Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Egy új korszak kezdődik az életemben.Én PM miatt szerettem meg az NFL-t, ezt az egész világot.
Miatta lettem Colts szurkolóból Broncos drukker. (még fiatal vagyok, mentségemre legyen 😊 )
Köszönöm Manning!
Viszont, megszerettem ezt a közösséget, ezt a csapatot, franchiset. Denver szurkoló lettem az elmúlt pár évben. PM miatt szerettem meg a sportot és végül magát Denvert is, olyannyira, hogy mostmár maradok ennél a csapatnál, jóban-rosszban.
Kezdődjön egy új korszak, az itteni tapasztalt rókáknak ez "megszokott" élmény, számomra egy nagyon új. 😊
Szerkesztette: Tomifinn
több mint 10 éve
Az NFL.com is lehozta. Aligha tették volna, ha nem Manningtől van az infó.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Egyébként már hivatalos, mivel a Broncos a honlapján szintén bejelentette, és Elway meg páran mások is nyilakoztak róla.
több mint 10 éve
A Titansé. Hogy Irsay-t évente egyszer meglátogathassa. Annyi elég is neki.A Coltsé.És hogy ő lesz az új GM. (?)Adam Schefter, Ian Rapoport és a SportCenter szerint is holnap, a sajtóértekezleten jelenti be PM a visszavonulását. Egy újabb legendától búcsúzunk. Igen sok visszavonulás volt az idényben, pedig még csak most kezdődött az offseason..Holnap bejelenti, hogy hét évvel meghosszabbította a Broncosszal a szerződését.
Coolearie
Stez
Coolearie
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
BRÉKING : PM bejelentette a visszavonulását. Mekkora karrierje volt te úristenem ennek a legendának. 5 év múlva HoF 😀 (on Monday)
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
A Coltsé.És hogy ő lesz az új GM. (?)Adam Schefter, Ian Rapoport és a SportCenter szerint is holnap, a sajtóértekezleten jelenti be PM a visszavonulását. Egy újabb legendától búcsúzunk. Igen sok visszavonulás volt az idényben, pedig még csak most kezdődött az offseason..Holnap bejelenti, hogy hét évvel meghosszabbította a Broncosszal a szerződését.
Coolearie
Stez
Coolearie
több mint 10 éve
És hogy ő lesz az új GM. (?)Adam Schefter, Ian Rapoport és a SportCenter szerint is holnap, a sajtóértekezleten jelenti be PM a visszavonulását. Egy újabb legendától búcsúzunk. Igen sok visszavonulás volt az idényben, pedig még csak most kezdődött az offseason..Holnap bejelenti, hogy hét évvel meghosszabbította a Broncosszal a szerződését.
Coolearie
Stez
több mint 10 éve
Adam Schefter, Ian Rapoport és a SportCenter szerint is holnap, a sajtóértekezleten jelenti be PM a visszavonulását. Egy újabb legendától búcsúzunk. Igen sok visszavonulás volt az idényben, pedig még csak most kezdődött az offseason..Holnap bejelenti, hogy hét évvel meghosszabbította a Broncosszal a szerződését.
Coolearie
több mint 10 éve
Adam Schefter, Ian Rapoport és a SportCenter szerint is holnap, a sajtóértekezleten jelenti be PM a visszavonulását. Egy újabb legendától búcsúzunk. Igen sok visszavonulás volt az idényben, pedig még csak most kezdődött az offseason..
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy az Elway-Manning olyan viszony lenne, hogy a kibaszás előfordulhatna bármelyik irányban is. Az egyik hozta ide a másikat, játékosként is mindkettő átment ugyanolyan magasságokon, és ugyanolyan poklon is. Ezek megértik egymást. De az üzletet is ismerik. Egyik se akar kibaszni a másikkal, de a döntést meg kell hozni. Én azt hittem az Archie nyilatkozat, és PM saját elejtett mondatai alapján, hogy egy forgatókönyv van megírva, és meglesz a bejelentés 8.-a előtt. Még mindig meg lehet, de most már nem vagyok benne annyira biztos.Mindenesetre akármi lesz, Brock a jövő évre tervezett QB, és ezt mindketten tudják (illetve Oszi ügynökével együtt mindhárman). Úgyhogy vagy igen hamar lesz egy PM sajtótájékoztató, vagy PM még mindig ül a seggén és nem tudja, hogy vége-e, csak azt tudja, hogy 8.-tól szabadügynökként fog tovább gondolkodni.

több mint 10 éve
Már nem kell sokáig várni a Elway/PM döntésére,legkésőbb március 8-ig minden eldől (Ekkor válik PM '16-os $19milliós fizetése garantáltá) .2-t kell csak aludni. 😊Lehet, hogy már annyit sem kell!
twitter.com/mortreport/status/706450133232152577
Szerkesztette: xrace77
több mint 10 éve
PM nem tud kibaszni a csapattal, magával tud, ha marad még, és meg kell élnie h cutolják, aztán meg nem győztesként vonul vissza, hanem ki tudja hogy. Lehet h 2× győztesként, de nagyobb eséllyel nem.Elway Bailey-t is cutolta, Manningel se lesz ez máshogy, ha ez elkerülhetetlenné válik...
Oszinak olyan 12-14-et mondtam volna, ennél a 15-nél semmi esetre se többet. És a lényeg az lesz, h mennyi a garantált, mert az látszott, h lehet belőle QB, de 7 meccsre továbbra se mondanék semmi biztosat. Ha kell ennyit adni, h itt maradjon adjunk ennyit, tökmindegy, h megéri-e vagy sem, inkább fizessük túl, minth belekerüljünk egy sexy veterán (McCown, Hoyer, Fitzmagic, Weeden, stb, stb) körforgásba, minden évvel mással próbálkozva, hátha nálunk beválik.
Csak ha a Chargers-Raiders-Steeleres hármas elleni 2. félidőben látott játék állandósulna OZnál, akkor tudjunk kilépni a szerződésből fájdalommentesen.
Egy korai QB pick se lenne meglepő. 2-3 kör.
Maliktól meg búcsúzhatunk, ha erre ráfirkantja a nevét Oszi, remélem vhol az NFCben folytatja...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
A hét elején a hírek arról szóltak, hogy PM 5-ig bejelenti mit akar, az jött és ment, örökké nem várhatnak rá...PM teszi a helyzetet nevetségessé lassan, én elhiszem, hogy nehéz döntés, de ez már így átmegy a kibaszás kategóriába a csapattal szemben...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Az világos, hogy nem tiszta ez a történet. Mert mint ha arról lett volna szó, hogy Oswival addig nem tárgyalunk, amíg Manning nem dönt az ő iránti tiszteletből. A tiszteletnek itt most vége ezek szerint. Kíváncsian várom a fejleményeket, de hogy Manning nem tanul Favre hibájából, az biztos. Persze ott van egy apró kérdés, amit eddig nem feszegettünk. Lehet, hogy Manning idei teljesítménye a Kubiak rendszer miatt is romlott le? Philipsről sokat beszéltünk, de az OC nevét majdnem nem is tudom éppen ki. Nem lehet, hogy Manning abszolút érez még magában 35 td-t egy olyan offense-ben, ami neki előnyös?PM -nek nem a rendszerrel volt szerintem baja mert tudása alapján ki kellet volna hoznia belöle a maximumot! Sokan láttuk amikor ebben a szezonban elengedte a labdát olyan volt mint egy sebesült kacsa repülés közben súllyal a nyakában! Hiába van ott fejben ha az a kar nem engedelmeskedik neki...Legyen bármilyen rendszer vagy csapat már nem lesz a régi. Menjen edzőnek abban is állat lesz, de neki lefőtt a kv.
Zalán
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Az világos, hogy nem tiszta ez a történet. Mert mint ha arról lett volna szó, hogy Oswival addig nem tárgyalunk, amíg Manning nem dönt az ő iránti tiszteletből. A tiszteletnek itt most vége ezek szerint. Kíváncsian várom a fejleményeket, de hogy Manning nem tanul Favre hibájából, az biztos. Persze ott van egy apró kérdés, amit eddig nem feszegettünk. Lehet, hogy Manning idei teljesítménye a Kubiak rendszer miatt is romlott le? Philipsről sokat beszéltünk, de az OC nevét majdnem nem is tudom éppen ki. Nem lehet, hogy Manning abszolút érez még magában 35 td-t egy olyan offense-ben, ami neki előnyös?
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Hát ha eddig nem jelentette be a visszavonulását, szerintem még játszani szeretne.3 év 45 misi Osinak! Akkor PM csomagolVagy elküldés és visszaigazolják backup/mentor Qb-nak
ParadSEC
ThundersNFL
Bár így elég kellemetlen helyzetbe hozza Elway-ket.
I wanna' that ring again!
több mint 10 éve
3 év 45 misi Osinak! Akkor PM csomagolVagy elküldés és visszaigazolják backup/mentor Qb-nak
ParadSEC
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
3 év 45 misi Osinak! Akkor PM csomagol
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Mindeközben tovább nyomulunk OZra.12m/év az ajánlat, ha minden igaz.
Black_Adder
több mint 10 éve
hát szerintem most elég magas szorzó lehet arra Vegasban, h Manning itt játszik jövőre.Nem kértük Manningtől h jelenjen meg a fizikai nemtudommin.Erősen kétlem, hogy Elway és a FO annyira hülye, hogy medical nélkül hagyja maradni PM-et, főleg amilyen állapotban a szezont befejezte (minden dobás látványos fizikai fájdalmat okozott neki, lényegtelen, hogy a válla/karja/nyaka miatt), szerintem ez is csak egy jelzés, hogy akármi lesz a döntése, Broncos mezben nem fog 2016-ban pályára lépni...
Ez nagyjából azt jelenti, h a fiziaki állapotától független lesz a döntésünk, h maradhat-e vagy sem. Most ez lehet az is, h ha járni nem tud is övé a munka 19 millióért, meg azt is, h a felek már a búcsúbeszédet tanulgatják. Az utóbbi a valószínűbb.
Mindeközben tovább nyomulunk OZra.
Black_Adder
StormST
btw.: Egyébként Manning pont Vegasban is van, mondott "szavakat" de mégse mondott semmit.
off: Rahim Moore is repült,
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Nem kértük Manningtől h jelenjen meg a fizikai nemtudommin.Erősen kétlem, hogy Elway és a FO annyira hülye, hogy medical nélkül hagyja maradni PM-et, főleg amilyen állapotban a szezont befejezte (minden dobás látványos fizikai fájdalmat okozott neki, lényegtelen, hogy a válla/karja/nyaka miatt), szerintem ez is csak egy jelzés, hogy akármi lesz a döntése, Broncos mezben nem fog 2016-ban pályára lépni...
Ez nagyjából azt jelenti, h a fiziaki állapotától független lesz a döntésünk, h maradhat-e vagy sem. Most ez lehet az is, h ha járni nem tud is övé a munka 19 millióért, meg azt is, h a felek már a búcsúbeszédet tanulgatják. Az utóbbi a valószínűbb.
Black_Adder

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Nem kértük Manningtől h jelenjen meg a fizikai nemtudommin.Ez nagyjából azt jelenti, h a fiziaki állapotától független lesz a döntésünk, h maradhat-e vagy sem. Most ez lehet az is, h ha járni nem tud is övé a munka 19 millióért, meg azt is, h a felek már a búcsúbeszédet tanulgatják. Az utóbbi a valószínűbb.
több mint 10 éve
stadion témához visszatérve, lehetne "The Defense" Field. Idén jó Offense-t nem nagyon láthattak a nézők Denverben.Dehogynem. Steelers, Pats, Packers pl.
Heisman Trophy

több mint 10 éve
off: Beadlest cutolta a Jax.