Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Igen, de az opció - ha jól tudom - visszavonható, ha amiatt az összeg miatt nem férne be a másik 3, vagy nem teljesítene elég meggyőzően. Addig meg csak egy biztosíték.Elvileg Vonnal, Marshallal és Sanderssel akarunk hosszabbítaniÍgy érthető, ők sokkal fontosabbak.
Black_Adder
pbalazs
Az egyetlen kockázat a sérülés, mert az opció a sérülésre elvileg teljesen garantált.
Ebből nekem így az jön le, hogy nincs maradása Sly Williamsnek, ami biztos pozitívan hat az ő moráljára is, meg most nem tudnék rámutatni arra, aki 2017-ben kezdő NT lesz. Jelenleg, ha ez Kilgo lenne - ami egyáltalán nem kizárt - az azért inkább a szerencse lenne, mint az előrelátás, tekintettel arra, hogy legutóbb amikor pályára kellett lépni, gameday inaktív volt.
Lehet hogy már most látszik,hogy nem lesz neki hely a többi szerződés melllett (becsülni azért lehet a 17-es sapkát), vagy nem tudom, biztos oka van, csak jelenlegi tudásom szerint nem értem...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Elvileg Vonnal, Marshallal és Sanderssel akarunk hosszabbítaniÍgy érthető, ők sokkal fontosabbak.
Black_Adder
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 9 éve
Nem hinném, akkor rá teszed az opciót, és úgy tárgyalsz vele, a szerződés úgy is felülírja az opciót. Valószínűleg év végén távozhat, és legfeljebb úgy hozzuk vissza, mint most Hillmant (amire viszont nem sok esélyt látok, Sly felé azért nagyobb érdeklődés lesz).Lehet, hogy egyből szerződéshosszabbításban gondolkodik a csapat.The Broncos will not pick up the fifth-year option on the contract of nose tackle Sylvester Williams, according to The Denver Post's Troy Renck.Ezt egyáltalán nem értem. Pótolható játékos, de még nincs utódja (Kilgo egyelőre többnyire gameday inaktív játékos volt), és most se húztunk. NT-t.
pbalazs
Black_Adder
pbalazs
Elvileg Vonnal, Marshallal és Sanderssel akarunk hosszabbítani
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Lehet, hogy egyből szerződéshosszabbításban gondolkodik a csapat.The Broncos will not pick up the fifth-year option on the contract of nose tackle Sylvester Williams, according to The Denver Post's Troy Renck.Ezt egyáltalán nem értem. Pótolható játékos, de még nincs utódja (Kilgo egyelőre többnyire gameday inaktív játékos volt), és most se húztunk. NT-t.
pbalazs
Black_Adder
több mint 9 éve
(Amúgy nem tudom hol olvastam, de van benne valami, hogy ha C.J. hasonlóan "kimért" tempóban kezdi az idényt, mint az előző kettőt, akkor Booker nagyon hamar a #1 futó lehet Denverben....)Mert Booker még sosem kezdett nfl szezont, ezért lassan se kezdett nfl szezont.
peterk2005
Legalább az első contact edzést meg lehtett volna várni a kezdőbe hypeolásával...
The Broncos will not pick up the fifth-year option on the contract of nose tackle Sylvester Williams, according to The Denver Post's Troy Renck.Ezt egyáltalán nem értem. Pótolható játékos, de még nincs utódja (Kilgo egyelőre többnyire gameday inaktív játékos volt), és most se húztunk. NT-t.
pbalazs
több mint 9 éve
The Broncos will not pick up the fifth-year option on the contract of nose tackle Sylvester Williams, according to The Denver Post's Troy Renck.
több mint 9 éve
Sztem teljesen jó volt ez a draft. Az első kör a szememben A+, a másodikban volt egy pár körös reachünk, de Elway kiemelte h Bill Kollar (ligaelit DL edzőnk) könyörgött neki h hadd edze, bízzunk benne. Simmons parádés érték, akartam is írni a második nap előtt h a harmadik körben őt húznám, csak Pozsonyban vagyok és nincs mobilnetem, így elkúrtam a lehetőséget h tiszteletbeli scouttá válljak 😂😂Ihattunk volna egy sört a draftra, ha már egyszer itt voltál 😀
Cserébe a harmadik nap is tetszik, van pick az OL-be, a secondaryba, van punter, egy stealnek mondható RB, szereztünk egy kövi éves 6. kört: előzetesen többet nem is kívánhatnánk, aztán majd kiderül 😊
Általános Doktor
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 9 éve
Hillmant egyébként én is kedvelem. Egyrészt nem adott rá jellembeli okot, hogy ne tegyem, egy dolgos, mindig maximumot pályára tevő srác. Másrészt - Vipera-val értek egyet - azért tavaly ősszel, az idény első felében nem egyszer ő vitte a futást, amíg Anderson úr a formába lendüléssel méltóztatott foglalatoskodni. Ettől még nem hullajtanék egy szál könnyet se, ha jönne helyette egy jobb, de azt se gondolnám, hogy hátráltatja a csapatot.(Amúgy nem tudom hol olvastam, de van benne valami, hogy ha C.J. hasonlóan "kimért" tempóban kezdi az idényt, mint az előző kettőt, akkor Booker nagyon hamar a #1 futó lehet Denverben....)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Szégyellem, de nem tudom. Nekem a 23-as az Michael Jordan 😀 (Gondolom valamelyik futó, de esk. nem ugrik be ki az.)Goose Gonsoulin.
Szerk.: Oké, ahogy beírtam, leesett. 😊
peterk2005
Ha mindenképp futót akartok leginkább talán Sammy Winder.
Egyébként halkan megjegyzem, h Hillman hasznos tagja volt azért a tavalyi csapatnak, és most kapott új szerződést, aminek van garantált része is, ami kidobott pénz lenne, ha most kiszorulna, és ugye nem Booker szorítaná ki, hanem Booker, Juwan és Bibbs. Vagy ha csak 3 RB-vel megyünk, akkor Booker + Juwan, esetleg Booker + Bibbs.
A piac érdeklődésének hiánya folyamán, én nem adtam volna neki 2 milliót, se 0-tól több garantáltat, de azért nem egy Lance Ball / Lawrence Maroney, aki csak hátráltatja a csapatot a pályán jól ütemezett droppal vagy nogain futással. Találhatnánk pár bokorban olyat mint ő és akkor nem sok könnyet hullajtok érte, de #caldwellbánásmódban azért nem részesíteném.
több mint 9 éve
Szégyellem, de nem tudom. Nekem a 23-as az Michael Jordan 😀 (Gondolom valamelyik futó, de esk. nem ugrik be ki az.)Szerk.: Oké, ahogy beírtam, leesett. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Az még azt hiszem nem volt, hogy Lynch a 12-es mezszámot választotta, ezt én, mint nagy anti-Caldwell-fan, jó jelnek veszem... 😛Na most Booker 23-asban játszott az egyetemen, minő öröm lenne ugyanebből az aspektusból nézve, ha itt is megkapná ezt a számot. Tudjukkia23asmostan 😊
StormST
Szerkesztette: Zalán
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Úgy tűnik Elway ezért tradelt fel Lynchért:Annyit tennék hozzá h hírek szerint a 2/3-at és a 3/4-et ajánlották, ami értékben több, mint a mi 1/31+3/32 kombónk (800 vs. 720 - az 1/26 papíron 700-az ér), az döntött h a mi első körös pickünk után jár az opciós 5. év míg a második körben már nincs ilyen lehetőség.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000659100/article/jerry-jones-regrets-not-overpaying-to-get-paxton-lynch
peterk2005
Továbbra is parádés picknek/tradenek érzem 😊
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Az még azt hiszem nem volt, hogy Lynch a 12-es mezszámot választotta, ezt én, mint nagy anti-Caldwell-fan, jó jelnek veszem... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Úgy tűnik Elway ezért tradelt fel Lynchért:

több mint 9 éve
Nekem tetszett a játéka, de igaz lehet, nem ismerem az OL rendszereketTök egyszerűre fogva, a ZBS-be (relative) kisebb méretű és jó lábtechnikájú emberek illenek (főleg a lateral mozgás fontos), power sémába meg a drabális (előre irányban) pusztító nagy darab bengák. A méret az csak általában érdekes, van bengából is remek lábtechnikájú (pl. Clady ZBS-ben király volt, pedig nem kicsi), és van kisebb, zömök erőgép is aki powerben hasít.
Heisman Trophy
És persze pass protection is van a világon, szóval lajhár lábakkal és gyenge, lassú karokkal egyikben sem nagyon lehet érvényesülni.

több mint 9 éve
Jeremiah szerint Booker a kezdő/legjobb RB is lehet a keretben.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
UDFAkLars Hanson, OT, Sacramento State
Henry Krieger Coble, TE, Iowa
Mose Frazier, WR, Memphis
Calvin Heurtelou, DL, Miami
Shaneil Jenkins, DE, Shepherd
David Moala, DT, Utah State
Durron Neal, WR, Oklahoma
Aaron Neary, OL, Eastern Washington
Anthony Norris, TE, Southern Utah
Kyle Peko, NT, Oregon State
Kalif Raymond, WR, Holy Cross
Frank Shannon, LB, Oklahoma
John Tidwell, DB, Sioux Falls
Nathan Theus, LS, Georgia
Eddie Yarbrough, DE, Wyoming
több mint 9 éve
Megerősítettük az ST-t. 😛. Nem húztunk LB-t, pedig- Idén Todd Davis megoldja, de Marshall UFA lesz év végén...
- Eddig ellég bejövősek voltak a 3. napos LB pickjeink. Jobban bíznék egy "ismeretlen LB"-ben, mint S-ben vagy FB-ben, ha mi húzzuk.
Amúgy nem jött WR se, pedig Sanders is lejáró szerződéssel van, mondjuk jövőre elvileg megint lesz pénzünk költeni FA-n, akár Sandersre, akár más WR-re. Latimer meg szedje össze magát végre.
1/26 Paxton Lynch, QB, Memphis
Ez a pick fogja meghatározni az egész draftunkat ... valamikor a nemközeli jövőben.
Nála jobb QB-t elméletben nem tudtunk volna húzni, viszont le kellett mondanunk miatta Jaylon Smithről / Myles Jackről, akik most legalább annyira sexy pickek mint amennyire annak idején Bowers volt. De még azt se mondom, h 5 év múlva nézzük össze őket, needdel jöttünk a draftra, és akinek van needje a drafton, az nem húz luxuspicket első körben. Abban pedig konszenzus volt, h inkább a drafton Lynch rookie contracttal, mint Kap sokmillióért.
Fény derült Elway titkos fétisére is, szóval bátran lehet nézegetni 2-3 év múlva a 6-7 magas QB-kat. Aztán meglátjuk, mennyire lesz Oszi klón miben lesz jobb, miben rosszabb. Olcsóbbnak egyelőre olcsóbb lesz. Ő nem PM mögött tanul, cserébe talán több lehetőséget kap majd edzéseken, 2017-től kezdhet, idén nem sok sót eszik. Annyira sima meccseket nem fogunk játszani, h amiatt állhasson be, Sanchize se fog annyira rosszul játszani, h amiatt követeljék a kezdőbe, talán kipróbáljuk FG blockerként 😊
Egyébként szimpatikus srác
2/63 Adam Gotsis, DT, Georgia Tech
Na, ha már nincs több need, akkor jöhetnek a luxus pickek. Ahogy írtam melegében, ez az idei WTF pickünk, de így hogy az ember már számít rá, nem sokkolt különösképp.
Ausztrálként nem meglepő módon ausztrálfocizni kezdett, 4 éve tanulja az amerikai szabályokat, szóval nem egy kész kezdőről beszélünk. Évről-évre fejlődött de még mindig van hova, főleg technika terén. Idén az ST-ben kaphat szerepet, aztán fokozatosan beépítjük a rotációba 5 tech DE-ként. Sosem a jelenérték alapján draftolunk, hanem hogy egy játékos 10 év távlatában mire lehet képes. Front7-be általában jobban bejönnek az ilyen "fura pickek".
3/98 Justin Simmons, FS, Boston College
2016 szempontjából talán a legfontosabb pick. Neki kell átvenni Bruton helyét. Ami a D# snappek 40% + ST. Nem kell mindent rögtön a vállára venni, de sokkal kevesebb se lehet. Játszott CB-t is egyetemen, nem ismeretlen neki a man coverage, szóval rá lehet ereszteni move TE-re vagy nagyobb slot receiverekre és cover1 is rábízható.
Mindezek mellett, mint gunnerre is számít rá valószínűleg a csapat. Itt még nagyobb a cipő amit Bruton hátrahagyott és amibe bele kéne nőnie, de szezon végén Webster ST vezérré nőtte ki magát és Latimer is elkezdte bontogatni a szárnyait, szóval inkább a D#-ben lenne fontosabb a jelenléte már rookieként is. (de fordítva lesz, ha jó lesz, akkor azt elsőzör az ST-ben fogjuk látni, így mennek a dolgok)
4/136 Devantae Booker, RB, Utah
Csak ismétlem magam. All around back. Fut, elkap, blokkol a passzhoz. Utóbbiban még van hely improvementnek, de nem hezitál ilyennel "bemocskolni a kezét" és nem is fújja el egy késő őszi fuvallat, mint Hillmant.
Meg van az ereje, hogy sikeres short yardage / goal line RB legyen. Türelmes 1 cut futó, megvárja míg megnyílik a lyuk, és ha ott van, akkor nem lassul le az irányváltásba se. A végsebessége viszont átlagos vagy azon aluli. A bajom az vele, mint Montee Ballal volt, túl sok terhelést kapott egyetemen, ami a futók egyébként sem hosszú pályafutását rövidíti, ráadásul elég agresszív stílusban tolta, meccsenkénti 30 cipeléssel. Igen, sokkal előrébb várták, de sokkal előrébb én egyáltalán nem tartottam volna jó picknek. 4. körben viszont már BPA pick volt.
5/144 Connor McGovern, OG, Missouri
Ő is jó value pick az 5. körben. A legerősebb OL ember, 33-mat nyomott fekve és ahogy olvasom nagyobb súlyokkal is jól megy neki. Játszott szélen is, az ilyen versatilitást meg szeretjük nagyon. Cserébe viszont meglehetősen nyers játékos. Pár éve Painter volt hasonló pick, mondjuk ő 7/udfa prospekt volt, McGovern meg 3. körbe is írták néhányan, ami azért komoly különbség. Ettől még McGovern előtt is áll egy hosszabb út tanulással. A kezdő OL egyébként nagyjából meg is van, akár tetszik, akár nem. Ő 6. OL emberként kerülhet pályára, amikor olyanunk van. Ha Sambrailo G-nek nem lesz olyan szar, mint szélen volt, akkor ez egy fiatal komptetitív egység lehet, ahol Garcia játszhat LG/C/RG, Sambrailo és McGovernor meg G és T posztok közti átjárással. Ehhez jön Paradis, a fal belseje szerintem rendben van, csak Okung egészségéért, meg Stephenson tudásáért kell aggódni
6/176 Andy Janovich, FB, Nebraska
Olyan FB, aki elvileg futni is tud, de inkább az ST-t célozhatja meg, mint az O-t. Szerintem lesz TE/FB hibrid bőven TC-n, hogy csak PS-be férjen, hacsak ST-ben nem mutat nagy dolgokat.
6/219 Will Parks, S, Arizona
Development játékos. Talán a játékintelligenciája fogta meg az edzőistábot/scoutokat, de kell még rá izom, és a technikáján is lehet még csiszolni. PS-be jó lehet idén, aztán h kinövi-e azt és lesz-e rosteren majd kiderül. Ismertetők alapján nem tűnik ST ásznak se... 4. safety-nek viszont Keo, Ross és Murphy rajta kívül? Hát nem ide a legnehezebb bekerülni, de papírforma szerint ez Keoé lesz.
7/228 Riley Dixon, P, Syracuse
Punters are people too ... but not draft picks. Ugyanakkor ha már egyszer elköltötted érte a 7. kört, amiből jöhetett volna még egy PS töltelék, akkor az már "elsüllyedt költség", valami ilyesmit tanítottak nekik valamelyik teljesen fölöslges gazdos tárgyból kb 8-10 éve. Na Colquitt idei fizetése még nem elsüllyedt költség. Ha ez a gyerek jobb lesz nála, és kiszorítja, akkor rendben van. Mondjuk Colquitt tavaly is összekapta magát, amikorr a nyakára hoztuk Lanninget és a lendület kitartott a rájátszásra is, szóval sanszos egy kidobott 7. kör, motiválni meg Colquittot udfa-val is lehet. Mondjuk idén annyiban más a történet, h tavaly paycuttal játszott idén ez eddig nem történt meg. Így aztán tavaly elég volt neki "kcisit" jobbnak lennie Lanningnél, idén lehet h nagyobb külöbséget várnak el tőle Dixonnal szemben.
Összességében
Jöjjön be a Lynch pick, és akkor minden más már csak bónusz. Ha meg az nem jön be, a többiek se mentik meg a classt.
több mint 9 éve
Sztem teljesen jó volt ez a draft. Az első kör a szememben A+, a másodikban volt egy pár körös reachünk, de Elway kiemelte h Bill Kollar (ligaelit DL edzőnk) könyörgött neki h hadd edze, bízzunk benne. Simmons parádés érték, akartam is írni a második nap előtt h a harmadik körben őt húznám, csak Pozsonyban vagyok és nincs mobilnetem, így elkúrtam a lehetőséget h tiszteletbeli scouttá válljak 😂😂 Cserébe a harmadik nap is tetszik, van pick az OL-be, a secondaryba, van punter, egy stealnek mondható RB, szereztünk egy kövi éves 6. kört: előzetesen többet nem is kívánhatnánk, aztán majd kiderül 😊
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Hol cseréltük el Mr. Irrelevant cetlijét a Titans-szel? Most azt látom, hogy náluk az utolsó húzás.twitter.com/NickiJhabvala/status/726483119239368704
Zalán
több mint 9 éve
Most örüljek, hogy Colquitt kapott vetélytársat, vagy bosszankodjak, hogy draftpicket adtunk egy punterért? 😐 😀Örülj. Régi vágyad egy vetélytárs a luxuspunterünknek. Most értéke es tétje is lett a versenyhelyzetnek.
Black_Adder
több mint 9 éve
Most örüljek, hogy Colquitt kapott vetélytársat, vagy bosszankodjak, hogy draftpicket adtunk egy punterért? 😐 😀jó hogy kapott vetélytársat, jobb embert is választhattunk volna, de nagyon a 7. körből senki nem élné meg a keretszűkitéseket
Black_Adder
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Most örüljek, hogy Colquitt kapott vetélytársat, vagy bosszankodjak, hogy draftpicket adtunk egy punterért? 😐 😀
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 9 éve
utcsó pick persze természetes P, összegzésül tök jól sikerült a draft szerintem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
még egy safety 219-re. egy gyors húzás hamarjában aztán kezdődhet a roham az udfa-kért. lb-t, wr-t szeretnék köztük látni...