Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Marshall 2. körös tendert kapott, CJ viszont csak ROFR tendert, és mivel udfa volt, ha nem matcheljük az érte kapott ajánlatot, akkor kompenzáció nélkül távozik...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Köszönöm Sheriff! fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/t31.0-8/12828484_10153742922306077_2346798960273384803_o.jpg
Szerkesztette: xrace77
több mint 10 éve
Plusz a hátán sincs semmi. Ez a szín hiányzik a kollekciómból, és az ára sem vészes de még kivárok....www.facebook.com/1503867509872757/photos/a.1503966506529524.1073741828.1503867509872757/1666592380266935/?type=3&theaterNálam sokat ront rajta, hogy a Broncos logo nem az eredeti...
Negritis
StormST
Mondjuk egy Oswis ra.... 😉
I wanna' that ring again!
több mint 10 éve
www.facebook.com/1503867509872757/photos/a.1503966506529524.1073741828.1503867509872757/1666592380266935/?type=3&theaterNálam sokat ront rajta, hogy a Broncos logo nem az eredeti...
Negritis

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
www.facebook.com/1503867509872757/photos/a.1503966506529524.1073741828.1503867509872757/1666592380266935/?type=3&theater
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Hany meccset neztem vissza abbol a szezonbol iden omg. Ezt is egy csomoszor.www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap2000000257459/WK-5-Can-t-Miss-Play-Manning-marches-inFehér hollót könnyebb találni... 😀
Nem tudom miért, de nekem ez a TD az, ami örökre beégett.
Szép volt Peyton!
Köszönjük!
Lecsó
StormST
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap2000000257459/WK-5-Can-t-Miss-Play-Manning-marches-inFehér hollót könnyebb találni... 😀
Nem tudom miért, de nekem ez a TD az, ami örökre beégett.
Szép volt Peyton!
Köszönjük!
Lecsó

több mint 10 éve
www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap2000000257459/WK-5-Can-t-Miss-Play-Manning-marches-inNem tudom miért, de nekem ez a TD az, ami örökre beégett.
Szép volt Peyton!
Köszönjük!
több mint 10 éve
Omaha
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
A jaguárok egy életre választanak párt maguknak.Mennyi divatfan. 8DHát igen. Bezzeg Jaguár fannak lenni egy életre szóló elköteleződés 😊
Stez
peterk2005
több mint 10 éve
PM miatt szerettem meg ezt a sportot 😊 Most az egész football világ elvesztett egy (még (2015-16 szezon)) játszó ikont 😕Nem tudom hogy van ez, de aki nem kedveli ezt a sportot, még az is ismeri PM-t (legalább is a családomban így van)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
grat PM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
Felemelő h részese lehettünk egy legendának, és fantasztikus h gyűrűvel az úján lovagol el a naplementébe 😊www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Thank-you-Peyton/5da7849b-2c0f-486a-bd05-d3e903e6001d
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
"Tudom, hogy tudod, elmúlikegy kicsit rossz most, de elmúlik
meg a mindig más is elmúlik
és a nagyon rossz is elmúlik
meg a nagyon jó is elmúlik
egyszer szörnyen, egyszer jól
és ez így, ez így van jól
olyan jó ez a szenvedés
olyan felemelô az egész
olyan szörnyen érzem magam
olyan szörnyen, szörnyen jól"
– EK
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Mennyi divatfan. 8DHát igen. Bezzeg Jaguár fannak lenni egy életre szóló elköteleződés 😊
Stez
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
ott örökéletűek a QB-kMost Manning, előtte Tebow...😔 irányító temető!!!!!!Akkor a Raiders mi? 😀
Amadeus91
StormST
több mint 10 éve
aaaand exactly the same 😀Egy új korszak kezdődik az életemben.same
Én PM miatt szerettem meg az NFL-t, ezt az egész világot.
Miatta lettem Colts szurkolóból Broncos drukker. (még fiatal vagyok, mentségemre legyen 😊 )
Köszönöm Manning!
Viszont, megszerettem ezt a közösséget, ezt a csapatot, franchiset. Denver szurkoló lettem az elmúlt pár évben. PM miatt szerettem meg a sportot és végül magát Denvert is, olyannyira, hogy mostmár maradok ennél a csapatnál, jóban-rosszban.
Kezdődjön egy új korszak, az itteni tapasztalt rókáknak ez "megszokott" élmény, számomra egy nagyon új. 😊
Tomifinn
Heisman Trophy
több mint 10 éve
Most Manning, előtte Tebow...😔 irányító temető!!!!!!Akkor a Raiders mi? 😀
Amadeus91

több mint 10 éve
A hírek szerint tegnap este felhívta Elway-t és Ellis-t is, hogy elmondja nekik a döntést...Most akkor már csak írja alá Brock azt a szerződést, vagy egy hasonlót, drágább azért ne legyen, ha lehet... 😛
1 gyűrű, 2 döntő, egy történelmi szezon, kösz mindent Peyton! Irány a HoF, 5 év múlva lehetne egy Broncos-Colts a HoF game, lenne szerintem a stílusos... 😊

több mint 10 éve
Most Manning, előtte Tebow...😔 irányító temető!!!!!!
több mint 10 éve
Egy új korszak kezdődik az életemben.same
Én PM miatt szerettem meg az NFL-t, ezt az egész világot.
Miatta lettem Colts szurkolóból Broncos drukker. (még fiatal vagyok, mentségemre legyen 😊 )
Köszönöm Manning!
Viszont, megszerettem ezt a közösséget, ezt a csapatot, franchiset. Denver szurkoló lettem az elmúlt pár évben. PM miatt szerettem meg a sportot és végül magát Denvert is, olyannyira, hogy mostmár maradok ennél a csapatnál, jóban-rosszban.
Kezdődjön egy új korszak, az itteni tapasztalt rókáknak ez "megszokott" élmény, számomra egy nagyon új. 😊
Tomifinn
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy az Elway-Manning olyan viszony lenne, hogy a kibaszás előfordulhatna bármelyik irányban is. Az egyik hozta ide a másikat, játékosként is mindkettő átment ugyanolyan magasságokon, és ugyanolyan poklon is. Ezek megértik egymást. De az üzletet is ismerik. Egyik se akar kibaszni a másikkal, de a döntést meg kell hozni. Én azt hittem az Archie nyilatkozat, és PM saját elejtett mondatai alapján, hogy egy forgatókönyv van megírva, és meglesz a bejelentés 8.-a előtt. Még mindig meg lehet, de most már nem vagyok benne annyira biztos.peterk2005Mégiscsak a forgatóköny verzió lett az igaz. Kíváncsi lennék, hogy mennyi köze lehet annak, hogy így utolsó pillanatban történik a Brock felé tett (és nyilvánosan is pletykált) ajánlathoz?😊 (Értsd. megvan-e már esetleg az alku, illetve ha igen, akkor számított-e PM visszavonulásának lebegtetése.)