és akkor nem idegeskedne el 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
Közben utána néztem annak, amit Black ugye már említett korábban a futások elhagyásáról:Jó lenne látni, hogy ezeken a meccseken mik voltak a védelmi felállások. Mert, ha tömik a boxot, akkor lehet ugyan többet futni, de általában nem megy. Az NFL nem college, itt általában nem lehet átfutni egy védelmen, csak azért mert nekünk az fekszik. Muszáj eladni a futást, különben nem fog menni. Ha a védelem a passzt kínálja fel, akkor az NFL-ben passzolni kell, mindegy hogy PM vagy Macska a QB, különben nem tudjuk eladni az erősségünket, nem tudjuk rákényszeríteni az ellen védelmet, hogy könnyítsen a boxon. Láttuk ezt fordítva is. A Dallassal mi csináltuk meg, hogy felkínáltuk a passzt, a futást pedig fogtuk. Prescott nem tudott kibontakozni, be is állt nekik is az egész, futásostul, mindenestül.
levaisw3

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Nem kell a játékosokat bemószerolni, de ez most konkrétan csak elsikálás, ami folyik. Ja, szarok az edzők, de a játékosok nem csinálják meg a playeket. Ja, szarul csináljuk meg a playeket, de az edzők a hibásak, bár a playcalling nem rossz. Igen, szarul játszunk, de hét közben tök jó a munka. Siemian jó dolgokat csinál, de közben a playek nincsenek megoldva..............Volt tegnap VJ-nek egy sajtótájékoztatója, azok alapján, amiket olvastam róla az jött le, hogy Siemian az új "Besztcsensz", állítólag az edzők szerint tape-en jól néz ki, amit csinál (ezt még nap közben mondta), most meg azt mondta a támadó oldalról, hogy tape-en látszik, hogy ott lennének a lehetőségek de nem csináljuk meg, szóval ez nekem ilyen "mikor mit akarok belemagyarázni" feeling. Bárkiről kérdezték mindig azt mondta, hogy csapategység szinten van a baj, nem egy-egy emberrel, a falból se emelt ki senkit, csak hogy szar a protection és hogy Siemian is jó, ha jó a protection (mondjuk a Giants ellen pont akkor volt a legszarabb, amikor sok ideje volt, de a fenébe a részletekkel)...Látom VJ nagyon felbosszantott (mondjuk meg is értem egy ilyen meccs után), de hidd el az sem nézne ki jól ha most kifelé elkezdené a játékosait bemószerolni. Főleg hogy a stáb is benne volt vastagon a rossz pass protectionben. Az volt a koncepció, hogy majd szerencsétlen Barbre, aki 3. számú az amúgy gyenge RT poszton 1v1 leveszi Bosat...
Csak hogy érzékeltessem a káoszt, az elsőt nap közben mondta egy interjúban, a másodikat a sajtótájékoztatón:
Tovább
#Broncos Joseph said on 760 AM, no plans to change QB. "Trevor is our guy. He’s done enough good things on tape...it’s not time for that"
Tovább
Joseph: “When you watch the tape, the plays are there to make. It’s execution, it’s the individual play. I’m not down on the play-calling."
McKenzie, Watson és Sanders is day-to-day, Latimer elvileg szerdán áll edzésbe, Stephenson tuti nem játszik a Chiefs ellen, Ray viszont elvileg már igen...
StormST
Közben utána néztem annak, amit Black ugye már említett korábban a futások elhagyásáról:
levaisw3
Mondjuk a statisztikád nem teljesen pontos, mrert a Giants ellen összesen 17 futásunk volt, 15 futótól és 2 QB-től, de ettől még úgy is siralmas a kép, főleg ha azt nézem, hogy félidőben már 11-nél voltunk és kb. ugyanez volt most is, 12 félidőben 19 összesen. Pedig egy félidei -14 még nem kéne, hogy indokolja a futásból való kihátrálást, főleg egy szar pass protection és nyomás alatt bizonytalan QB esetében, ez teljesen edzői hiba, mindegy ki hozza meg a döntést, HC vagy OC, bár ha nem a HC, akkor meg nem tudom miért is van ott, ha a D-t meg a DC irányítja...

több mint 8 éve
Volt tegnap VJ-nek egy sajtótájékoztatója, azok alapján, amiket olvastam róla az jött le, hogy Siemian az új "Besztcsensz", állítólag az edzők szerint tape-en jól néz ki, amit csinál (ezt még nap közben mondta), most meg azt mondta a támadó oldalról, hogy tape-en látszik, hogy ott lennének a lehetőségek de nem csináljuk meg, szóval ez nekem ilyen "mikor mit akarok belemagyarázni" feeling. Bárkiről kérdezték mindig azt mondta, hogy csapategység szinten van a baj, nem egy-egy emberrel, a falból se emelt ki senkit, csak hogy szar a protection és hogy Siemian is jó, ha jó a protection (mondjuk a Giants ellen pont akkor volt a legszarabb, amikor sok ideje volt, de a fenébe a részletekkel)...Látom VJ nagyon felbosszantott (mondjuk meg is értem egy ilyen meccs után), de hidd el az sem nézne ki jól ha most kifelé elkezdené a játékosait bemószerolni. Főleg hogy a stáb is benne volt vastagon a rossz pass protectionben. Az volt a koncepció, hogy majd szerencsétlen Barbre, aki 3. számú az amúgy gyenge RT poszton 1v1 leveszi Bosat...
Tovább
Tovább
StormST
Szerk.: Hozzáteszem egy jó qb mint PM volt át is hívhatná a blokkolást, ami szintén hiányzik
Szerkesztette: levaisw3
több mint 8 éve
Nem hinném, hogy akár Oszi, akár Lynch szignifikánsabb kevésbé lenne szar, de egy váltás talán kimozdítaná ebből a gödörből a csapatot. Volt már rá példa.Viszont coaching is baj, azt a QB poszton a személyi csere nem oldja meg.
Egy Demarcus Ware pl azért most elférne az öltözőben, de azért én még így is a játékosokban bízok jobban, hogy felülkerekednek a hullámvölgyön. Talib annyi nyakláncot téphet le, amennyit csak akar, ha erre van szükség, csak történjen valami...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Volt tegnap VJ-nek egy sajtótájékoztatója, azok alapján, amiket olvastam róla az jött le, hogy Siemian az új "Besztcsensz", állítólag az edzők szerint tape-en jól néz ki, amit csinál (ezt még nap közben mondta), most meg azt mondta a támadó oldalról, hogy tape-en látszik, hogy ott lennének a lehetőségek de nem csináljuk meg, szóval ez nekem ilyen "mikor mit akarok belemagyarázni" feeling. Bárkiről kérdezték mindig azt mondta, hogy csapategység szinten van a baj, nem egy-egy emberrel, a falból se emelt ki senkit, csak hogy szar a protection és hogy Siemian is jó, ha jó a protection (mondjuk a Giants ellen pont akkor volt a legszarabb, amikor sok ideje volt, de a fenébe a részletekkel)...Csak hogy érzékeltessem a káoszt, az elsőt nap közben mondta egy interjúban, a másodikat a sajtótájékoztatón:
Tovább
Tovább
Szerkesztette: StormST

több mint 8 éve
Igen, az a vicces, hogy nettó yard-ban többet szereztünk, de ez csak még jobban kihangsúlyozza az O impotenciáját...A D-t nem bántanám, bár a game book szerint csak kevesebbet voltak pályán, mint a támadók, de talán mert annyira szarok voltak a támadásaink, hogy olyan volt, mintha nem is lettek volna, nekem az ellenkezője jött át...loser bowl volt, csak annyira szar volt a Broncos, hogy pont nem figyeltünk arra, hogy a Chargers mit csinál támadás címszó alatt. Nem sokat. Hazai pályán a delay of game majd timeout, hogy ne legyen delay of game kombó, az azért odabasz. Amúgy ők is puntoltak majdnem annyiszor mint mi, csak nagyobbakat... Épkézláb drive-ok 2-1 oda, amiből ők mindkettőt befejezték, mi meg azt az egyet se. Dobtunk belőle egy INTet negyedikre...
StormST
VJ nem akkora arrogáns pöcs, mint JMD volt, de ezt leszámítva eddig nem sokban jobb nála... Hogy ez a langyos hugy, amint támadásnak nevezünk kinek az "érdeme" nem tudom, de takarodjon mindenki úgy a biztos... A védelmet sajnálom. Nem #1 már, de még mindig elég jók lennének. Peko szép csendben mekkorát játszott és ki emlékszik majd rá? 3-3, nem kéne temetni a szezont, de teljesen kilátástalan a játék. A pontszerzést is nehéz elképzelni (hacsak nem mondjuk Talib), nem hogy a győzelmet.
Black_Adder
Nem tudom VJ mit csinál vagy mit nem, de ezek a 4th down vs. FG dolgok meg az időkérések elméletileg hozzá kéne hogy tartozzanak. Lehet, hogy azt hitte, hogy a küzdés pont nélkül jobban jön le, de szerintem ezzel mellélőtt, 25 éves jó sorozatot megszakítani büszkeségből az én szememben rosszabb, mint a FG-al megelégedés -21-nél 2:27-el a vége előtt, főleg 4&26-nál. Hogy utána meg mi a fenének álltunk neki időt kérni, azt sose fogom megérteni, veszíteni is tudni kell becsülettel, nekünk még ez se sikerült, ebből az egészből nekem legalább annyi arrogancia lejön, mint ami JMD-ben volt meg, csak másféle...

több mint 8 éve
A D-t nem bántanám, bár a game book szerint csak kevesebbet voltak pályán, mint a támadók, de talán mert annyira szarok voltak a támadásaink, hogy olyan volt, mintha nem is lettek volna, nekem az ellenkezője jött át...loser bowl volt, csak annyira szar volt a Broncos, hogy pont nem figyeltünk arra, hogy a Chargers mit csinál támadás címszó alatt. Nem sokat. Hazai pályán a delay of game majd timeout, hogy ne legyen delay of game kombó, az azért odabasz. Amúgy ők is puntoltak majdnem annyiszor mint mi, csak nagyobbakat... Épkézláb drive-ok 2-1 oda, amiből ők mindkettőt befejezték, mi meg azt az egyet se. Dobtunk belőle egy INTet negyedikre...
StormST
VJ nem akkora arrogáns pöcs, mint JMD volt, de ezt leszámítva eddig nem sokban jobb nála... Hogy ez a langyos hugy, amint támadásnak nevezünk kinek az "érdeme" nem tudom, de takarodjon mindenki úgy a biztos... A védelmet sajnálom. Nem #1 már, de még mindig elég jók lennének. Peko szép csendben mekkorát játszott és ki emlékszik majd rá? 3-3, nem kéne temetni a szezont, de teljesen kilátástalan a játék. A pontszerzést is nehéz elképzelni (hacsak nem mondjuk Talib), nem hogy a győzelmet.
több mint 8 éve
Bár a legtöbb emléket igyekeztem törölni abból az évből, de most úgy érzem, hogy még a 4-12-es szezonban se voltam ennyire mélyen a reménykedésben. Jó, akkor ott volt egy Tebow a pakliban és akkor legalább azt lehetett érezni, hogy bedobják, ha már legalább meccseket nem nyerünk. Meg hát akkor volt egy HC, akit élből utáltam, az első napja után és addigra már túl volt 1-1,5 szezonon...Mondjuk én alapból nem örültem VJ behozásának, persze a fene se tudja, hogy mással milyen lenne (tudom, Shanahan se brilliírozik éppen), de most nem tudom elhinni, hogy más ennél rosszabbul tudna meccselni. McCoy-ban csalódtam talán a legnagyobbat, ennyire ötlettelen támadójátékot 12 év alatt nem láttam Broncos támadósortól és azt se látom, hogy megpróbálna reagálni az OL problémáira, nem látok besegítést, több futást, design QB futást, screeneket, csak ugyanaz a futás-szenvedés-szenvedés-out...
Siemian sokszor szarban van a faltól, de, ahogy írtam is, még nem láttam kezdő QB-t, aki ennyire nem érzi a rush-t és aki ennyire szarul reagál rá. Az meg alapból vicc, ahogy cipeli a labdát, tényleg mint egy kenyeret a boltban. Kevés esélye van csillogni, de azzal se tud élni, pl. a tuti TD passz helyett Green-nek vissza is kellett mennie a labdáért, nem hogy lassítani és el se tudta végül kapni, az ilyen meccseken/szezonban ezek nagyon fájdalmasak...
A D-t nem bántanám, bár a game book szerint csak kevesebbet voltak pályán, mint a támadók, de talán mert annyira szarok voltak a támadásaink, hogy olyan volt, mintha nem is lettek volna, nekem az ellenkezője jött át...

több mint 8 éve
borzalmas napom volt tegnap mint sportszurkoló: liverpool, lakers és a broncos is égett az első meg az utolsó ráadásul nem kicsit csúnyánlehet illene azt mondanom bocs srácok
több mint 8 éve
Siemian borzalmas. Legalább egy kis időre pihentetni kéne.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
1 megint feladtuk a futást. Egyetlen diveunk volt, amikor tudtunk haladni, amikor Anderson hozta földön a yardokat. Biztos elaludt McCoy vagy nem tudom miért adtuk a kezébe a lavdát. Siemina egyedül nem tudja megoldani. Nem védeni akarom, mert megint szarul játszott, de a play call az esélyt se adta meg neki. A szezon elején volt futójáték, azért tűnt elfoadhatónak az O pár meccsig. Azóta nem a futójáték lett rosszabb, hanem nem hívunk futójátékot.4&26 play jól jellemzi a csapatot. Olyan playt hívtunk ahol esély nem volt a 1st downra. Minek? Miért nem lehet bedobni az EZ-be? Mire jó az a 9-10 yard abban a szituációban? Nem kell jönni az 1/10000 sikeres checkdown playjel, 7-en a 1st down vonalra álltak fel 4 men rushhal. Egyébként az is megér egy misét, hogy 4 men rush hogy jut át olyan könnyen az OLine-on, kb mintha ember nem is lenne ott, csak krétával rajzoljuk oda. Mellé Siemian tanácstalansága...
azt írtam kideürl hogy állunk fel egy hatalmas pofonból. Sehogy. A földön maradtunk és ott tugdosnak minket. Most már tán beszélhetünk hullámvölgyről is, a következő edzői feladat ebből kimászni. Ez nehezebb mint egy pofon után talpra állni.. Ez eddig egy nagy nulla Josephtől. Annyi se. @KC, @Eagles, vsPats, ebben simán benne van egy 0-3. Mondhatni az a papírforma. Nincs bye week, nincs egy könnyebb hazai meccs, amiből önbizalmat meríthetenénk, pont egy bye week utáni könnyebb hazai meccsen siklott ki minden.
Ezután a shotout után nem tudom tudok-e valaha szimpatizálni VJ-vel. Sokat kéne bizonyítania hozzá...
több mint 8 éve
az nem 4&22 volt amúgy?Nem hulla mindegy? 😀
Negritis

több mint 8 éve
az nem 4&22 volt amúgy?
több mint 8 éve
a vége az lesz, hogy Elway fog öltönyben dobálgatni
több mint 8 éve
A 4&26-ban nem az volt a baj, hogy nekimentünk, hanem hogy Macska dobott belőle egy checkdown-t. A huszonvalahány yardról meg se próbálta bedobni az EZ-ba. Ez az a lúzerség amit érzek az egész egységen...Még csak a chekdownnal se lett volna baj, ha nem annak indul elve. Hanem mondjuk elhitetik, hogy hosszú játék lesz, és utána az elmenő védők helyére röviden bedobva esetleg meg lehet futni. Így volt anno annál a 4. és 29-nél, amire utaltam, persze kellett, hozzá épp a SD védők bénázása, meg Rice fürgesége.
peterk2005
Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
A 4&26-ban nem az volt a baj, hogy nekimentünk, hanem hogy Macska dobott belőle egy checkdown-t. A huszonvalahány yardról meg se próbálta bedobni az EZ-ba. Ez az a lúzerség amit érzek az egész egységen...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)