Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 531
ez csak sztem gerictelenség QBtol?
braxa88
Szvsz nem tett jó lóra.peterk2005
Miből gondolod?
Amadeus91
Leírtam már lejjebb, nem ismételném magam.
peterk2005
Lusta vagyok visszapörgetni.
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
braxa88
És az mi,hogy elveszik tőled a csapatod év közben? A botladozo,dobni alig tudó év eleji kezdő javára?

Szerintem az tett be neki. Manning ide vagy oda.
undisputedly
Engem bevallom, annyira nem rendít meg. Amikor Oswit ledraftoltuk, akkor sem fogadta senki örömmel itt és akkor finom voltam. Szerintem Denverben sem. Aztán elfogadtuk mint csereirányítót. Beszállt pár meccsre, felemás teljesítménnyel. Bármi lehet belőle azok alapján. De most elmegy és ugyanúgy nem lesz itt népszerű. Ő elhitte, hogy előbb húzták ki mint Russel Wilsont és ő is gyűrűt nyert, neki is megvan az ára tehát. Vagy elhitették vele. Azért a fák nem nőnek az égig. Menjen Isten hírével; se ellene se érte nem fogok szorítani. El kell fogadnunk, új csapat kezd épülni. Furcsa, hogy a Super Bowl után ilyen idő jön, de én megbartákoztam vele. Amíg Elway építi, hiszek benne. Most viszont már egész jó pénzünk van.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
braxa88
Szvsz nem tett jó lóra.peterk2005
Miből gondolod?
Amadeus91
Leírtam már lejjebb, nem ismételném magam.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
braxa88
Ugyan miért? Egy csapatról sem tudok, amelyik hajtana a kerekasztalhoz odaférni és/vagy megszerezni a Grált. Idény közben (vagy még inkább idény előtt) kellett volna vele hosszabbítani, így ki tudta hozni a maximumot a helyzetéből.

Ezt Elway cseszte el, de gyűrű után (talán) elnézhető hiba.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
Engem az érdekel inkább, hogy Elway mégiscsak QB volt, ha valaki, ő tudja, hogy ki mennyit ér. Ha így elengedte, akkor valamit biztos tud, hogy miért nem adott 1-2 millával többet. És az is biztos, hogy van valami B terve. Rohadt kíváncsi leszek, hogy mi az.

peterk2005
ESPN's Adam Schefter reports free agent Robert Griffin III is on the Broncos' radar, and "could be visiting Denver."

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
braxa88
A gerinctelenség ebben a bizniszben nehezen értelmezhető. Ha még franchise QB lett volna, és elhagyja a csapatot, akkor oké. De így ő is csak a pénzre ment. Szvsz nem tett jó lóra.

Engem az érdekel inkább, hogy Elway mégiscsak QB volt, ha valaki, ő tudja, hogy ki mennyit ér. Ha így elengedte, akkor valamit biztos tud, hogy miért nem adott 1-2 millával többet. És az is biztos, hogy van valami B terve. Rohadt kíváncsi leszek, hogy mi az.

Valamit ne feledjünk. Tavaly amikor Elway fogta magát és elköszönt Foxytól és az egész stábtól, és hozta Kubiakot, majd Wade-et, akkor is csap pislogtunk. Most is pislogás van, de engem Elway meggyőzött az elmúlt pár évben. A faszi tudja mit csinál...
peterk2005
Ez a párhuzam nem.állja meg a helyét.
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 531
braxa88
Szvsz nem tett jó lóra.

peterk2005
Miből gondolod?
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
braxa88
A gerinctelenség ebben a bizniszben nehezen értelmezhető. Ha még franchise QB lett volna, és elhagyja a csapatot, akkor oké. De így ő is csak a pénzre ment. Szvsz nem tett jó lóra.

Valamit ne feledjünk. Tavaly amikor Elway fogta magát és elköszönt Foxytól és az egész stábtól, és hozta Kubiakot, majd Wade-et, akkor is csap pislogtunk. Most is pislogás van, de engem Elway meggyőzött az elmúlt pár évben. A faszi tudja mit csinál...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába!

Siemian megoldja.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Szerinted nem. Kubiak szerint sem. Az itteni forumozok többsége szerint sem. És szerinted Oswi erről hogyan vélekedik? 😊
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 890 — Apu ökölbeszorított keze
Innen érdekes lesz a qb megoldás.

Fitz papa?

gonosz lennék akkor M Sanchez....

több mint 10 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
sosem volt az ő csapata, itt bukik az egész.
több mint 10 éve
braxa88
És az mi,hogy elveszik tőled a csapatod év közben? A botladozo,dobni alig tudó év eleji kezdő javára?

Szerintem az tett be neki. Manning ide vagy oda.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rand Getlin ‏@Rand_Getlin 52 mp53 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintése
I'm told QB Brock Osweiler has agreed to a deal in principle with the Houston #Texans.
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
azért a Texans D# sem éppen kutyaütőkből áll
Negritis
És így is elfogasztottak két QB-t tavaly. Mi lenne, ha még a defense is szenvedne? 😊
peterk2005
Kettőt? Nem inkább 5-öt?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Negritis
És így is elfogasztottak két QB-t tavaly. Mi lenne, ha még a defense is szenvedne? 😊

több mint 10 éve
Foresz Denver Broncos 951 — Broncos
Ó,hát ezt nem mérlegeli Oszi....ő csak valószínűleg annyit érez a dolgokból hogy nagy császár mert keresik,és ezért nem is gondol abba bele hogy hol-,mennyit és mit bukhat.
Amúgy szerintem mindegy,mert ha inkább a pénzre hallgat mint az eszére,akkor inkább menjen a Texans-ba.Mi meg inkább draftoljunk egy jó irányítót.
Apropó,aki figyelemmel kiséri az idei draft szereplőit,lehet arról tudni valami konkrétat hogy milyen a felhozatal irányítókból?És ha van ott értékes anyag,van arra esélyünk hogy megfogjuk?(a késői pick miatt kérdem)
Foresz
Negritis
Nem is a Texans védelem miatt féltem,hanem az egy másik csapat,másik edzővel,egy más hadrendben (gondolom),itt meg azért ismer mindenkit és mindent.
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 670 — The Mathematician
Ó,hát ezt nem mérlegeli Oszi....ő csak valószínűleg annyit érez a dolgokból hogy nagy császár mert keresik,és ezért nem is gondol abba bele hogy hol-,mennyit és mit bukhat.
Amúgy szerintem mindegy,mert ha inkább a pénzre hallgat mint az eszére,akkor inkább menjen a Texans-ba.Mi meg inkább draftoljunk egy jó irányítót.
Apropó,aki figyelemmel kiséri az idei draft szereplőit,lehet arról tudni valami konkrétat hogy milyen a felhozatal irányítókból?És ha van ott értékes anyag,van arra esélyünk hogy megfogjuk?(a késői pick miatt kérdem)
Foresz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Én bízok Elwayben, de azért kíváncsi lennék már arra, hogy mi a C terve arra az esetre, ha sem PM, sem Oszi nem lesz...
Tomifinn
C terv? Miért, PM visszatért?

Hát kíváncsi leszek az Oszi ügy végére. Amit nem értek, hogy ha csak nem voltunk baromi olcsójánosok, akkor nem tudom miért húzódozik Oszi. Lehet, hogy 1-2 millával többet kapna máshol, de egyben rohadt nagyot is kockáztatna. Itt van egy jó csapata, egy neki passzoló séma, itt a tavalyi teljesítményével is simán kezdő maradhatna. Kvázi mint egy most hozott újonc, lenne minimum 1 éve arra, hogy pályán játszva beérjen. Itt még az is beleférne neki, hogy eleinte sz*rul játszik. Ha elmegy Houstonba, ott most passzolni kell, az nem Kubes rendszer. Ha ott lesz szar, akkor azt kockáztatja, hogy Hoyer féle vándorlélek lesz belőle... Én biztos a tutit választanám. Igaz, nem is lett volna sose NFL QB belőlem 😀
peterk2005
Nem tudjuk milyen hangulatban zajlanak a tárgyalások, kérdés, hogy mennyire érzi azt, hogy azért akarják, hogy maradjon, mert jónak tartják és hosszú távon számolnak vele, vagy csak azért, mert nincs más a piacon éppen...

több mint 10 éve
Mi volt egy csapat legrosszabb eredménye egy SB winning után? 😀
Tomifinn
Nem tudom, de '99ben 6-10-zel zártunk. Annál egyelőre jobbak a kilátások.
Black_Adder
Megnéztem, ez a 2. legrosszabb. A Niners zárt az ősidőkben egy 3-7-1-el, ők vezetnek. És a Bucs csinált egy 7-9-et 2003-ban. A többi mind legalább egálos lett a következő évben.
peterk2005
Jó, hát a többi csapatnál nem vonult vissza HoF QB a SB győzelem után, eddig ezt csak nekünk sikerült összehozni, most már kétszer is... 😛

több mint 10 éve
Mi volt egy csapat legrosszabb eredménye egy SB winning után? 😀
Tomifinn
Nem tudom, de '99ben 6-10-zel zártunk. Annál egyelőre jobbak a kilátások.
Black_Adder
Megnéztem, ez a 2. legrosszabb. A Niners zárt az ősidőkben egy 3-7-1-el, ők vezetnek. És a Bucs csinált egy 7-9-et 2003-ban. A többi mind legalább egálos lett a következő évben.

több mint 10 éve
Foresz Denver Broncos 951 — Broncos
több mint 10 éve
Én bízok Elwayben, de azért kíváncsi lennék már arra, hogy mi a C terve arra az esetre, ha sem PM, sem Oszi nem lesz...
Tomifinn
C terv? Miért, PM visszatért?

Hát kíváncsi leszek az Oszi ügy végére. Amit nem értek, hogy ha csak nem voltunk baromi olcsójánosok, akkor nem tudom miért húzódozik Oszi. Lehet, hogy 1-2 millával többet kapna máshol, de egyben rohadt nagyot is kockáztatna. Itt van egy jó csapata, egy neki passzoló séma, itt a tavalyi teljesítményével is simán kezdő maradhatna. Kvázi mint egy most hozott újonc, lenne minimum 1 éve arra, hogy pályán játszva beérjen. Itt még az is beleférne neki, hogy eleinte sz*rul játszik. Ha elmegy Houstonba, ott most passzolni kell, az nem Kubes rendszer. Ha ott lesz szar, akkor azt kockáztatja, hogy Hoyer féle vándorlélek lesz belőle... Én biztos a tutit választanám. Igaz, nem is lett volna sose NFL QB belőlem 😀

több mint 10 éve
 twitter.com/RapSheet/status/707615974237847552

Madden hates me.