Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
neeee, nem a miénk mr. irrelevant 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Hol cseréltük el Mr. Irrelevant cetlijét a Titans-szel? Most azt látom, hogy náluk az utolsó húzás.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Andy Janovich, FB, Nebraska. Ha az ST-ben tud bizonyítani lehet h rostert él. Valószínűbbnek tartom a PS-t. Nagyon sok izmot próbálunk vinni az öltözőbe, ő is 30 nyomott fekve.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Devonte Booker. Inkább erőfutó, átlagos vagy rosszabb sebességgel, jó kézzel elkapáshoz, és nem szégyell blokkolni se. Jó Value pick, sokkal korábbra várták. 4. körtől nem számít a poszt, ezt én szoktam mondani, ő meg ráadásul egyike azoknak akik már most hozzá tehetnek a csapat teljesítményéhez, de eddig Elway RB húzásai annyira nem jöttek be, kivéve CJ, aki UDFA volt, nem draftjpick. Meglátjuk. Ha nem is annyira, mint Montee, de ő is úgy jön a draftra, h már egyetemen begyűjtötte a karriere végéhez szükséges ütések nem elhanyagolható részét, meccsenként 30 labdával (és már 24 éves). Szkeptikus vagyok, de zavarni a 4. körben semmi nem zavar...McGovern is jó value pick, guard poszton nem is ártott még egy kis depth. Nagyon erős játékos, ő volt a combine-on a legerősebb, de még bőven van mit csiszolni a játékán. Nem annyira nyers, mint pár éve Painter volt, de egy ZBS falnál ha a weeknesses között a footwork szót látod, az nem szokott ideális lenni. Mondjuk OG-ként nem sok edge rusherrel fog találkozni. Legalább 1 év tanulás áll előtte, nem hinném, hogy Garciához hasonlóan hamar fel tudná venni az NFL ritmust. Rookieként max extra lineman lehet 6 emberes falaknál...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Bebookolt egy futó. Kellett ő nekűnk? Ha Hillmant pályán kívül láthatom, akkor nekem ennek örülnöm kell. mit lehet tudni róla nagyok?Vannak akik szerint Elliot és Henry mögött a 3. RB a classban. Mondjuk inkább az az igaz, hogy van Elliot, aztán van Henry a különleges alkata miatt, van Prosise a safety/elkapó múltja miatt, és vannak a többiek.
Zalán
Átlagos, masszív futó alkat ami a magassságot/tömeget illeti, nem ilyen Hillman féle egyszálbelű. Kifejezetten jó elkapónak, és jó pass protectornak írják. Remek 3rd down backnek hangzik, aki 1st, 2nd downokban is megállhatja a helyét, ergo a denveri committe is működhet papíron vele.
Majd meglátjuk. Az mindenesetre bíztató, hogy pont akkor húztuk, amikor még szinte mindenki bent volt, Elway válogathatott. Utána szinte azonnal akkora RB run lett, hogy 1 körrel később már valószínűleg nem lett volna értelme RB-t húzni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Denver Broncos3 perce ·
"A tough, intelligent and athletic guard. Has also played some tackle." - John Elway
A BIG and STRONG addition.
#BroncosDraft
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Bebookolt egy futó. Kellett ő nekűnk? Ha Hillmant pályán kívül láthatom, akkor nekem ennek örülnöm kell. mit lehet tudni róla nagyok?
több mint 9 éve
Nekem tetszett a játéka, de igaz lehet, nem ismerem az OL rendszereketÉn Landon Turnert látnám Broncos mezbe, hiába van még bent Alexander, Dahl és Westerman.Ha van falember, aki rohadtul nem illene Kubiak rendszerébe, az Turner.
Heisman Trophy
gabokocka
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Én Landon Turnert látnám Broncos mezbe, hiába van még bent Alexander, Dahl és Westerman.Ha van falember, aki rohadtul nem illene Kubiak rendszerébe, az Turner.
Heisman Trophy
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Én Landon Turnert látnám Broncos mezbe, hiába van még bent Alexander, Dahl és Westerman.3. nap már úgy se tervezel impakt húzást. Felőlem mehet OL-be egy(-két) pick, de ha így is lesz, az nem need alapon lesz.
Heisman Trophy
Én inkább DT/LB prospekteket nézegetem, ott gyakrabban bukkanunk csiszolatlan gyémántra, meg ott nagyobb szerepe van a rotációnak, ezért még fontosabb a megfelelő mélység is.
Billings, Day, Wright, Brotheres. Bár tavaly Garcia is bejött az OL-be, meg korábban Paradis, de szerintem itt véget is ér a 3. napos dicsőségeink sorának OL felvonása az Elway érában.
több mint 9 éve
A Simmons pickről eddig nem volt szó, pedig az nekem kifejezetten tetszik. Ő már idén is szerepet kap a védelemben. Bruton 40% fölött volt D# snappekben, és ment Bolden is. Szerintem sub package-ben már idén be tervezik vetni. Érdemes lesz rá figyelni.
több mint 9 éve
Én Landon Turnert látnám Broncos mezbe, hiába van még bent Alexander, Dahl és Westerman.
több mint 9 éve
m.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/How-he-fits-Broncos-second-round-DE-Adam-Gotsis/cbed41e4-defb-47b0-9e36-7692d4f655d7Mindegyik második napos WTF picket nagyon szoktuk akarni...
Nagyon akartuk Gotsis-t, ilyenkor szoktunk reach-elni, de ha bejön, akkor le van szarva... 😊
StormST
A posztok rendben vannak, de ezt mondtam volna, o-line ember lb esetleg wr esetén is. De mi indokolhatja a auszi gyerek választását?Elway nem kezdőbe draftol, 10 év távlatban gondolkozik. Gotsis most special teamer. Jövőre már rotációs játékos lehet, 4. évére mondjuk kezdő. Ha úgy fejlődik ahogy reméli, hosszabbítunk, ha nem akkor megy máshova. Elway szerint nagy játékost lehet belőle kinevelni. Csak ez számít. A poszt is csak véletlen stimmel, ebben biztos vagyok.
Zalán
Aztán eddig ezek inkább kevesebb, mint több sikerrel jöttek be, de nem is ezen múlik a csapat jövője. Lynchért kell izgulni. Meg rövid távon az FA igazolások miatt.
több mint 9 éve
m.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/How-he-fits-Broncos-second-round-DE-Adam-Gotsis/cbed41e4-defb-47b0-9e36-7692d4f655d7Nagyon akartuk Gotsis-t, ilyenkor szoktunk reach-elni, de ha bejön, akkor le van szarva... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Mennyire volt várható Gotsis draftolása?Mert ahogy olvastam a draftelőzeteseket,hát őróla semmit sem hallottam...Semennyire, ezért is írta Black, hogy megvan a szokásos WTF pick Ha ő lesz az, akit ki lehet majd a bust rubrikában pipálni, és aki helyett majd jön a 6. körből a következő Malik Jackson, akkor rendben lesz ez a pick is. 😀
Foresz
Lynch-el kapcsolatban: Én nem vagyyok egy nagy prospect bányász - és ez még nagyon enyhe megfogalmazás, egyáltalán nem nézek NCAA-t, így esélyem sincs rá -, viszont életemben először (és vszleg utoljára) tavaly bő 3 hónapot "elcsesztem" a dologra. Ha másra nem, arra jó volt, hogy ráakadtam pár (legalábbis számomra) érdekes forrásra, helyre, amit azóta is időnként megnézegetek. Az egyik egy Matt Waldman nevű fickóhoz köthető oldal a "Rookie Scouting Porfolio" ( mattwaldmanrsp.com/ ), aki egy ide-oda, különböző football oldalakra írogató pali, és emellett csinálja ezt a rookie elemző oldalát, ahol (részben pénzért, részben ingyen) prospect értékeléseket művelnek. Ami számomra érdekes az az, hogy rendszeresen összeül 1-2 volt (kisebb nevű) játékossal, akik a karrierjük utűn az újságírás/edzősködés/scouting, stb. irányba indultak, és a nyilvánosság előtt kielemeznek egy-egy játékos tape-jét. Elővesznek playeket, és lassítva, többször visszajátsztva, kockáról kockára megnézik mit csinál a játékos és miért, mi a jó és mi a nem. Nos, Lynchről is csináltak egy bő két órás tape elemzést, akit érdekel az belekukkanthat itt:
www.youtube.com/watch?v=dpOT1cYUkRM

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
A posztok rendben vannak, de ezt mondtam volna, o-line ember lb esetleg wr esetén is. De mi indokolhatja a auszi gyerek választását? Lynchnek örülök, de rajongani nem fogok egyelőre. Az egyetlen értelmes megoldás született a lehetetlen helyzetből. A Zlatan klón, ha hasonló karriert fut a hasonmásához másik fociban, akkor megérte. Az 1+3-at kreatívan nézve én 2+4-nek tekintem, akkor már sokat nem is adtunk. Doktorúr beírhatta volna a vágyait hetekkel ezelőtt, akkor nyugodtabb lettem volna. 😉
több mint 9 éve
Mennyire volt várható Gotsis draftolása?Mert ahogy olvastam a draftelőzeteseket,hát őróla semmit sem hallottam...
több mint 9 éve
Na itt a WTF 2. napos pick: Adam Gotsis, DT, Georgia Tech.a farmcsapatból
Ausztrálfocis srác.
Black_Adder
sport-video.org.ua/images/img2588.png
több mint 9 éve
Na itt a WTF 2. napos pick: Adam Gotsis, DT, Georgia Tech. Ausztrálfocis srác.
több mint 9 éve
Én a pickünk óta extázisban vagyok 😂 parádés, álom, nincsenek szavak.Zárójelben hozzáteszem h minden évben felülök egy qb bandwagonra: eddig 1-1 a boom/bust arány (jfm-winston), reméljük Paxton fr. Qbvá fejlődik az évek alatt 😊
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
tudom. azért írtam.Az újságírókra gondoltam a perfect fit cikkek miatt. Simán lenne annyi érv ellene is. Majd a pályán eldől.Kár, h Lynch nem matematikus.Jó, hát ilyenkor azonnal jönnek a why perfect fit cikkek, meg majd az ellenkeuője is, ha kidetül valami 😊Tudod, azt mondják, hogy egy matematikus bármely halmazból bàrmit be tud bizonyítani és annak akàr az ellenkezőjét is.
peterk2005
Amadeus91
Bár ha bebizonyítja h fr.QB, akkor nem érdekel, ha az ellenkezőjét nem tudja 😊
Black_Adder
Amadeus91
Mindegy mit írnak össze, majd ha pályára kerül kiderül. Mert ő tényleg tud bizonyítani, a pályán.
több mint 9 éve
azért ez így alapvetően egy statisztikai adathalmazra vonatkozik 😀Jó, hát ilyenkor azonnal jönnek a why perfect fit cikkek, meg majd az ellenkeuője is, ha kidetül valami 😊Tudod, azt mondják, hogy egy matematikus bármely halmazból bàrmit be tud bizonyítani és annak akàr az ellenkezőjét is.
peterk2005
Amadeus91
ha egy függvényhalmazt nézünk akkor általában nem áll meg az állítás 😀
mondjuk a legjobb a Kontinuumhipotézis a matematikában számomra 😀 (matematikusként végeztem '14ben 😀)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Az újságírókra gondoltam a perfect fit cikkek miatt. Simán lenne annyi érv ellene is. Majd a pályán eldől.Kár, h Lynch nem matematikus.Jó, hát ilyenkor azonnal jönnek a why perfect fit cikkek, meg majd az ellenkeuője is, ha kidetül valami 😊Tudod, azt mondják, hogy egy matematikus bármely halmazból bàrmit be tud bizonyítani és annak akàr az ellenkezőjét is.
peterk2005
Amadeus91
Black_Adder
több mint 9 éve
Kár, h Lynch nem matematikus.Jó, hát ilyenkor azonnal jönnek a why perfect fit cikkek, meg majd az ellenkeuője is, ha kidetül valami 😊Tudod, azt mondják, hogy egy matematikus bármely halmazból bàrmit be tud bizonyítani és annak akàr az ellenkezőjét is.
peterk2005
Amadeus91
több mint 9 éve
Jó, hát ilyenkor azonnal jönnek a why perfect fit cikkek, meg majd az ellenkeuője is, ha kidetül valami 😊Tudod, azt mondják, hogy egy matematikus bármely halmazból bàrmit be tud bizonyítani és annak akàr az ellenkezőjét is.
peterk2005