Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
sosem volt az ő csapata, itt bukik az egész.
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 924 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
ez csak sztem gerictelenség QBtol?
braxa88
És az mi,hogy elveszik tőled a csapatod év közben? A botladozo,dobni alig tudó év eleji kezdő javára?

Szerintem az tett be neki. Manning ide vagy oda.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
ez csak sztem gerictelenség QBtol?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rand Getlin ‏@Rand_Getlin 52 mp53 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintése
I'm told QB Brock Osweiler has agreed to a deal in principle with the Houston #Texans.
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 842 — SB 50 Champion @ Grund
azért a Texans D# sem éppen kutyaütőkből áll
Negritis
És így is elfogasztottak két QB-t tavaly. Mi lenne, ha még a defense is szenvedne? 😊
peterk2005
Kettőt? Nem inkább 5-öt?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 823 — The only discipline that lasts, is self discipline
Negritis
És így is elfogasztottak két QB-t tavaly. Mi lenne, ha még a defense is szenvedne? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Foresz Denver Broncos 956 — Broncos
Ó,hát ezt nem mérlegeli Oszi....ő csak valószínűleg annyit érez a dolgokból hogy nagy császár mert keresik,és ezért nem is gondol abba bele hogy hol-,mennyit és mit bukhat.
Amúgy szerintem mindegy,mert ha inkább a pénzre hallgat mint az eszére,akkor inkább menjen a Texans-ba.Mi meg inkább draftoljunk egy jó irányítót.
Apropó,aki figyelemmel kiséri az idei draft szereplőit,lehet arról tudni valami konkrétat hogy milyen a felhozatal irányítókból?És ha van ott értékes anyag,van arra esélyünk hogy megfogjuk?(a késői pick miatt kérdem)
Foresz
Negritis
Nem is a Texans védelem miatt féltem,hanem az egy másik csapat,másik edzővel,egy más hadrendben (gondolom),itt meg azért ismer mindenkit és mindent.
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 087 — The Mathematician
Ó,hát ezt nem mérlegeli Oszi....ő csak valószínűleg annyit érez a dolgokból hogy nagy császár mert keresik,és ezért nem is gondol abba bele hogy hol-,mennyit és mit bukhat.
Amúgy szerintem mindegy,mert ha inkább a pénzre hallgat mint az eszére,akkor inkább menjen a Texans-ba.Mi meg inkább draftoljunk egy jó irányítót.
Apropó,aki figyelemmel kiséri az idei draft szereplőit,lehet arról tudni valami konkrétat hogy milyen a felhozatal irányítókból?És ha van ott értékes anyag,van arra esélyünk hogy megfogjuk?(a késői pick miatt kérdem)
Foresz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Én bízok Elwayben, de azért kíváncsi lennék már arra, hogy mi a C terve arra az esetre, ha sem PM, sem Oszi nem lesz...
Tomifinn
C terv? Miért, PM visszatért?

Hát kíváncsi leszek az Oszi ügy végére. Amit nem értek, hogy ha csak nem voltunk baromi olcsójánosok, akkor nem tudom miért húzódozik Oszi. Lehet, hogy 1-2 millával többet kapna máshol, de egyben rohadt nagyot is kockáztatna. Itt van egy jó csapata, egy neki passzoló séma, itt a tavalyi teljesítményével is simán kezdő maradhatna. Kvázi mint egy most hozott újonc, lenne minimum 1 éve arra, hogy pályán játszva beérjen. Itt még az is beleférne neki, hogy eleinte sz*rul játszik. Ha elmegy Houstonba, ott most passzolni kell, az nem Kubes rendszer. Ha ott lesz szar, akkor azt kockáztatja, hogy Hoyer féle vándorlélek lesz belőle... Én biztos a tutit választanám. Igaz, nem is lett volna sose NFL QB belőlem 😀
peterk2005
Nem tudjuk milyen hangulatban zajlanak a tárgyalások, kérdés, hogy mennyire érzi azt, hogy azért akarják, hogy maradjon, mert jónak tartják és hosszú távon számolnak vele, vagy csak azért, mert nincs más a piacon éppen...

több mint 10 éve
Mi volt egy csapat legrosszabb eredménye egy SB winning után? 😀
Tomifinn
Nem tudom, de '99ben 6-10-zel zártunk. Annál egyelőre jobbak a kilátások.
Black_Adder
Megnéztem, ez a 2. legrosszabb. A Niners zárt az ősidőkben egy 3-7-1-el, ők vezetnek. És a Bucs csinált egy 7-9-et 2003-ban. A többi mind legalább egálos lett a következő évben.
peterk2005
Jó, hát a többi csapatnál nem vonult vissza HoF QB a SB győzelem után, eddig ezt csak nekünk sikerült összehozni, most már kétszer is... 😛

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 823 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tomifinn
Black_Adder
Megnéztem, ez a 2. legrosszabb. A Niners zárt az ősidőkben egy 3-7-1-el, ők vezetnek. És a Bucs csinált egy 7-9-et 2003-ban. A többi mind legalább egálos lett a következő évben.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Foresz Denver Broncos 956 — Broncos
több mint 10 éve
Én bízok Elwayben, de azért kíváncsi lennék már arra, hogy mi a C terve arra az esetre, ha sem PM, sem Oszi nem lesz...
Tomifinn
C terv? Miért, PM visszatért?

Hát kíváncsi leszek az Oszi ügy végére. Amit nem értek, hogy ha csak nem voltunk baromi olcsójánosok, akkor nem tudom miért húzódozik Oszi. Lehet, hogy 1-2 millával többet kapna máshol, de egyben rohadt nagyot is kockáztatna. Itt van egy jó csapata, egy neki passzoló séma, itt a tavalyi teljesítményével is simán kezdő maradhatna. Kvázi mint egy most hozott újonc, lenne minimum 1 éve arra, hogy pályán játszva beérjen. Itt még az is beleférne neki, hogy eleinte sz*rul játszik. Ha elmegy Houstonba, ott most passzolni kell, az nem Kubes rendszer. Ha ott lesz szar, akkor azt kockáztatja, hogy Hoyer féle vándorlélek lesz belőle... Én biztos a tutit választanám. Igaz, nem is lett volna sose NFL QB belőlem 😀

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/RapSheet/status/707615974237847552

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
Annak idején Elway jókat mondott róla, amikor scoutolta.
Nem leszek népszerű ezzel a 9ers drukkereknél, de én FA-ról se örülnék neki, nem h még adjunk is érte vmit...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/RapSheet/status/707615212988461057

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Én közben választ találtam egy nagyon fontos kérdésre.

Kinek van idén a legjobb ügynöke?

A válaszom pedig:

"NFL Network's Rand Getlin reports the Broncos are a "team to pay attention to" for free agent OG J.R. Sweezy.
The Broncos need guard help after releasing RG Louis Vasquez on Tuesday. Sweezy has had a surprisingly hot market leaked through the media and appears set to land $5-6 million per year despite having up-and-down seasons in Seattle. More than six teams have been connected to Sweezy."

twitter.com/Rand_Getlin/status/707550552368947200

Konkrétan a liga egyik legrosszabb guardjáról beszélünk.
undisputedly
Baszki, hatfelet keresett Vasquez. Nem volt jó, de azért rossznak se mondanám... De ha 6 csapat van, aligha leszünk mi a befutók...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Tomifinn
Black_Adder
Te kis optimista.... 😀

több mint 10 éve
Tomifinn

több mint 10 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
több mint 10 éve
Kaep-ről most mik a hírek egyébként? Azt láttam, hogy április 1-én garantált lesz a 16 misis fizuja, de 8 millió a dead money csak idénre, ha kivágják, tehát gondolom a 49ers trade-et szeretne, csak szerintem azt meg mi nem nagyon...

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Rapoport szerint Kaepernick a B tervetek.
Beki
Csak ez így egyre inkább letolt gatyával szaladgálok a börtön tusolóban szitu. Gyűrűvel a kezemen! (Lesz mit simogatni/csókolgatni/harapdálni az abúzus közben.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rapoport szerint Kaepernick a B tervetek.
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Osweiler tényleg nem fogadta el a 3 év/45 misis szerződést??
Nem féltek, hogy a Texans még a végén tényleg elviszi?
kyobalu
Ennél drágábban vihetik isten hírével.
flzoli
Ezek szerint bizalmad Siemian-ban töretlen. Vagy tudsz valamit, amit más nem...
StormST
Már korábban is pedzegettem, hogy ha nagyon elszabadulnak az árak (kb. 15M fölött), Oswi nem fog itt maradni.
És akkor már inkább egy RGIII fele annyiért.

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Most ha azt nézzük, jelen állapotában a Texans D se sokkal gyengébb, mint az aktuál Bronco D
flzoli
egy super bowl winnel gyengébb csak
Zalán
Mondom jelen állapotában. Aktuálisan úgy nézz ki, hogy SuperBowl nyerő D - (Malik, Trevethan, Ware, esetleg Marshall), a kezdő front7-ből 4 ember.