Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez van, 14 éve nincs irányító houstonban. Eddig azért kapták a savat, hogy szarnak rá. Most végre 19re lapot húztak ami ezzel jár. Sztem teljesen jó döntés a részükről.1. Elway ezt most elmérte, sztem egy opciója volt, oszi. Most jöhet a kidolgozatlan b opció...Igazad van, de akkor is túl van fizetve. Ez Brady/Manning magasságú fizu, nem egy 6 meccset játszott csereirányítóé.
2. Elég sokan könnyen elintézik itt, hogy menjen osi isten hírivel meg stb...mintha nem tudnák, hogy qb nélkül szar ám az élet.(manning hiába volt az, ha ő pályán van akkor a tisztelet meg a tekintély is ott volt) azt ha véletlen ezzel a broncos a fasz rosszabbik oldalára kerül lesz még itf hiszti...pl oszi k.rva jó lesz, itt meg hoyer féle nímandok basszák a rezet.
peach
Burkus
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Szerencsére nem mi fizetjük túl! 😛Gratulálok az ügynökének. Jó munkát végzett!
Trevor Siemian lesz az új Tom Brady! 😊
több mint 10 éve
1. Elway ezt most elmérte, sztem egy opciója volt, oszi. Most jöhet a kidolgozatlan b opció...1) Minden tiszteletem, de ez egy ordas f.szság. Honnan tudod h mennyi opciót figyelünk/tartunk számon?
2. Elég sokan könnyen elintézik itt, hogy menjen osi isten hírivel meg stb...mintha nem tudnák, hogy qb nélkül szar ám az élet.(manning hiába volt az, ha ő pályán van akkor a tisztelet meg a tekintély is ott volt) azt ha véletlen ezzel a broncos a fasz rosszabbik oldalára kerül lesz még itf hiszti...pl oszi k.rva jó lesz, itt meg hoyer féle nímandok basszák a rezet.
peach
2) Most úgy állítod be Oswit, mint egy betonbiztos opciót, pedig össz-vissz játszott hét meccsen, ahol sokszor meccsen belül is teljesen hullámzó volt. Én örültem volna, ha marad kb. 14 M/év összegért, a 16-ért már húztam volna a számat, de azt mondtam volna magamnak h Elway ismeri, biztos többet tud, mint én. A mostani fizuja konkrétan top 15.
Egy kis adalék a szkepticizmushoz (első félszezonjuk):
Osweiler: 7 starts, 2126 yards, 61.3% completion percentage, 11 TD, 6 INT 86 QB rating
Flynn: 7 starts, 2541 yards, 61.3% completion percentage, 17 TD, 11 INT 86 QB rating
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
ez Brady/Manning magasságú fizu volt 2-3 éve. most már ennyi az ára az átlagos irányítóknak is, mivel emelkedik a sapi is folyamatosan. Bradford is 18 millióért írt alá egy hete, Cousins simán 20 felett fog keresni1. Elway ezt most elmérte, sztem egy opciója volt, oszi. Most jöhet a kidolgozatlan b opció...Igazad van, de akkor is túl van fizetve. Ez Brady/Manning magasságú fizu, nem egy 6 meccset játszott csereirányítóé.
peach
Burkus

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Abban veled vagyok, hogy én se voltam elszállva Oszitól, még akkor se amikor idény közben beállt és játszott. (meg is kaptam emiatt a magamét 😀 ) De most, hogy elment tök mindegy, hogy ki mit gondolt róla. Múlt idő. (Amit azért kicsit sajnálok, kíváncsi lettem volna, hogy mire viszi itt.)Ja, ehhez azért még annyit hozzá is teszek gyorsan, hogy ha Kaep vagy RGIII kötne ki itt esetleg, na arra SOKKAL kíváncsibb lennék 😊 (Főleg Kaepre, bár RGIII-t jobban bírom mint embert.)
peterk2005
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
nem értem min vagy kiakadva egy olyan ligában, ahol Matt Flynn két helyre is kezdő QB-nak került.Pontosabban Oaklandben elvben lett volna kezdo, de igazabol mar edzesen elvettek a kezdo posztjat.
Amadeus91

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
1. Elway ezt most elmérte, sztem egy opciója volt, oszi. Most jöhet a kidolgozatlan b opció...Dollár milliókról van szó és mondjuk egy Elway azért csak tudja mit kell tennie. Nem hinném, hogy egy jó B terv nélkül maradt volna, sőt az is lehet, hogy eleve ez a terve. Sajnos mi nem látunk tovább annál, mint amit a média mutat nekünk, de biztos vagyok, hogy ezerszer több minden van a dolgok mögött, mint amit elképzelnél.
peach
több mint 10 éve
nem értem min vagy kiakadva egy olyan ligában, ahol Matt Flynn két helyre is kezdő QB-nak került.1. Elway ezt most elmérte, sztem egy opciója volt, oszi. Most jöhet a kidolgozatlan b opció...Igazad van, de akkor is túl van fizetve. Ez Brady/Manning magasságú fizu, nem egy 6 meccset játszott csereirányítóé.
peach
Burkus
több mint 10 éve
1. Elway ezt most elmérte, sztem egy opciója volt, oszi. Most jöhet a kidolgozatlan b opció...Igazad van, de akkor is túl van fizetve. Ez Brady/Manning magasságú fizu, nem egy 6 meccset játszott csereirányítóé.
peach
több mint 10 éve
Engem bevallom, annyira nem rendít meg. Amikor Oswit ledraftoltuk, akkor sem fogadta senki örömmel itt és akkor finom voltam. Szerintem Denverben sem. Aztán elfogadtuk mint csereirányítót. Beszállt pár meccsre, felemás teljesítménnyel. Bármi lehet belőle azok alapján. De most elmegy és ugyanúgy nem lesz itt népszerű. Ő elhitte, hogy előbb húzták ki mint Russel Wilsont és ő is gyűrűt nyert, neki is megvan az ára tehát. Vagy elhitették vele.ZalánEbben mondjuk igaza volt. Megkapta, 4 év, évi 18 milla. Durva pénz egy 6 meccsen kezdő játékosért. Akkor is, ha a részletek majd azt mutatják, hogy nem lesz ez ennyi.
Abban veled vagyok, hogy én se voltam elszállva Oszitól, még akkor se amikor idény közben beállt és játszott. (meg is kaptam emiatt a magamét 😀 ) De most, hogy elment tök mindegy, hogy ki mit gondolt róla. Múlt idő. (Amit azért kicsit sajnálok, kíváncsi lettem volna, hogy mire viszi itt.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Elway kompenzacios harmadik korre cserelte Oszit. (Szvsz nagyon jol tette. Megint.) Majd hoz valaki mast, talan ert is a QBkhez egy csoppet. Nem tudom az ki lesz, de erdeklodve varom, az biztos.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
1. Elway ezt most elmérte, sztem egy opciója volt, oszi. Most jöhet a kidolgozatlan b opció...2. Elég sokan könnyen elintézik itt, hogy menjen osi isten hírivel meg stb...mintha nem tudnák, hogy qb nélkül szar ám az élet.(manning hiába volt az, ha ő pályán van akkor a tisztelet meg a tekintély is ott volt) azt ha véletlen ezzel a broncos a fasz rosszabbik oldalára kerül lesz még itf hiszti...pl oszi k.rva jó lesz, itt meg hoyer féle nímandok basszák a rezet.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
De én ne legyek lusta leírni? 😀 Lusta disznó😊Lusta vagyok visszapörgetni.Leírtam már lejjebb, nem ismételném magam.Szvsz nem tett jó lóra.peterk2005Miből gondolod?
Amadeus91
peterk2005
Amadeus91
Semmi bonyolult. Ezt a denveri rendszert ismeri, egyrészt itt volt 4 évig, másrészt 1 évig tanulta Kubiak rendszerét, és amikor lehetőséget kapott, akkor úgy tűnt, hogy fekszik is neki. Viszont abból a 6 meccsből nekem nem egy olyan játékos képe jött le, aki egy korszakos tehetség. Inkább olyan, akiből lehet egy korrekt kezdő QB, de még sok tapasztalatot kell szereznie, sokat tanulnia, és egy csomó hibát javítania. Ehhez képest Houstonba megmentőként érkezik, szeptember első hetétől teljesítenie kell majd. Még Rodgers is megkínlódott - az ő mércéjéhez képest persze - az első évében (ami nála is a negyedik volt ugye), csakhogy Rodgers akkor hosszú távú megoldásként, franchise QB-ként tette. Volt ideje beleszokni. Brocknak nem nagyon lesz. Ráadásul egy más rendszerbe kerül. Ha abból indulok ki, hogy hogy nézett ki tavaly Gase rendszerében és hogy nézett ki idén Kubes rendszerében a preseasonban, akkor ég és föld volt a különbség.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 10 éve
4 év 72M (18/év), mi állítólag nem voltunk hajlandóak 16/év felé menni.És mi ismerjük a legjobban a képességeit és a benne rejlő lehetőségeket. Szerintem Elway megint a csapat érdekeit előtérbe helyezte. Ez fair. Nálam
A véleményem:
twitter.com/JeffDarlington/status/707664859589021696
Általános Doktor
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Tebow-t vissza!!!!!!
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Innen érdekes lesz a qb megoldás.Nem azért, de hasonló védelemmel Sanchito az AFC East-ből AFC döntőig is menetelt már...
Fitz papa?
gonosz lennék akkor M Sanchez....
Janek
több mint 10 éve
Fitzzel meg lesz egy 9-7, play-off nélkül, szar draftpozícióval. 😀Nagyon jó. Mind ő, mind Kaep, mind Janika az 1/2-ig fogja döngölni a Denvert, ha ide kerülnek. Ha van eszük rámennek Fitzre.Engem az érdekel inkább, hogy Elway mégiscsak QB volt, ha valaki, ő tudja, hogy ki mennyit ér. Ha így elengedte, akkor valamit biztos tud, hogy miért nem adott 1-2 millával többet. És az is biztos, hogy van valami B terve. Rohadt kíváncsi leszek, hogy mi az.ESPN's Adam Schefter reports free agent Robert Griffin III is on the Broncos' radar, and "could be visiting Denver."
peterk2005
empty taxi
Amadeus91
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
4 év 72M (18/év), mi állítólag nem voltunk hajlandóak 16/év felé menni.A véleményem:
twitter.com/JeffDarlington/status/707664859589021696
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Fitzet Gailey nélkül én félve próbálnám kitwitter.com/JasonColeBR/status/707663996577583104Nagyon jó. Mind ő, mind Kaep, mind Janika az 1/2-ig fogja döngölni a Denvert, ha ide kerülnek. Ha van eszük rámennek Fitzre.Engem az érdekel inkább, hogy Elway mégiscsak QB volt, ha valaki, ő tudja, hogy ki mennyit ér. Ha így elengedte, akkor valamit biztos tud, hogy miért nem adott 1-2 millával többet. És az is biztos, hogy van valami B terve. Rohadt kíváncsi leszek, hogy mi az.ESPN's Adam Schefter reports free agent Robert Griffin III is on the Broncos' radar, and "could be visiting Denver."
peterk2005
empty taxi
Amadeus91
Fitz hány meccset játszott rájátszásban btw?
empty taxi
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xft1/v/t1.0-9/s851x315/12799430_10207730144866016_7705058987118285766_n.jpg?oh=b717ebb94b1cef7208d7af81306d1ed7&oe=576026AF&__gda__=1466021100_fefdfdc860daf13c9dfebe5f5a44b2da
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
twitter.com/JasonColeBR/status/707663996577583104Nagyon jó. Mind ő, mind Kaep, mind Janika az 1/2-ig fogja döngölni a Denvert, ha ide kerülnek. Ha van eszük rámennek Fitzre.Engem az érdekel inkább, hogy Elway mégiscsak QB volt, ha valaki, ő tudja, hogy ki mennyit ér. Ha így elengedte, akkor valamit biztos tud, hogy miért nem adott 1-2 millával többet. És az is biztos, hogy van valami B terve. Rohadt kíváncsi leszek, hogy mi az.ESPN's Adam Schefter reports free agent Robert Griffin III is on the Broncos' radar, and "could be visiting Denver."
peterk2005
empty taxi
Amadeus91
Fitz hány meccset játszott rájátszásban btw?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
1/2-ről egész szépen felépítettük a csapatot legutóbb. 😊 De egyébként nagyon nem kellenének ezek a futkorászós primadonnák. Akkor már inkább draft első kör vége és Sziámi.Nagyon jó. Mind ő, mind Kaep, mind Janika az 1/2-ig fogja döngölni a Denvert, ha ide kerülnek. Ha van eszük rámennek Fitzre.Engem az érdekel inkább, hogy Elway mégiscsak QB volt, ha valaki, ő tudja, hogy ki mennyit ér. Ha így elengedte, akkor valamit biztos tud, hogy miért nem adott 1-2 millával többet. És az is biztos, hogy van valami B terve. Rohadt kíváncsi leszek, hogy mi az.ESPN's Adam Schefter reports free agent Robert Griffin III is on the Broncos' radar, and "could be visiting Denver."
peterk2005
empty taxi
Amadeus91
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Von Miller szerint nem rossz az az 1/2Nagyon jó. Mind ő, mind Kaep, mind Janika az 1/2-ig fogja döngölni a Denvert, ha ide kerülnek. Ha van eszük rámennek Fitzre.Engem az érdekel inkább, hogy Elway mégiscsak QB volt, ha valaki, ő tudja, hogy ki mennyit ér. Ha így elengedte, akkor valamit biztos tud, hogy miért nem adott 1-2 millával többet. És az is biztos, hogy van valami B terve. Rohadt kíváncsi leszek, hogy mi az.ESPN's Adam Schefter reports free agent Robert Griffin III is on the Broncos' radar, and "could be visiting Denver."
peterk2005
empty taxi
Amadeus91
több mint 10 éve
Nagyon jó. Mind ő, mind Kaep, mind Janika az 1/2-ig fogja döngölni a Denvert, ha ide kerülnek. Ha van eszük rámennek Fitzre.Engem az érdekel inkább, hogy Elway mégiscsak QB volt, ha valaki, ő tudja, hogy ki mennyit ér. Ha így elengedte, akkor valamit biztos tud, hogy miért nem adott 1-2 millával többet. És az is biztos, hogy van valami B terve. Rohadt kíváncsi leszek, hogy mi az.ESPN's Adam Schefter reports free agent Robert Griffin III is on the Broncos' radar, and "could be visiting Denver."
peterk2005
empty taxi
Szerkesztette: resistance is futile