Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Elway kompenzacios harmadik korre cserelte Oszit. (Szvsz nagyon jol tette. Megint.) Majd hoz valaki mast, talan ert is a QBkhez egy csoppet. Nem tudom az ki lesz, de erdeklodve varom, az biztos.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 878 — a new hope (again)
1. Elway ezt most elmérte, sztem egy opciója volt, oszi. Most jöhet a kidolgozatlan b opció...

2. Elég sokan könnyen elintézik itt, hogy menjen osi isten hírivel meg stb...mintha nem tudnák, hogy qb nélkül szar ám az élet.(manning hiába volt az, ha ő pályán van akkor a tisztelet meg a tekintély is ott volt) azt ha véletlen ezzel a broncos a fasz rosszabbik oldalára kerül lesz még itf hiszti...pl oszi k.rva jó lesz, itt meg hoyer féle nímandok basszák a rezet.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 823 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szvsz nem tett jó lóra.peterk2005
Miből gondolod?
Amadeus91
Leírtam már lejjebb, nem ismételném magam.
peterk2005
Lusta vagyok visszapörgetni.
Amadeus91
De én ne legyek lusta leírni? 😀 Lusta disznó😊

Semmi bonyolult. Ezt a denveri rendszert ismeri, egyrészt itt volt 4 évig, másrészt 1 évig tanulta Kubiak rendszerét, és amikor lehetőséget kapott, akkor úgy tűnt, hogy fekszik is neki. Viszont abból a 6 meccsből nekem nem egy olyan játékos képe jött le, aki egy korszakos tehetség. Inkább olyan, akiből lehet egy korrekt kezdő QB, de még sok tapasztalatot kell szereznie, sokat tanulnia, és egy csomó hibát javítania. Ehhez képest Houstonba megmentőként érkezik, szeptember első hetétől teljesítenie kell majd. Még Rodgers is megkínlódott - az ő mércéjéhez képest persze - az első évében (ami nála is a negyedik volt ugye), csakhogy Rodgers akkor hosszú távú megoldásként, franchise QB-ként tette. Volt ideje beleszokni. Brocknak nem nagyon lesz. Ráadásul egy más rendszerbe kerül. Ha abból indulok ki, hogy hogy nézett ki tavaly Gase rendszerében és hogy nézett ki idén Kubes rendszerében a preseasonban, akkor ég és föld volt a különbség.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
4 év 72M (18/év), mi állítólag nem voltunk hajlandóak 16/év felé menni.

A véleményem:

twitter.com/JeffDarlington/status/707664859589021696
Általános Doktor
És mi ismerjük a legjobban a képességeit és a benne rejlő lehetőségeket. Szerintem Elway megint a csapat érdekeit előtérbe helyezte. Ez fair. Nálam

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 480 — Erin Elite Andrews
Tebow-t vissza!!!!!!

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 10 éve
nfl_lover 912
Innen érdekes lesz a qb megoldás.

Fitz papa?

gonosz lennék akkor M Sanchez....
Janek
Nem azért, de hasonló védelemmel Sanchito az AFC East-ből AFC döntőig is menetelt már...
több mint 10 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 213 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Engem az érdekel inkább, hogy Elway mégiscsak QB volt, ha valaki, ő tudja, hogy ki mennyit ér. Ha így elengedte, akkor valamit biztos tud, hogy miért nem adott 1-2 millával többet. És az is biztos, hogy van valami B terve. Rohadt kíváncsi leszek, hogy mi az.

peterk2005
ESPN's Adam Schefter reports free agent Robert Griffin III is on the Broncos' radar, and "could be visiting Denver."
empty taxi
Nagyon jó. Mind ő, mind Kaep, mind Janika az 1/2-ig fogja döngölni a Denvert, ha ide kerülnek. Ha van eszük rámennek Fitzre.
Amadeus91
Fitzzel meg lesz egy 9-7, play-off nélkül, szar draftpozícióval. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
4 év 72M (18/év), mi állítólag nem voltunk hajlandóak 16/év felé menni.

A véleményem:

twitter.com/JeffDarlington/status/707664859589021696

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 183 — Jó ötletnek tűnt!
Engem az érdekel inkább, hogy Elway mégiscsak QB volt, ha valaki, ő tudja, hogy ki mennyit ér. Ha így elengedte, akkor valamit biztos tud, hogy miért nem adott 1-2 millával többet. És az is biztos, hogy van valami B terve. Rohadt kíváncsi leszek, hogy mi az.

peterk2005
ESPN's Adam Schefter reports free agent Robert Griffin III is on the Broncos' radar, and "could be visiting Denver."
empty taxi
Nagyon jó. Mind ő, mind Kaep, mind Janika az 1/2-ig fogja döngölni a Denvert, ha ide kerülnek. Ha van eszük rámennek Fitzre.
Amadeus91
 twitter.com/JasonColeBR/status/707663996577583104

Fitz hány meccset játszott rájátszásban btw?
empty taxi
Fitzet Gailey nélkül én félve próbálnám ki

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 087 — The Mathematician
 fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xft1/v/t1.0-9/s851x315/12799430_10207730144866016_7705058987118285766_n.jpg?oh=b717ebb94b1cef7208d7af81306d1ed7&oe=576026AF&__gda__=1466021100_fefdfdc860daf13c9dfebe5f5a44b2da

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26

peterk2005
empty taxi
Amadeus91
 twitter.com/JasonColeBR/status/707663996577583104

Fitz hány meccset játszott rájátszásban btw?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

peterk2005
empty taxi
Amadeus91
1/2-ről egész szépen felépítettük a csapatot legutóbb. 😊 De egyébként nagyon nem kellenének ezek a futkorászós primadonnák. Akkor már inkább draft első kör vége és Sziámi.

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

peterk2005
empty taxi
Amadeus91
Von Miller szerint nem rossz az az 1/2

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 707

peterk2005
empty taxi

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 10 éve
ez csak sztem gerictelenség QBtol?
braxa88
Miből gondolod?
Amadeus91
peterk2005
Lusta vagyok visszapörgetni.
több mint 10 éve
braxa88
És az mi,hogy elveszik tőled a csapatod év közben? A botladozo,dobni alig tudó év eleji kezdő javára?

Szerintem az tett be neki. Manning ide vagy oda.
undisputedly
Engem bevallom, annyira nem rendít meg. Amikor Oswit ledraftoltuk, akkor sem fogadta senki örömmel itt és akkor finom voltam. Szerintem Denverben sem. Aztán elfogadtuk mint csereirányítót. Beszállt pár meccsre, felemás teljesítménnyel. Bármi lehet belőle azok alapján. De most elmegy és ugyanúgy nem lesz itt népszerű. Ő elhitte, hogy előbb húzták ki mint Russel Wilsont és ő is gyűrűt nyert, neki is megvan az ára tehát. Vagy elhitették vele. Azért a fák nem nőnek az égig. Menjen Isten hírével; se ellene se érte nem fogok szorítani. El kell fogadnunk, új csapat kezd épülni. Furcsa, hogy a Super Bowl után ilyen idő jön, de én megbartákoztam vele. Amíg Elway építi, hiszek benne. Most viszont már egész jó pénzünk van.

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 823 — The only discipline that lasts, is self discipline
braxa88
Miből gondolod?
Amadeus91

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
braxa88
Ugyan miért? Egy csapatról sem tudok, amelyik hajtana a kerekasztalhoz odaférni és/vagy megszerezni a Grált. Idény közben (vagy még inkább idény előtt) kellett volna vele hosszabbítani, így ki tudta hozni a maximumot a helyzetéből.

Ezt Elway cseszte el, de gyűrű után (talán) elnézhető hiba.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve

peterk2005

Madden hates me.
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 924 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
braxa88
A gerinctelenség ebben a bizniszben nehezen értelmezhető. Ha még franchise QB lett volna, és elhagyja a csapatot, akkor oké. De így ő is csak a pénzre ment. Szvsz nem tett jó lóra.

Valamit ne feledjünk. Tavaly amikor Elway fogta magát és elköszönt Foxytól és az egész stábtól, és hozta Kubiakot, majd Wade-et, akkor is csap pislogtunk. Most is pislogás van, de engem Elway meggyőzött az elmúlt pár évben. A faszi tudja mit csinál...
peterk2005
Ez a párhuzam nem.állja meg a helyét.
több mint 10 éve
braxa88
Szvsz nem tett jó lóra.

peterk2005
Miből gondolod?
több mint 10 éve
braxa88
A gerinctelenség ebben a bizniszben nehezen értelmezhető. Ha még franchise QB lett volna, és elhagyja a csapatot, akkor oké. De így ő is csak a pénzre ment. Szvsz nem tett jó lóra.

Valamit ne feledjünk. Tavaly amikor Elway fogta magát és elköszönt Foxytól és az egész stábtól, és hozta Kubiakot, majd Wade-et, akkor is csap pislogtunk. Most is pislogás van, de engem Elway meggyőzött az elmúlt pár évben. A faszi tudja mit csinál...

több mint 10 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába!

Siemian megoldja.

Madden hates me.
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 924 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Szerinted nem. Kubiak szerint sem. Az itteni forumozok többsége szerint sem. És szerinted Oswi erről hogyan vélekedik? 😊
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 053 — Apu ökölbeszorított keze
Innen érdekes lesz a qb megoldás.

Fitz papa?

gonosz lennék akkor M Sanchez....