Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 531
Srácok kinek pucoljátok ennyire a helyet?
Beki
Osweiler gondolom
braxa88
Brühühü, még a 15 millió is sok neki, nem még pucolni neki helyet.
Amadeus91
akkor ki irányít? Von Miller?
braxa88
Mondtam, hogy kérdezd meg.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Beki
Osweiler gondolom
braxa88
Amadeus91
akkor ki irányít? Von Miller?
több mint 10 éve
Beki
Osweiler gondolom
braxa88
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
Beki
#17 & #58

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Késleltetett rebuild !!
Új program kezdődik.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Beki
Osweiler gondolom
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Brewer fizuja 985 000 lett volna, 555 000 cap hit-el, valami nagyon rosszat tehetett, kétlem, hogy 430 000 cap hit miatt tettük ki...

több mint 10 éve
Owen Daniels is repült
empty taxi
Sőt a LS Aaron Brewer is, őt mondjuk nem értem...

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
Owen Daniels is repült

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Von Millernek is van javaslata a QB kérdés orvoslására:

profootballtalk.nbcsports.com/2016/03/08/von-miller-backs-friend-johnny-manziel-suggests-hed-take-him-in-denver/
Általános Doktor
Megette a csirkéi elől a tápot és bemákolt tőle? 😛
StormST
vagy csak megint eszébe jutott h a mariska legit coloradoban
Negritis
Én anno a draftja idején Johnny Football lázban égtem és szerintem a Browns is vastagon benne van h nem éri meg a következő szülinapját bust lett, így én nem bánnám, ha adnánk neki egy esélyt, mint backup.

Mondjuk Elwayt ismerve erre semmi esély sincs.
Általános Doktor
Bocs,de miről beszélsz? A Browns hol tehet arról, hogy folytatva az egyetemen megszokott életét, non-stop bulizni járt, ivott, szereket használt és hazudott a stábnak, mindezt úgy, hogy közben az edzésekre se járt? 😀
undisputedly
Ott, hogy draftolta. Egy valamire való ember pedig idegösszeroppanást kap abban a pillanatban!
Stez
Ennyi.
több mint 10 éve
Hát, Vasquez-ért kár, nem nagyon tudott beilleszkedni a ZB-ba, bár a SB-ba volt pár okos play-é, amik pontokat értek, örülök, hogy lett egy gyűrűje, megérdemelte, minden jót neki!

Viszont ez előrevetíti még inkább Clady távozását is szerintem, ha nem tudunk vele nagyon gyorsan megegyezni...

Malik meg megegyezett a Jaguars-el, remélem tudjuk valamennyire pótolni majd...

Valamiért azt érzem, hogy egy nagy nevű RB jönni fog, sanszos, hogy Foster, esetleg Forte...

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 833 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Idén Julius miatt jöhet kompenzációs pick hála nekünk, jövőre úgy tűnik Malik Jacksonért fog.
 www.9news.com/sports/broncos-defensive-end-malik-jackson-about-to-join-jacksonville-jaguars/73923013
The defensive end is finalizing details on a contract that will make him the NFL’s fourth highest-paid defensive lineman, based on annual average over the first three, four and five years of a long-term deal.
több mint 10 éve
megvan a gyűrű mehet mindenki 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Vasquez kivágva.
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014

profootballtalk.nbcsports.com/2016/03/08/von-miller-backs-friend-johnny-manziel-suggests-hed-take-him-in-denver/
Általános Doktor
StormST
Negritis
Én anno a draftja idején Johnny Football lázban égtem és szerintem a Browns is vastagon benne van h nem éri meg a következő szülinapját bust lett, így én nem bánnám, ha adnánk neki egy esélyt, mint backup.

Általános Doktor
Bocs,de miről beszélsz? A Browns hol tehet arról, hogy folytatva az egyetemen megszokott életét, non-stop bulizni járt, ivott, szereket használt és hazudott a stábnak, mindezt úgy, hogy közben az edzésekre se járt? 😀
undisputedly
Ez ügye költői kérdés? 😀 JFM fejében összedőltek a polcok, ezt nem is vitatom, de egy komoly stáb ebben azért tud korlát/támasz lenni.
+ Mike "Johnnynak a zsebben kell maradnia" Pettine sem hozta ki belőle, amit potenciálisan ki lehetett volna. | természetesen nem varrom az egészet a barnák nyakába, simán lehet h a Peccben is ez történt volna, de ettől még ők is részei a jelenlegi helyzetének |
Általános Doktor
Szvsz ő fejben akkor megbukott, amikor a ligába került. Ilyen munkamorállal és hozzáállással nem lehet. Az, hogy a zsebben kellett-e tartani vagy sem, az meg szakmai kérdés. Ettől függetlenük siklatta ki a pályafutását/életét.

Amennyiben egy PAts szerű csapathoz kerül, ott 2 hét után kiteszik, nem változtatott volna semmin az edzői gárda felkészültsége.
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 708 — Whoops, looks like something went wrong.

Általános Doktor
StormST
Negritis

Általános Doktor
undisputedly
Ott, hogy draftolta. Egy valamire való ember pedig idegösszeroppanást kap abban a pillanatban!

több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 157 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Általános Doktor
StormST
Negritis

Általános Doktor
undisputedly
Ez ügye költői kérdés? 😀 JFM fejében összedőltek a polcok, ezt nem is vitatom, de egy komoly stáb ebben azért tud korlát/támasz lenni.
+ Mike "Johnnynak a zsebben kell maradnia" Pettine sem hozta ki belőle, amit potenciálisan ki lehetett volna. | természetesen nem varrom az egészet a barnák nyakába, simán lehet h a Peccben is ez történt volna, de ettől még ők is részei a jelenlegi helyzetének |

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
akkor jövőre az Rg3,Johny,TT qb 3as lesz? 😀
Negritis
😀 Azért megnézném mit lépne egy védelem, ha TT és RG3 állna fel shotgun-ban egymás mellett, mire készülnének? 😀
StormST
Hát passzra nagyon nem 😀
empty taxi
Azért meccsenként 2-3 talán jönne... 😀

több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 457
Az a baj Manziellel, h lockerroom cancer. Ennyi off field balhéja Marshallnak nem volt, mint neki, raádásul egy QB-val szemben sokkal kevésbé toleráns a sajtó is.
Ezen kívül Manci nem tud passzolni, ha van open WR 10 yardra, ő akkor is az 5 yard futást választja. Tebow-val is ez volt a main issue.
Továbbá túl gyakran megy ki a zsebből, kvázi keresi az alkalmat, ez tönkretesz minden időzített route futásra épülő koncepciót, a WR nem tudja mikor hova várja a labdát, nagyon megnehezíti az OL dolgát pass protectionben, mert ők nem látják, h mit csinál mögöttük a QB, nem tudják, h már nem tőlük balra van, hanem tőlük jobbra.

Én egyébként szeretem az improvizált játékot, tud nagyon látványos highlight playeket produkálni, de hosszú távon nem az a célra vezető. Lehet Playbookot is csinálni ami kiküszöböli ezeket a hátrányokat, és előtérbe helyezi az erényeket, Kubes viszont az a fajta edző, akinek saját sémája van, és ahhoz keres embereket, nem pedig egy meglévő állományra találja ki a lehető legjobbat.

Szerintem jót tenne a ligának egy magára találó RGIII, egy a focival foglalkozó FociJani. Előbbit még el is tudnám képzelni McCoyjal mondjuk, utóbbi nálam elvesztette a bizalmat ebben a szezonban. RG3 egyébként akár a Kubes O-ba is integrálható lenne, akár egy B terv is lehetne, ha elvesztenénk Oszit, de akkor egy korai QB pick is in order. Az előző szezonjai nem voltak olyanok, hogy egy győzni akaró Elway úgy vágjon neki egy szezonnak h ő (vagy JF) az egyetlen opció QB poszton.

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014

Általános Doktor
StormST
Negritis

Általános Doktor
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
Negritis
😀 Azért megnézném mit lépne egy védelem, ha TT és RG3 állna fel shotgun-ban egymás mellett, mire készülnének? 😀
StormST
Hát passzra nagyon nem 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Negritis

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 671 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 673 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Általános Doktor
StormST
Negritis

Általános Doktor
Backup-nak jöhet, remélem Oswi backup-ját sose kell majd a pályán látnunk, csak +35-nél, ott meg tőlem akár Manziel is lehet a pályán... 😀

| Már ha sikerül nem elbaszni Oswi-val és nem kezdőnek jön, aki jön... |
StormST
A backup egyértelműen Tebow lesz és kész