Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az en velemenyem rendithetetlen. A szurkolashoz nem kell szakertelem.
ulpianus
És a kritizáláshoz se.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Valaki tájékozottabb megmondaná, jövőre mely irányítók lesznek szabadügynökök amúgy?
Aztán oké, hogy Oswi nem vette fel a telefont a csapattársaknak sem, de amikor a Fehér Házból hívják meggyűrűzésre, akkor sem húzza el az újjacskáját az érintőképernyőn balról jobbra?

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Az en velemenyem rendithetetlen. A szurkolashoz nem kell szakertelem.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 455
Most azt próbálom megfejteni, h XY guard a liga legrosszabbja vagy XY guard gyenge backup nem kezdő kaliber kijelentések (és naggyon hosszan tudnám még sorolni nagyon sok embertől) mitől kevésbé megmosolyogtatók, mint az h Oszi a második félidőben gyengébb, mint az elsőben, negyedekre bontott statisztikái, és összefüggéskeresés és az erre érkező hsz rengeteg, de h ez a mostani irány (hol és mikor lehet meggondolatlan hszeket írni és ezek hol is mikor használhatók fel) tartalmasabb annál, azt senki be nem magyarázza nekem...

De mindegy maradjunk az Oszi "gerinctelen"-nél, az volt az utolsó megállapítás amivel nem volt gond...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Foresz Denver Broncos 951 — Broncos
Már vagy hat oldallal ezelőtt kérdeztem,de választ nem kaptam sajnos,tehát megpróbálom még egyszer...
A draftra előretekintve,reális lehet hogy ott az első-második körben húzzunk egy irányítót aki potenciálisan alkalmas lehet már az első évben is arra hogy ráépítsük a csapatot?
Milyen lehet a felhozatal,esélyes hogy egy valamikori Manning,Brady stb. magasságokig érő QB is kijöjjön a draftra?
Foresz
Ajanlom a menuben a Draft -> Prospect ismertetoket, azonnal a QBkkal kezdi. Ennel tobbet senki nem tud mondani jelenleg, csak elmeleteket gyartani.
ulpianus
Köszönöm a segítséget,meglepődtem hogy ilyen jól ki vannak dolgozva a draftra szánt játékosok bemutatása.Nagyon hasznos dolog!
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
Azt meg nem.Tudom hova tenni,hogy ennyi szakértői vélemény születik itt readekrol, meg optionokrol, félidei alkalmazkodasokrol.

Örülök,hogy sokan a tv elől megmondjak,hogy kiből milyen qb válhat. De lehet,hogy ezen csak én mosolygok.

undisputedly
Kinek a pap, kinek a papné.
Én személy szerint azon mosolyogtam h szezon közben követelted az Earl Thomas cutot.
empty taxi
LOL
Mondtam én már meredekebbeket is az eredménykövetőben, meccs hevében (ez ugyanis ott hangzott el), nem tudom az ilyen kommentek mióta számítanak hivatkozási alapnak.
undisputedly
mondjuk mióta megmarad a nyoma
empty taxi
...hivatkozási alapnak értelmes diskurzusban, de mint tudjuk kinek a pap, kinek a papné.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 247 — NFL bracket champion '26
Azt meg nem.Tudom hova tenni,hogy ennyi szakértői vélemény születik itt readekrol, meg optionokrol, félidei alkalmazkodasokrol.

Örülök,hogy sokan a tv elől megmondjak,hogy kiből milyen qb válhat. De lehet,hogy ezen csak én mosolygok.

undisputedly
Én személy szerint azon mosolyogtam h szezon közben követelted az Earl Thomas cutot.
empty taxi
LOL
Mondtam én már meredekebbeket is az eredménykövetőben, meccs hevében (ez ugyanis ott hangzott el), nem tudom az ilyen kommentek mióta számítanak hivatkozási alapnak.
undisputedly
mondjuk mióta megmarad a nyoma

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve

undisputedly
empty taxi
LOL
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem lesz egy papsajt az AFC west jövőre, az oakland nagyon nyomul. Mondjuk murisan fest, hogy a fizetési listájukon a legjobban kereső saját maguk által draftolt játékos Amari Cooper a 9. helyen.. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 247 — NFL bracket champion '26

undisputedly

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Pár gondolat Osziról

3,5 évet padozott, felet játszott. Azáltal h játszott fél évet, nagyobb rálátása lett a csapatnak h mit várhat tóle és mit nem. Anélkül h mélyebben belemennénk elemzésekbe is egyértelműen látszik, h 2× tudott fordítani -14-ről PO csapat ellen, ugyanakkor 3 egymást követő meccsen 0-ra esett a produkciója a 2. félidőben. Szóval van upside-ja, de még nem elég konzisztens. Ez egy rookietól nagyon biztató lenne, az h ez padról tanulható-e azt nem tudom. Lehet bízni benne, h a pályán javul benne és akkor ahogy előbb is írtam egy legit NFL kezdő.

Egy legit NFL kezdő irányító meg is érhet 18 milliót ahogy szaladnak fel az árak. Főleg ha a további opciók teli vannak redflaggel... Na de ahhoz, h legit NFL kezdő legyen ahhoz azért még ki kéne nőni a 1st down mentes második félidőket. Erre van esély, lehetőség, mód, de még meg kell történnie. Odaadod előre a 18-at vagy nem? Ha csak 1 QB kell, akkor igen, ha egyébént baromi nehéz egyben tartani a csapatot, akkor nem. A Texansnak csak egy QB kell évek óta, nekünk meg most más posztokra is kellett gondolnunk.

Akartam írni TC előtt arról, h mi lehet az oka a 2. félidős leeresztéseknek, de nem lesz aktuális. A godnolat, aminek utána akartam járni, h Oszi elég jó volt abban, h a betanult szkriptet végrehajtsa, megfelelő sebességgel. Meccs előtt felkészültek, látta a védelmet ismerős volt tape-ról, tudta mit kell csinálni, és megcsinálta. Ahogy változtak a dolgok, szerintem jelentősen lassult az ahogy proecesszálta az információkat. Túl sokáig tarotta a labdát, jöttek a sackek.

Egy vészjósló stat róla, h hogyan teljesít negyedekre bontva:
 www.pro-football-reference.com/players/O/OsweBr00/splits//
1st: 72,22%, 5TD, 1INT, 131,0 rate
2nd: 70,42%, 1TD, 2INT, 80,8 rate
3rd: 57,58%, 1TD, 1INT, 74,6 rate
4th 53,40%, 4TD, 2INT, 76,8 rate
2 nagyjából ugyanúgy teljesítő QB-ból az egyik lehet MVP, HOF, a másik meg bust, attól függően, h mikor teljsít hogy. Sokkal-sokkal-sokkal fontosabb h a végén hogy játszol, minth az elején. Kikaptunk a Steelers ellen, pedig az egész meccset nézve nem voltunk rosszabbak, de a végén rosszabbak voltunk. Finish strong > start strong.
De nem azzal van a baj, h a végén összeszarja magát, hanem h a 2. félidőben többször kikerült a komfort zónájából, és ez ilyen jelentős visszaeséssel jár.

A visszaesésről az én verzióm, h kezdjük az előre begyakorolt playekkel, azt tudja gyorsan és jól csinálni. A 2. féliőben jön az ellenfél D# adjustmentje, többé már nem működik amit begyakorolt edzésen, visszaesik a játéka. Ha nem váltunk azért nem működik, mert a védelem tudja mit csináljon ellene, ha váltunk azért nem működik, mert sokkal lassabban dönt.
Ellenben trailing <2 min 99,0 rate, trailing <4 min 88,4 rate. Szóval a clutchság az nem probléma.

16 milliót nem kínáltunk volna, ha nem hinnénk, h ez a képessége fejleszthető. Tegyük hozzá, hogy a playbook PMre készült, lehet h a kidolgozott plan B-k, nem feküdtek az ő stílusának és azzal is baj volt. De 18 milliót úgy érne, ha az 1. félidős teljesítménye lenne a 2. félidős.

Hogyan tovább
Veterán QB + QB draft + Siemian. Aztán competition a kezdő pozícióért.
A veterán opciók nem túl jók. Van Boom or Bust (RG3, Kaepernick), Mediocre (Fitzmagic), és akikről semmit nem tudunk, vagy tudjuk h szar
QB prospektekkel nehéz tervezni 1/31-ben. Paxton Lynch, Cardale Jones és Dak Prescott nevét olvastam Broncos-zal kapcsolatban.
Siemianről tartom, h lehet kezdő, de az tündérmese... De 1 sémaismereti előnyből indul, és redflages/rookie ellenfelei lesznek

Kaep nem csak boom or bust, hanem fizetni is kell érte, nálam ez kizáró ok jelenleg ennyi needdel (ez igaz bárki másra akiért trade-elni kell). RG3 nem csak boom or bust, de az öltözőt is szétbaszhatja, ahogy excsapattársai nyilatkoznak róla az sokat mond róla. Manziel a TC-ig nem bírná ki balhé nélkül. Fitzmagic drága lesz szvsz, de nagyon, úgyh unlikely h ide jöjjön, akiről semmit nem tudunk, azzal meg nem vagyunk beljebb.
Black_Adder
Én mindenesetre köszönöm ezt a helyzetértékelést. Maximálisan egyetértek vele. Egyre inkább mondják Kaep-et ide, de nekem a fennt leírt okok miatt sem ő, sem RG3 nem kellene. Tudom, persze ez senkit nem érdekel mit szeretnék én. Ahogy Derek Carr-t a második kör elején kihúzta a Raiders, úgy egyáltalán nem gondolom, hogy az első kör végén teljesen reménytelen húzni valakit, akivel – két év alatt felépítve – esélyesként versenyezhetünk, ha a védelmet sikerül szinten tartanunk. Nézzük meg a 2012-es draftunkat. Kábé most kellene értékelni. Akkor azt gondoltam, ez az egyik leggyengébb az Elway-érában. Aztán Blake-en kívül mindenki sokra vitte és kész játékos ma már. Most csak egy név például Dak Prescott, de nem tudhatjuk, ki/mi lesz egy év múlva ott, ahol lesz. Ha már így alakult, akkor én egy drafton szerzett újoncba fektetném a bizalmam, versenyezve Siemian-nal és esetleg egy veteránt melléjük, aki nem futkorászik, nem fejhallgatóban ül a csapatmegbeszéléseken, és felteszi a kezét a védőfalnak, hogy bocs fiúk, enéym volt, ha miatta omlik össze a fal. Oswi után a "kismanyik" kíméljenek...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 530
Állítólag a 49ers egy 2. kört kér Kaep-ért, mi adnánk egy 3.-at...
StormST
nevetséges, az is, hogy második kört kérnek és az is, hogy Elway harmadikat adna. 5-6. kört ér a pali most, gigaszerződéssel, fejben szétesve.
több mint 10 éve
@Black_Adder

Nem kifejezetten a te hszedre írtam. Arra és az azt megelozo, azt követő hsz rengetegre
több mint 10 éve

undisputedly
Nem írtam a readekről, de egyébként igen, TV elől meg tudom mondani, h sokkal gyengébben játszott a 2. félidőkben, mint az elsőben, és ezt stattal alá tudom támasztani, meg aki abban nem hisz, annak tape-en is megtudnám mondani, h most szarabbul játszik és ezért az ellenfél szerzi a pontokat, nem mi.

A többi találgatás, h ennek mi lehet az oka. Szerintem elfér egy fórumon. Valaki tovább gondolja, valaki megmosolyogja, végül is nem volt haszontalan.

Amúgy ha azt írom, h szerintem, az azt jelenti, h vélemény, nem az h "szakértői véleménynek" hiszem.
Black_Adder
Ne értsd félre a posztom hangnemet.

Viszont továbbra is ismétlem magam, hogy alsó hangon is mókás,hogy itt páran bearazzak a qb-t, hogy " ő egy max közepes játékos, no upside".

Amugy azzal,hogy valaki felveti ezt a "hány readen megy át" témát, valóságos cunamit indít el,mert onnantól minden boldog és boldogtalan ismetelgetni fogja,viszont a tartalom meg eltunik a szalagcim alól
Arról nem.is beszélve,hogy még tape alapján sem.tudod,hogy mit kértek az iranyitotol. Hogy mennyire kértek tőle biztonságos játékot, mikre kellett figyelnie, stbstb, ahogyan azt sem tudja egy fan sem,hogy a Texans mit kér majd tőle.
undisputedly
Biztos vagyok benne, h többet vártak tőle, mint amit a SD, Oak, Pitt elleni második félidőben mutatott. Ezt bármiben lefogadom.
Biztos vagyok benne, hogy ha mind a 7 meccsének a második félidei játékát nézzük, többet vártak tőle.
Biztos vagyok benne, h a Texans többet remél tőle a 2. félidei játéka kapcsán, mint amit az általam írt statok és a tape mutat.

Úgy gondolom, h ennek a gyengébb 2. félidei játékának az lehet az oka, hogy amíg olyat csinál, amit egész héten gyakorolt képes gyors és hatékony játékra, azonban ha változnak a feltételek, megcsinálja a D# az adjustmentet, és számít arra amit csinálunk, vagy váltani kell arról, amit egész héten gyakoroltunk, akkor bajban van.
Lehet más oka is a félidei visszaesésnek, de az első félidőben általában azt játsszák a csapatok amit elterveztek, a második félidőre kell alkalmazkodni. Sőt már a 2. negyedben is szignifikánsan gyengébb amikor már számítanak arra amit csinál, de még nem volt 15 percük átbeszélni.

Ezek tények. A tények közti összefüggés lehet hibás, ezért írtam le a tényeket és az összefüggést mint vélemény/meglátás. Nem muszáj egyetérteni vele, de a hozzászólást úgy építettem fel, h
1.) Valamit láttam
2.) Alá támasztottam statisztikával
3.) Elmondtam, h szerintem mi lehet az oka a látottaknak (amit statisztikailag is meg lehet fogni)
Ennél jobban egyetlen hozzászólásomat se szoktam (és fogom) felépíteni, szóval akkor mindbe bele lehet kötni, meg lehet mosolyogni...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 157 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
StormST
A draft második napján úgysem megy Elwaynek | (Wolfe-t leszámítva) | , így az a pick fájna a legkevésbé 😀

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
CJ közben Miami-ban van, Gase úgy tűnik akar egy ismerős arcot a csapatba...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Viszont továbbra is ismétlem magam, hogy alsó hangon is mókás,hogy itt páran bearazzak a qb-t, hogy " ő egy max közepes játékos, no upside".

Amugy azzal,hogy valaki felveti ezt a "hány readen megy át" témát, valóságos cunamit indít el,mert onnantól minden boldog és boldogtalan ismetelgetni fogja,viszont a tartalom meg eltunik a szalagcim alól
Arról nem.is beszélve,hogy még tape alapján sem.tudod,hogy mit kértek az iranyitotol. Hogy mennyire kértek tőle biztonságos játékot, mikre kellett figyelnie, stbstb, ahogyan azt sem tudja egy fan sem,hogy a Texans mit kér majd tőle.
undisputedly
Szerintem csak írogassuk be az nfl.com-on kijött trade-eket, az az informatív, a többi úgyis csak megmosolyogtató.

Ja, hogy ez egy fórum? 😊
peterk2005
Ultima ratio.
több mint 10 éve
Ennyi komp pickkel amennyi nekünk lesz, nem is lenne olyan drága - de csak ha nem pánik move...
peterk2005
Ez csak a megszerzés ára, kérdés, hogy a szerződése milyen feltételekkel jön át...

több mint 10 éve

undisputedly
Szerintem csak írogassuk be az nfl.com-on kijött trade-eket, az az informatív, a többi úgyis csak megmosolyogtató.

Ja, hogy ez egy fórum? 😊

több mint 10 éve

undisputedly
Nem írtam a readekről, de egyébként igen, TV elől meg tudom mondani, h sokkal gyengébben játszott a 2. félidőkben, mint az elsőben, és ezt stattal alá tudom támasztani, meg aki abban nem hisz, annak tape-en is megtudnám mondani, h most szarabbul játszik és ezért az ellenfél szerzi a pontokat, nem mi.

A többi találgatás, h ennek mi lehet az oka. Szerintem elfér egy fórumon. Valaki tovább gondolja, valaki megmosolyogja, végül is nem volt haszontalan.

Amúgy ha azt írom, h szerintem, az azt jelenti, h vélemény, nem az h "szakértői véleménynek" hiszem.
Black_Adder
Ne értsd félre a posztom hangnemet.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Ennyi komp pickkel amennyi nekünk lesz, nem is lenne olyan drága - de csak ha nem pánik move...

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Kiderül majd 2016-ban, hogy mekkora része volt a második félidei leolvadásokban Oswi-nak és mennyi Kubiak-nak és stábjának, meg a falnak, ami sokszor összeomlott a második félidőre, lásd pl. Raiders meccset, ahol Mack mind az 5 sack-jét a második félidőben szedte össze. Sajnos a Pats ellen megmutattuk a PO-ban, hogy PM-el is ment a 3 pontos második félidő fogalmatlan játékkal, meg hát a SB-ban se nagyon brillízott az O a második félidőben, konkrétan valahol 77 net yard jött össze, egyetlen értékelhető drive-al...
StormST
A playoffban azok a leolvadások szerintem tudatosak voltak. Egyszerűen úgy alakultak a meccsek, hogy minden félidő elején el tudtunk menni annyira, hogy meg legyen az 1 possession, és onnantól szándékosan jöttek a bot egyszerű checkdown passzok és a futások bele a falba. Lényegében feladtuk a támadást, és arra vártunk, hogy az ellenfél támadósora hibázzon, és bejött.

Az alapszakaszban voltak olyan meccsek, amikor Manninggel is leolvadtunk a második félidőre. Olyan szitukban is, amikor kellett volna, hogy menjünk. És a futás is hol működött hol nem, mindkét QB-val. Ezért is érdekes kérdés, hogy miért? Mert a playoffban bőven van idő felkészülni, az alapszakaszban kevésbé, egyik meccs jön a másik után. Ergó nagyobb szerepe lehet annak, amit Black írt: a szcriptelésig működtünk, onnantól nem. (Még Manninggel is, szóval nem feltétlenül azon múlhatott, hogy tud-e olvasni a QB, tud-e alkalmazkodni, hanem lehet, hogy az új rendszerrel küszködtünk.)

több mint 10 éve

undisputedly

több mint 10 éve
Megjegyzem, ha igaz, hogy Elway-ék már korábban sejtették, hogy Brocknak van komoly ajánlata, és kifelé kacsintgat, akkor Manning visszavonulását valószínűleg tényleg nem erőltették FO oldalról. Azaz nem az motiválta, hogy nem lesz hol játszania (L.A: nem opció neki), és ezért inkább visszavonul, hanem tényleg ő érezte úgy, hogy ennyi.
peterk2005
Miért, a tavalyi teljesítménye alapján nem.volt egyértelmű szerinted neki,hogy lefott a kávé. Az egyik legrosszabb kezdő Qb volt tavaly.
undisputedly
Az volt. Viszont nyilatkozott olyasmiket időközben, hogy sérülés, meg új szisztéma, és más rendszerben, sérülés nélkül etcetera. Szóval nem voltam abban biztos, hogy Ő is úgy gondolja, hogy lefőtt a kávé. Az események fényében gondolom úgy, hogy de.