Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 457
Annak idején Elway jókat mondott róla, amikor scoutolta.
Nem leszek népszerű ezzel a 9ers drukkereknél, de én FA-ról se örülnék neki, nem h még adjunk is érte vmit...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/RapSheet/status/707615212988461057

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Én közben választ találtam egy nagyon fontos kérdésre.

Kinek van idén a legjobb ügynöke?

A válaszom pedig:

"NFL Network's Rand Getlin reports the Broncos are a "team to pay attention to" for free agent OG J.R. Sweezy.
The Broncos need guard help after releasing RG Louis Vasquez on Tuesday. Sweezy has had a surprisingly hot market leaked through the media and appears set to land $5-6 million per year despite having up-and-down seasons in Seattle. More than six teams have been connected to Sweezy."

twitter.com/Rand_Getlin/status/707550552368947200

Konkrétan a liga egyik legrosszabb guardjáról beszélünk.
undisputedly
Baszki, hatfelet keresett Vasquez. Nem volt jó, de azért rossznak se mondanám... De ha 6 csapat van, aligha leszünk mi a befutók...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
Mi volt egy csapat legrosszabb eredménye egy SB winning után? 😀
Tomifinn
Nem tudom, de '99ben 6-10-zel zártunk. Annál egyelőre jobbak a kilátások.
Black_Adder
Te kis optimista.... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Tomifinn
Nem tudom, de '99ben 6-10-zel zártunk. Annál egyelőre jobbak a kilátások.

több mint 10 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
több mint 10 éve
Kaep-ről most mik a hírek egyébként? Azt láttam, hogy április 1-én garantált lesz a 16 misis fizuja, de 8 millió a dead money csak idénre, ha kivágják, tehát gondolom a 49ers trade-et szeretne, csak szerintem azt meg mi nem nagyon...

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Rapoport szerint Kaepernick a B tervetek.
Beki
Csak ez így egyre inkább letolt gatyával szaladgálok a börtön tusolóban szitu. Gyűrűvel a kezemen! (Lesz mit simogatni/csókolgatni/harapdálni az abúzus közben.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rapoport szerint Kaepernick a B tervetek.
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 673 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Osweiler tényleg nem fogadta el a 3 év/45 misis szerződést??
Nem féltek, hogy a Texans még a végén tényleg elviszi?
kyobalu
Ennél drágábban vihetik isten hírével.
flzoli
Ezek szerint bizalmad Siemian-ban töretlen. Vagy tudsz valamit, amit más nem...
StormST
Már korábban is pedzegettem, hogy ha nagyon elszabadulnak az árak (kb. 15M fölött), Oswi nem fog itt maradni.
És akkor már inkább egy RGIII fele annyiért.

több mint 10 éve
Most ha azt nézzük, jelen állapotában a Texans D se sokkal gyengébb, mint az aktuál Bronco D
flzoli
egy super bowl winnel gyengébb csak
Zalán
Mondom jelen állapotában. Aktuálisan úgy nézz ki, hogy SuperBowl nyerő D - (Malik, Trevethan, Ware, esetleg Marshall), a kezdő front7-ből 4 ember.

több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Most ha azt nézzük, jelen állapotában a Texans D se sokkal gyengébb, mint az aktuál Bronco D
flzoli
egy super bowl winnel gyengébb csak

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/ProFootballTalk/status/707583546387464194

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Kaepernicket rebesgetik hozzátok.. 😉
kyobalu
Jaj....

több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Kaepernicket rebesgetik hozzátok.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Foresz Denver Broncos 951 — Broncos
Úgy látom nagy mozgolódást eredményez az eddigi pár hosszabbítás...Oszi sok lenne 45 milláért,mert azért még tényleg kérdéses hogy egy teljes szezont miként vezényelne le.Remélem nem az van hogy halászunk a zavarosban és lesz ami lesz,hanem hogy Elway előre megírt forgatókönyve alapján haladunk....
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
Én közben választ találtam egy nagyon fontos kérdésre.

Kinek van idén a legjobb ügynöke?

A válaszom pedig:

"NFL Network's Rand Getlin reports the Broncos are a "team to pay attention to" for free agent OG J.R. Sweezy.
The Broncos need guard help after releasing RG Louis Vasquez on Tuesday. Sweezy has had a surprisingly hot market leaked through the media and appears set to land $5-6 million per year despite having up-and-down seasons in Seattle. More than six teams have been connected to Sweezy."

twitter.com/Rand_Getlin/status/707550552368947200

Konkrétan a liga egyik legrosszabb guardjáról beszélünk.
több mint 10 éve
Én bízok Elwayben, de azért kíváncsi lennék már arra, hogy mi a C terve arra az esetre, ha sem PM, sem Oszi nem lesz...
Tomifinn
Gondolom akkor jönnek be RG3 és térsai a képbe, esetleg egy feltrade a draft-on (lesz pár compensatory pick magasabb helyen is, szóval lehet játszani a cetlikkel)...

Egyébként szerintem neki még Z terve is van... 😀
StormST
RG3 -amellett, hogy én nem örülnék neki- szerintem egyáltalán nem illene az eddigi sémába.
Tomifinn
Miért ne illene? Nem kötözködés, csak érdekelne az indoklás... 😊

Én se örülnék neki, de egy jó ZB fal mögött egy alapvetően futásra és néha pár passzra építő rendszerben szerintem egy viszonylag jó kezű (nem rosszak a számai ám, amikor egészséges), futni is jól tudó QB elég jól elférhet...

Nálunk a fal még alakul, így lehet, hogy hamar kerülne hordágyra, de ettől még maga a rendszer szerintem neki nem lenne rossz, ha úgy játszana, mint az első szezonjában tette...

több mint 10 éve
Simán lehet, hogy elfogadja a 39-et, de hülye lenne nem körülnézni a piacon, ez a liga már csak ilyen...

több mint 10 éve
kyobalu
Tényleg nem, mert nem is kapott olyat.

39 az ajánlat.

Ha a Texans olyat tesz elé, amit mi nem tudunk, akkor szopó, de akkor se járunk jobban, ha 20-at adunk neki...

Ez van működik a liga esély kiegyenlítő rendszere

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 531
Majd dobál Von Miller
több mint 10 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Én bízok Elwayben, de azért kíváncsi lennék már arra, hogy mi a C terve arra az esetre, ha sem PM, sem Oszi nem lesz...
Tomifinn
Gondolom akkor jönnek be RG3 és térsai a képbe, esetleg egy feltrade a draft-on (lesz pár compensatory pick magasabb helyen is, szóval lehet játszani a cetlikkel)...

StormST
RG3 -amellett, hogy én nem örülnék neki- szerintem egyáltalán nem illene az eddigi sémába.
több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 171 — WHO DAT!!!!
kyobalu
Ennél drágábban vihetik isten hírével.
flzoli
Szerintem ennél többet tényleg nem ér, nem tett ő még le semmit sem az asztalra, sztem ez a pénz is sok érte, hülye lenne nem elfogadni, a védelem itt még évekig jó lesz, mindössze annyi dolga lenne, hogy azt a 20-25 pontot feltenné a táblára.

több mint 10 éve
Tomifinn