Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
4,5 millió a szerződése idénre, ennyiért minek?
StormST
Mert egy 2. számú QB ennyit keres. Sanchez annak jó amúgy.
Soldados
2. számú QB-tól azt várnám, hogy bár nem várható tőle csillogó játék, de legalább nem fog hülyeséget csinálni. Na, ebbe pont nem fér bele Sanchez...
StormST
Őszinte leszek, Sanchez a két Eagles-nél töltött évében maximum egy hajszálnyit volt gyengébb, mint Peyton vagy Óz. 😉
Soldados
Ja, hát ha keveset van a pályán, akkor kevésszer is próbál belemászni a falember seggébe, valóban...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
StormST
Soldados
2. számú QB-tól azt várnám, hogy bár nem várható tőle csillogó játék, de legalább nem fog hülyeséget csinálni. Na, ebbe pont nem fér bele Sanchez...
StormST
Őszinte leszek, Sanchez a két Eagles-nél töltött évében maximum egy hajszálnyit volt gyengébb, mint Peyton vagy Óz 2015-ben. 😉

Sanchez az egyik legjobb, legtapasztaltabb 2. számú QB a ligában.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
StormST
Soldados

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
StormST

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 937
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 24s25 seconds ago
Broncos traded for former Eagles and Jets QB Mark Sanchez, as @MikeKlis reported. Broncos gave Eagles a conditional 7th round pick in 2017.

Miért nem Tebow?? 😊
több mint 10 éve
Sanchez, conditional pickért cserébe-hát ez elég váratlan
peyton4president
Remélem sose kerül pályára...

több mint 10 éve
peyton4president Indianapolis Colts 22
Sanchez, conditional pickért cserébe-hát ez elég váratlan
több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 684 — "Montoya por favor!"
Minek QB ? Tavaly is irányító nélkül nyertük meg a ligát 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
BREAKING
ESPN is reporting the Denver Broncos signed an undrafted 40 year old quarterback named Meyton Panning from Omaha
 oi63.tinypic.com/2zxtisl.jpg

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Moreno is ilyen típus volt, sose felejtem el ahogy csorgott a könnye az oldalvonalnál. Elment, egy meccsen nagyon jó is volt, aztán annyi lett szegénynek. Őt is sajnálom, hogy kikopott.

Most hiányzik Montee Ball nagyon. Ha ő nem lett volna akkora bust...

Közben Fitzpatrick ügynökével is tágyalunk állítólag. A hírek szerint a Jets 3 év 21 milliót ajánlott a szakállnak. Ami valljuk be, röhejes, a mostani QB contractok alapján. Egy tízesért ha el lehetne hozni, az 1-2 évre megoldás lehetne, végülis csak 33 éves még.
peterk2005
Abszolút, Fitz talán egyike a legintelligensebb játékosoknak a ligába őt több értelme lenne elhozni egy fiatalt draftolt irányítóval párban, mint adni egy második kört Kaporért, vagy leigazolni a hínárhajút.
Amadeus91
És mi tudjuk a leghitelesebben vázolni neki a visszavonulás előtti utolsó évi Super Bowl lehetőségét...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 530
Moreno is ilyen típus volt, sose felejtem el ahogy csorgott a könnye az oldalvonalnál. Elment, egy meccsen nagyon jó is volt, aztán annyi lett szegénynek. Őt is sajnálom, hogy kikopott.

Közben Fitzpatrick ügynökével is tágyalunk állítólag. A hírek szerint a Jets 3 év 21 milliót ajánlott a szakállnak. Ami valljuk be, röhejes, a mostani QB contractok alapján. Egy tízesért ha el lehetne hozni, az 1-2 évre megoldás lehetne, végülis csak 33 éves még.
peterk2005
Abszolút, Fitz talán egyike a legintelligensebb játékosoknak a ligába őt több értelme lenne elhozni egy fiatalt draftolt irányítóval párban, mint adni egy második kört Kaporért, vagy leigazolni a hínárhajút.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline

Közben Fitzpatrick ügynökével is tágyalunk állítólag. A hírek szerint a Jets 3 év 21 milliót ajánlott a szakállnak. Ami valljuk be, röhejes, a mostani QB contractok alapján. Egy tízesért ha el lehetne hozni, az 1-2 évre megoldás lehetne, végülis csak 33 éves még. Mögötte ki lehetne ezalatt nevelni valakit. Nem egy Manning, de még egy Cutler sem, viszont szerintem nem is egy Hoyer. Ide meg most nem kell feltétlenül egy Manning, elég egy korrekt game manager is, ha Kubes a falat és a futást rendbe tudja tenni. A Jetsben kifejezetten korrekt éve volt. (És szerintem előtte a Houstonban is, nem is nagyon értettem, hogy BoB miért a Mallett/Hoyer félékkel próbálkozik, amikor ott volt neki a szakáll. Na jó, Malletet értem, Pats meg minden.)

Ja, és Fitzmagic értelmes, kultúrált pali. Nagyon valószínű, hogy a locker roomban jobban megtalálná a hangot a csapattal, mint a Kaepernick/RG3 félék. Ez utóbbiaknál a pályán/játékban meglevő kockázaton felül ilyesféle kockázat is felmerülhet. Igaz, ha bejönne, ezekben nagyobb a potenciál - de a bukta lehetősége is.

(Ha Fitz ilyen olcsón eljönne, akkor akár még egy olyan scenairio is beleférhet, hogy Fitz kezd, cseréje meg RGIII. És egy harmadik, akár Siemian, akár a draftról valaki. Aztán játsszák le.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
CJ-nek nagyon jó hozzáállása volt a játékhoz, amit én leszűrtem, ilyen játékosokra van szüksége egy igazi csapatnak.
Én nekem nagyon hiányozna.
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 455
2. körért nem vitték volna.
viszont én bírtam nagyon CJ-t, és RBt a legkönnyebb találni, de még könnyebb ha keresni se kell, mert már van...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha C.J. elmegy, akkor elmegy, nem az bosszant (RB-t a legkönnyebb találni, akár azonnal is), hanem, hogy kidobtunk az ablakon egy 2. kört....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Jut eszembe... Teeeeeeeboooooow szabad még? 😊
vontod
Jah, nyugodtan megkérheted a kezét...

több mint 10 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Jut eszembe... Teeeeeeeboooooow szabad még? 😊

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 10 éve
 twitter.com/MikeKlis/status/708054013787279360

Na azt tuti nem tudjuk megfizetni szerintem...

Szerkesztette: StormST

több mint 10 éve
A Miami szerződést ajánlott Andersonnak. Öt napja van matchelni a Broncosnak.
Stez
4 év 18 millió, szép lesz match-elni, rohadt nagy hiba volt az az RFA tender...
StormST
Szerintem ez egyáltalán nem durva, sőt. Miller milliókkal többet kapott Houstonban, Murray pénzén alakítottak Tennessee-ben, az is több. Persze a kérdés, ki milyen játékosnak véli Andersont, mit lát benne.
Stez
Nem durva, egyáltalán nem az, csak nekünk idén nem biztos, hogy belefér, ha megy, akkor meg ingyen megy, 900-al többe lett volna egy 2. körös tender rajta, még akkor is csak 2,5-et keresett volna, így fog 4,5-et valakinél...
StormST
ráadásul orrnehéznek írják a szerződést
empty taxi
Gase-ék se hülyék Miami-ben, látják, hogy minden garast a fogunkhoz verünk, nekik meg van cap space még 2016-ra...

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 247 — NFL bracket champion '26
Stez
StormST
Szerintem ez egyáltalán nem durva, sőt. Miller milliókkal többet kapott Houstonban, Murray pénzén alakítottak Tennessee-ben, az is több. Persze a kérdés, ki milyen játékosnak véli Andersont, mit lát benne.
Stez
Nem durva, egyáltalán nem az, csak nekünk idén nem biztos, hogy belefér, ha megy, akkor meg ingyen megy, 900-al többe lett volna egy 2. körös tender rajta, még akkor is csak 2,5-et keresett volna, így fog 4,5-et valakinél...
StormST
ráadásul orrnehéznek írják a szerződést

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Stez
StormST
Stez

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 702 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
StormST

több mint 10 éve
Stez

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 702 — Whoops, looks like something went wrong.