Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 820 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát azért egy 2. körös játékostól elég kevés az, ha van néhány villanása ST-ben. Főleg egy olyan classban, ahol mögötte húzták ki pl. Allen Robinson-t, Jarvis Landry-t, Martavis Bryant-et, Donte Moncrief-et.

Mondjuk ahogy az életét intézi, Bryant-el se jártunk volna jobban 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ennek duplán is örülök. Egy menedzser játékban nálam van, emiatt is drukkolok neki, ráadásul kedvelem is. 😊 Fowlerrel jól megoldják majd a 3.-4. sz. elkapó ill. returner feladatot. Ha még ez a Taylor gyerek is hozná magát, akkor még azt is elmondhatnánk, hogy a Latimer bustot nem is szenvedi meg különösebben a csapat.
peterk2005
Még nem ragasztanám rá Latimerre a bust cimkét. Most meg pláne, hogy Manning leginkább a golfidényére készül. Vele nem működött a kémia. St-ben viszont elkezdte bontogatni a szárnyait. A Patriots elleni momentuma nagyon kellett, hogy megforduljon a meccs az alapszakaszban. Aztán ugyanezt megcsinálta a CIN ellen is, csak nem mi szedtük össze a labdát. Julius Thomasból draft után két évvel ennyit sem láttunk még. Nálam még adott egy harmadik év, irányító hiányában egy esetleges negyedik, hogy robbantson. Én persze nem tudom megmondani, hogy miért nem mutatott többet, mit csinál rosszul, nem tudja az útvonalakat, stb. Keveset láttuk, edzésen meg tőlünk nincs ott senki. Szóval én még számolok vele. Egy WR-t azért hoznék a draftról. Thomas formája jobban aggaszt.

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 820 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ennek duplán is örülök. Egy menedzser játékban nálam van, emiatt is drukkolok neki, ráadásul kedvelem is. 😊 Fowlerrel jól megoldják majd a 3.-4. sz. elkapó ill. returner feladatot. Ha még ez a Taylor gyerek is hozná magát, akkor még azt is elmondhatnánk, hogy a Latimer bustot nem is szenvedi meg különösebben a csapat.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Norwood.
Ment egy kört.
Most meg "visszaaláírt".
Leginkább Caldwell-ügy miatt örülök ennek az üzletnek..
Azért azt a visszahordást Santa Claraban... Azt nem feledjük.

több mint 10 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
Clady-vel mi a szitu? meddig kéne az ő helyzetét rendezni?
Negritis
 profootballtalk.nbcsports.com/2016/03/19/ryan-cladys-situation-remains-unclear/
Eszerint április 18-ig van idő eldönteni hogy megy vagy marad átstruktúrálással. Mindenki titkolózik, elvileg 5 csapat érdeklődik, de 18 meccset játszott 3 év alatt ezért nem kapkodnak utána.

I wanna' that ring again!

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 078 — The Mathematician
Clady-vel mi a szitu? meddig kéne az ő helyzetét rendezni?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
Vitaindítónak:

1.
 www.draftsite.com/nfl/denver/23/
1 31 Paxton Lynch QB
2 63 Landon Turner OG
3 94 Le'Raven Clark OT
3 98 Maliek Collins* DT
4 135 Jalen Marshall WR
5 144 Tyler Marz OT
6 216 Eddie Yarborough DE
7 225 Josh Ferguson RB
7 240 Jonathan Jones CB
7 250 Elijah Shumate SS

2.
 www.milehighreport.com/2016/3/17/11103972/2016-nfl-mock-draft-a-three-round-mock-draft-for-the-denver-broncos
1 31 Paxton Lynch QB
2 63 Jihad Ward DE/DT
3 94 Nick Vannett TE
3 98 Daniel Lasco RB
4 136 Wille Beavers OT
5 144 Jayron Kearse S
6 219 Dab Vitale FB
7 228 Josh Forrest ILB
7 235 Parker Ehinger G
7 253 Nelson Spruce WR

Szerkesztette: sirarcheer

I wanna' that ring again!

több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Doktor úr, itt ücsörgök faterral az elsőbbségin, várakozunk, olvasgatok. Te olyan klassz draftjósdát működtetsz. Hogy látod, így az fa-hurrikán után kik lehetnek a célpontjaink áprilisban a drafton?
Zalán
Először is jobbulást! Másodszor még nem mélyedtem bele a prospectectbe, így neveket még nem bátorkodnék mondani. Egy-két hét alatt behozom magam, és írok egy előrejezést 😊

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Doktor úr, itt ücsörgök faterral az elsőbbségin, várakozunk, olvasgatok. Te olyan klassz draftjósdát működtetsz. Hogy látod, így az fa-hurrikán után kik lehetnek a célpontjaink áprilisban a drafton?

több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
 blogs.denverpost.com/broncos/2016/03/18/contract-breakdown-russell-okungs-5-year-deal-includes-no-guaranteed-money/38914/

Okung magát képviseli, nincs agent-je, valszeg ezért is lehet, hogy 0 (!!!) dolcsi a garantált a szerződésében, amit kialkudott magának. Nagyon akarhatott hozzánk jönni... 😊
StormST
Egy kis adalék a történethez:

twitter.com/JonHeathNFL/status/711565834825535488

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
És akkor most lógjon a bilibe a kezünk, és képzeljük el a Kubiak féle ZBS ámokfutás nélküli "lehetséges" falunkat:
Clady-Franklin-Paradis-Vasquez-Okung... Oké, pénzügyileg nem számoltam utána, hogy beleférne-e.
flzoli
És itt meg is bukott a történet, kivehetjük a kezünket a biliből.😀

több mint 10 éve
 blogs.denverpost.com/broncos/2016/03/18/contract-breakdown-russell-okungs-5-year-deal-includes-no-guaranteed-money/38914/

Okung magát képviseli, nincs agent-je, valszeg ezért is lehet, hogy 0 (!!!) dolcsi a garantált a szerződésében, amit kialkudott magának. Nagyon akarhatott hozzánk jönni... 😊
StormST
Okung szereti, ha nincs garantált pénz és ha nincs irányító a csapatban. Ő jön, és falaz. Tényleg, ő az, akinek nincs ügynöke. Egyre jobban bírom ezt a palit.

több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 842 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
Nem rosszabb a fal, mint tavaly

Okunk > Harris 1-0
Garcia = Vasquez 2-1 //a tavalyi Vasquezhez képest mindenképp
akárki < Mathis 2-2
Stephenson > Schofield 3-2

Amúgy meg inkább ne legyen kimagaslóan jó játékos benne, ha ez az ára, h ne legyen Schofield szintű játékos se. 5 átlagos jobb, mint 1 kiváló, 1 förtelem és 3 átlagos (nem mintha Harris azért ne lett volna átlagon aluli)

Franklin nem Kubes miatt ment el, hanem mert nem volt rá pénz. Mellesleg nagyon szarul játszott tavaly McCoynál.
Clady és Okung egyszerre. Ja persze. Meg itt marad Malik Jackson, Trevathan, Julius Thomas, Decker, Welker, Stokley, nem vonul vissza Manning és úgy játszik mint 2013-ban, de tán még Terrell Davis is visszatér 98-as formájában...

Valahogy a Harris - Mathis/Garcia - Paradis - Vasquez/Garcia - Schofield/Polumbus fallal is nyertünk. Ehhez képest egyrészt jobban állunk, másrészt jelenleg Mark Sanchez a QB. Miért foglalkozna a média a fallal, ha a legfontosabb poszt mondjuk 1 évre van úgy ahogy befoltozva?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
És akkor most lógjon a bilibe a kezünk, és képzeljük el a Kubiak féle ZBS ámokfutás nélküli "lehetséges" falunkat:
Clady-Franklin-Paradis-Vasquez-Okung... Oké, pénzügyileg nem számoltam utána, hogy beleférne-e.
flzoli
Jól hangzik, Ebben az esetben viszont nincs a csapatban mondjuk Ware vagy DT. Valamit valamiért. Most március van, a falnak is novemberre kell igazán összeállnia. Garcia, Parádés bizonyított, ők szintet fognak lépni. Okungban bízhatunk, a féleszű Talib is addig volt sérülékeny, amíg fel nem költözött a hegyi levegőre. Ty-nak meg adjuk meg az időt, hamar a legnehezebb feladat a nyakába szakadt, aztàn bele is sérült. Franklin sem egyből lett meghatározó, emlékszem az első éveire. Az volt az első draft, amit komolyabban figyeltem. Drafton egész biztosan hoznak még embert a falba, jó is a brigád, azt hallani. Én most a center poszt megoldódásának örülök. Cladyt azért sajnálom, hogy ha távozni kényszerül, mert számomra ő volt az összeköttetés az én ősidőmmel. Plummeren kezdtem, de az csak pár meccs, igazából Cutlertől követem rendszeresen a csapatot. Clady még védte Cutlert. Egyébként nem értem őt. Nagyon korán jelezte, hogy szeretne maradni és kész újraszerződni. Ehhez képest mégsem ment neki elengedni a nagylóvét, ami viszont jogos elvárás Elway részéről. Szerintem most Elway a csapat felé és az ideszerződő játékosok felé ismét jól üzent. Denverben játszani megtiszteltetés és itt nem a játékos fogja rángatni az FO-t. Az szerintem mindenképp biztató, hogy most tudatosan és időben kezdik építeni a falat a tavalyi lesz ami lesszel szemben.

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 10 éve
Oké nincs pánik, meg nem is vagyok egy túl nagy szakértő a témában, de túl nagy bizodalmam azért nincs benne, főleg, hogy nem egy PM kerülgeti majd el a sack-eket.

több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 842 — SB 50 Champion @ Grund
Érdekes módon a denveri sajtót nem látom pánikolni az OL miatt, ott nagyon bíznak a leendő belső hármasban, legyen igazuk! 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Nem biztos, majd meglátjuk. A tavalyi falnál csak jobb lehet 😊 Szerintem Kubiak cserélgeti le a darabkákat a ZB-ra alkalmasabbakra, hogy a futás menjen, a passzal meg majd lesz valami 😀

több mint 10 éve
Így első ránézésre az O# fal elég kriminális szinten lehet jövőre, nagyon nem ártana egy jó rohangáló QB mögé.
Lehet akár újonc is tök mindegy

több mint 10 éve
Tehát hox lesz
Janek
volt ő már ott is

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 053 — Apu ökölbeszorított keze
Tehát hox lesz

több mint 10 éve
Polombus csere lesz?
Janek
Attól függ hova igazol, de nagyon sajnálom azt a csapatot, ahol mint kezdő felmerülhet a neve.

Amúgy nem teljesen kizárt h vet minimumért visszajön a TC-re küzdeni backup OT posztért...

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 053 — Apu ökölbeszorított keze
Polombus csere lesz?

több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Egy éve azt álmodtam, hogy Prescottot mi draftoljuk, és ő lesz a starting QB. Igaz lenne ? Mennyire örülnétek neki ?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz