Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Szóval te nem hiszel ebben, mert a média nyomja. Tehát azt mondod, hogy a média nem pontosan idézte Elway szavait, aki konkrétan pontosan arra utalt, amit mondtam? Nekem már jóval ezelőtt is úgy jött le az egész, hogy Osweiler csipája kinyílt, nyert három meccset, aztán azt hiszi, ő szarta a spanyolviaszt és ő úgy gondolta, hogy Manningre lecserélni gáz volt.Én nem hiszek ezekben a pletykákban. Illetve hiszek, mert a média irődőről időre megvesz velük engem is 😀 De aztán sokszor bizonyosodik be, hogy a fele sem igaz, nem úgy volt, csak duma az egész. Vagy csak egyszerűen mennek tovább a dolgok, mintha soha meg se történt volna az amiről pletykáltak. Grigsonról és Paganoról hónapokig cikkeztek, hogy már a folyosón se hajlandóak egymás mellett elmenni. Az utolsó meccs után gyakorlatilag szó szerint leírta az nfl.com (!!!!), hogy Paganonak annyi, kereshet új állást. Aztán két nappal később együtt ültek a kamera elé és közös munkáról, együtt elért eredményekről nyomták a szöveget. De játékos példa is rengeteg van, aki kijelenti, hogy én tuti ide megyek vagy ott maradok, aztán valahogy mégse. Hometown discountot is kb. mindenki beígér, aztán ki tartotta be? Wolfe, és Harris akik soha semmit nem nyilatkoztak az ügyben, csak úgy csendesen aláírtak. 😀Eddig is pletykálták, hogy Osweiler egyszerűen megsértődött, amiért az előző szezon végén padra ültették PM miatt, de Elway szavai („Tartom magam a filozófiámhoz, és olyanokból építem a csapatot, akik velünk, itt akarnak lenni”) elég sokatmondóak, hogy mi is történt itt a háttérben.Egyrészt bírom az ilyen palikat. Akik azt hiszik, hogy Manninget kiszoríthatják. Csodálatra méltó önbizalom. Ezt kellene itthon tanulni.
Ilyen téren egyáltalán nem hibáztatom Elwayt, bár az én véleményem egyébként is az, hogy Osweiler túlértékelt, rengeteg négymeccses csodát láthattunk már, többségük hosszú távon megbukott. Itt ráadásul amilyen csapat volt Osweiler mögött…
Stez
Másrészt azt gondolom, hogy több alázat kellene. Manning mögé igenis vissza kell ülni a padra. Mellesleg stormnak igaza lett a Chargers csere miatt. Viszont lehet nincs a play orfban hazai pálya ha akkor hagyjuk ezt a fiút fenn. Én még csak négy meccses csodáfólrl sem beszélek. Nem volt fogalmatlan, ha marad, szurkoltam volna neki. De Elway filozófiájával értek egyet. Egyszer már írtam. Két dologban nem ismerünk tréfát. Az amerikai futbbal és a Denver Broncos. Elway a Broncos érdekeit és elkövetkező éveit nézte, amikor kiszállt.
Zalán
peterk2005
Én mondom, Elway szavai csak megerősítették ezt. És igazából én nem hinném, hogy Denverben direkt megmásították volna azt, mit mondott, csak azért, hogy beállítsák Osweilert köcsögnek.
Nem mellesleg, ha Osweiler olyan jó gyerek, akkor kíváncsi lennék, hogy miért elérhetetlen kis túlzással a csapat számára, miért baszott a csapatra az utóbbi hetekben (mert több játékos mondta, hogy érezhetően kerülte a közeget, mindenkit állítólag).
Én általában nem hiszek a legtöbb médiának, de Osweiler nekem úgy összességében nem klappol, én a Broncos helyében örülnék, hogy elment, főleg 18 milláért évente.
több mint 10 éve
Nem osztom a pánikhangulatot,főleg hogy ez a piac első napja volt.Oszi egyáltalán nem érdemel ilyen pénzt és szerződést amit kapott a Texans-tól,és ez nem Elway-,hanem a liga jelenlegi rendszerének hibája.(legalábbis arra gondolok hogy általánosan túlfizetik az irányítókat)Drukkoltam neki amíg itt volt,valahol pedig meg is értem hogy veszi a kalapját és megy.Majd elválik jól döntött-e vagy sem.
A bajnokcsapatokat minden sportban állandóan szét akarják szedni,szerintem teljesen alap volt már az elején hogy ezúttal sem lesz másképp,ezt biztosan tudták Elway-ék is.Most inkább az a fontos,hogy miként matekozzuk ki magunkat ebből,mennyi lehetőséget tudunk megteremteni a hiányok pótlására.
Egész biztos vagyok abban hogy pár napon belül arról fogunk írogatni hogy ez vagy az az új játékos mekkora húzásnak számít....
több mint 10 éve
Egyébként simán lehet, hogy Brock tényleg nem akart maradni, meg tudom érteni több szempontból is és ezekből csak egyik a pénz. És tényleg, talán jobb is így, ha nem jön a Texans, akkor úgy maradt volna, hogy rossz a szájíze, abból meg sok jó nem sült volna ki. Én sok sikert kívánok neki és köszönöm neki, hogy ott volt és segített, amikor kellett!Valószínűleg nem akart a következő Brian Griese lenni. Szar lehet ám, amikor a nyakadba szakad egy legenda után a csapat, ezt nem mindenki vállalná be. Akkoriban azt mondták, hogy mindegy ki a Broncos QB, mindig Elway-hez fogják mérni, hát ehhez most már hozzájön PM is, ez sokak számára a "túl nagy teher" kategória lehet. Szembe kell néznünk azzal, hogy akit ide akarunk hozni QB-nak (nem draft-on, ott nincs a játékosnak sok beleszólása), tök mindegy milyen a védelem, azt akkor is meg kell fizetni keményen, hogy a nyakába vegye a jó csapat mellett az elvárásokat is...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Azért a "kiszorítani" meg a "megtartani a pályát még fél meccsre miután 2 game-winning drive-ot vezetve egy hete PO-t csináltam" közt erős a különbség szerintem...Eddig is pletykálták, hogy Osweiler egyszerűen megsértődött, amiért az előző szezon végén padra ültették PM miatt, de Elway szavai („Tartom magam a filozófiámhoz, és olyanokból építem a csapatot, akik velünk, itt akarnak lenni”) elég sokatmondóak, hogy mi is történt itt a háttérben.Egyrészt bírom az ilyen palikat. Akik azt hiszik, hogy Manninget kiszoríthatják. Csodálatra méltó önbizalom. Ezt kellene itthon tanulni.
Ilyen téren egyáltalán nem hibáztatom Elwayt, bár az én véleményem egyébként is az, hogy Osweiler túlértékelt, rengeteg négymeccses csodát láthattunk már, többségük hosszú távon megbukott. Itt ráadásul amilyen csapat volt Osweiler mögött…
Stez
Másrészt azt gondolom, hogy több alázat kellene. Manning mögé igenis vissza kell ülni a padra. Mellesleg stormnak igaza lett a Chargers csere miatt. Viszont lehet nincs a play orfban hazai pálya ha akkor hagyjuk ezt a fiút fenn. Én még csak négy meccses csodáfólrl sem beszélek. Nem volt fogalmatlan, ha marad, szurkoltam volna neki. De Elway filozófiájával értek egyet. Egyszer már írtam. Két dologban nem ismerünk tréfát. Az amerikai futbbal és a Denver Broncos. Elway a Broncos érdekeit és elkövetkező éveit nézte, amikor kiszállt.
Zalán
Majd meglátjuk mennyire is lesz jó Brock, simán lehet, hogy túlértékelt, sőt az is simán lehet, hogy nem lett volna home-field, ha ő marad a pályán, de sok más QB-val meg a PO se lett volna meg...

több mint 10 éve
Én nem hiszek ezekben a pletykákban. Illetve hiszek, mert a média irődőről időre megvesz velük engem is 😀 De aztán sokszor bizonyosodik be, hogy a fele sem igaz, nem úgy volt, csak duma az egész. Vagy csak egyszerűen mennek tovább a dolgok, mintha soha meg se történt volna az amiről pletykáltak. Grigsonról és Paganoról hónapokig cikkeztek, hogy már a folyosón se hajlandóak egymás mellett elmenni. Az utolsó meccs után gyakorlatilag szó szerint leírta az nfl.com (!!!!), hogy Paganonak annyi, kereshet új állást. Aztán két nappal később együtt ültek a kamera elé és közös munkáról, együtt elért eredményekről nyomták a szöveget. De játékos példa is rengeteg van, aki kijelenti, hogy én tuti ide megyek vagy ott maradok, aztán valahogy mégse. Hometown discountot is kb. mindenki beígér, aztán ki tartotta be? Wolfe, és Harris akik soha semmit nem nyilatkoztak az ügyben, csak úgy csendesen aláírtak. 😀Eddig is pletykálták, hogy Osweiler egyszerűen megsértődött, amiért az előző szezon végén padra ültették PM miatt, de Elway szavai („Tartom magam a filozófiámhoz, és olyanokból építem a csapatot, akik velünk, itt akarnak lenni”) elég sokatmondóak, hogy mi is történt itt a háttérben.Egyrészt bírom az ilyen palikat. Akik azt hiszik, hogy Manninget kiszoríthatják. Csodálatra méltó önbizalom. Ezt kellene itthon tanulni.
Stez
Zalán

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Eddig is pletykálták, hogy Osweiler egyszerűen megsértődött, amiért az előző szezon végén padra ültették PM miatt, de Elway szavai („Tartom magam a filozófiámhoz, és olyanokból építem a csapatot, akik velünk, itt akarnak lenni”) elég sokatmondóak, hogy mi is történt itt a háttérben.PM volt a kezdő, bár nem játszott jól. ---> Kubiak eldöntötte hogy OZ pad ---> OZ megy abba a csapatba ami tavaly 5 irányítót lenyelt? ÉS az edzőjük 2 hétre nem tudta eldönteni, hogy ki a #1?
Stez
több mint 10 éve
Eddig is pletykálták, hogy Osweiler egyszerűen megsértődött, amiért az előző szezon végén padra ültették PM miatt, de Elway szavai („Tartom magam a filozófiámhoz, és olyanokból építem a csapatot, akik velünk, itt akarnak lenni”) elég sokatmondóak, hogy mi is történt itt a háttérben.Egyrészt bírom az ilyen palikat. Akik azt hiszik, hogy Manninget kiszoríthatják. Csodálatra méltó önbizalom. Ezt kellene itthon tanulni.
Stez
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Eddig is pletykálták, hogy Osweiler egyszerűen megsértődött, amiért az előző szezon végén padra ültették PM miatt, de Elway szavai („Tartom magam a filozófiámhoz, és olyanokból építem a csapatot, akik velünk, itt akarnak lenni”) elég sokatmondóak, hogy mi is történt itt a háttérben. Ilyen téren egyáltalán nem hibáztatom Elwayt, bár az én véleményem egyébként is az, hogy Osweiler túlértékelt, rengeteg négymeccses csodát láthattunk már, többségük hosszú távon megbukott. Itt ráadásul amilyen csapat volt Osweiler mögött…
több mint 10 éve
Needek:Beadles nem jön vissza ide? Most tuti nem akkorák az igényei, mint 2 éve.
Azonnali kezdő:
QB (Siemian jelen tudásunk szerint sosem lesz kezdő QB)
OG (Vasquez kivágásával jelenelg 1db guardunk van)
DE (inside rusher Malik helyére)
Erősen kérdéses:
OT (Sambrailo nem sokat mutatott, Cladyben nem sok maradt. Szivem szerint ide is kezdőt hoznék, de úgy néz ki se pénz se pick nem lesz rá...)
WR3 (Latimer nem sokat mutatott, a többiek se)
Új kinevelendő talent kell:
ILB (Marshall lehet a következő aki elmegy jövőre, ezen kívül Todd Davisen és Nelsonon azért lehet upgrade-elni...)
Nem lesz könnyű...
Black_Adder
több mint 10 éve
Kilgo előtt nagy jövő áll. Malik nagy kedvencem, de valljuk be idény előtt még biztos kezdőként sem számoltunk vele. Szerintem ott nem lesz akkora hiányérzet nélküle. Az a 15 millió jobban hiányozna a kalapból. Dannyt is szerettem, de itt a hagyomány noname-ből komoly LB-t nevelni. Fowlerből is kinézem, hogy szintet lép. Ami poszt most nagyon lyukasnak tűnik, arról lehet szeptemberben úgy beszélünk, nahh de ki nem fér fel az 53-ra? Ez csak az első nap. Felkészülhettünk, hogy ez bekövetkezik. Vannak veszteségeink, de papíron még sosem vesztettünk !!Needek:OT Donald Stephenson - 3 év 14 M (1. év - 6 M, 2-3. év - 4-4M)
Azonnali kezdő:
Erősen kérdéses:
OT (Sambrailo nem sokat mutatott, Cladyben nem sok maradt. Szivem szerint ide is kezdőt hoznék, de úgy néz ki se pénz se pick nem lesz rá...)
ILB (Marshall lehet a következő aki elmegy jövőre, ezen kívül Todd Davisen és Nelsonon azért lehet upgrade-elni...)
Nem lesz könnyű...
Black_Adder
Kezdő RT fizu, így a jelenlegi line-up: Clady, Garcia, Paradis, Sambrailo, Stephenson. Messze van a ligaelittől, de szvsz az ideinél jobb lehet...
Neednek én még felírnám az RB-t is.
+ a minap olvastam h Malik pótlását lehet h házon belül oldjuk meg, azzal h Sly kihúzódik a helyére és Kilgo kezd NT-ben.
++ ILB talentnek jegyezzétek meg Zaire Anderson nevét 😉
Általános Doktor
több mint 10 éve
Azért kezdtem el írni, h oda tegyen az RB-t is, csak lemaradt...Needek:OT Donald Stephenson - 3 év 14 M (1. év - 6 M, 2-3. év - 4-4M)
Azonnali kezdő:
Erősen kérdéses:
Nem lesz könnyű...
Black_Adder
Kezdő RT fizu, így a jelenlegi line-up: Clady, Garcia, Paradis, Sambrailo, Stephenson. Messze van a ligaelittől, de szvsz az ideinél jobb lehet...
+ a minap olvastam h Malik pótlását lehet h házon belül oldjuk meg, azzal h Sly kihúzódik a helyére és Kilgo kezd NT-ben.
Általános Doktor
Stephenson ezekszerint közben alá is írt, csak Oszi ellopta előle a reflektorfényt. Hát, meglátjuk...
Ezt a Sambrailo-t beljebb vinnivel meg várjuk meg a TC-t, eccerűbb odaírni a nevét, minth tényleg működjön...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Needek:Szerintem sokkal jobb a helyzet, mint amikor legutóbb elkezdtünk építkezni Fox-szal. Eleve van egy sok csapat által irigyelt, bizonyított GM-ünk. Csak hozzászoktunk a kötelező AFC west winhez. Most majd a play offért is keményen kell küzdenünk. Ez egy bonyolult játék. Minden tekintetben. Itt most egyezerre járt le a legenda, a csere, a brilliant D arcainak és meg sokan másoknak a szerződése. Penz nincs, mert kimaxoltuk a lehetőségeket. De Suler Bowl lett a program vége. Célba értünk. Általában ilyenkor még fenn maradsz. De mi nem vagyunk általában csapat! Amúgy nem nagyon látom, hogy Brok draftársa Hillmanért és kedvenc WR-ünk Caldwellért sorban állnának... 😉
Azonnali kezdő:
Erősen kérdéses:
Nem lesz könnyű...
Black_Adder
több mint 10 éve
Needek:OT Donald Stephenson - 3 év 14 M (1. év - 6 M, 2-3. év - 4-4M)
Azonnali kezdő:
Erősen kérdéses:
Nem lesz könnyű...
Black_Adder
++ ILB talentnek jegyezzétek meg Zaire Anderson nevét 😉
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Needek:Azonnali kezdő:
Erősen kérdéses:
Nem lesz könnyű...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Vagy csak egy kedves balfasz, mindegy, nekünk jó, de ő se hal éhen... 😊Wolfe egy hűséges Bronco, neki nem a pénz az elsődleges szempont. 😊 Egy tündérmese a srác. 😉Wolfe meg veri a fejét a falba és sírja tele a párnáját felváltva... 😛Én is erre gondoltam, drasztikusan rosszabb alkupozícióban vagyunk pár nap alatt...Ezen felröhögtem 😀na mert vele is már-már majdnem megegyeztünk, aztán most csak úgy mennek fel az árak...
twitter.com/OllieConnolly/status/707689701512192000
empty taxi
Black_Adder
Általános Doktor
StormST
Zalán

több mint 10 éve
Az összegen nem tudunk harcolni, ha valaki megfizeti, akkor el kellett volna engedni. Itt arról van szó, hogy elveszíthetünk egy második kört, amink lehetne, ha rárakunk egy 2. körös tendert...Azt írják, hogy a csapat mindent megtesz, hogy megtartsa. Aha, hát azt előbb kellett volna...Csak h más is legyen a téma: twitter.com/ProFootballTalk/status/707687617517715456Na ha őt elvesztjük, akkor azt tényleg Elway bénázta el, h nem tett rá 2. körös tendert...
empty taxi
Black_Adder
StormST
(Amúgy a futótól félek a legkevésbé. Ha a falat rendberakja Kubiak, meg fogja találni azt, aki futni fog mögötte. Akár egy újonc is.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Wolfe egy hűséges Bronco, neki nem a pénz az elsődleges szempont. 😊 Egy tündérmese a srác. 😉Wolfe meg veri a fejét a falba és sírja tele a párnáját felváltva... 😛Én is erre gondoltam, drasztikusan rosszabb alkupozícióban vagyunk pár nap alatt...Ezen felröhögtem 😀na mert vele is már-már majdnem megegyeztünk, aztán most csak úgy mennek fel az árak...
empty taxi
Black_Adder
Általános Doktor
StormST
több mint 10 éve
Wolfe meg veri a fejét a falba és sírja tele a párnáját felváltva... 😛Én is erre gondoltam, drasztikusan rosszabb alkupozícióban vagyunk pár nap alatt...Ezen felröhögtem 😀na mert vele is már-már majdnem megegyeztünk, aztán most csak úgy mennek fel az árak...
empty taxi
Black_Adder
Általános Doktor

több mint 10 éve
Jó, szóval szerinted mindegy, hogy egy nagy kérdőjelet veszítünk el, akit könnyű pótolni, vagy egy olyan qb-t, akiről egyelőre fogalmunk sincs, hogy hogyan lehetne.Ha jól értem az a problémád, hogy ha kirúg a barátnőm, és elviszi a padlásról a ládát, akkor jobb, ha nem is tudom, hogy mi volt benne? 😊
Tomifinn
Van benne valami, de nem biztos. Nem

több mint 10 éve
Én is erre gondoltam, drasztikusan rosszabb alkupozícióban vagyunk pár nap alatt...Ezen felröhögtem 😀na mert vele is már-már majdnem megegyeztünk, aztán most csak úgy mennek fel az árak...
empty taxi
Black_Adder

több mint 10 éve
Ezen felröhögtem 😀na mert vele is már-már majdnem megegyeztünk, aztán most csak úgy mennek fel az árak...
empty taxi
több mint 10 éve
twitter.com/thekidmcmanus/status/707683436392292354😀

több mint 10 éve
Ezen felröhögtem 😀twitter.com/OllieConnolly/status/707689701512192000

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Osztom ami írsz és te ismered részletesen, mi van odaát. De amint látjuk Elwaynek sem diktált végül egy csereirányító. De azért BB még nem volt abban a szituban, hogy Super Bowlt nyert a csapata, a legendája már csak árnyéka önmagának, miközben akit neveltél mögé, annak ugyanabban a hónapban jár le a szerződése és meg pénze sincs a sapka alatt. Amikor wolfe-fal leszerződtek, akkor nem tehették meg Manninggel, hogy OZ-zal aláírnak. Aztán a win után nem tehettek meg szintén Manninggel, hogy fáradj be a nyugdíjbiztosítóhoz. Végül is annak örülök, hogy Elway PM felé tényleg tisztességes volt. Ha bárki más (illetve nem, mert Bradyt is ide vehetjük), tehát kettejükön kívül jelenleg bárki mással megtették volna, hogy a cseregyerekkel, akinek szánják a csapatot, leszerződnek korábban. Ez nagyon kényes ügy volt. Brock pedig ezt meglovagolta. Ennyi. Az en szememben négy év tanulás után, 6 meccsel a háta mögött, 18-at nem ér meg. Nem adott új impulzust a csaptnak, mint mondji Kaep anno a Frosconak, első (!) évében. Brock túl sok 18-ast látott maga előtt mostanában. 18 év - a szememben többet ér mint az ő 18 milliója.Mondok egy vadat. Idei első kört és jövő évi másodikat odaadjuk a Patriots-nak Gerappáért. Nekik jelenleg se sok pénzük se cetlijük nincs, majdhogynem harmadik kör elején húznak, viszont ugyanúgy Brady utolsó éveibe lépnek mint mi tettük az elmúlt 3 évben PM-mel. Bármikor leereszthet a keze Tommynak is; ez már védett kor. Sok hiánycikk van odaát, nekik most gyorsan kell a gyűrű vissza és szépen maradnak l a kiszemeltekről. Hamarosan pont ugyanebben a szituban lesznek, hogy akit nevelgetnek TB mögött, azt el kell engedniük, mert ahogy PM sem tette; úgy Brady sem adja át a stafétát mint Poldi bácsi az Égig érő fűben. Ezek a ficsúrok pedig játék nélkül is rámennek a nagy lóvéra, és mindig lesz, aki kofizeti, mert valahol mindig lesz nagy hiány dobóemberből. Ez nem erről szól, látjuk. BB nagy mágus, ő 5. körben is húz egy potens Brady cserét. Gerappából viszont most ki tudnak szállni vastagon szufficittel. De csak fikció, és a mai nap tanulsága...De Te BB-ről beszélsz! Nem akartam felhozni a TB-Mallett-Gerappa szitut, ne tűnjön úgy, hogy BB-t és a Pats-t fényezem.
Zalán
BB a büdös életben nem hozza magát abba a helyzetbe, hogy backup irányító diktáljon neki. Mallett 3. éve után (Brady már akkor is öreg volt) szó nélkül behúzta Garoppolo-t a 2. kör végén. Játsszák le, hogy ki lesz a backup, a másik mehet isten hírével. Ugyanezt fogja tenni most is. Vagy idén húz a 3. kör végén egy irányítót, vagy jövőre 1.-2. körben. De Jimmy soha nem fog/tud odaállni, hogy kezdtem 4-5-6 meccsen - ide a nagy lét!
Amikor értetlenkedtek a Gerappa húzáson, annyit mondott: tisztában vagyunk az irányítóink korával, szerződéseivel; ez volt a legjobb megoldás. Elway ezt a házi feladatot spórolta el. Nem volt worst case scenario-ja, illetve 2014 késő ősze óta (PM akkor adta le a kulcsot) abban reménykedni, hogy PM kibírja a 2016-os idényt is ÉS Oszival hosszabbít 2015 után olcsóért, önbecsapó hiú ábránd volt.
Szóval, nem tud annyit adni idén senki, hogy Garoppolo-t odaadja BB, ő nem fog bevethető irányító nélkül egy percet sem állni az oldalvonal mellett.
tomi-tomi
több mint 10 éve
Azt írják, hogy a csapat mindent megtesz, hogy megtartsa. Aha, hát azt előbb kellett volna...Csak h más is legyen a téma: twitter.com/ProFootballTalk/status/707687617517715456Na ha őt elvesztjük, akkor azt tényleg Elway bénázta el, h nem tett rá 2. körös tendert...
empty taxi
Black_Adder