Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Field Yates ‏@FieldYates 10 min10 perccel ezelőtt
Source: the Broncos signed former Browns first round pick DT Phil Taylor.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 674 — The Mathematician
Látjuk igen. A logó fasza ... de a póló miért piros? 😊
peterk2005
narancs színű a poló maga 😀 csak gondolom a fények nem jól estek rá épp 😀
bár kicsit élénkebb narancs mint szerettem volna de haveréknál ilyen volt 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 850 — Colts Fan
Lehet hogy már olvastátok,de azért beszúrom:
 www.theplayerstribune.com/von-miller-broncos-super-bowl-mvp-nerd/
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Látjuk igen. A logó fasza ... de a póló miért piros? 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
csináltattam magamnak egy pólót
nemtom ti látjátok-e, ha nem akkor feltöltöm a képet máshová
 goo.gl/photos/CSm2Kfip4MyqPQUx8

több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 458
Március 1-én várható PM döntése
Március 9-én válna garantálttá a fizetése

Március 7-ig lehetne "biztonságban" megegyezni Oszival.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
 www.milehighreport.com/2016/2/18/11044712/four-free-agents-the-denver-broncos-should-sign

Four free agents the Denver Broncos should sign:
Von Miller, Linebacker, Denver Broncos
C.J. Anderson, Running Back, Denver Broncos (Restricted Free Agent)
Evan Mathis, Offensive Line, Denver Broncos
James Starks, Running Back, Green Bay Packers Hillman helyére.

I wanna' that ring again!

több mint 10 éve
Since becoming the team's owner in 1984, no NFL franchise has fared better in the regular season than the Broncos. According to pro-football-reference.com, the team compiled a record of 313-197-1 for a .614 winning percentage.

Only two teams in major American professional sports have better winning percentages during that span: the San Antonio Spurs (.632) and the Los Angeles Lakers (.621).

Denver has made it to the Super Bowl seven times during the Bowlen era, second to New England. The team's three Lombardi Trophies are tied for fourth with Dallas, and behind the Patriots, Giants and 49ers, who are tied with four apiece.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 687 — "Montoya por favor!"
A 85 ős Bears legendás
A Ravens, a Bucs és a mi védelmük volt az, amelyik sztem maga nyerte meg az SBt/egész idényt.
A Hax védelmét szerettem, 13ban, csak a döntőben elvertek minket. Ott mondjuk Wilson is Impact player, ott ő is hozott sokat a csapaton, de nem az O# olyan jó mint a LOB.
A '91 es Redskins nekem nincs meg 😕

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Érdekesek ezek a számok alapján összeállított sorrendek... Az emberben megmaradnak benyomások, emlékek. Az alapján egyértelműen a '85 Bears nálam a csúcs, az valami elképesztő volt. Igaz, az az egyetlen, amit utólag néztem meg, a többit nagyjából már élőben követtem. Lehet, hogy a romantika is hozzátesz? Utána viszont nehéz rangsorolnom, mert elég sok védelem játszott nagyot vagy SB-n, vagy pedig több playoff meccsen is egyszerre. Szemre nekem a '00 Ravens és az idei Broncos tetszett a legjobban. De egy-egy nagy meccse több védelemnek is volt, pl. a 05-ös Steelers, a 07-es Giants, stb. A Bucs 02-es védelme és a '91-es Redskins nálam radar alatt maradt valahogy. Utóbbit értem, akkoriban járt le Montana ideje, és akkor még eléggé úgy néztem NFL-t, hogy Montana, aztán a többit akkor, ha éppen nem volt jobb dolgom. A 2002-es is talán ezért vakfolt, nem volt (számomra) egy érdekes idény.

Akárhogy is, ez az idei playoff Denver def. hatalmasat alkotott. Wade Philips megkoronázta a hosszú, de buktatókkal is vegyes karrierjét vele, az nem kétség.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
A football perspective is csinált egy top playoff Defense all time listát. Náluk 5-ek lettünk:
 www.footballperspective.com/guest-post-how-do-the-broncos-stack-up-with-other-playoff-defenses/

Számok az ellenfél regular season átlagához mérve (a Broncos 3 elit offense-zel játszott, Steelers, Pats, Panthers)

Run Defense (Adjusted Yards per Carry allowed)
1.) 85 Bears
2.) 00 Ravens
3.) 02 Bucs
4.) 15 Broncos
5.) 13 Hox

Pass Defense (Adjusted Net Yards / Attemp allowed)
1.) 00 Ravens
2.) 91 Redskins
3.) 02 Bucs
4.) 15 Broncos
5.) 13 Hox

Fumbles (fumbles forced)
1.) 91 Redskins
2.) 15 Broncos
3.) 85 Bears
4.) 02 Bucs
5.) 00 Ravens

A listán szereplő 6 védelem összes meccsét nézve (19) a Broncos védelmének a teljesítménye, 8. (vs Carolina), 11. (vs Patriots), 19. (vs Steelers)

Ezek alapján az ő sorrendjük
1.) 91 Redskins
2.) 00 Ravens
3.) 02 Bucs
4.) 85 Bears
5.) 15 Broncos
6.) 13 Hox

A Vasas elleni meccs lehúz minket (mondjuk Harris sérülése miatt - ami így utólag bigger deal volt, mint BBé - zónáznunk kellett, ami nem igazán feküdt a csapatnak, de cserébe nem volt AB, és DeWill szóval még így is jobban jártunk, mint az alapszakaszban és Bellt meg oda-vissza megúsztuk)

Bevallom őszintén a 91-es Redsins engem kicsit meglepett. valszeg ez az én szegénységi bizonyítványom, de vhogy nem kapja meg azt a hypeot amit a többi jó defense. én pl a No Name Defense-t mondtam volna, mint mi hiányzik az nfl.comos listáról (és továbbra se tudom hova tenni hiányát)...
Talán azért mert a Skins a labda mindkét oldalán csapatként volt nagyon jó, nem egyének miatt (tudom Art Monk és Darrell Green)

Visszatérve a Broncos D#-re, az h hányadik annyira nem is érdekel, az igen, h historic great defense-ként tartják számon 😊

több mint 10 éve
És ha már írtam funfactot. Van 2 ami nagyon jól mutat

CJ Anderson 2 yardos futott TD-je a valaha volt leghosszabb TD futás Bronco RB-től a Super Bowlok történetében. (vagy a leghosszabb Bronco futott TD, amit nem John Elway nevű játékos futott). Ráadásul 2× olyan hosszú, mint a 2. leghosszabb. (Számmisztika, Elway leghosszabb TD-je meg 2× olyan hosszú mint a leghosszabb nem általa futott TD)
A teljes lista

4 Yard
John Elway 1986 (vs Giants)

3 Yard
John Elway 1989 (vs Niners)
John Elway 1998 (vs Falcons)

2 Yard
CJ Anderson 2015 (vs Panthers)

1 Yard
Rob Lytle 1977 (vs Dallas)
Terrell Davis 1997 (vs Packers)
John Elway 1997 (vs Packers)
Howard Griffith 1998 (vs Falcons)
Howard Griffith 1998 (vs Falcons)

8 Super Bowlon továbbra se volt egy irányítónk se, aki 1 meccsen 1-nél több TD-t passzolt volna
1977 Craig Morton 0 & Norris Weese 0
1986 John Elway 1 & Gary Kubiak 0
1987 John Elway 1
1989 John Elway 0 & Gary Kubiak 0
1997 John Elway 0
1998 John Elway 1
2013 Peyton Manning 1
2015 Peyton Manning 0
(2 elkapott TD-je sincs senkinek Broncos mezben) de azt is írhatnám, h Manningé az egyetlen olyan Broncos passzolt TD, ami nem John Elway adott.

A Super Bowl érvényű rekordoktól megkímélem a fórumot

több mint 10 éve
Különböző korok közt nem biztos, h össze akarom hasnlítani a győzelmeket, a LoBbal (nem érdekel, h az csak a secondary, túl cool név ahhoz, h 2013 Seattle D-t írjak helyette) viszont lehet helye a méricskélésnek

Statisztikák alapján szerintem egyértelműen a "LoB has the edge".
Ami miatt a mi védelmünk előrébb lehet, az az, h csak az alapszakaszban 31 TOval, számos pick6-szel és számtalan 3&outtal hátráltatta a védelmet a saját O-nk, míg a 2013-mas Hoxban a támadókkal se volt semmi gond...

Egyébként érdekes ugye, h az eredeti Orange Crush kb sehol nincs jelölve a históriában. Honorable mention a 10 legjobb LB sorban és ennyi ha jól emlékszem. Miért? Mert evesztették a Super Bowlt (nem mellesleg a top10 Defense egyike, a Doom's Day Defense ellen).
Ahhoz, h a legjobbak között tartsanak számon, nyerned kell, és ha nem nyersz, akkor midnegy h Craig Morton 0.0-s passer ratingje miatt. ásrészről az is igaz, h az Orange Crush az alapszakaszban 10 környékén tartotta az ellenfeleket, a PO-ban ez már 20 környéke volt a Super Bowlon meg 27-et varázsolt ellenük Staubach. Na most a PPG-ket nem hasonlítom össze egymással - és nagyon felkapom a vizet, h vki ezt szűrné le belőle - de a mostani a védelmünk 18,5-et engedett alapszakaszban (ez egyébként több, mint 2012-ben), aztán a PO-ban 3 kiváló O ellen 16,18 és 10 kapott pont. Pont a Super Bowlon voltak a legjobbak. Na ez azért különbség.
Plusszba a fűszer a highlightok. Az NFL talán valaha volt legjobb postseason irányítója ellen 2 gametieing driveot kivédekezett, majd harmadszorra a 2 pointot. A meccs elején meg 2 take awayjel juttattak előnyhöz. A Super Bowlon pedig, 4 labdaszerzés, 1 defensive TD. 5 év múlva úgy fognak rá visszaemlékezni, hogy az O a semminél nem sokkal többet tett hozzá a győzelemhez...

A LoB ellen viszont ugyanúgy senki nem szerzett 20 fölött a PO-ban és ők is a Super Bowlon játszottak a legjobban. Csak ott az offense és az ST is kivette a részét a győzelemből... Hogy ez elég-e, hogy a 2015ös Broncos védelem elé kerüljön ... nem hinném h van olyan Hox fan aki így gondolja...
A 2012-es és 2015-ös Broncos védelem összehasonlításában azért látszik, hogy mennyit számít, hogy mit nyújt mellé az offense. És ugye, ha 2012-ben összejött volna, akkor lehet h a legerősebb csapatok között emlegetik, mert jó O és jó D# (deazért inkább tier2 mint tier1), de nem lett volna szó se Best ever O-ról se Best ever D-ről...

Az érdekesebb kérdés amúgy számomra az, hogy melyik milyen hosszan tudja fenntartani a dominanciáját, amiben benne vannak a sérülések, schedule, szerencse, stb is. Nekik máris 2 SB részvételük van a D#nek köszönhetően, míg a Broncos D# 2013-ban Miller, Harris, Wolfe, Vick és a többiek nélkül féllábú vadló volt... Szóval van még hátrány amit le kéne dolgozni, és jön még egy nagyon nehéz FA időszak.

Egy dolgot említenék még meg az idei D#ről, csak nem tudom hova írjam, úgyh legyen funfact:
3 hosszabbítást játszottak, mindháromban támadhatott az ellenfél és mindháromban negatív yardon tartották az őket (és mindhármat megnyertük)

több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 157 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Az előzetes számolgatások alapján 3 kompenzációs draft picket fogunk kapni idén, amivel együtt 10 pickünk lenne:

1st Round Selection (Original)
2nd Round Selection (Original)
3rd Round Selection (Original)
3rd Round Selection (Projected compensatory for Julius Thomas)
4th Round Selection (Projected compensatory for Orlando Franklin)
5th Round Selection (Via Baltimore)
6th Round Selection (Projected compensatory for Terrance Knighton)
7th Round Selection (Via San Francisco)
7th Round Selection (Via Houston)
7th Round Selection (Original)

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/vzriv3ca7exhh8sk4u2j
1985 Bears, 2015 Broncos among five best defenses of all time
Do Von Miller's 2015 Denver Broncos rank with Mike Singletary's 1985 Chicago Bears among the all-time best NFL defenses? Gil Brandt reassess the top five -- and finds room for some fresh blood.
Azért az a 3. hely nem rossz látva az első kettőt!
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Zalán: legalább ebben a fórumban próbáljuk már meg a két Brandon Marshall-t megkülönböztetni egymástól, elsőre azt hittem, hogy miénk nyilatkozta jövőbelátóan... 😀
StormST
Javítva 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
Zalán: legalább ebben a fórumban próbáljuk már meg a két Brandon Marshall-t megkülönböztetni egymástól, elsőre azt hittem, hogy miénk nyilatkozta jövőbelátóan... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ha esetleg Oszi menne, akkor egyébként én még Fitzmagic-ban látnék fantáziát Denverben. Nem olyan rossz ő, mint amilyen a híre 😊 Tavalyelőtt Houstonban és tavaly a Jetsben is kifejezetten jó szezont tolt. Ezzel a Denverrel, ha a védelem képes lenne közel hasonló teljesítményre, akkor ő eredményes tudna lenni.

Az lenne az igazán WTF, ha Oszi menne New Yorkba, Fitzmagic meg jönne ide 😀
peterk2005
Az exünk Brandon Marshall is megmondta, F(r)itz az ő emberük. Vickig azért ne menjünk le. Valahol vicces – és ettől szép az NFL –, hogy nem oly rég arról írtunk, hogy mennyi csapat cserélne velünk, mert van két elsőszámú irányítónk. Most meg, van egy legend 5 yardig, meg egy 7. körös elsőévét befejező kisrác és kétségbeesetten próbáljuk elegánsan visszavonultatni az öreget (lassan a lovászcheerleader fehér táltosával kell lehúzni a pályáról) és találni valakit, aki "emögött a védelem" mögött felkiáltással nem csinál semmit. Mert ez idén is bejött. De jövőre nem fog. Fitz? Persze, jó áthidaló megoldás. Pláne "emögé a védelem" elé. Csak az van közben, hogy most épp nincs az "emögött a védelem" sem a birtokunkban. Von, Malik, Danny és a többieknek nincs papírja, kimennek a piacra mint én szombaton a Hunyadi térre. De nem fél kiló újkrumpliért és kacsamáj mousse-ért. Mi meg csak nézegetünk pénz híján, mint a mocskos kurva városi galambok a lepattanóra a pultok alatt ugyanott.

Szerkesztette: Zalán

több mint 10 éve
tökmindegy, ha nem válik be a kezdő QB majd beáll Elway

több mint 10 éve
Ha esetleg Oszi menne, akkor egyébként én még Fitzmagic-ban látnék fantáziát Denverben. Nem olyan rossz ő, mint amilyen a híre 😊 Tavalyelőtt Houstonban és tavaly a Jetsben is kifejezetten jó szezont tolt. Ezzel a Denverrel, ha a védelem képes lenne közel hasonló teljesítményre, akkor ő eredményes tudna lenni.

peterk2005
Hát, ennek elég kevés esélyét látom, ugyanis Fitz-et most a hírek szerint nagyon meg akarja tartani a Jets...

több mint 10 éve

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 10 éve
Nem lehet, hogy Oszi mellé nézegetjük RGIII-at? Nincs értelmes csere QB, vagy draftról kéne hozni valakit, vagy FA-ról. Mégpedig nem valami UDFA szintűt, mert Oszi mellé kéne most még olyan, akit azért be is lehet állítani, ha nagy a kaki.

Másrészt lehet vakítás is, azzal a szándékkal, hogy Oszi ügynöke ne akarjon olyan sokat.
peterk2005
Szóval akkor ez olyan, mint amikor mész autót vásárolni a murvás kereskedésbe, és viszel magaddal az edzőteremből nálad egy kopasz fejjel magasabb "herótózóembert"? RG3 árazza lefelé Oswit? A tavalyi offseason is elég tudathasadásos állapot volt Broncos szurkolóként, hogy most akkor win now van, miközben Kubes új csapatot épít. Szerintem világos, 15 pluszos szerződésért nem akarják Osweilert. És leginkább nem akarja Elway-Kubes páros mindenáron. És ezt megértem. Ők most bármit döntenek, hitelük lesz a szurkolók körében. Ha már Sobri újra itt van velünk, megemlíthetnénk, hogy végül mindenkinek igaza lett. Tebow-val is nyertünk volna SB-t, hiszen Manning Tebows-számokkal lehozta a play offot. De a Manning-projekt is sikeres, vele meg meg is nyertük. 😊 Nyilván türelmetlemnek vagyunk mi szurkolók. De ez érthető, jól van ez így egy ilyen siker után. Éhezünk a konkrétumokra és már a 2016-os 53-as keretet akarjuk tudni. Végül is úgy döntöttem magamban, hogy mindegy mi történik. Santa Clarat nem lehet elvenni tőlünk. Felőlem maradhat manager Manning, lehet OZ szuperfizetésért, rábízhatjuk a csapatot Sziámira, hozhatjuk RG3-at, vagy egy ifjú titánt a draftról 15-ös szererlésben jó lábakkal. 😊

több mint 10 éve
azon csodálkozok hogy a Tebow bombát még nem dobták be 😀
Negritis
Ezt inkább el se kezdjük... 😛

több mint 10 éve
azon csodálkozok hogy a Tebow bombát még nem dobták be 😀

több mint 10 éve
Nem lehet, hogy Oszi mellé nézegetjük RGIII-at? Nincs értelmes csere QB, vagy draftról kéne hozni valakit, vagy FA-ról. Mégpedig nem valami UDFA szintűt, mert Oszi mellé kéne most még olyan, akit azért be is lehet állítani, ha nagy a kaki.

Másrészt lehet vakítás is, azzal a szándékkal, hogy Oszi ügynöke ne akarjon olyan sokat.