Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
Kiderül majd 2016-ban, hogy mekkora része volt a második félidei leolvadásokban Oswi-nak és mennyi Kubiak-nak és stábjának, meg a falnak, ami sokszor összeomlott a második félidőre, lásd pl. Raiders meccset, ahol Mack mind az 5 sack-jét a második félidőben szedte össze. Sajnos a Pats ellen megmutattuk a PO-ban, hogy PM-el is ment a 3 pontos második félidő fogalmatlan játékkal, meg hát a SB-ban se nagyon brillízott az O a második félidőben, konkrétan valahol 77 net yard jött össze, egyetlen értékelhető drive-al...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
Megjegyzem, ha igaz, hogy Elway-ék már korábban sejtették, hogy Brocknak van komoly ajánlata, és kifelé kacsintgat, akkor Manning visszavonulását valószínűleg tényleg nem erőltették FO oldalról. Azaz nem az motiválta, hogy nem lesz hol játszania (L.A: nem opció neki), és ezért inkább visszavonul, hanem tényleg ő érezte úgy, hogy ennyi.
peterk2005
Miért, a tavalyi teljesítménye alapján nem.volt egyértelmű szerinted neki,hogy lefott a kávé. Az egyik legrosszabb kezdő Qb volt tavaly.

Azt meg nem.Tudom hova tenni,hogy ennyi szakértői vélemény születik itt readekrol, meg optionokrol, félidei alkalmazkodasokrol.

Örülök,hogy sokan a tv elől megmondjak,hogy kiből milyen qb válhat. De lehet,hogy ezen csak én mosolygok.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Megjegyzem, ha igaz, hogy Elway-ék már korábban sejtették, hogy Brocknak van komoly ajánlata, és kifelé kacsintgat, akkor Manning visszavonulását valószínűleg tényleg nem erőltették FO oldalról. Azaz nem az motiválta, hogy nem lesz hol játszania (L.A: nem opció neki), és ezért inkább visszavonul, hanem tényleg ő érezte úgy, hogy ennyi.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ja, ezekről év közben is beszélgettünk már. Nem csak a 3. readtől van gond, hanem akkor is, ha a védelem elkezdi lereagálni amit csinál. Nézik a szemét, látják miből milyen játék jön és a jó devensive játékosok ebből következtetnek egy idő után. Idén hányszor nyilatkozta Talib vagy valamelyik másik Denver védő, hogy egy idő után tudták milyen play jön? És mégcsak nem is kezdő QB-k esetén. Na, ebben volt PM egyedi, hogy ő ilyenkor úgy reagált, ahogy kevesen. Brock ilyen szintre elég valószínűtlen, hogy valaha is eljutna, de a tapasztalat azért segít. Én se tudom, hogy mennyivel kevesebb 3 évet padozni, de közben azért látni Manninget testközelből meccs szituban is, annál, hogy ő van ott. Az biztos, hogy kevesebb. Említettem már Rodgers-t, ő is egész másképpen nézett ki a második kezdő évében, mint az elsőben, pedig ő se egy Matt Flynn mögött ücsörgött 3 évet. Szóval valamennyi fejlődési potenciál feltétlenül lehet Osziban, kérdés, hogy megkapja-e ehhez a szükséges rendszert, vagy küszködnie kell azzal is, hogy a rendszerben megtalálja magát. Ez itt Denverben nem lett volna gond, Houstonban feladat lesz. És azért millió példa van arra, hogy mi történik, ha egy nem kiugró tehetségű QB megfelelő rendszerbe érkezik, és mi történik, ha változik körülötte a helyzet. Foles, RGIII, Kaepernick, sőt Alex Smith, stb. Smith is mit össze kínlódott az első éveiben, mire előbb Friscoban, majd Kansasben megtalálták, hogy hogyan is lehet a legjobb...

A második félidei visszaesésünkön én is sokat gondolkoztam. Logikus amit írsz Black, csak az a helyzet, hogy Manninggel is előfordult, hogy leolvadtunk. És a futás is teljesen sztohasztikusan ment. Hol 200 yard, mentünk mint a tank, hogy teljes beállás. Szerintem ezekben az is szerepet játszott, hogy Kubiak nem egy Gase, ő elég mereven ragaszkodik a saját rendszeréhez, ami az első időkben nem ritkán okoz gondot. Szerintem bizonyos mértékig ennek a buktatóit is láttuk, ez hathatott a half time adjustmentre, a futásra, stb. Hogy milyen mértékben volt szerepe az egyiknek (az új sémának) és a másiknak (Oszi korlátainak) azt persze nem tudom.

Hogy most mi lesz, az jó kérdés. De én még most is csak oda tudok visszakanyarodni, hogy mégiscsak két volt QB vezeti ezt a társaságot, ha van poszt, amit ismernek, van poszt ahol esetleg látnak olyant, amit más nem, akkor az a QB. Nem véletlenül említettem Matt Schaub-ot, vagy T.J. Yates-t. Yates, amikor be kellett állnia Kubiaknál, akkor nem nézett ki rosszabbul, mint Osweiler. Szóval ki tudja. Ha Elway/Kubiak úgy gondolják, hogy mondjuk Kaepernickben megvan ami nekünk kell, és ők ki is tudják hozni ezt, akkor nem kizárt, hogy működhet is. Őt ugyan ki kéne vásárolni, de ha látják benne a lehetőséget, akkor oda lehet adni azt a korai picket, és utána át lehet alakítani a szerződését barátibbra. Padról érkezve nem hiszem, hogy nagyon tiltakozna egy csapatbarátabb contract ellen, ha megkapja azt az esélyt, hogy Denverben kezdő lehet. De ha nem Kaepernick, akkor valamelyik korrektnek tűnő csere irányító más csapatnál (Garoppoli, McCarron) hasonló konstrukcióban szintén szóba jöhet. Egy kezdő QB-t kell szereznünk, úgyhogy lényegében mindegy, hogy drafton költjük el rá a picket vagy trade keretében. A kérdés az, hogy van-e a ligában jelenleg olyan QB, akiben Elway-ék látnak fantáziát?

(A szakáll ideiglenes megoldás lenne csak - igaz, talán ő lenne a legkisebb rizikójú is. Amit a Jetsben csinált tavaly, az itt is elég lenne. Viszont ő a legdrágább dollárban nézve, nekünk meg pont abból van kevés.)

Ja, és még valami, ami tegnap lemaradt. Oké, hogy rohannak felfelé az árak, de akkor is. Annyit amennyit Osweiler csinált tavaly, annyit Manning is megcsinált amikor nem volt sérült. És ő 16 millióért csinálta, úgy, hogy az ő fizetésében vastagon van "márkaprémium" is. Úgy lett 20 milla, hogy SB-t nyertünk. Brady most hosszabbított 21mill/évért. Egy 15mill/éves contractot. Az a 18 milla/év az jelenleg a 10. legmagasabb QB fizetés. Egy 6 meccsen kezdő, és ott korrekten bemutatkozó, de semmi extrát nem nyújtó, 5. éves QB-ért. Ez abnormális összeg. Főleg 4 évre, ennyi garantálttal.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 247 — NFL bracket champion '26
A viperaféle statisztika is alátámasztja az, amit én érzek Brocknál, hogy akkor van gond ha végig kell menni a progressionökön.
Nem tudom, hogy ilyenkor mi játszódik le nála (pánik/tanácstalanság/vmi más), de ilyenkor gondban van a döntéshozatallal. Ha 1./2. read megdobható, akkor zsír játékos, egyébként vannak gondok, és ugye minél mélyebben van benne a meccsben annál több fogalma van az ellenfélnek a gameplanről, így ezekben az esetekben kell többször végigmenni a progressionökön.
Szvsz egyébként ez tipikusan olyan skill, ami meccsrutinnal szerezhető meg. Egyetemen is 1 teljes szezon + 2 meccs, ahol kezdő volt és ugye a legutóbbi félszezon. Ez nem sok, így van esély, hogy ebben javulni fog, persze garancia nincs rá.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 455
Pár gondolat Osziról

3,5 évet padozott, felet játszott. Azáltal h játszott fél évet, nagyobb rálátása lett a csapatnak h mit várhat tóle és mit nem. Anélkül h mélyebben belemennénk elemzésekbe is egyértelműen látszik, h 2× tudott fordítani -14-ről PO csapat ellen, ugyanakkor 3 egymást követő meccsen 0-ra esett a produkciója a 2. félidőben. Szóval van upside-ja, de még nem elég konzisztens. Ez egy rookietól nagyon biztató lenne, az h ez padról tanulható-e azt nem tudom. Lehet bízni benne, h a pályán javul benne és akkor ahogy előbb is írtam egy legit NFL kezdő.

Egy legit NFL kezdő irányító meg is érhet 18 milliót ahogy szaladnak fel az árak. Főleg ha a további opciók teli vannak redflaggel... Na de ahhoz, h legit NFL kezdő legyen ahhoz azért még ki kéne nőni a 1st down mentes második félidőket. Erre van esély, lehetőség, mód, de még meg kell történnie. Odaadod előre a 18-at vagy nem? Ha csak 1 QB kell, akkor igen, ha egyébént baromi nehéz egyben tartani a csapatot, akkor nem. A Texansnak csak egy QB kell évek óta, nekünk meg most más posztokra is kellett gondolnunk.

Akartam írni TC előtt arról, h mi lehet az oka a 2. félidős leeresztéseknek, de nem lesz aktuális. A godnolat, aminek utána akartam járni, h Oszi elég jó volt abban, h a betanult szkriptet végrehajtsa, megfelelő sebességgel. Meccs előtt felkészültek, látta a védelmet ismerős volt tape-ról, tudta mit kell csinálni, és megcsinálta. Ahogy változtak a dolgok, szerintem jelentősen lassult az ahogy proecesszálta az információkat. Túl sokáig tarotta a labdát, jöttek a sackek.

Egy vészjósló stat róla, h hogyan teljesít negyedekre bontva:
 www.pro-football-reference.com/players/O/OsweBr00/splits//
1st: 72,22%, 5TD, 1INT, 131,0 rate
2nd: 70,42%, 1TD, 2INT, 80,8 rate
3rd: 57,58%, 1TD, 1INT, 74,6 rate
4th 53,40%, 4TD, 2INT, 76,8 rate
2 nagyjából ugyanúgy teljesítő QB-ból az egyik lehet MVP, HOF, a másik meg bust, attól függően, h mikor teljsít hogy. Sokkal-sokkal-sokkal fontosabb h a végén hogy játszol, minth az elején. Kikaptunk a Steelers ellen, pedig az egész meccset nézve nem voltunk rosszabbak, de a végén rosszabbak voltunk. Finish strong > start strong.
De nem azzal van a baj, h a végén összeszarja magát, hanem h a 2. félidőben többször kikerült a komfort zónájából, és ez ilyen jelentős visszaeséssel jár.

A visszaesésről az én verzióm, h kezdjük az előre begyakorolt playekkel, azt tudja gyorsan és jól csinálni. A 2. féliőben jön az ellenfél D# adjustmentje, többé már nem működik amit begyakorolt edzésen, visszaesik a játéka. Ha nem váltunk azért nem működik, mert a védelem tudja mit csináljon ellene, ha váltunk azért nem működik, mert sokkal lassabban dönt.
Ellenben trailing <2 min 99,0 rate, trailing <4 min 88,4 rate. Szóval a clutchság az nem probléma.

16 milliót nem kínáltunk volna, ha nem hinnénk, h ez a képessége fejleszthető. Tegyük hozzá, hogy a playbook PMre készült, lehet h a kidolgozott plan B-k, nem feküdtek az ő stílusának és azzal is baj volt. De 18 milliót úgy érne, ha az 1. félidős teljesítménye lenne a 2. félidős.

Hogyan tovább
Veterán QB + QB draft + Siemian. Aztán competition a kezdő pozícióért.
A veterán opciók nem túl jók. Van Boom or Bust (RG3, Kaepernick), Mediocre (Fitzmagic), és akikről semmit nem tudunk, vagy tudjuk h szar
QB prospektekkel nehéz tervezni 1/31-ben. Paxton Lynch, Cardale Jones és Dak Prescott nevét olvastam Broncos-zal kapcsolatban.
Siemianről tartom, h lehet kezdő, de az tündérmese... De 1 sémaismereti előnyből indul, és redflages/rookie ellenfelei lesznek

Kaep nem csak boom or bust, hanem fizetni is kell érte, nálam ez kizáró ok jelenleg ennyi needdel (ez igaz bárki másra akiért trade-elni kell). RG3 nem csak boom or bust, de az öltözőt is szétbaszhatja, ahogy excsapattársai nyilatkoznak róla az sokat mond róla. Manziel a TC-ig nem bírná ki balhé nélkül. Fitzmagic drága lesz szvsz, de nagyon, úgyh unlikely h ide jöjjön, akiről semmit nem tudunk, azzal meg nem vagyunk beljebb.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 455
Igen, mert Osziért valóban sok a 18 misi, viszont nélküle meg mi van? RG3, Fitzmagic, trade-elni Kaepernickért, meg hasonló opciók. Nem az ő tudása határozta meg az árát, hanem h kik voltak a vetélytársai. Akinek van pénze, az inkább bejátssza OZt 18ért. Nekünk nem volt rá pénzünk, utólért minket az esélykiegyenlítő rendszer.

Ha vhol hibázott Elway, akkor ott, h tavaly nem draftolt a 2-3. körben QB-t. Nem tudni mondjuk volt-e olyan aki tetszett neki

Oszi szerintem elfogadható kezdő lesz Houstonban, amivel ők máris PO aspiránsá lépnek elő, nekünk idén ki tudja mi lesz, de azért szerintem "csak" egy elfogadható kezdőt vesztettünk el. Majd meglátjuk mennyi idő lesz találni egy másik ilyet.
Ha Siemian az lenne, az azért tündérmese kategória. Tetszett ahogy játszott a 3rd csapatok ellen, de az a 3rd csapatok ellen volt. Jelenleg ha tehetné 2 QB-t hozna elé Elway... Sőt alighanem ezt fogja tenni, egy nem túl sexy veterán proveit fizetéssel, és egy újonc a draftról...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 669 — The Mathematician
18 (de még 15tse)millát nem tudunk költeni QB "potenciálra" ilyen fizetést jelenleg csak akkor tudunk kiadni sztem, HA ténylegesen franchise QB-t tudnánk szerezni
olyan viszont nincs kint a piacon

brutális QB összegek mennek amúgy sajnos

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Szvsz nem tett jó lóra.peterk2005
Miből gondolod?
Amadeus91
Leírtam már lejjebb, nem ismételném magam.
peterk2005
Lusta vagyok visszapörgetni.
Amadeus91
De én ne legyek lusta leírni? 😀 Lusta disznó😊

Semmi bonyolult. Ezt a denveri rendszert ismeri, egyrészt itt volt 4 évig, másrészt 1 évig tanulta Kubiak rendszerét, és amikor lehetőséget kapott, akkor úgy tűnt, hogy fekszik is neki. Viszont abból a 6 meccsből nekem nem egy olyan játékos képe jött le, aki egy korszakos tehetség. Inkább olyan, akiből lehet egy korrekt kezdő QB, de még sok tapasztalatot kell szereznie, sokat tanulnia, és egy csomó hibát javítania. Ehhez képest Houstonba megmentőként érkezik, szeptember első hetétől teljesítenie kell majd. Még Rodgers is megkínlódott - az ő mércéjéhez képest persze - az első évében (ami nála is a negyedik volt ugye), csakhogy Rodgers akkor hosszú távú megoldásként, franchise QB-ként tette. Volt ideje beleszokni. Brocknak nem nagyon lesz. Ráadásul egy más rendszerbe kerül. Ha abból indulok ki, hogy hogy nézett ki tavaly Gase rendszerében és hogy nézett ki idén Kubes rendszerében a preseasonban, akkor ég és föld volt a különbség.
peterk2005
Egyetértek..
Oswi szenvedni fog BoB rendszerében..Ő a Texans-nál egy finomított Patriots playbookot nyomat, s nemhiába van, volt tele a csapat volt Pats játékosokkal..Ezzel a sémával szenvedett Mallet és Hoyer is, pedig volt idejük bőven az ilyen jellegű játékot gyakorolni Brady mögött..
Oswinak pont azok a hiányosságai fognak előtérbe jönni ami egy jó képességű iránytónak lennie kellene. Gyors döntéshozatal, gyors szabadulás a labdától, mert rohadt pontos routokat kell futniuk az elkapóknak, s viszonylag jó védelem olvasás a kereszt játékok miatt.. Na ebben ő nincs az elitben, sőt a jó képességű irányítók között sem..
Elmenedzselgeti ő a játékot a futókkal, s néha dob egy szélső, vagy hosszú passzt, mert nem rossz a karja..De egy bonyolultabb játékstílust, igazi QB munkát nem tud még csinálni..
Nagyon magasra emeltette a védelmetek az árát a 6 meccs alatt, messze nem ér annyit! A Texansban már nyár közepén, végén látni fogják.. De a személyes véleményem az, hogy ez a döntése nagyban a padoztatása miatt volt, s nem csak a nagy lóvéért.. Ő akart diktálni, ő akart lenni a "Sheriff".. 😉
Elway szerez majd valakit, megoldja..RGIII. szerintem tudna működni nálatok..Kérdés, hogy mennyiért..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Szóval te nem hiszel ebben, mert a média nyomja. Tehát azt mondod, hogy a média nem pontosan idézte Elway szavait, aki konkrétan pontosan arra utalt, amit mondtam? Nekem már jóval ezelőtt is úgy jött le az egész, hogy Osweiler csipája kinyílt, nyert három meccset, aztán azt hiszi, ő szarta a spanyolviaszt és ő úgy gondolta, hogy Manningre lecserélni gáz volt.

Én mondom, Elway szavai csak megerősítették ezt. És igazából én nem hinném, hogy Denverben direkt megmásították volna azt, mit mondott, csak azért, hogy beállítsák Osweilert köcsögnek.Stez
Én azt mondtam, hogy a média engem is időről-időre megvesz az ilyesmivel, de egyre szkeptikusabb vagyok. Az amit Elway mondott, nyilván stimmel. De az egy általános megjegyzés volt, ha akarom érthetem Malik Jacksonra, Trevathanra is, vagy általában a helyzetre. Sok lehetséges távozó, és Elway megjegyzi egy kérdésre, hogy ő azt akarja megtartani aki itt is akar maradni. Amit lehet úgy is érteni, hogy aki hajlandó hometown discountot adni. Ismét utalnék Pagano szövegére. Az ő "I will fight for my job" megjegyzését is ezerféleképpen értelmezte a sajtó. És a tény az lett, hogy maradt. A többi pletyka, spekuláció, konteó.

Nem mellesleg, ha Osweiler olyan jó gyerek, akkor kíváncsi lennék, hogy miért elérhetetlen kis túlzással a csapat számára, miért baszott a csapatra az utóbbi hetekben (mert több játékos mondta, hogy érezhetően kerülte a közeget, mindenkit állítólag).Stez
Például azért, mert az ügynöke ezt tanácsolta neki? Ha akarom mindenből következtethetek. Az SB utáni parádén pl. úgy szórakozott, mint tavaly Edelman. Egyáltalán nem úgy nézett ki, mint aki durcás, hogy nem ő kezdett. Ott meg is interjúvolták egyébként, és konkrétan rá is kérdeztek. Azt választolta, dehogy, ez az edzők felelőssége, az ő dolga az, hogy rendelkezésre álljon, ha hívják. És különben is, úgy érzi megtette a magáét ahhoz, hogy csereként is sajátjának érezze a gyűrűt. És nem tűnt mesterkéltnek ahogy mondta. Így is gondolta? Tudja a tököm. De kontra, se pro nem tudom eldönteni. De ha már valamit gondolnom kell, akkor inkább logikusabbnak gondolom, hogy üzleti döntés született, mint azt, hogy durciból döntött.

Én általában nem hiszek a legtöbb médiának, de Osweiler nekem úgy összességében nem klappol, én a Broncos helyében örülnék, hogy elment, főleg 18 milláért évente.Stez
Meglátjuk. Én nem láttam a srácban semmi különlegeset, ezt többször is leírtam. Viszont system fitnek éreztem. És hát ki tudja.... Egy biztos: Indyben se lesz mindegy, hogy mire viszi a srác 😊

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Már vagy hat oldallal ezelőtt kérdeztem,de választ nem kaptam sajnos,tehát megpróbálom még egyszer...
A draftra előretekintve,reális lehet hogy ott az első-második körben húzzunk egy irányítót aki potenciálisan alkalmas lehet már az első évben is arra hogy ráépítsük a csapatot?
Milyen lehet a felhozatal,esélyes hogy egy valamikori Manning,Brady stb. magasságokig érő QB is kijöjjön a draftra?
Foresz
Ajanlom a menuben a Draft -> Prospect ismertetoket, azonnal a QBkkal kezdi. Ennel tobbet senki nem tud mondani jelenleg, csak elmeleteket gyartani.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
ha McCaron-t megúsznánk 10-12Mból akkor annyira nem lenne az vészes
Negritis
Kérdés, hogy mit kérne érte a Cincy, azt is hozzá kell számolni, ha azzal keletkezik egy új lyuk vagy kevesebbet tudunk betömni miatta a draft-on...

több mint 10 éve
ha McCaron-t megúsznánk 10-12Mból akkor annyira nem lenne az vészes

több mint 10 éve
Másik topikban olvastam,hogy a piac első napján születnek nagyrészt a legrosszabb szerződések,ilyenkor fizetik túl leginkább a játékosokat.
Szóval ebből kiindulva,igencsak pozitívan alakulnak a dolgaink.... 😊
McCaron-t olvastam a Cinci-topikba,menne kezdőirányítónak valahová,mondjuk akár hozzánk....
Foresz
Ilyenkor a nagyobb need-eket töltik fel azok a csapatok, akiknek van cap space-e, hogy rossz-e a szerződés, az viszonylagos, a csapatnál minden bizonnyal úgy gondolják, hogy igen, a játékos oldalán meg pláne...

McCaron-ért trade-elni kéne, utána meg valami szerződést is adni neki, ami nem biztos, hogy sokkal olcsóbb lenne, de ő se volt többet a pályán, mint Oswi, ha érte megyünk az nekem picit visszás lesz, de akár még be is jöhet...

több mint 10 éve
Foresz Denver Broncos 951 — Broncos
Másik topikban olvastam,hogy a piac első napján születnek nagyrészt a legrosszabb szerződések,ilyenkor fizetik túl leginkább a játékosokat.
Szóval ebből kiindulva,igencsak pozitívan alakulnak a dolgaink.... 😊
McCaron-t olvastam a Cinci-topikba,menne kezdőirányítónak valahová,mondjuk akár hozzánk....
több mint 10 éve
potens LT-nk van tudtommal 😀

több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Szóval akkor a legrosszabb forgatókönyv alapján az O#-ben nem lesz potens QB, RB, LT, TE és G. Hmm... 😊
flzoli
Helyesbítsünk. A hivatalos új idény és az új program első napján nincs...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Arra akarsz utalni, hogy isTTen nem ver brockkal ?? 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 673 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szóval akkor a legrosszabb forgatókönyv alapján az O#-ben nem lesz potens QB, RB, LT, TE és G. Hmm... 😊

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 673 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nagy káosz kezd kirajzolódni, lassan felsejlik a coloradoi sötétség horizontján egy fényes glória, TT szignóval....

több mint 10 éve
Már vagy hat oldallal ezelőtt kérdeztem,de választ nem kaptam sajnos,tehát megpróbálom még egyszer...
A draftra előretekintve,reális lehet hogy ott az első-második körben húzzunk egy irányítót aki potenciálisan alkalmas lehet már az első évben is arra hogy ráépítsük a csapatot?
Milyen lehet a felhozatal,esélyes hogy egy valamikori Manning,Brady stb. magasságokig érő QB is kijöjjön a draftra?
Foresz
Szerintem én ezt érintettem, 1/31-el nem fogsz első évben kezdő QB-t húzni, ha meg feljebb akarunk menni, az drága lesz, főleg ha mindenki tudja, hogy QB-ért megyünk...

több mint 10 éve
PM/Luck szerű surefire 1/1 FQB-re nincs esélyünk

az meg hogy későbbiből mi lesz mindig lutry
lásd Cousins vagy Wilson

több mint 10 éve
Foresz Denver Broncos 951 — Broncos
több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 157 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Aludva egyet a történtekre:

Személy szerint kicsit sem bosszant Oswi távozása. Köszönjük a Pecc elleni fordítást, ő is kellett a gyűrűhöz, remélem nem fog Flynn sorsára jutni. Az interjúkból/hírmorzsákból elég egyértelműen látszik h megorrolt a csapatra a padoztatása miatt, lelke rajta, ő is emberből van. Ettől függetlenül én már akkor is PM visszatérése mellett voltam, egy GOAT-ot nem hagysz a padon | (kivi lennék mondjuk 2 év múlva egy hasonló szitura a Peccnél - sztem BB sem gondolná túl Brady újbóli kezdőbe jelölését) | a gyűrűt pedig egyébként sem kell megmagyarázni.
Zárójelben teszem hozzá h pl egy RGIII-ben nagyobb upside van, Colin is franchise QB-nak nézett ki, amíg volt edzője/elkapója, legrosszabb esetben pedig egy Fitzmagic is elég lehet ilyen védelemhez.

Ami jobban zavar h CJ mi a bánatért nem kapta meg a második körös tendert + miért fizetünk egy backup OT-nak 6 milliót ebben az évben...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Kíváncsi vagyok mi lesz így veletek. Megy a találgatás ezerrel a Kaepernick - RGIII irányban.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.