Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
....
Zalán
Ugye mi nem ismerjük egymást? Csak mert tegnap este végignéztem a SEA - HOU meccset és végig ez motoszkált a fejemben. Hogy basszus, mi lenne velünk egy Watson-nal? Ember, élmény volt azt a játékot nézni...
több mint 8 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 909
Ugye tisztában vagy azzal, hogy ki az négy elsőkörös irányító 2006-tól számolva, aki a második évére nem kapta meg a kezdő pozíciót:
Brady Quinn, Tim Tebow, Johnny Manziel és Lynch.
Nem valami biztató névsor. Lynch nem az edzőtáborban sérült meg, hanem az utolsó gyakorlómeccsen, amikor már eldőlt, hogy rosszabb mint Macska. Két tc alatt nem tudta felülmúlni Siemiant. Én nyilván adok neki még egy harmadik tc-t is, de ha azzal
sem él, akkor kijelenthetjük, hogy ebben a rendszerben és Denverben bust!

Elnézve ezt a Houston-Texans mérkőzést az ember tényleg rájön, hogy a teljes irányítóállományunkat elzavarhanánk Aspenbe havat lapátolni, aki kitűnik, az kaphat egy ratrakkezelői melót is. Az van, hogy aki NFL kompatibilis, az pár meccs után megmutatja magát. Mi a faszt akar kezdeni önmagával Siemian 3, Lynch 2, Osweiler 6 tc után? Lynch főleg az első körével, de már Macskánál sem mentség, hogy hetedikes. A mi elmúlt két évi O-nk arra jó, hogy egy SB győztes D-t pusztítsanak el. Watson és Wilson is az első meccseiktől kezdve hatással volt csapatuk játékára. Lehet W-vel kezdődő és on-ra végződő irányítót kellene draftolnia Elway-nek. W-on = win-on. Jahh, mellesleg neki is jár a nyakonverés a jelen helyzetért. Volt irányítóként képtelen egy épkézláb QB-t összeszedni drafton. Ölébe hullott egy Manning, úgy azért könnyű volt. De 2012-ben Wolfe-ot (megérte), Osweilert és Hillman-t szedte ki Wilson előtt. Nem érdekel, hogy elsőként húztuk ki a boardunkról, mert mélynövésű faszpörgettyűnek skatulyáztuk. Ronniet bazmeg kiszedtük Wilson előtt. Beszarok. Postázzuk az elbocsától szép üzenetet az összes irányítónknak, lássuk be, hogy VJ-nek nagy ez a kabát, ahogy a Houston is hamar rájött, hogy nem kéne Savage-dzsal okoskodni Watson kárára. Ez a Houston is 3-3-mal áll – még – de mennyivel másabb ez a 3-3 mint a miénk.
Zalán
Lynch felett egyenlőre nem törnék pálcát. Tavaly játszott össz-vissz 3 meccset, idén még egészen eddig sérült volt. Eddig én sem láttam benne sokat, de nem tudhatjuk. Ha megkapja a rendszeres lehetőséget lehet bizonyítani fog. Idén én mindenképpen megpróbálnám. Aztán ha nem az igazi, jövőre draft-on talán kifogunk egy Watson-t.
roberto23
Zalán
Persze, teljesen igazad van. Én csak azt mondom, hogy ez a szezon majdnem biztosan kuka. Így viszont miért ne próbálnánk ki? Ennél rosszabb nem nagyon lehet az O...

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ugye tisztában vagy azzal, hogy ki az négy elsőkörös irányító 2006-tól számolva, aki a második évére nem kapta meg a kezdő pozíciót:
Brady Quinn, Tim Tebow, Johnny Manziel és Lynch.
Nem valami biztató névsor. Lynch nem az edzőtáborban sérült meg, hanem az utolsó gyakorlómeccsen, amikor már eldőlt, hogy rosszabb mint Macska. Két tc alatt nem tudta felülmúlni Siemiant. Én nyilván adok neki még egy harmadik tc-t is, de ha azzal
sem él, akkor kijelenthetjük, hogy ebben a rendszerben és Denverben bust!

Elnézve ezt a Houston-Texans mérkőzést az ember tényleg rájön, hogy a teljes irányítóállományunkat elzavarhanánk Aspenbe havat lapátolni, aki kitűnik, az kaphat egy ratrakkezelői melót is. Az van, hogy aki NFL kompatibilis, az pár meccs után megmutatja magát. Mi a faszt akar kezdeni önmagával Siemian 3, Lynch 2, Osweiler 6 tc után? Lynch főleg az első körével, de már Macskánál sem mentség, hogy hetedikes. A mi elmúlt két évi O-nk arra jó, hogy egy SB győztes D-t pusztítsanak el. Watson és Wilson is az első meccseiktől kezdve hatással volt csapatuk játékára. Lehet W-vel kezdődő és on-ra végződő irányítót kellene draftolnia Elway-nek. W-on = win-on. Jahh, mellesleg neki is jár a nyakonverés a jelen helyzetért. Volt irányítóként képtelen egy épkézláb QB-t összeszedni drafton. Ölébe hullott egy Manning, úgy azért könnyű volt. De 2012-ben Wolfe-ot (megérte), Osweilert és Hillman-t szedte ki Wilson előtt. Nem érdekel, hogy elsőként húztuk ki a boardunkról, mert mélynövésű faszpörgettyűnek skatulyáztuk. Ronniet bazmeg kiszedtük Wilson előtt. Beszarok. Postázzuk az elbocsától szép üzenetet az összes irányítónknak, lássuk be, hogy VJ-nek nagy ez a kabát, ahogy a Houston is hamar rájött, hogy nem kéne Savage-dzsal okoskodni Watson kárára. Ez a Houston is 3-3-mal áll – még – de mennyivel másabb ez a 3-3 mint a miénk.
Zalán
Lynch felett egyenlőre nem törnék pálcát. Tavaly játszott össz-vissz 3 meccset, idén még egészen eddig sérült volt. Eddig én sem láttam benne sokat, de nem tudhatjuk. Ha megkapja a rendszeres lehetőséget lehet bizonyítani fog. Idén én mindenképpen megpróbálnám. Aztán ha nem az igazi, jövőre draft-on talán kifogunk egy Watson-t.
roberto23

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Zalán

több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Elnézve ezt a Houston-Seattle mérkőzést az ember tényleg rájön, hogy a teljes irányítóállományunkat elzavarhanánk Aspenbe havat lapátolni, aki kitűnik, az kaphat egy ratrakkezelői melót is. Az van, hogy aki NFL kompatibilis, az pár meccs után megmutatja magát. Mi a faszt akar kezdeni önmagával Siemian 3, Lynch 2, Osweiler 6 tc után? Lynch főleg az első körével, de már Macskánál sem mentség, hogy hetedikes. A mi elmúlt két évi O-nk arra jó, hogy egy SB győztes D-t pusztítson el. Watson és Wilson is az első meccseiktől kezdve hatással volt csapatuk játékára. Lehet W-vel kezdődő és on-ra végződő irányítót kellene draftolnia Elway-nek. W-on = win-on. Jahh, mellesleg neki is jár a nyakonverés a jelen helyzetért. Volt irányítóként képtelen egy épkézláb QB-t összeszedni drafton. Ölébe hullott egy Manning, úgy azért könnyű volt. De 2012-ben Wolfe-ot (megérte), Osweilert és Hillman-t szedte ki Wilson előtt. Nem érdekel, hogy elsőként húztuk ki a boardunkról, mert mélynövésű faszpörgettyűnek skatulyáztuk. Ronniet bazmeg kiszedtük Wilson előtt. Beszarok. Postázzuk az elbocsától szép üzenetet az összes irányítónknak, lássuk be, hogy VJ-nek nagy ez a kabát, ahogy a Houston is hamar rájött, hogy nem kéne Savage-dzsal okoskodni Watson kárára. Ez a Houston is 3-3-mal áll – még – de mennyivel másabb ez a 3-3 mint a miénk.

Szerkesztette: Zalán

több mint 8 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
egyenlőre megköszönhetjük a Billsnek és a Patsnek. Benjamin meg egy balfasz, ellenünk hogy tudott return TD-t szerezni
Heisman Trophy
A Raiders és a Chargers teljesítménye külön idegesítő...
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 680 — "Montoya por favor!"
egyenlőre megköszönhetjük a Billsnek és a Patsnek. Benjamin meg egy balfasz, ellenünk hogy tudott return TD-t szerezni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Nekem a második félidőtől jó, dolgozom a föld alatt aznap. Szerintem hívjunk "filifanokat" is, hogy legyenek boldog emberek is a rendezvényen.
Ezt a Sharp nevű WR-t nem kell tovább néznünk, amit nem bánok.
Nem emlékszem olyan KC elleni meccsre, amikor ennyire esélytelenül indultunk a mérkőzésbe. Rémes milyen utat írt le az O az 55 TD-s szezon óta. Ray visszatérése pislákoltatja bennem az őrlángot jelenleg... Ha a következő három meccsből kettőt megnyerünk, akkor túllépek V. József és társai eddig mutatott tehetetlenségén. (Kétlem)

több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Probable.

(azért ha lehet próbáljuk ne a sportTVn nézni)

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Nekem is jó elvileg 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
nah jövő héten 7től lesz a Sport2-n a Phi-Den
közös nézés?
Negritis
nagyon meg fognak verni, mint a Chiefs. Rossz lesz nézni 😀
Heisman Trophy
Legalább egyből alkoholba lehet fojtani a bánatot. 😀
xrace77
nekem egyelore ugy nez ki h okes!

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
közös nézés?
Negritis
Heisman Trophy
Legalább egyből alkoholba lehet fojtani a bánatot. 😀
több mint 8 éve
közös nézés?
Negritis

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 624 — The Mathematician
közös nézés?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Osweilerrel legalább régen nyertünk, és benne volt az SB győztes szezonban. Megpróbálni meglehetne, hiába volt rossz az elválás

több mint 8 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Paxton Lynch ma már edzett. Lehet spekulálni! 😀

Nekem tök mindegy, hogy melyik QB játszik.Egyiktől sem várok semmit. Szerintem mind 3 hulladék.
xrace77
Én bevállalom a tippet, hogy kipróbáljuk a kansas ellen 😀 aztán rögtön dob is 5 TD-t....😀
roberto23
Lynch-el elvileg még terveznek hosszú távra, vagyis nem tettek le róla, én kétlem, hogy ennyire hamar egy vállsérülés után be akarnák dobni. Brock már más kérdés...
StormST
Hát igy mar tényleg más a helyzet. De mi a terv vele? Fokozatosan felépítik aztán jövőre kezdő qb? Mert ha igen idén is be kéne dobni a melyvízbe. Nagyon kíváncsi leszek. Remélem van még potenciál a srácban.
roberto23
Legkésőbb a Patriots elleni hazai zakó után, 3-6-os állásnál a népharag úgyis kikényszeríti a váltást. Bengals ellen már ő kezd. 😉 😊
xrace77
A Bengals elleni kezdesben benne vagyok, csak abban ne legyen igazad, hogy 3-6al megyünk neki annak a meccsnek 😀
roberto23
Pedig ha így játszunk tovább akkor igen csak nagy erre az esély
több mint 8 éve

Nekem tök mindegy, hogy melyik QB játszik.Egyiktől sem várok semmit. Szerintem mind 3 hulladék.
xrace77
Én bevállalom a tippet, hogy kipróbáljuk a kansas ellen 😀 aztán rögtön dob is 5 TD-t....😀
roberto23
Lynch-el elvileg még terveznek hosszú távra, vagyis nem tettek le róla, én kétlem, hogy ennyire hamar egy vállsérülés után be akarnák dobni. Brock már más kérdés...
StormST
Hát igy mar tényleg más a helyzet. De mi a terv vele? Fokozatosan felépítik aztán jövőre kezdő qb? Mert ha igen idén is be kéne dobni a melyvízbe. Nagyon kíváncsi leszek. Remélem van még potenciál a srácban.
roberto23
Legkésőbb a Patriots elleni hazai zakó után, 3-6-os állásnál a népharag úgyis kikényszeríti a váltást. Bengals ellen már ő kezd. 😉 😊
xrace77
A Bengals elleni kezdesben benne vagyok, csak abban ne legyen igazad, hogy 3-6al megyünk neki annak a meccsnek 😀

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kinti fórumokon mi a helyzet? Arra nincs időm, hogy ezt kövessem..
JC6
A legnépszerűbb topic jelenleg ezt a címet viseli: "What does Siemian have to do to convince you he can be a franchise QB?". Gondolom mondanom sem kell, hogy a topic néhány hetes, akkor indult amikor Macska 4TD-t dobott, és mára "picit" hangulatot váltott. 😊

Szóval a szokásos. Olyan, mint minden kinti NFL csapatfórum. Ha éppen nem megy akkor "fire Vance Joseph" és ennek permutációi, ha megy, akkor "Vance Joseph is the most underrated coach" és ennek permutációi. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Kinti fórumokon mi a helyzet? Arra nincs időm, hogy ezt kövessem..
több mint 8 éve

xrace77
roberto23
StormST
roberto23
több mint 8 éve

xrace77
roberto23
StormST

több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund

xrace77
roberto23

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
ENGLEWOOD, Colo. — The Broncos waived center Dillon Day and signed nose tackle Kyle Peko and Kevin Snyder to the practice squad Tuesday.
Negritis
Túl mély volt az OL depth... 😛
StormST
Colts máris lecsapott rá. 😀

Shane Ray hétfőn visszatér!!!

Szerkesztette: xrace77
több mint 8 éve

xrace77

több mint 8 éve