Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
ha McCaron-t megúsznánk 10-12Mból akkor annyira nem lenne az vészesKérdés, hogy mit kérne érte a Cincy, azt is hozzá kell számolni, ha azzal keletkezik egy új lyuk vagy kevesebbet tudunk betömni miatta a draft-on...
Negritis

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
ha McCaron-t megúsznánk 10-12Mból akkor annyira nem lenne az vészes
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Másik topikban olvastam,hogy a piac első napján születnek nagyrészt a legrosszabb szerződések,ilyenkor fizetik túl leginkább a játékosokat.Ilyenkor a nagyobb need-eket töltik fel azok a csapatok, akiknek van cap space-e, hogy rossz-e a szerződés, az viszonylagos, a csapatnál minden bizonnyal úgy gondolják, hogy igen, a játékos oldalán meg pláne...
Szóval ebből kiindulva,igencsak pozitívan alakulnak a dolgaink.... 😊
McCaron-t olvastam a Cinci-topikba,menne kezdőirányítónak valahová,mondjuk akár hozzánk....
Foresz
McCaron-ért trade-elni kéne, utána meg valami szerződést is adni neki, ami nem biztos, hogy sokkal olcsóbb lenne, de ő se volt többet a pályán, mint Oswi, ha érte megyünk az nekem picit visszás lesz, de akár még be is jöhet...

több mint 10 éve
Másik topikban olvastam,hogy a piac első napján születnek nagyrészt a legrosszabb szerződések,ilyenkor fizetik túl leginkább a játékosokat.Szóval ebből kiindulva,igencsak pozitívan alakulnak a dolgaink.... 😊
McCaron-t olvastam a Cinci-topikba,menne kezdőirányítónak valahová,mondjuk akár hozzánk....
több mint 10 éve
potens LT-nk van tudtommal 😀
több mint 10 éve
Szóval akkor a legrosszabb forgatókönyv alapján az O#-ben nem lesz potens QB, RB, LT, TE és G. Hmm... 😊Helyesbítsünk. A hivatalos új idény és az új program első napján nincs...
flzoli
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Arra akarsz utalni, hogy isTTen nem ver brockkal ?? 😊
több mint 10 éve
Szóval akkor a legrosszabb forgatókönyv alapján az O#-ben nem lesz potens QB, RB, LT, TE és G. Hmm... 😊
több mint 10 éve
Nagy káosz kezd kirajzolódni, lassan felsejlik a coloradoi sötétség horizontján egy fényes glória, TT szignóval....
több mint 10 éve
Már vagy hat oldallal ezelőtt kérdeztem,de választ nem kaptam sajnos,tehát megpróbálom még egyszer...Szerintem én ezt érintettem, 1/31-el nem fogsz első évben kezdő QB-t húzni, ha meg feljebb akarunk menni, az drága lesz, főleg ha mindenki tudja, hogy QB-ért megyünk...
A draftra előretekintve,reális lehet hogy ott az első-második körben húzzunk egy irányítót aki potenciálisan alkalmas lehet már az első évben is arra hogy ráépítsük a csapatot?
Milyen lehet a felhozatal,esélyes hogy egy valamikori Manning,Brady stb. magasságokig érő QB is kijöjjön a draftra?
Foresz

több mint 10 éve
PM/Luck szerű surefire 1/1 FQB-re nincs esélyünkaz meg hogy későbbiből mi lesz mindig lutry
lásd Cousins vagy Wilson
több mint 10 éve
Már vagy hat oldallal ezelőtt kérdeztem,de választ nem kaptam sajnos,tehát megpróbálom még egyszer...A draftra előretekintve,reális lehet hogy ott az első-második körben húzzunk egy irányítót aki potenciálisan alkalmas lehet már az első évben is arra hogy ráépítsük a csapatot?
Milyen lehet a felhozatal,esélyes hogy egy valamikori Manning,Brady stb. magasságokig érő QB is kijöjjön a draftra?
több mint 10 éve
Aludva egyet a történtekre:Személy szerint kicsit sem bosszant Oswi távozása. Köszönjük a Pecc elleni fordítást, ő is kellett a gyűrűhöz, remélem nem fog Flynn sorsára jutni. Az interjúkból/hírmorzsákból elég egyértelműen látszik h megorrolt a csapatra a padoztatása miatt, lelke rajta, ő is emberből van. Ettől függetlenül én már akkor is PM visszatérése mellett voltam, egy GOAT-ot nem hagysz a padon | (kivi lennék mondjuk 2 év múlva egy hasonló szitura a Peccnél - sztem BB sem gondolná túl Brady újbóli kezdőbe jelölését) | a gyűrűt pedig egyébként sem kell megmagyarázni.
Zárójelben teszem hozzá h pl egy RGIII-ben nagyobb upside van, Colin is franchise QB-nak nézett ki, amíg volt edzője/elkapója, legrosszabb esetben pedig egy Fitzmagic is elég lehet ilyen védelemhez.
Ami jobban zavar h CJ mi a bánatért nem kapta meg a második körös tendert + miért fizetünk egy backup OT-nak 6 milliót ebben az évben...
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok mi lesz így veletek. Megy a találgatás ezerrel a Kaepernick - RGIII irányban.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Szóval te nem hiszel ebben, mert a média nyomja. Tehát azt mondod, hogy a média nem pontosan idézte Elway szavait, aki konkrétan pontosan arra utalt, amit mondtam? Nekem már jóval ezelőtt is úgy jött le az egész, hogy Osweiler csipája kinyílt, nyert három meccset, aztán azt hiszi, ő szarta a spanyolviaszt és ő úgy gondolta, hogy Manningre lecserélni gáz volt.Én nem hiszek ezekben a pletykákban. Illetve hiszek, mert a média irődőről időre megvesz velük engem is 😀 De aztán sokszor bizonyosodik be, hogy a fele sem igaz, nem úgy volt, csak duma az egész. Vagy csak egyszerűen mennek tovább a dolgok, mintha soha meg se történt volna az amiről pletykáltak. Grigsonról és Paganoról hónapokig cikkeztek, hogy már a folyosón se hajlandóak egymás mellett elmenni. Az utolsó meccs után gyakorlatilag szó szerint leírta az nfl.com (!!!!), hogy Paganonak annyi, kereshet új állást. Aztán két nappal később együtt ültek a kamera elé és közös munkáról, együtt elért eredményekről nyomták a szöveget. De játékos példa is rengeteg van, aki kijelenti, hogy én tuti ide megyek vagy ott maradok, aztán valahogy mégse. Hometown discountot is kb. mindenki beígér, aztán ki tartotta be? Wolfe, és Harris akik soha semmit nem nyilatkoztak az ügyben, csak úgy csendesen aláírtak. 😀Eddig is pletykálták, hogy Osweiler egyszerűen megsértődött, amiért az előző szezon végén padra ültették PM miatt, de Elway szavai („Tartom magam a filozófiámhoz, és olyanokból építem a csapatot, akik velünk, itt akarnak lenni”) elég sokatmondóak, hogy mi is történt itt a háttérben.Egyrészt bírom az ilyen palikat. Akik azt hiszik, hogy Manninget kiszoríthatják. Csodálatra méltó önbizalom. Ezt kellene itthon tanulni.
Ilyen téren egyáltalán nem hibáztatom Elwayt, bár az én véleményem egyébként is az, hogy Osweiler túlértékelt, rengeteg négymeccses csodát láthattunk már, többségük hosszú távon megbukott. Itt ráadásul amilyen csapat volt Osweiler mögött…
Stez
Másrészt azt gondolom, hogy több alázat kellene. Manning mögé igenis vissza kell ülni a padra. Mellesleg stormnak igaza lett a Chargers csere miatt. Viszont lehet nincs a play orfban hazai pálya ha akkor hagyjuk ezt a fiút fenn. Én még csak négy meccses csodáfólrl sem beszélek. Nem volt fogalmatlan, ha marad, szurkoltam volna neki. De Elway filozófiájával értek egyet. Egyszer már írtam. Két dologban nem ismerünk tréfát. Az amerikai futbbal és a Denver Broncos. Elway a Broncos érdekeit és elkövetkező éveit nézte, amikor kiszállt.
Zalán
peterk2005
Én mondom, Elway szavai csak megerősítették ezt. És igazából én nem hinném, hogy Denverben direkt megmásították volna azt, mit mondott, csak azért, hogy beállítsák Osweilert köcsögnek.
Nem mellesleg, ha Osweiler olyan jó gyerek, akkor kíváncsi lennék, hogy miért elérhetetlen kis túlzással a csapat számára, miért baszott a csapatra az utóbbi hetekben (mert több játékos mondta, hogy érezhetően kerülte a közeget, mindenkit állítólag).
Én általában nem hiszek a legtöbb médiának, de Osweiler nekem úgy összességében nem klappol, én a Broncos helyében örülnék, hogy elment, főleg 18 milláért évente.
több mint 10 éve
Nem osztom a pánikhangulatot,főleg hogy ez a piac első napja volt.Oszi egyáltalán nem érdemel ilyen pénzt és szerződést amit kapott a Texans-tól,és ez nem Elway-,hanem a liga jelenlegi rendszerének hibája.(legalábbis arra gondolok hogy általánosan túlfizetik az irányítókat)Drukkoltam neki amíg itt volt,valahol pedig meg is értem hogy veszi a kalapját és megy.Majd elválik jól döntött-e vagy sem.
A bajnokcsapatokat minden sportban állandóan szét akarják szedni,szerintem teljesen alap volt már az elején hogy ezúttal sem lesz másképp,ezt biztosan tudták Elway-ék is.Most inkább az a fontos,hogy miként matekozzuk ki magunkat ebből,mennyi lehetőséget tudunk megteremteni a hiányok pótlására.
Egész biztos vagyok abban hogy pár napon belül arról fogunk írogatni hogy ez vagy az az új játékos mekkora húzásnak számít....
több mint 10 éve
Egyébként simán lehet, hogy Brock tényleg nem akart maradni, meg tudom érteni több szempontból is és ezekből csak egyik a pénz. És tényleg, talán jobb is így, ha nem jön a Texans, akkor úgy maradt volna, hogy rossz a szájíze, abból meg sok jó nem sült volna ki. Én sok sikert kívánok neki és köszönöm neki, hogy ott volt és segített, amikor kellett!Valószínűleg nem akart a következő Brian Griese lenni. Szar lehet ám, amikor a nyakadba szakad egy legenda után a csapat, ezt nem mindenki vállalná be. Akkoriban azt mondták, hogy mindegy ki a Broncos QB, mindig Elway-hez fogják mérni, hát ehhez most már hozzájön PM is, ez sokak számára a "túl nagy teher" kategória lehet. Szembe kell néznünk azzal, hogy akit ide akarunk hozni QB-nak (nem draft-on, ott nincs a játékosnak sok beleszólása), tök mindegy milyen a védelem, azt akkor is meg kell fizetni keményen, hogy a nyakába vegye a jó csapat mellett az elvárásokat is...

több mint 10 éve
Azért a "kiszorítani" meg a "megtartani a pályát még fél meccsre miután 2 game-winning drive-ot vezetve egy hete PO-t csináltam" közt erős a különbség szerintem...Eddig is pletykálták, hogy Osweiler egyszerűen megsértődött, amiért az előző szezon végén padra ültették PM miatt, de Elway szavai („Tartom magam a filozófiámhoz, és olyanokból építem a csapatot, akik velünk, itt akarnak lenni”) elég sokatmondóak, hogy mi is történt itt a háttérben.Egyrészt bírom az ilyen palikat. Akik azt hiszik, hogy Manninget kiszoríthatják. Csodálatra méltó önbizalom. Ezt kellene itthon tanulni.
Ilyen téren egyáltalán nem hibáztatom Elwayt, bár az én véleményem egyébként is az, hogy Osweiler túlértékelt, rengeteg négymeccses csodát láthattunk már, többségük hosszú távon megbukott. Itt ráadásul amilyen csapat volt Osweiler mögött…
Stez
Másrészt azt gondolom, hogy több alázat kellene. Manning mögé igenis vissza kell ülni a padra. Mellesleg stormnak igaza lett a Chargers csere miatt. Viszont lehet nincs a play orfban hazai pálya ha akkor hagyjuk ezt a fiút fenn. Én még csak négy meccses csodáfólrl sem beszélek. Nem volt fogalmatlan, ha marad, szurkoltam volna neki. De Elway filozófiájával értek egyet. Egyszer már írtam. Két dologban nem ismerünk tréfát. Az amerikai futbbal és a Denver Broncos. Elway a Broncos érdekeit és elkövetkező éveit nézte, amikor kiszállt.
Zalán
Majd meglátjuk mennyire is lesz jó Brock, simán lehet, hogy túlértékelt, sőt az is simán lehet, hogy nem lett volna home-field, ha ő marad a pályán, de sok más QB-val meg a PO se lett volna meg...

több mint 10 éve
Én nem hiszek ezekben a pletykákban. Illetve hiszek, mert a média irődőről időre megvesz velük engem is 😀 De aztán sokszor bizonyosodik be, hogy a fele sem igaz, nem úgy volt, csak duma az egész. Vagy csak egyszerűen mennek tovább a dolgok, mintha soha meg se történt volna az amiről pletykáltak. Grigsonról és Paganoról hónapokig cikkeztek, hogy már a folyosón se hajlandóak egymás mellett elmenni. Az utolsó meccs után gyakorlatilag szó szerint leírta az nfl.com (!!!!), hogy Paganonak annyi, kereshet új állást. Aztán két nappal később együtt ültek a kamera elé és közös munkáról, együtt elért eredményekről nyomták a szöveget. De játékos példa is rengeteg van, aki kijelenti, hogy én tuti ide megyek vagy ott maradok, aztán valahogy mégse. Hometown discountot is kb. mindenki beígér, aztán ki tartotta be? Wolfe, és Harris akik soha semmit nem nyilatkoztak az ügyben, csak úgy csendesen aláírtak. 😀Eddig is pletykálták, hogy Osweiler egyszerűen megsértődött, amiért az előző szezon végén padra ültették PM miatt, de Elway szavai („Tartom magam a filozófiámhoz, és olyanokból építem a csapatot, akik velünk, itt akarnak lenni”) elég sokatmondóak, hogy mi is történt itt a háttérben.Egyrészt bírom az ilyen palikat. Akik azt hiszik, hogy Manninget kiszoríthatják. Csodálatra méltó önbizalom. Ezt kellene itthon tanulni.
Stez
Zalán

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Eddig is pletykálták, hogy Osweiler egyszerűen megsértődött, amiért az előző szezon végén padra ültették PM miatt, de Elway szavai („Tartom magam a filozófiámhoz, és olyanokból építem a csapatot, akik velünk, itt akarnak lenni”) elég sokatmondóak, hogy mi is történt itt a háttérben.PM volt a kezdő, bár nem játszott jól. ---> Kubiak eldöntötte hogy OZ pad ---> OZ megy abba a csapatba ami tavaly 5 irányítót lenyelt? ÉS az edzőjük 2 hétre nem tudta eldönteni, hogy ki a #1?
Stez
több mint 10 éve
Eddig is pletykálták, hogy Osweiler egyszerűen megsértődött, amiért az előző szezon végén padra ültették PM miatt, de Elway szavai („Tartom magam a filozófiámhoz, és olyanokból építem a csapatot, akik velünk, itt akarnak lenni”) elég sokatmondóak, hogy mi is történt itt a háttérben.Egyrészt bírom az ilyen palikat. Akik azt hiszik, hogy Manninget kiszoríthatják. Csodálatra méltó önbizalom. Ezt kellene itthon tanulni.
Stez
több mint 10 éve
Eddig is pletykálták, hogy Osweiler egyszerűen megsértődött, amiért az előző szezon végén padra ültették PM miatt, de Elway szavai („Tartom magam a filozófiámhoz, és olyanokból építem a csapatot, akik velünk, itt akarnak lenni”) elég sokatmondóak, hogy mi is történt itt a háttérben. Ilyen téren egyáltalán nem hibáztatom Elwayt, bár az én véleményem egyébként is az, hogy Osweiler túlértékelt, rengeteg négymeccses csodát láthattunk már, többségük hosszú távon megbukott. Itt ráadásul amilyen csapat volt Osweiler mögött…
több mint 10 éve
Needek:Beadles nem jön vissza ide? Most tuti nem akkorák az igényei, mint 2 éve.
Azonnali kezdő:
QB (Siemian jelen tudásunk szerint sosem lesz kezdő QB)
OG (Vasquez kivágásával jelenelg 1db guardunk van)
DE (inside rusher Malik helyére)
Erősen kérdéses:
OT (Sambrailo nem sokat mutatott, Cladyben nem sok maradt. Szivem szerint ide is kezdőt hoznék, de úgy néz ki se pénz se pick nem lesz rá...)
WR3 (Latimer nem sokat mutatott, a többiek se)
Új kinevelendő talent kell:
ILB (Marshall lehet a következő aki elmegy jövőre, ezen kívül Todd Davisen és Nelsonon azért lehet upgrade-elni...)
Nem lesz könnyű...
Black_Adder
több mint 10 éve
Kilgo előtt nagy jövő áll. Malik nagy kedvencem, de valljuk be idény előtt még biztos kezdőként sem számoltunk vele. Szerintem ott nem lesz akkora hiányérzet nélküle. Az a 15 millió jobban hiányozna a kalapból. Dannyt is szerettem, de itt a hagyomány noname-ből komoly LB-t nevelni. Fowlerből is kinézem, hogy szintet lép. Ami poszt most nagyon lyukasnak tűnik, arról lehet szeptemberben úgy beszélünk, nahh de ki nem fér fel az 53-ra? Ez csak az első nap. Felkészülhettünk, hogy ez bekövetkezik. Vannak veszteségeink, de papíron még sosem vesztettünk !!Needek:OT Donald Stephenson - 3 év 14 M (1. év - 6 M, 2-3. év - 4-4M)
Azonnali kezdő:
Erősen kérdéses:
OT (Sambrailo nem sokat mutatott, Cladyben nem sok maradt. Szivem szerint ide is kezdőt hoznék, de úgy néz ki se pénz se pick nem lesz rá...)
ILB (Marshall lehet a következő aki elmegy jövőre, ezen kívül Todd Davisen és Nelsonon azért lehet upgrade-elni...)
Nem lesz könnyű...
Black_Adder
Kezdő RT fizu, így a jelenlegi line-up: Clady, Garcia, Paradis, Sambrailo, Stephenson. Messze van a ligaelittől, de szvsz az ideinél jobb lehet...
Neednek én még felírnám az RB-t is.
+ a minap olvastam h Malik pótlását lehet h házon belül oldjuk meg, azzal h Sly kihúzódik a helyére és Kilgo kezd NT-ben.
++ ILB talentnek jegyezzétek meg Zaire Anderson nevét 😉
Általános Doktor
több mint 10 éve
Azért kezdtem el írni, h oda tegyen az RB-t is, csak lemaradt...Needek:OT Donald Stephenson - 3 év 14 M (1. év - 6 M, 2-3. év - 4-4M)
Azonnali kezdő:
Erősen kérdéses:
Nem lesz könnyű...
Black_Adder
Kezdő RT fizu, így a jelenlegi line-up: Clady, Garcia, Paradis, Sambrailo, Stephenson. Messze van a ligaelittől, de szvsz az ideinél jobb lehet...
Neednek én még felírnám az RB-t is.
+ a minap olvastam h Malik pótlását lehet h házon belül oldjuk meg, azzal h Sly kihúzódik a helyére és Kilgo kezd NT-ben.
Általános Doktor
Stephenson ezekszerint közben alá is írt, csak Oszi ellopta előle a reflektorfényt. Hát, meglátjuk...
Ezt a Sambrailo-t beljebb vinnivel meg várjuk meg a TC-t, eccerűbb odaírni a nevét, minth tényleg működjön...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data