Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
PM nem tud kibaszni a csapattal, magával tud, ha marad még, és meg kell élnie h cutolják, aztán meg nem győztesként vonul vissza, hanem ki tudja hogy. Lehet h 2× győztesként, de nagyobb eséllyel nem.
Elway Bailey-t is cutolta, Manningel se lesz ez máshogy, ha ez elkerülhetetlenné válik...

Oszinak olyan 12-14-et mondtam volna, ennél a 15-nél semmi esetre se többet. És a lényeg az lesz, h mennyi a garantált, mert az látszott, h lehet belőle QB, de 7 meccsre továbbra se mondanék semmi biztosat. Ha kell ennyit adni, h itt maradjon adjunk ennyit, tökmindegy, h megéri-e vagy sem, inkább fizessük túl, minth belekerüljünk egy sexy veterán (McCown, Hoyer, Fitzmagic, Weeden, stb, stb) körforgásba, minden évvel mással próbálkozva, hátha nálunk beválik.

Csak ha a Chargers-Raiders-Steeleres hármas elleni 2. félidőben látott játék állandósulna OZnál, akkor tudjunk kilépni a szerződésből fájdalommentesen.
Egy korai QB pick se lenne meglepő. 2-3 kör.

Maliktól meg búcsúzhatunk, ha erre ráfirkantja a nevét Oszi, remélem vhol az NFCben folytatja...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 842 — SB 50 Champion @ Grund
A hét elején a hírek arról szóltak, hogy PM 5-ig bejelenti mit akar, az jött és ment, örökké nem várhatnak rá...

PM teszi a helyzetet nevetségessé lassan, én elhiszem, hogy nehéz döntés, de ez már így átmegy a kibaszás kategóriába a csapattal szemben...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 346 — Patriots fan
Az világos, hogy nem tiszta ez a történet. Mert mint ha arról lett volna szó, hogy Oswival addig nem tárgyalunk, amíg Manning nem dönt az ő iránti tiszteletből. A tiszteletnek itt most vége ezek szerint. Kíváncsian várom a fejleményeket, de hogy Manning nem tanul Favre hibájából, az biztos. Persze ott van egy apró kérdés, amit eddig nem feszegettünk. Lehet, hogy Manning idei teljesítménye a Kubiak rendszer miatt is romlott le? Philipsről sokat beszéltünk, de az OC nevét majdnem nem is tudom éppen ki. Nem lehet, hogy Manning abszolút érez még magában 35 td-t egy olyan offense-ben, ami neki előnyös?
Zalán
PM -nek nem a rendszerrel volt szerintem baja mert tudása alapján ki kellet volna hoznia belöle a maximumot! Sokan láttuk amikor ebben a szezonban elengedte a labdát olyan volt mint egy sebesült kacsa repülés közben súllyal a nyakában! Hiába van ott fejben ha az a kar nem engedelmeskedik neki...Legyen bármilyen rendszer vagy csapat már nem lesz a régi. Menjen edzőnek abban is állat lesz, de neki lefőtt a kv.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Az világos, hogy nem tiszta ez a történet. Mert mint ha arról lett volna szó, hogy Oswival addig nem tárgyalunk, amíg Manning nem dönt az ő iránti tiszteletből. A tiszteletnek itt most vége ezek szerint. Kíváncsian várom a fejleményeket, de hogy Manning nem tanul Favre hibájából, az biztos. Persze ott van egy apró kérdés, amit eddig nem feszegettünk. Lehet, hogy Manning idei teljesítménye a Kubiak rendszer miatt is romlott le? Philipsről sokat beszéltünk, de az OC nevét majdnem nem is tudom éppen ki. Nem lehet, hogy Manning abszolút érez még magában 35 td-t egy olyan offense-ben, ami neki előnyös?

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
3 év 45 misi Osinak! Akkor PM csomagol
ParadSEC
Vagy elküldés és visszaigazolják backup/mentor Qb-nak
ThundersNFL
Hát ha eddig nem jelentette be a visszavonulását, szerintem még játszani szeretne.
Bár így elég kellemetlen helyzetbe hozza Elway-ket.

I wanna' that ring again!

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 896 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ParadSEC
Vagy elküldés és visszaigazolják backup/mentor Qb-nak

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 346 — Patriots fan

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/zurhtmpzqim1nc35slh0
Broncos offer Osweiler 3-year deal worth up to $45M
NFL Media Insider Ian Rapoport reports the Denver Broncos have offered quarterback Brock Osweiler a three-year deal worth up to $45 million, but he's still expected to test free-agent market.

Szerintem nem sok értelme van a Free Agent Test-nek!

Szerkesztette: Béczkó
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 707
Mindeközben tovább nyomulunk OZra.
Black_Adder
12m/év az ajánlat, ha minden igaz.
több mint 10 éve
Nem kértük Manningtől h jelenjen meg a fizikai nemtudommin.

Ez nagyjából azt jelenti, h a fiziaki állapotától független lesz a döntésünk, h maradhat-e vagy sem. Most ez lehet az is, h ha járni nem tud is övé a munka 19 millióért, meg azt is, h a felek már a búcsúbeszédet tanulgatják. Az utóbbi a valószínűbb.

Black_Adder
Erősen kétlem, hogy Elway és a FO annyira hülye, hogy medical nélkül hagyja maradni PM-et, főleg amilyen állapotban a szezont befejezte (minden dobás látványos fizikai fájdalmat okozott neki, lényegtelen, hogy a válla/karja/nyaka miatt), szerintem ez is csak egy jelzés, hogy akármi lesz a döntése, Broncos mezben nem fog 2016-ban pályára lépni...
StormST
hát szerintem most elég magas szorzó lehet arra Vegasban, h Manning itt játszik jövőre.
btw.: Egyébként Manning pont Vegasban is van, mondott "szavakat" de mégse mondott semmit.

off: Rahim Moore is repült,

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve

Ez nagyjából azt jelenti, h a fiziaki állapotától független lesz a döntésünk, h maradhat-e vagy sem. Most ez lehet az is, h ha járni nem tud is övé a munka 19 millióért, meg azt is, h a felek már a búcsúbeszédet tanulgatják. Az utóbbi a valószínűbb.

Black_Adder
Erősen kétlem, hogy Elway és a FO annyira hülye, hogy medical nélkül hagyja maradni PM-et, főleg amilyen állapotban a szezont befejezte (minden dobás látványos fizikai fájdalmat okozott neki, lényegtelen, hogy a válla/karja/nyaka miatt), szerintem ez is csak egy jelzés, hogy akármi lesz a döntése, Broncos mezben nem fog 2016-ban pályára lépni...

több mint 10 éve

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 826 — The only discipline that lasts, is self discipline
stadion témához visszatérve, lehetne "The Defense" Field. Idén jó Offense-t nem nagyon láthattak a nézők Denverben.
Heisman Trophy
Dehogynem. Steelers, Pats, Packers pl.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
off: Beadlest cutolta a Jax.

több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 834 — "Montoya por favor!"
stadion témához visszatérve, lehetne "The Defense" Field. Idén jó Offense-t nem nagyon láthattak a nézők Denverben.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 696 — Grady Judd fan
Kicsit örlődtem, hogy megosszam-e és hogy hova egyáltalán. Aztán persze igen lett, a hováról pedig egy 50es döntött (fej). Ha lenne 3 oldalú pénzérme a Giants is játékban lett volna. 😊

www.youtube.com/watch?v=wfRzS3ucjqM

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Coors Field. Nem is értem mért a baseball stadion névjogát vették meg, az NFL menőbb a Broncos sikeresebb...
Black_Adder
Talán azért lehetett, mert a Coors Field már 1995-ben megépült és valszeg a régi Mile High-hoz nem kellett szponzor, csak újhoz, amikor épült...

Egyébként egy baseball stadion szerintem jobb reklámlehetőség, az év 7 hónapjában aktív, 81+ hazai meccsel, szimplán nagyobb médiamegjelenést biztosít az 5-6 hónapban aktív NFL idénnyel és 8-10 hazai meccsel szemben...

több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 382
Mert olcsóbb volt?
több mint 10 éve
Coors Field. Nem is értem mért a baseball stadion névjogát vették meg, az NFL menőbb a Broncos sikeresebb...

több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 834 — "Montoya por favor!"
Lehetne : Super Bowl 50 Champions Field
| Just kidding 😀 |

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 707
Azt hiszem hamarosan új stadion nevet kell majd megszoknunk, a Sports Authority csődvédelmet kért, 450-ből bezár legalább 140 boltot, már ha egyáltalán életben tud maradni...
StormST
Én példáus az Invesco Fieldet támogatnám. 😉
De nagy a csend nálunk. Makacs öszvér ez a Manning papa... 😊
Zalán
Lehetne Papa John's Field, úgyis megvan a kontakt Manningen keresztül.
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Azt hiszem hamarosan új stadion nevet kell majd megszoknunk, a Sports Authority csődvédelmet kért, 450-ből bezár legalább 140 boltot, már ha egyáltalán életben tud maradni...
StormST
Én példáus az Invesco Fieldet támogatnám. 😉
De nagy a csend nálunk. Makacs öszvér ez a Manning papa... 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve

több mint 10 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Na, hála istennek, hogy így alakult. Nagyon nehezen viseltem volna egy Panthers győzelmet, nálam ugyanott állnak a szimpátia skálán, mint a Falcons. Remélem többé az SB közelébe sem jutnak. Viszont miután ilyen jól kigyűlölködtem magam, az is fontos, hogy Manning így búcsúzott. Ha valaki, akkor ő megérdemli. Megmozdulni alig bírt már szegény a második félidőben, jót fog tenni a hektoliter sör. 😊
hajdu
Remélem a Bucs-t azért nem utálod😊 Nekem Bucs szurkolóként még Brees mezem is van😊
TheBerzerker
Nem. A Tampa a csoportban kivétel. 😊
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
nem tudom ki lesz a köv fr qb aki friss szerződést kap de simán 20 feletti átlaga lesz....
Janek
Luck, és lesz az 25 is