Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Igen, hiba. Ragozhatjuk akárhogy, a SB győztes a FA nyitására ott áll irányító nélkül. PM visszavonult - OK, ez várható volt. De akit meg akartak tartani - akár átmeneti megoldásként is, az is elment.tomi-tomiEzt a postodat nem biztos, hogy teljesen értem, de valószínűleg már én vagyok túl álmos 😊 Mindenesetre nem látom hol jön ide a licitjáték. Az egyszerűen az árversenyről szól. De az összkép az az, hogy volt egy csomó free agent, akiket nyilvánvaló volt, hogy nem tud a csapat mind megtartani. El fog(nak) menni játékosok, ez biztos volt. Bármelyiket megtarthatta volna Elway, ha mellette dönt. Minden verziónak meg lett volna máshol az ára, de a döntés a kezében volt. Namost azt nem látom, hogy MOST honnan tudjuk, hogy az adött döntés (vagy döntések sorozata) hiba? Ha ez a véleményed, azt persze elfogadom. De (egyelőre) korainak gondolom 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
😊 Egy első kör is erős lenne Grappáért, ő azért nagyon fekete ló még, ha már vad teóriák, akkor inkább McCarronból többet láttunk már, ő inkább megérni a rizikót.Én most ezeket a lehetőségeket látom, kérlek javítsatok ki vagy tegyetek hozzá:Mondok egy vadat. Idei első kört és jövő évi másodikat odaadjuk a Patriots-nak Gerappáért. Nekik jelenleg se sok pénzük se cetlijük nincs, majdhogynem harmadik kör elején húznak, viszont ugyanúgy Brady utolsó éveibe lépnek mint mi tettük az elmúlt 3 évben PM-mel. Bármikor leereszthet a keze Tommynak is; ez már védett kor. Sok hiánycikk van odaát, nekik most gyorsan kell a gyűrű vissza és szépen maradnak l a kiszemeltekről. Hamarosan pont ugyanebben a szituban lesznek, hogy akit nevelgetnek TB mögött, azt el kell engedniük, mert ahogy PM sem tette; úgy Brady sem adja át a stafétát mint Poldi bácsi az Égig érő fűben. Ezek a ficsúrok pedig játék nélkül is rámennek a nagy lóvéra, és mindig lesz, aki kofizeti, mert valahol mindig lesz nagy hiány dobóemberből. Ez nem erről szól, látjuk. BB nagy mágus, ő 5. körben is húz egy potens Brady cserét. Gerappából viszont most ki tudnak szállni vastagon szufficittel. De csak fikció, és a mai nap tanulsága...
- RG3, aki 1 évben megmutatta, hogy tud ő nagyon jó is lenni, de azóta inkább volt sérült, mint nem, ráadásul 1 teljes évet kihagyott, totál lutri
- Fitzpatrik: olcsóbb biztos nem lesz, mint Oswi, ha eljön a Jets-től azt sok pénzért fogja tenni, egyébként 3-nál sokkal több éve már neki se lesz a ligában, nálam ő az "inkább akkor már Siemian" kategória
- Kaep: na ő nem jön, ha jön, akkor drágábban, annyit kap majd idén, mint Oswi átlaga, ráadásul az egészet garantáltan 1-e után, de mivel a 49ers se akarja elcserélni, ezért tárgytalan is a fontolgatás
- draft: 1/31 vagy feltrade, előbbivel komoly prospect kétlem, hogy jöhet, utóbbival drága lesz, főleg ha tudja majd a többi csapat, hogy QB-ért megyünk
- Siemian: a denveri újságírók szerint még 1 év legalább kell neki, hogy bevethető legyen, persze lehet most is jó, de akár tönkre is tehetjük teljesen...
Én nem pánikolok, de azért messze nem tudok erre most csak úgy rálegyinteni, ha tényleg csak ezen a 2 millión múlik majd, hogy fos szezonunk lesz, akkor azért elég morcos leszek...
StormST
Zalán
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Rapoport szerint nem csak anyagiakon múlt Osweiler szerződése,nem is ült le tárgyalni miután kapta a 3/45 milliós ajánlatot, és Elwayéket sem lepte meg a dolog
több mint 10 éve
Ha PM úgy vonult volna vissza, hogy Oswi nem játszott, akkot teljesen ugyanitt lennénk, szóval ezen kár elmélkedni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Garoppolot 1 db 1. körért árulja állítólag a Pats.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Én most ezeket a lehetőségeket látom, kérlek javítsatok ki vagy tegyetek hozzá:Mondok egy vadat. Idei első kört és jövő évi másodikat odaadjuk a Patriots-nak Gerappáért. Nekik jelenleg se sok pénzük se cetlijük nincs, majdhogynem harmadik kör elején húznak, viszont ugyanúgy Brady utolsó éveibe lépnek mint mi tettük az elmúlt 3 évben PM-mel. Bármikor leereszthet a keze Tommynak is; ez már védett kor. Sok hiánycikk van odaát, nekik most gyorsan kell a gyűrű vissza és szépen maradnak l a kiszemeltekről. Hamarosan pont ugyanebben a szituban lesznek, hogy akit nevelgetnek TB mögött, azt el kell engedniük, mert ahogy PM sem tette; úgy Brady sem adja át a stafétát mint Poldi bácsi az Égig érő fűben. Ezek a ficsúrok pedig játék nélkül is rámennek a nagy lóvéra, és mindig lesz, aki kofizeti, mert valahol mindig lesz nagy hiány dobóemberből. Ez nem erről szól, látjuk. BB nagy mágus, ő 5. körben is húz egy potens Brady cserét. Gerappából viszont most ki tudnak szállni vastagon szufficittel. De csak fikció, és a mai nap tanulsága...
- RG3, aki 1 évben megmutatta, hogy tud ő nagyon jó is lenni, de azóta inkább volt sérült, mint nem, ráadásul 1 teljes évet kihagyott, totál lutri
- Fitzpatrik: olcsóbb biztos nem lesz, mint Oswi, ha eljön a Jets-től azt sok pénzért fogja tenni, egyébként 3-nál sokkal több éve már neki se lesz a ligában, nálam ő az "inkább akkor már Siemian" kategória
- Kaep: na ő nem jön, ha jön, akkor drágábban, annyit kap majd idén, mint Oswi átlaga, ráadásul az egészet garantáltan 1-e után, de mivel a 49ers se akarja elcserélni, ezért tárgytalan is a fontolgatás
- draft: 1/31 vagy feltrade, előbbivel komoly prospect kétlem, hogy jöhet, utóbbival drága lesz, főleg ha tudja majd a többi csapat, hogy QB-ért megyünk
- Siemian: a denveri újságírók szerint még 1 év legalább kell neki, hogy bevethető legyen, persze lehet most is jó, de akár tönkre is tehetjük teljesen...
Én nem pánikolok, de azért messze nem tudok erre most csak úgy rálegyinteni, ha tényleg csak ezen a 2 millión múlik majd, hogy fos szezonunk lesz, akkor azért elég morcos leszek...
StormST
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Ha ő jön, én Jaguars fan leszek! 😀Én most ezeket a lehetőségeket látom, kérlek javítsatok ki vagy tegyetek hozzá:larrybrownsports.com/wp-content/uploads/2016/01/billy-manziel-football.jpg
StormST
Általános Doktor
több mint 10 éve
Őt szándékosan nem írtam...Én most ezeket a lehetőségeket látom, kérlek javítsatok ki vagy tegyetek hozzá:larrybrownsports.com/wp-content/uploads/2016/01/billy-manziel-football.jpg
StormST
Általános Doktor

több mint 10 éve
Én most ezeket a lehetőségeket látom, kérlek javítsatok ki vagy tegyetek hozzá:larrybrownsports.com/wp-content/uploads/2016/01/billy-manziel-football.jpg
StormST

több mint 10 éve
"Igen, hiba. Ragozhatjuk akárhogy, a SB győztes a FA nyitására ott áll irányító nélkül."Tegyük hozzá, hogy amikor a csapatot tavaly megtervezték, ez minden volt, csak reális opció nem. A kutya nem gondolta, hogy A, PM ennyire megsérül + eljár felette az idő hirtelen B, ha már így is alakul, akkor Oswi működni fog.
A szezon végére viszont az a problémánk lett, hogy volt két bevethető irányítónk, ami egyrészt luxus, másrészt nem tervezett forgatókönyv volt. Szerintem Elway azzal kalkulált, hogyha PM megsérül, akkor a szezon kuka és onnan tárgyalhat majd Oswival. Ha nem sérül meg PM, akkor még van egy év, és valahogy megtartjuk. -hiszen akkor Oswit sem láttuk volna játszani- Viszont az nem volt terv, hogy PM megsérül, visszavonul, de mellette lesz egy szintén kezdőként, franchise QB posztot követelő ember, aki addig backup volt csak.
Ez egyszerűen nem így volt tervezve, a csapat nem így volt felépítve.
Elway szerintem csapdába került emiatt, hogy két irányító is elmegy, az egyik a kora miatt, a másik pedig az anyagiak miatt. Elway szerintem az idei szezonra úgy tervezett tavaly, hogy PM paycuttal marad egy utolsó szezonra, Oswinak nem kell tejelni szinte semmit, a védelemből meg elmegy 1 max 2 ember és a csapat nagyrésze egyben maradhat. Hát, ezt keresztül húzta a tavalyi szezon, most meg lehet agyalni ezerrel. Szerintem igazából most az a kérdés, hogy megpróbálunk-e valahogy összetákolni egy csapatot, aki a WC helyekért küzdhet reálisan, vagy inkább 1-2 évet beáldozzunk, amíg az offense újra össze nem áll.
több mint 10 éve
oszinten szolva inkabb rebuild legyen akkor mar, mint kaep/rg3, szerintem, lehet csak en nem birom a ket uriembert aki allitolag a celpontunk, de valamiert nagyon elvesztegetett idonek es penznek tunnek szamomra. persze, ha playoff a cel.RG3 legalább pickbe nem kerülne...
Tomifinn
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Én most ezeket a lehetőségeket látom, kérlek javítsatok ki vagy tegyetek hozzá:- RG3, aki 1 évben megmutatta, hogy tud ő nagyon jó is lenni, de azóta inkább volt sérült, mint nem, ráadásul 1 teljes évet kihagyott, totál lutri

több mint 10 éve
Igen, hiba. Ragozhatjuk akárhogy, a SB győztes a FA nyitására ott áll irányító nélkül. PM visszavonult - OK, ez várható volt. De akit meg akartak tartani - akár átmeneti megoldásként is, az is elment.Nem, itt két korábban hibát elkövető FO próbálta kiegyenesíteni a saját dolgát. S ebben a versenyben a Broncos dupla hátrányban volt. Egyrészt kevesebb helye volt ugrálni, másrészt - ez az igazi Elway hiba! - az első ajánlatból nyilvánvaló volt Oszi számára, hogy nem ő az igazi, hosszú távú elképzelés Denver-ben.És honnan tudod, hogy ez hiba? Értem a kétkedést, de a ló túloldalára se érdemes esni. Nem arról van szó, hogy Elway csak jót léphet. De azért mégicsak egy hall of famer QB-ról van szó, akinek a head coach-a szintén QB volt. És vannak mögötte már olyan dolgok, mint, hogy egy T.J Yates-el playoff meccset nyert, vagy kiszúrta Schaubot Vick mögött, és 4000 yardos franchise QB-t csinált belőle jópár évre. Szóval, megfordítva: ha akkora tehetséget látnának benne, akkor szerinted nem adták volna meg azt a plusz 2 milliót? Elengedik Ryan Clady-t paycut helyett, és máris spórolnak vele 4-5 milliót, megvan Osweiler pénze. Mégsem ezt választották valamiért. És valamiért Wolfe-al hosszabbítottak idény közben, Brock-al meg nem, annak ellenére se, hogy azért az elég egyértelmű volt október vége felé, hogy Manningnak annyi.
Az meg külön tetszik, hogy Elway micsoda zseni, miközben azért én nem látok eget verő különbséget az általa kínált 16 és a Texans 18-a között. Max annyi az érdeme, hogy kiszállt.tomi-tomi
Szóval várjuk meg mi sül ki ebből. Oszi számára is és a Denver számára is. Én még nem mondanék most verdiktek.
peterk2005
S igen, valóban az az érdeme, hogy kiszállt a licitből. Nem fogom most leírni, de van egy licit játék, amely pont az ilyen szituációkat modellezi. Ha már beszálltál, akkor nagyon pontosan meghatározható, hogy meddig érdemes bent maradni. Ha kívülálló vagy. Licitálóként szinte lehetetlen. Elway-nek sikerült.
De ezzel csak annyit ért el, hogy cigányként nem kezdett el héberül tanulni. Nem tetézte.
Oszi sorsa és teljesítménye ebből a szempontból itt és most nem számít.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
oszinten szolva inkabb rebuild legyen akkor mar, mint kaep/rg3, szerintem, lehet csak en nem birom a ket uriembert aki allitolag a celpontunk, de valamiert nagyon elvesztegetett idonek es penznek tunnek szamomra. persze, ha playoff a cel.
több mint 10 éve
Comp pickkel rogyásig leszünk az már biztos...(Csináld meg azt az eredménylistát ha tudod, mert többen nem fognak éjszakázni, ha nem lesz kész az este 😀 )
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Más: Oszi 18, Malik 15, Trevathan ?, kezdem nézni a 2017-es 3. körös prospekteket...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Elway elég sok dolgot meg tett, h kisprólolja az árát. CJ csak ROFR tendert kapott, repült Vasquez és Daniels.Valahol meg kell húzni a határt. 16 is sok lett volna, 18 már el se fért volna a cap alatt, rookie class nélkül. Max annyit tehetett volna többet, h nem engedi vissza Manninget. btw, ezt az opciót már akkor többen előrevetítettük, mint lehetőséges következményt.
Malikért is több követ megmozgatott, ő is annyiért írt alá, amennyi nekünk nem volt rá.
fr.tag meg csak egy van. Elég nehéz szerintem Elwayt hibáztatni most. Vagyis nem nehéz, hanem hülyeség. Én min. várok ezzel addig, amíg trade-el egy passzolni nem tudó dárga QBért, akit nem akarnak eladni, ezért még pickben is jól rá kéne fizetni...
De ez a tényeken nem változtat
- Jelenleg Siemian az egyetlen QB-nk.
Jövőre otthon játszunk a Houston ellen. ...
több mint 10 éve
Nem, itt két korábban hibát elkövető FO próbálta kiegyenesíteni a saját dolgát. S ebben a versenyben a Broncos dupla hátrányban volt. Egyrészt kevesebb helye volt ugrálni, másrészt - ez az igazi Elway hiba! - az első ajánlatból nyilvánvaló volt Oszi számára, hogy nem ő az igazi, hosszú távú elképzelés Denver-ben.És honnan tudod, hogy ez hiba? Értem a kétkedést, de a ló túloldalára se érdemes esni. Nem arról van szó, hogy Elway csak jót léphet. De azért mégicsak egy hall of famer QB-ról van szó, akinek a head coach-a szintén QB volt. És vannak mögötte már olyan dolgok, mint, hogy egy T.J Yates-el playoff meccset nyert, vagy kiszúrta Schaubot Vick mögött, és 4000 yardos franchise QB-t csinált belőle jópár évre. Szóval, megfordítva: ha akkora tehetséget látnának benne, akkor szerinted nem adták volna meg azt a plusz 2 milliót? Elengedik Ryan Clady-t paycut helyett, és máris spórolnak vele 4-5 milliót, megvan Osweiler pénze. Mégsem ezt választották valamiért. És valamiért Wolfe-al hosszabbítottak idény közben, Brock-al meg nem, annak ellenére se, hogy azért az elég egyértelmű volt október vége felé, hogy Manningnak annyi.
Az meg külön tetszik, hogy Elway micsoda zseni, miközben azért én nem látok eget verő különbséget az általa kínált 16 és a Texans 18-a között. Max annyi az érdeme, hogy kiszállt.tomi-tomi
Szóval várjuk meg mi sül ki ebből. Oszi számára is és a Denver számára is. Én még nem mondanék most verdiktek.

több mint 10 éve
Tekiez 😀Általános Doktor1. És te honnan?
2. Az, hogy te mire húzod meg mire nem a szádat senkit nem érdekel
3. Ez a flynnes hasonlítgatás meg nevetséges
peach
Oks, sztem ne spammeljünk feleslegesen, ha megbántottalak elnézést kérek, ettől még egyáltalán nem értek egyet a pánikhangulattal.

több mint 10 éve
Közben Trevathan-t viszi a Bears...

több mint 10 éve
Nyílván szeptembertől 😀 Szerintem azért emberes volt a 45 millió de azért benne volt, hogy nem ő az akit elképzelnek a csapat élére. Én csak azt mondom, ha Elway azt látná, hogy Osweiler a megfelelő nem hagyta volna ennyiben. Meglátjuk mi lesz, reménykedem, hogy egy jó csapat lesz a Denver idén is és bízom Elway döntésében. Nem egy elveszett ember.Dollár milliókról van szó és mondjuk egy Elway azért csak tudja mit kell tennie. Nem hinném, hogy egy jó B terv nélkül maradt volna, sőt az is lehet, hogy eleve ez a terve.Minden bizonnyal. Szeptember elején összerakta a big plan-t: gyűrűt nyerünk és egy hónap múlva ott fogunk állni irányító nélkül! Ez fasza lesz!
Tátrai Bence Dániel
Nem, itt két korábban hibát elkövető FO próbálta kiegyenesíteni a saját dolgát. S ebben a versenyben a Broncos dupla hátrányban volt. Egyrészt kevesebb helye volt ugrálni, másrészt - ez az igazi Elway hiba! - az első ajánlatból nyilvánvaló volt Oszi számára, hogy nem ő az igazi, hosszú távú elképzelés Denver-ben.
Az meg külön tetszik, hogy Elway micsoda zseni, miközben azért én nem látok eget verő különbséget az általa kínált 16 és a Texans 18-a között. Max annyi az érdeme, hogy kiszállt.
tomi-tomi
több mint 10 éve
Dollár milliókról van szó és mondjuk egy Elway azért csak tudja mit kell tennie. Nem hinném, hogy egy jó B terv nélkül maradt volna, sőt az is lehet, hogy eleve ez a terve.Minden bizonnyal. Szeptember elején összerakta a big plan-t: gyűrűt nyerünk és egy hónap múlva ott fogunk állni irányító nélkül! Ez fasza lesz!
Tátrai Bence Dániel
Nem, itt két korábban hibát elkövető FO próbálta kiegyenesíteni a saját dolgát. S ebben a versenyben a Broncos dupla hátrányban volt. Egyrészt kevesebb helye volt ugrálni, másrészt - ez az igazi Elway hiba! - az első ajánlatból nyilvánvaló volt Oszi számára, hogy nem ő az igazi, hosszú távú elképzelés Denver-ben.
Az meg külön tetszik, hogy Elway micsoda zseni, miközben azért én nem látok eget verő különbséget az általa kínált 16 és a Texans 18-a között. Max annyi az érdeme, hogy kiszállt.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Általános Doktor1. És te honnan?
2. Az, hogy te mire húzod meg mire nem a szádat senkit nem érdekel
3. Ez a flynnes hasonlítgatás meg nevetséges
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Csak egy gondolat így gyorsan: Elway ért a QB-khoz, sokan írják, de ezt mire is lehet alapozni? Hogy ő az volt 20 éve? Komolyan?

több mint 10 éve
baszki 7 kezdésre 18 milliót adni...és ennyi az ára, mert jelenleg nincs jobb opció...
Szerkesztette: Black_Adder