Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
Üdv köztünk Bro.. Kezdetnek nem rossz terjedelmű poszt. 😊 Jól van, megnyugodtam. Miután mindenki nagyon mélyen magába nézett, a megkezdett útról nem letérve, a Pats ellen is Brock a kezdő. Az amerikai, aki a hegyre ment fel és a domból jött le és az emlékeiből él. Úgy látom, a legnagyobb taktikánk az, hogy ő már irányította győztesként a lovakat kiélezett helyzetben a bostonaiak és a tigrisek ellen. És elhitte, hogy ez igaz történet. Annyira, hogy megsértődött azon, hogy nem sikerült kiszorítania valami Manninget. A 3-7 garantált, aztán mehet isten hírével. Amerika harminc városában hülyére röhögik most magukat. Szerintem Bradyék is megugorják az ötven plusz pontot. A Mile High reakcióira leszek igazán kíváncsi.
Egyébként tényleg nézném inkább a térdes Kapernicket mint a mieinket. Itt tartok.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Most mondjam azt, azért szurkolok, hogy a 13 éve "imádott" csapatom minél szarabb legyen, hogy legyen végre HC&OC-csere? Többször nem írom le, de valaki tőlem okosabb írja már le, hogy ebben a nagyképű, arrogáns, nagyotmondó VJ-ben mi a szent lókakit látott Elway?Ezt akkor se tudtuk. A többség akkor is kicsi Shanny-t akarta. Más kérdés, hogy vele most mennyire elégedettek az aranyásók...
JC6
Újonc HC gyakran felsül első helyén vagy első évében (vagy teljes egészében.)
- VJ első évére se lehet MÉG kijelenteni, hogy felsülés csak teljes gázzal elkerülhetetlenül száguldunk abba az irányba (és 1 max 2 vereség választ el a "céltól").
- Hogy ez az első helyére is így lesz-e, szerintem most ott tartunk, hogy neki kell az ellenkezőjét bizonyítani, mert eddig elég masszív visszalépés. De játékosnál láttunk már olyat, hogy tragikus rookie év után 2. évére belejön Vagy harmadik évére.
- A harmadik opciót felesleges is taglalni, nekünk bőven "elég" ha a denveri kalandja minősül tanulópénznek.
Csapat ellen nem kell szurkolni. Foxnál láthattuk, hogy a győzelmek nem elegek ha a csapat nem a jó irányba halad. 1 év után semmi esetre se rúgjuk ki, akkor se ha 3-13 lesz, a 2. évét meg így-is-úgy-is az elsőhöz lehet hasonlítani.
A kérdés inkább az, mi van a csapatban. Egy 8-8-at én értékelnék, mert legalább nem losing season, de a 7-9-nél sokkal jobb a 3-13... Akkor akár QB-t is húzhatnánk elsőre. Vagy egy BPA-t mint Von Millernél. Ahogy most játsszunk nem kell félni, hogy bárkit is megvernénk, de azért tudunk sokkal jobban is játszani. Én egyelőre győzelemért szurkolok az eszemmel is nem csak a szívemmel...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
üdv a klubban 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Sziasztok. Úgy éreztem itt az ideje, hogy én is kiírjam magamból a gondolataimat.2010-es super bowl volt az első meccs amit láttam. A topicot kb. 3 éve követem rendszeresen és hétről hétre kíváncsian vártam az észrevételeiteket. Eleinte csak néztem a jobb meccseket, majd Manning megérkezésével egyértelművé vált, hogy melyik csapat mellett kell letennem a voksom. Az ő passz játéka volt ami miatt az egész sport magával ragadott, majd Von Miller, DeMarcus Ware, Chris Harris Jr., Aqib Talib, Danny Trevathan és T. J. Ward aki miatt ma már inkább a védelem játéka amit szívesebben nézek.
Részletekben már minden gondolatomat leírtátok ti is, de az elmúlt két hét miatt kikívánkozik belőlem is.
VJ: szerintem sem lehet ennyi idő alatt leírni, valószínűleg tud vmit ami miatt idehozták, de az nem a vezéregyénisége (a védők és támadók közti balhék és a védelem tegnapi megsemmisülése, a 2015-ös évben is döcögött a támadás, akkor se tudták megvédeni Manninget, aki termelte is az inteket, de a védelem ezt megpróbálta ellensúlyozni)
McCoy: a Chargers-ös éve engem nem győztek meg, nem vártam sokat mégis sikerült alulmúlni, kiszámítható az egész offense, tegnap a Phili ellen ugyanazt a playt elsőre megették, még másodjára is, harmadikra már nem sikerült, de azért még 2x legalább megpróbálta
Siemian: Soha sem tetszett a játéka, nem vártam tőle sokat, ezzel szemben az első 1-2 héten meglepett, aztán beigazolódott amire számítottam, a képességek hiánya mellett a legnagyobb baja, hogy nem vezér, lehet rossz a hívás vagy gyenge a fal, szerintem ilyen helyzetben mutatkozik meg igazán, hogy mire képes, mit tud kihozni ebből, hogy az utolsó 2 percben milyen drive-ot tud vezetni
Lynch: tavaly nagyon hinni akartam benne, már nem teszem
OZ: nálam ő leírta magát a Super bowl után és erre rátett tegnap egy lapáttal, nem értem a vissza hozatalát, nem ebben a rendszerben, nem ezzel az edzői stábbal játszott, nem ebből a playbookból és ki küzdene érte őszintén?
O#: az év elején jobbnak tűntek, de szerintem ők is elvesztették a hitüket, nem látom bennük azt, hogy bármi áron megvédem az irányítót, sokszor olyannak tűnik mint a Minden héten háború-ban volt, amikor meg akarták tanítani az újonc irányítónak, hogy ha nem tiszteli őket akkor ők cserben hagyják. Nincs kit tisztelniük, nincs kiben bízniuk, nincs kiért küzdeniük.
D: elmondták ők maguktól is, hogy nem erre számítottak, a baj csak az hogy egy Ware és Phillips mellett nem panaszkodtak, hanem 200% kapcsoltak és szerezték ők a pontokat, ha az O-nak nem ment és jellemzően ők nyerték a meccseket
Elway: legalább annyira hibás mint az edzői stáb, Phillips elengedése, keretszűkítésbe biztos beleszól, Sloter (nekem tetszett amit láttam tőle Broncos mezben és az több volt mint Kelly-től), T.J. Ward, OZ visszahozása és hogy gondolhatta azt, hogy most az FA piac zárása előtt nekünk nincs teendőnk (Barbre-t mikor meglátom a pályán a összerezdülök én a QB helyett, én ott nem érezném magam biztonságban) Nálam elfért volna: QB, TE, WR, LT, LG
Összességében, ami miatt megírtam első bejegyzésemet is, hogy nekem úgy tűnik hatalmas a baj. De a legnagyobb baj, hogy ez nem a játékos állományban van (na jó QB kell 😊 ), hanem a vezér, a bizalom, a tisztelet, a küzdeni akarás hiánya. Ezek pedig nem egyik napról a másikra jönnek. Nem csak bennünk hanem a játékosoknál is nehéz lesz visszaszereznie ezt az edzői stábnak, ami fontosabb lenne. Von Miller arca meccs közben sokat elmond.
Bocs a hosszú ömlengésért. De már gyűlt egy ideje, még ha sok sületlenség is.
Szerkesztette: szovyoo
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
A durva az, hogy ha lenne egy kis esze Oswi-nak, ami láthatóan nincs, akkor felszántaná a pályát, futna, csúszna - mászna, tüzelné a többieket, vért hugyozna, ha már kapott egy olyan ÚJABB esélyt, amit mást biztos vagyok benne, hogy soha az életben nem adott volna meg neki, legfőképpen nem úgy, hogy kiált a MH közepére és lehugyozta a címert a szurkolók előtt. Mert a távozása kb így zajlott.Most mondjam azt, azért szurkolok, hogy a 13 éve "imádott" csapatom minél szarabb legyen, hogy legyen végre HC&OC-csere? Többször nem írom le, de valaki tőlem okosabb írja már le, hogy ebben a nagyképű, arrogáns, nagyotmondó VJ-ben mi a szent lókakit látott Elway?
több mint 8 éve
Azt nem tudom ki vállalná el ezt az offense-t ebben az állapotban. McCoy nekem is nagy csalódás az idény elejéhez képest. De az az igazság, hogy mindenki az. Ha a QB-d odadobja az elkapónak a labdát, ha a fal képes blokkolni, ha a futó megtalálja a rést, ha az elkapó nem ejti el a passzt, és végül, ha mindenki csak annyiszor adja el a labdát amennyiszer statisztikailag törvényszerű, akkor van értelme playhívást elemezni, hogy mit, hogyan kellene máshogy. De jelenleg az offense-ben egyszerűen a játékosok nem végzik el a dolgukat. Igazság ez az általánosítás, mert van aki mindent megtesz, de mégiscsak általánosan rossz az egész. A végrehajtás is. Nem tudom ki az a bátor aki egy ilyen offense-t elvállal, én nem látom jelenleg, hogy merre lehetne a kiút. Nincs QB, kellene egy olyan séma ami segíti azt aki éppen játszik. Remélem mihamarabb Lynch lesz az, mert bár én benne sem látok már semmit, de inkább nézem őt, mint Osweilert. Utóbbi egyszerűen nem érdekel, lejárt lemez, ráadásul hallgathatatlan zenével.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Láttunk már olyat, hogy egy év alatt lapátra került egy tévedésből kinevezett HC. Nem kell messzire menni az időben, 2015-ben és 2016-ban is előfordult a ligában. Egyébként 3-8-nál neki kellene visszaadni a HC szoba kulcsát tisztességből. És nem olyan csapatnál, aki elvben egy korrekt irányítóra van egy esetleges po runtól. VJ egy bohóc. Nagyobb mint Fox. McCoy pedig tönkrement a San Diego-i lúzerkedésbe. Talán neki jóttett volna egy év pihenés. Lapát !!
több mint 8 éve
Látva a tavalyi évhez képesti visszaesésünket én is meglépném a helyetekben a Musgrave kinevezést, többek között azért is, mert ha máshol felmerül, hogy OC kell, akkor Musgrave szerintem sok helyen szóba jöhet...És nincs Demarcus Ware se.Nincs vezér, mint Manning akire hallgattak aki a legszarabb helyzetben is vezér maradt. Felnéztek rá...Most nézem, hogy Cousins és Wilson miket csinálnak, és csak mégjobban idegesít és elszomorit, amit nyújtunk offense oldalon gyakorlatilag a Dallas elleni meccs óta. Az hagyján, hogy nincs egy épkézláb QB-nk (Lynch egyenlőre kérdőjel számomra), de amit McCoy produkál gyalázat. Semmi fifika, semmi ötlet, semmi koncepció. Egy nagy rakás szar az egész.Ez itt a dilemma. Tudathasadásos állapot, szurkolni egy két évvel ezelőtt SB győztes D ellen. De ha összehoznak egy 7-9-et, akkor marad ez a kelfeljancsi. Talán ilyen gyorsan bajnokcsapat nem
És az egész megkoronazasa, hogy már a D is kezd szetesni. Az a csoda, hogy eddig igy működött ilyen inkompetens támadások mellett.
VJ pedig nem is tudom.... nehezen tudnék róla bármi jót mondani. Kezdve az arrogáns, bullshit nyilatkozataival, a pálya melletti idióta reakcioval és gyakorlatilag sikerült a csapatot mentálisan a béka segge alá juttatnia.
Nem tudom melyik lenne jobb ezek után. Annak szurkolni (nyilván azért ebben bizok), hogy sikerüljön valahogy összeszedni magukat, vagy annak, hogy csúnya egés legyen a szezon, hátha nyáron egy komoly nagytakarítás lesz.
roberto23
építette le önmagát nullára. Ugyanazt tudom mondani, mint múlt héten. ezt a Wilsont hagytuk benn a drafton egy olyan évben, amikor hoztunk irányítót magasan. Ezt az Osweilert, akit ma láthattunk. Wilson előtt kihúzva. Ígérem többször nem írom le.
Zalán
Surda
Harris és Miller próbálták felrázni a csapatot, a védelemmel nem is volt baj, amíg tegnap fel nem adták ők is a meccset, de valahogy nem tudom őket hibáztatni maitta.
Az offenseben viszont nincs olyan veterán, akinek a szavának súlya lenne. DT lehetne az, de ő nem az. Esetleg Sanders, ő markánsabb egyéniség.
Viszont jó HC / OC esetén nem kéne a veterán vezért kilétét keresni. És ezért vagyok nagyon dühös.
VJ-nek egyetlen év koordinátori tapasztalata van, és azt se mondanám, hogy jó munkát végzett volna DC-ként. Olyat, hogy 1 év után le kelljen rá csapni biztos nem. Cserébe mindenki méltatta, hogy mekkora vezéregyéniség, meg minden. Nos ebből nem látunk semmit.
Az hogy nem akkora O vagy D lángelme még nem is lenne baj jó koordinátorokkal. Ellenben amit McCoy idén lead... Én most azonnal előléptetném Musgrave-et. Új QB nem adott új lendületet, hátha új OC ad.
VJ-t 1 év után biztos nem basszuk ki, de az én bizalmam 0-n van felé. Onnan kell újra felépítenie, az hosszabb lesz, mint 1 PO-s szezon.
Jelenleg a 3 legnagyobb probléma, sorrendben: HC, OC, QB (mindegy ki egyformán szarok)
Black_Adder
több mint 8 éve
És nincs Demarcus Ware se.Nincs vezér, mint Manning akire hallgattak aki a legszarabb helyzetben is vezér maradt. Felnéztek rá...Most nézem, hogy Cousins és Wilson miket csinálnak, és csak mégjobban idegesít és elszomorit, amit nyújtunk offense oldalon gyakorlatilag a Dallas elleni meccs óta. Az hagyján, hogy nincs egy épkézláb QB-nk (Lynch egyenlőre kérdőjel számomra), de amit McCoy produkál gyalázat. Semmi fifika, semmi ötlet, semmi koncepció. Egy nagy rakás szar az egész.Ez itt a dilemma. Tudathasadásos állapot, szurkolni egy két évvel ezelőtt SB győztes D ellen. De ha összehoznak egy 7-9-et, akkor marad ez a kelfeljancsi. Talán ilyen gyorsan bajnokcsapat nem
És az egész megkoronazasa, hogy már a D is kezd szetesni. Az a csoda, hogy eddig igy működött ilyen inkompetens támadások mellett.
VJ pedig nem is tudom.... nehezen tudnék róla bármi jót mondani. Kezdve az arrogáns, bullshit nyilatkozataival, a pálya melletti idióta reakcioval és gyakorlatilag sikerült a csapatot mentálisan a béka segge alá juttatnia.
Nem tudom melyik lenne jobb ezek után. Annak szurkolni (nyilván azért ebben bizok), hogy sikerüljön valahogy összeszedni magukat, vagy annak, hogy csúnya egés legyen a szezon, hátha nyáron egy komoly nagytakarítás lesz.
roberto23
építette le önmagát nullára. Ugyanazt tudom mondani, mint múlt héten. ezt a Wilsont hagytuk benn a drafton egy olyan évben, amikor hoztunk irányítót magasan. Ezt az Osweilert, akit ma láthattunk. Wilson előtt kihúzva. Ígérem többször nem írom le.
Zalán
Surda
Harris és Miller próbálták felrázni a csapatot, a védelemmel nem is volt baj, amíg tegnap fel nem adták ők is a meccset, de valahogy nem tudom őket hibáztatni maitta.
Az offenseben viszont nincs olyan veterán, akinek a szavának súlya lenne. DT lehetne az, de ő nem az. Esetleg Sanders, ő markánsabb egyéniség.
Viszont jó HC / OC esetén nem kéne a veterán vezért kilétét keresni. És ezért vagyok nagyon dühös.
VJ-nek egyetlen év koordinátori tapasztalata van, és azt se mondanám, hogy jó munkát végzett volna DC-ként. Olyat, hogy 1 év után le kelljen rá csapni biztos nem. Cserébe mindenki méltatta, hogy mekkora vezéregyéniség, meg minden. Nos ebből nem látunk semmit.
Az hogy nem akkora O vagy D lángelme még nem is lenne baj jó koordinátorokkal. Ellenben amit McCoy idén lead... Én most azonnal előléptetném Musgrave-et. Új QB nem adott új lendületet, hátha új OC ad.
VJ-t 1 év után biztos nem basszuk ki, de az én bizalmam 0-n van felé. Onnan kell újra felépítenie, az hosszabb lesz, mint 1 PO-s szezon.
Jelenleg a 3 legnagyobb probléma, sorrendben: HC, OC, QB (mindegy ki egyformán szarok)
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Nincs vezér, mint Manning akire hallgattak aki a legszarabb helyzetben is vezér maradt. Felnéztek rá...Most nézem, hogy Cousins és Wilson miket csinálnak, és csak mégjobban idegesít és elszomorit, amit nyújtunk offense oldalon gyakorlatilag a Dallas elleni meccs óta. Az hagyján, hogy nincs egy épkézláb QB-nk (Lynch egyenlőre kérdőjel számomra), de amit McCoy produkál gyalázat. Semmi fifika, semmi ötlet, semmi koncepció. Egy nagy rakás szar az egész.Ez itt a dilemma. Tudathasadásos állapot, szurkolni egy két évvel ezelőtt SB győztes D ellen. De ha összehoznak egy 7-9-et, akkor marad ez a kelfeljancsi. Talán ilyen gyorsan bajnokcsapat nem
roberto23
Zalán
Szerkesztette: Surda
több mint 8 éve
Ezzel a HC OC párossal és a hitehagyott csapattal egész biztosan nem most fog megtáltosodni Lynch. De ne legyen igazam.
több mint 8 éve
Én ezek után már csak abban bízom, hogy ha Lynch készen áll a játékra - ez vagy a Pats ellen lesz a hírek szerint, vagy utána héten már kb. tuti -, akkor ő majd mutat olyan dolgokat, hogy érdemes legyen miatta várni a jövő évet. Persze akkor ebben az is benne lenne, hogy kihúzhatja VJ-t a szarból, de más pozitív kimenetelt erre az évre nem tudok elképzelni annál, hogy Lynchből kibújik egy franchise QB...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Most nézem, hogy Cousins és Wilson miket csinálnak, és csak mégjobban idegesít és elszomorit, amit nyújtunk offense oldalon gyakorlatilag a Dallas elleni meccs óta. Az hagyján, hogy nincs egy épkézláb QB-nk (Lynch egyenlőre kérdőjel számomra), de amit McCoy produkál gyalázat. Semmi fifika, semmi ötlet, semmi koncepció. Egy nagy rakás szar az egész.Ez itt a dilemma. Tudathasadásos állapot, szurkolni egy két évvel ezelőtt SB győztes D ellen. De ha összehoznak egy 7-9-et, akkor marad ez a kelfeljancsi. Talán ilyen gyorsan bajnokcsapat nem
roberto23
több mint 8 éve
Most nézem, hogy Cousins és Wilson miket csinálnak, és csak mégjobban idegesít és elszomorit, amit nyújtunk offense oldalon gyakorlatilag a Dallas elleni meccs óta. Az hagyján, hogy nincs egy épkézláb QB-nk (Lynch egyenlőre kérdőjel számomra), de amit McCoy produkál gyalázat. Semmi fifika, semmi ötlet, semmi koncepció. Egy nagy rakás szar az egész. És az egész megkoronazasa, hogy már a D is kezd szetesni. Az a csoda, hogy eddig igy működött ilyen inkompetens támadások mellett.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
- Vereség hazai pályán a "ligautolsó" NYG ellen, melynek azóta is egy W van a neve mellett.- Shotout a veretes Chargers ellen.
- Sima vereség egy verhető Chiefs ellen.
- Kilátástalanság az első perctől Phily-ben.
- Jön a Pats, Cincy, irány a Raiders.
Simán kinéz egy 0-3.
Nincs rend a fejekben, katasztrofális az O#, és egyre lyukasabb a D# is, ez mellett borzalmas a playcall és nincs rend az öltözőben sem. Ennek azonnal véget kell vetni.
Jobb elejét venni, mint ülni és nézni két évig ezt a szenvedést. Ez nem egy NYG keret vagy egy Browns, ez a Denver Broncos, melynek szinte 2 éve ligaelit a védelme. De valami nem jó...
több mint 8 éve
Egy McCoy-Musgrave csere OC poszton eléggé érik szvsz (pedig bírom őt, de valamit csinálni kell...). VJ kib.szása korai lenne szerintem, pedig engem nem lehet elfogultsággal vádolni irányába...
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
Akkor már nem volt hova támadni, te is tudod, ez a meccs az első negyedben eldőlt, ez a Broncos semmilyen körülmények között nem jön vissza jelen állapotában. Pont a sok megnézett meccs okán tudta ezt ott is itt is mindenki. De semmi gond, az 50plusz kapott pont jól jöhet nekünk, hogy kiboruljon a bili és még a mellette lévő szemetes is a tamponokkal. 😉A mondandóm lényege ez, ő ilyen s kész, amióta HC nálunk. Nála 4 kísérletból áll egy támadási lehetőség s kész. Ezt meg is mondta De ha nem akarod, ne fogadd el.A tisztelet jele, hogy 20+-nál kétszer is nekimentetek 4th-nak? Ez nálam inkább a "na majd mi most megmutatjuk", mint a tisztelet jele, főleg akkor, ha nem csoportellenfél ellen van...Egyébként DP amúgy is neki megy 4. kísérletnek kb mindegy mikor s a pálya melyik részén. Ezen kár mérgelnetek magatok.Rámehetett volna a sas még egy td-re és egy kézpontosra, hogy alulmúljuk azt a mélységet.Hát, azért ők tettek így is eleget, hogy alázzanak, nem most lett számomra szimpatikus az Eagles edzői stábja, az biztos, de ettől persze még jobbak voltak...
Az utolsó ekkora szopásunk a Raiders elleni 59-14 volt 2010-ben, azzal indult el JMD a lejtőn, just saying....Zalán
StormST
StormST
dande
StormST
dande
több mint 8 éve
Én elhiszem, hogy ő ilyen, el is fogadom, én annyit mondtam, hogy nekem nem lett ezzel szimpatikus, szerintem egy HC-nak illik tudni a határt, meg ez még veszélyes is, mert ilyen meccseken vesztik el a védők a fejüket általában és jönnek a durvaságok...A mondandóm lényege ez, ő ilyen s kész, amióta HC nálunk. Nála 4 kísérletból áll egy támadási lehetőség s kész. Ezt meg is mondta De ha nem akarod, ne fogadd el.A tisztelet jele, hogy 20+-nál kétszer is nekimentetek 4th-nak? Ez nálam inkább a "na majd mi most megmutatjuk", mint a tisztelet jele, főleg akkor, ha nem csoportellenfél ellen van...Egyébként DP amúgy is neki megy 4. kísérletnek kb mindegy mikor s a pálya melyik részén. Ezen kár mérgelnetek magatok.Rámehetett volna a sas még egy td-re és egy kézpontosra, hogy alulmúljuk azt a mélységet.Hát, azért ők tettek így is eleget, hogy alázzanak, nem most lett számomra szimpatikus az Eagles edzői stábja, az biztos, de ettől persze még jobbak voltak...
Az utolsó ekkora szopásunk a Raiders elleni 59-14 volt 2010-ben, azzal indult el JMD a lejtőn, just saying....Zalán
StormST
StormST
dande
StormST
dande

több mint 8 éve
A mondandóm lényege ez, ő ilyen s kész, amióta HC nálunk. Nála 4 kísérletból áll egy támadási lehetőség s kész. Ezt meg is mondta De ha nem akarod, ne fogadd el.A tisztelet jele, hogy 20+-nál kétszer is nekimentetek 4th-nak? Ez nálam inkább a "na majd mi most megmutatjuk", mint a tisztelet jele, főleg akkor, ha nem csoportellenfél ellen van...Egyébként DP amúgy is neki megy 4. kísérletnek kb mindegy mikor s a pálya melyik részén. Ezen kár mérgelnetek magatok.Rámehetett volna a sas még egy td-re és egy kézpontosra, hogy alulmúljuk azt a mélységet.Hát, azért ők tettek így is eleget, hogy alázzanak, nem most lett számomra szimpatikus az Eagles edzői stábja, az biztos, de ettől persze még jobbak voltak...
StormST
StormST
dande
StormST
több mint 8 éve
A tisztelet jele, hogy 20+-nál kétszer is nekimentetek 4th-nak? Ez nálam inkább a "na majd mi most megmutatjuk", mint a tisztelet jele, főleg akkor, ha nem csoportellenfél ellen van...Storm. Láttál te is elég NFL meccset, ahhoz, h tudd, elég egy kis bealvás s megváltozik minden. S legyen kár milyen ergya Oswi, a Dtek miatt is benne volt a levegőben. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Fogd fel unkább ezt a tisztelet jelének. Egyébként DP amúgy is neki megy 4. kísérletnek kb mindegy mikor s a pálya melyik részén. Ezen kár mérgelnetek magatok.Rámehetett volna a sas még egy td-re és egy kézpontosra, hogy alulmúljuk azt a mélységet.Hát, azért ők tettek így is eleget, hogy alázzanak, nem most lett számomra szimpatikus az Eagles edzői stábja, az biztos, de ettől persze még jobbak voltak...
StormST
StormST
dande

több mint 8 éve
Storm. Láttál te is elég NFL meccset, ahhoz, h tudd, elég egy kis bealvás s megváltozik minden. S legyen kár milyen ergya Oswi, a Dtek miatt is benne volt a levegőben. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Fogd fel unkább ezt a tisztelet jelének. Egyébként DP amúgy is neki megy 4. kísérletnek kb mindegy mikor s a pálya melyik részén. Ezen kár mérgelnetek magatok.Rámehetett volna a sas még egy td-re és egy kézpontosra, hogy alulmúljuk azt a mélységet.Hát, azért ők tettek így is eleget, hogy alázzanak, nem most lett számomra szimpatikus az Eagles edzői stábja, az biztos, de ettől persze még jobbak voltak...
StormST
StormST
több mint 8 éve
Koncepciótlan csapattá váltunk. És ezért valakinek vállalni kell a felelősséget. Ez az edzői stáb sara, és ezt a lehető leggyorsabban kell lereagálni, mielőtt nagyobb károkat okoznak. VJ-nek mennie kell. Teljes félreértés a pali. Ezt be kell látnia Elwaynek. Nem szokás, de most meg kell lépni a menesztését. InterimHC-ként végigviheti a szezont McCoy. Aztán jövőre új, kipróbált rezsim, varonatúj QB-val. Tévedés az is, hogy Osweiler ismeri a rendszert. Semmit nem ismer, fogalmatlan vízhordófiú. Még egy meccs és lehet is meneszteni. Soha, soha az életben nem
lesz belőle semmi. Lynchet ebben a helyzetben nem
tenném be. Semmi értelme, hogy ő is nullára írja az minimál önbizalmát.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Meg nem mondanám, hogy ez a csapat 2 éve SB-t nyert...ezt borzalmas nézni is. Fel nem foghatom Elway hogy tudott így mellélőni HC-kérdésben, egyszerűen az első perctől kezdve bukó a meccs. Kár, hogy hatalmas az egója, különben most rúgná ki csípőből VJ-t. Ez vállalhatatlan, minden téren, nem méltó a Denver Broncos-hoz.
több mint 8 éve
Rámehetett volna a sas még egy td-re és egy kézpontosra, hogy alulmúljuk azt a mélységet.Hát, azért ők tettek így is eleget, hogy alázzanak, nem most lett számomra szimpatikus az Eagles edzői stábja, az biztos, de ettől persze még jobbak voltak...
StormST

több mint 8 éve
Rámehetett volna a sas még egy td-re és egy kézpontosra, hogy alulmúljuk azt a mélységet.Az utolsó ekkora szopásunk a Raiders elleni 59-14 volt 2010-ben, azzal indult el JMD a lejtőn, just saying....
StormST