Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Én bízok Elwayben, de azért kíváncsi lennék már arra, hogy mi a C terve arra az esetre, ha sem PM, sem Oszi nem lesz...
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/Rand_Getlin/status/707550552368947200

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
Osweiler tényleg nem fogadta el a 3 év/45 misis szerződést??
Nem féltek, hogy a Texans még a végén tényleg elviszi?
kyobalu
Ennél drágábban vihetik isten hírével.
flzoli
Ezek szerint bizalmad Siemian-ban töretlen. Vagy tudsz valamit, amit más nem...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 673 — farkas.l.zoltan@gmail.com
kyobalu
Ennél drágábban vihetik isten hírével.

több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
kyobalu
Én nem félek... Miért félnék?... Ugyan... Dehogy... "

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
kyobalu
Az utolsó hírek 3év/39 misiről szóltak, kérdés, hogy ennél mennyivel fogunk még többet ajánlani, de a Texans valós veszélyt jelent a hírek szerint...

több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Stephensonnak évi 5 millió? Az kezdő fizetés, és nem nagyon sokkal kevesebb mint Vasquez.

Knighton nagyon szívesen visszatérne Denverbe. Mondjuk ő pont nem Malik alternatívája lenne, inkább run stuffer mint inside rusher....
Black_Adder
Azok alapján, amit olvastam, a kinti sajtó elég kicsinek tartja Potroast visszatérésének valószínűségét...

Stephenson-ért meg sok az az 5 millió, de így még inkább érthető, hogy miért vágtuk ki Vasquez-t...

több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 157 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Amindenit, ilyen játékos 5 milliót ér? Oké, hogy tackle, de akkor is....
peterk2005
Ezzel kvázi Vasquezt cseréltük be egy az egyben.

Nem annyira Fun fact: 2014-ben Ryan Harris cseréje volt...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amindenit, ilyen játékos 5 milliót ér? Oké, hogy tackle, de akkor is....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 457
Stephensonnak évi 5 millió? Az kezdő fizetés, és nem nagyon sokkal kevesebb mint Vasquez.

Knighton nagyon szívesen visszatérne Denverbe. Mondjuk ő pont nem Malik alternatívája lenne, inkább run stuffer mint inside rusher....

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Állítólag 3 évre érkezik Donald Stephenson ex-Chief OT, azt írják róla, hogy jobban illik a mi rendszerünkbe, én speciel nem tudnék róla véleményt mondani...
StormST
Anno a combine leggyorsabb OL-je volt, a Chiefsben játszott is ZB-ben, benne van, hogy megoldja a kezdő RT posztot, de sztem érkezik vki a drafton is az egységbe.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Állítólag 3 évre érkezik Donald Stephenson ex-Chief OT, azt írják róla, hogy jobban illik a mi rendszerünkbe, én speciel nem tudnék róla véleményt mondani...

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azt hiszem a footballoutsiders csinált nemrégiben egy elemzést arról, hogy mennyi ideig lehet elit védelmeket és elit offense-eket összetartani. Valami nagyon durva arányban az offense győzött. A pontos számokra már nem emlékszem, de ilyen egypár év az egyik, és évtizednyi a másik. Ez van, egy védelemben minden poszt fontos, hogy elit lehessen, offense-be meg egy elit QB, két jó elkapó kell, a többiek lehetne átlagosak is. (Az eliten nem a korszakost értették, hanem amelyik évről évre top X tud maradni.)

Jackson bejutott a "ballpark"-ba, ahova szeretett volna. Ez nem az a pénz ami jelenleg Denverben van. Owen Daniels cut logikus, 4.5 milláért elég minimálisat csinált. A longsnapper vagy ki az szerintem valami egyéb ok lehet. Lehet, hogy csak szar volt. Vagy volt valami ügye. Lényegtelen.

A Ware, Clady mókolásból én számítok kb. 10 millióra (úgy hogy maradnak. Ha nem maradnak, akkor több lesz, de akkor pótolni is kell őket). Abból azért némi mozgástér marad. Még 1-2 korrektebb igazolás is belefér. Amúgy meg nézzük úgy, hogy ez egy irigylésre méltó helyzet. Oka van annak, hogy nem a Clevelandet vagy a Jacksonville-t szedik szét, nem onnan távoznak a nagy pénzért sorban a játékosok. Tavaly is elment jópár, JT-vel az élen, előtte Decker, és nélkülük lett bajnok a csapat. Malik, Trevathan hiányozni fognak, de az elit passrush, elit secondary megmarad. És azért elöl is marad egy Wolfe hogy mást ne mondjunk. Ez a védelem jövőre is jó lesz, ha nem is azon a szinten, amit a playoffban produkált. De annyira a Seattle LOB se maradt jó. Az offense-nek kell összekaparnia magát. Első év, teljesen új szisztéma, oké a küszködés, A második évben már illene megindulni...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 457
Hát nem csodálom, h ezt az offert nem matcheltük.
Vasquezt már pár hete hoztam, mint akin lehet nyerni milliókat, hátra van még Clady és Ware.
Ami viszont fura, h nem is kerestünk trade partnert, annyira legalábbis nem, h ebből hír legyen. Azért egy PBS csapatba komoly erősítés lehet ő...

Úgy néz ki pótolni kell: Malik, Trevathan, Bruton, Vasquez/Mathis (Garcia mindkét oldalon tud játszani)
Lehetséges további veszteség: Oszi, CJ, Marshall, Clady, Ware

Ez eddig 3 kezdő, amiből lehet akár 5 is. Meg Bruton is a snappek 48%-ban fönt volt...
Kár reméltem lesz egy kis dinasztiája ennek a védelemnek, de most elkerülhetetlennek látszik rövid távon a visszaesés...
szerk.: Daniels is kezdő volt, de az a poszt amúgy is upgradere szorult...

Hát megint kénének 5-6-7-udfa körben olyan játékosok, mint Malik, Trevathan, Chris Harris, CJ Anderson, összekukázni olcsón néhány impact playát, mint Marshall.
Mert sok olcsó átlagos v. átlag fölötti játékos nélkül nem lehet championship rostert összerakni.

Oszi remélem marad, jelenleg ő a legjobb elérhető opció. CJ-t szerintem más se akarja túl fizetni, reális ajánlatot meg matchelhetünk rá. Mondjuk ha jön rá ajánlat az úgy is nagyobb lesz mint a ROFR tender, szóval akár 2. köröset is kaphatott volna a biztonság kedvéért. Marshallra ennyit szántunk, a 2. kör azért nem rossz érte...

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
 twitter.com/MikeKlis/status/707286502661758976

több mint 10 éve
Mi folyik itt Gyöngyösön Denverben?
SB után nem hittem volna hogy ennyire nagy rebuild kell...
Azt tudtam hogy nem maradhat itt Mindenki...
sirarcheer
Azért ezek a cutok nem túl meglepőek (a LS-t leszámítva, ott más is lehet a háttérben), Vasquez megszolgálta az árát, de a ZBS szemmel láthatóan nem feküdt neki, míg Garcia ígéretes volt, amikor be kellett szállni, de Schofield és Szombréló is tud G-t játszani, ha kell.

A 3 cuttal egyébként $8.1 M cap spacet nyertünk, kb $3.8 M dead money mellett.

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 10 éve
sirarcheer
Benne volt a pakliban pedig, normál esetben új HC érkezésekor nem marad annyira egyben a keret, mint nálunk volt tavaly, most bepótoljuk...

Egyébként a mai 3 cut után is még csak 17,5 misi körül van a cap space, igaz ebben Von és a két RFA tender-e is benne van már, de ugye még Oswi-ra meg a draft class-ra mindenképpen kell pénz, meg a pár keletkező lyuk betömésére, szóval én még 3-4 fájdalmas cut-ot se tartok elképzelhetetlennek...

több mint 10 éve
 twitter.com/JasonColeBR/status/707277903889879040

Madden hates me.
több mint 10 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master

I wanna' that ring again!

több mint 10 éve
A Bears, ahogy várható is volt, erősen nyomul Trevathan-ra, egyre sanszosabb, hogy ő se lesz Bronco 2016-ban...

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 396 — Így remélem megfelelek nektek.....
Owen Daniels is pápá
dande
Lassú vagy 😀
StormST
Pedig néztem, hogy vót má, nem eléggé 😊

Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Srácok kinek pucoljátok ennyire a helyet?
Beki
Osweiler gondolom
braxa88
Brühühü, még a 15 millió is sok neki, nem még pucolni neki helyet.
Amadeus91
akkor ki irányít? Von Miller?
braxa88
Mondtam, hogy kérdezd meg.
Amadeus91
mondtad
több mint 10 éve
Owen Daniels is pápá
dande
Lassú vagy 😀

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 396 — Így remélem megfelelek nektek.....
Owen Daniels is pápá