Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Így van kösz.Hibás a link, a saját telódról linkelt URL-t tetted be (ezért látod te, mert a saját telódon ott a kép). De megfejthető volt, hogy honnan akartad linkelni. 😊Hogy ne legyen invisible comment of an invisible man... ezt akarta betenni:Én telefonon látom. Ti nem?
www.matthew99.freeiz.com/images/alairasok/130/ManningPe.png
peterk2005
Matthew99
peterk2005

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Gyurukrol lehet tudni valamit? Mikor derul ki, hogy fognak kinezni?júniusban osztják ki
PM_the_sheriff
több mint 10 éve
Malik nagy pénzt csinált a Super Bowlon, a TD után számomra szinte biztos volt, hogy távozik. WP rendszerében teljesedett ki, és sajnálom, hogy elmegy. Mondjuk inkább jáccon továbbra is jól, mint hogy T. Knighton legyen belőle.Pont ahhoz a play-hez volt elég kevés köze, voltak neki ott valóban szép megmozdulásai, de ha valaki az alapján a TD alapján gondolja róla, hogy jó játékos, az nagyon el van tévedve 😀
Heisman Trophy

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Hibás a link, a saját telódról linkelt URL-t tetted be (ezért látod te, mert a saját telódon ott a kép). De megfejthető volt, hogy honnan akartad linkelni. 😊Hogy ne legyen invisible comment of an invisible man... ezt akarta betenni:Én telefonon látom. Ti nem?
peterk2005
Matthew99

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Malik nagy pénzt csinált a Super Bowlon, a TD után számomra szinte biztos volt, hogy távozik. WP rendszerében teljesedett ki, és sajnálom, hogy elmegy. Mondjuk inkább jáccon továbbra is jól, mint hogy T. Knighton legyen belőle.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Hogy ne legyen invisible comment of an invisible man... ezt akarta betenni:Én telefonon látom. Ti nem?
peterk2005

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Hogy ne legyen invisible comment of an invisible man... ezt akarta betenni:www.matthew99.freeiz.com/images/alairasok/130/ManningPe.png

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Wade Phillips érdekeset tweetelt pár napja. Vajon hogy érthette?twitter.com/sonofbum/status/698261307607265280
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 10 éve
Az Brocki temaban azt olvastam, hogy egy Foles like szerzodesre nemet mondott.Pedig valahol ez lenne a reális. Belőle sincs több minta, mint Folesből. Vagy lehet pl. Alex Smith-hez is viszonyítani. Ő másfél kiváló frisco-i év után Kansasben évi 10 alatt kapott két évre. És utána, amikor Kansasben is jó volt, akkor kapott hosszabbítást, ha jól emlékszem kb. 16/év millió körüli értékben. Ezekhez kb. lehet viszonyítani szerintem - beleszámolva valamennyi inflációt.
"The Denver Posts Troy Renck says that Osweiler will command more than what the Rams gave Nick Foles last offseason.Foles signed a two-year contract extension worth $24.5 million with the Rams last August. He received $12.02 million in fully guaranteed salary upon signing the contract and a total of $13.7 million in guaranteed salary."PM_the_sheriff

több mint 10 éve
Gyurukrol lehet tudni valamit? Mikor derul ki, hogy fognak kinezni?
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Malik teszteli a piacotHat varhato,hogy neki bucsut inthetunk. Valaki biztos kifizet majd egy rakat lovet, amit mi nem tudunk. Azt sem tudom, mennyi az az osszeg amit kinalnak neki es mennyi az amit mi hajlandoak vagyunk kifizetni. Benyomta ugye az orok "feed my family" dumat, ami sosem jelent jot. Arra azert kivancsi vagyok, hogy egy masik defben Wolfe, Von, Ware, Sly nelkul mire kepes. Ebbol a vedelembol most plane jol el tudja adni magat. Igazabol rosszat nem tudok neki kivanni, ha a plussz par millaert neki megeri mondjuk a Jaxban (vagy barmilyen nem contender csapatban) puposodni, akkor lelke rajta. Viszont azt sem lehet elvitatni tole, hogy az ostoba PF-jein kivul kurva jo jatekot produkalt nalunk.
www.denverpost.com/broncos/ci_29520605/malik-jackson-testing-free-agent-market-i-would?source=rss&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+dp-sports-broncos+%28Denver+Post%3A+Sports%3A+Broncos%29
Black_Adder
Az Brocki temaban azt olvastam, hogy egy Foles like szerzodesre nemet mondott.
"The Denver Posts Troy Renck says that Osweiler will command more than what the Rams gave Nick Foles last offseason.Foles signed a two-year contract extension worth $24.5 million with the Rams last August. He received $12.02 million in fully guaranteed salary upon signing the contract and a total of $13.7 million in guaranteed salary."
Nem tudom, hogy nekunk mennyit er meg, es fr qbet lat-e benne a csapat. Szerintem nem volt rossz akkor amikor jatszott. Ebben az offensben senki nem fog ur szamokat hozni, egyszeruen nem ugy van kitalalva. Jatszott hatranyban is, volt comeback win. Kurvara szar helyzet most ez igy. Ez a bizonytalansag nem jo senkinek. Az ember mindenhol azt hallja, hogy Malikkal megy a targyalas, de Brockirol nagyon semmi info nem jon. Plussz most milyen opcio van Brockin kivul? Kb semmi. Azert jo ez a csapat, de barmilyen low QB azert nem fog gyurut hozni, hiaba hallja az ember mindenhonnan. PM szar volt iden, ez teny. De annyira nem volt szar, hogy miatta bukja a csapat az SB-t. Vagy hulljunk ki a PO-bol. Hozza hasonlitva (marmint az idei teljesitmenyehez), jogos feltetelezni, hogy Brocki is el tud egy game manager modban passzolgatni, meg adni a handoffokat. Ha jol tudom PM-nek marciusig vissza kell vonulnia, vagy cutolni fogja a csapat valszeg. Nekem van egy olyan erzesem, hogy addig Brocki es a managere nem is akar nagyon targyalni, amig az oreg rosteren van. Ha meg O is scanneli a fa piacot, lehet, hogy valami franchise megkinalja nagyobb loveval. Ki johet nala kepbe? Browns peldual, de ok meg 1/2-re draftolnak, elhozhatjak a legjobb QB-t. Uj edzo van, Ok azert szeretnek olyan ember hozni, akit Ok valasztanak ki. Nem tudom, hogy milyen QB jelentkeztek a draftra, de naluk is lehet opcio Brocki akar. Ott a 49ers meg. Elvileg nekik mehet a drafton a masodik legjobb QB, vagy ha Browns mondjuk elviszi Brockit, akkor a legjobb QB a draftrol. Bar Chip lat fantaziat Kaepben, legalabbis az itteni forumozok szerint. Ott van meg az Eagles, Rams, Houston. Elobbi kettonel ugye volt elvileg fr qb. De az Eaglesnel ugye Bradford egy nagy kerdojel, akar ok is vihetik, uj edzojuk is van lehet drafton nezelodnek. Ramsnel Folessal ugyanez a helyzet. A Houston pedig egy normalis QB-val contender csapat lehetne. Ezeknek a csapatoknak nem tudok a penzugyi helyzeterol, de a mienknel sokkal nem lehet rosszabb.
Szoval, ha meg akarjuk tartani Brockit akkor valszeg csengetni is kell neki. Lehet sporolni, ugye a PM visszavonulas/cut utan. Clady restruct. Vasquez restuct. Ware restruct esetleg. Amugy Ware-t kurva jo lenne megtartani. Ha PM mar nem lesz az oltozobe, akkor kell egy leader, aki moge beall a csapat. Es Ware erre a szerepre tokeletes. Talan a serulesei miatt egy kis cutba bele is mehet, ha tovabb dolgozhat Phillipsel meg ezzel a defensezel. Elegge esemenydus offseason lesz. Draftra meg nem is gondol az ember.
Plussz O-linera is kellene penz. Bar valoszinu, hogy jovore nem esik ki a kezdo es csere LT. Meg nem jatszik serulten a ket guard egesz szezonban. MAthist meg kellene tartani valahogy. De lehet, hogy most meg van a gyuruje O is elmegy egy kis penz keresni meg valahova, Garcia jo lehet a helyere, voltak pozitiv jelek tole, plussz futasblokkban eleg penge. PAradis nagy kiraly. Vasquez eleg gyenge volt ebben a falban/rendszerben, rajta is lehet sporolni, illetve sokat jatszott serulten, nalam kerdojel. Clady jo lenne ha egy szezont le tudna huzni egeszsegesen vegre es akkor LT-ben jok lennenk. Jobbra meg atmehetne akar Sambrailo es akkor lenne depth is.
Meg igy a vegere az jutott eszembe, hogy kivancsi vagyok milyen offense lesz a kovetkezo szezonra. Lehet hogy ket off season kell ahhoz, hogy Kubes rendszeret implementaljuk. Csak nekem tunt fel, hogyha hurry-up/uptempo modba kapcsolt a csapat, akkor sokkal jobban haladtak? Pl SB-ben is az elso drive, illetve a masodik felido elso drivera. Vagy eppen a Chiefs meccs. Vagy barmikor amikor hatranyban kellett jatszani es kellett a pont. Okes, hogy PM-mel feltunk a TO-tol, de ha hurry-uppal mehetett akkor nem volt annyira vakon O sem. Bar ez lehet az elozo 3 evbol marad maradek chemistry miatt volt.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Jó ez a vita, csak minek. Manning vissza fog vonulni. Semmi épeszű scenario nincs arra, hogy ne tegye. Elway megvált a szent tehén Tebow-tól is egy tollvonással, mert úgy gondolta, Manning-el több esély lenne. Manningtől is megválik, ha arról van szó. Nem csak így, akkor is megválna, ha Manning nem fogyott volna el ennyire. A cap helyzet sem engedi meg, KELL az a 19 millió, ami felszabadul. Nélküle nem megy, nélküle max. Von franchise tagját lehetne elintézni, a többiek szétrepülnének. Ehhez képest Malik Jackson asztalán már ott van egy ajánlat, ami Manning maradásával aligha lehetne tartható. De ha még lenne is pénz, akkor is. Ha van egy fiatal QB-d aki hosszú távú megoldást jelenthet, ÉS már láttad is bizonyítani, akkor nem az idősebb mellett döntesz. Indianapolisban is meghozták ezt a döntést, pedig Luck NFL szinten még nem is bizonyított akkor. Elway-t úgy ismeritek, mint aki annyira szentimentális, hogy nem tud ilyen döntést meghozni? Ugyan már...Türelem. Van még 3 hét, és én biztos vagyok benne, hogy megvan már a forgatókönyv. Csak az időzítés a kérdés. Az se biztos, hogy ez a "tétlekedés" rossz dolog. Brockkal éppen tárgyalni kell, az ő igényeinek "mérséklésénél" pl. jól jöhet, ha még nincs kimondva a vldkeges verdikt. Tudom, tudom, Brock elmehet akkor máshová. Egy csudát mehet. Illetve persze, mehet, de Brock se hülye. Tisztában van vele, hogy a Denver MESSZE a legjobb opciója. Messze-messze itt van a legnagyobb esélye arra, hogy franchise QB legyen belőle idővel. Bárhová elmenne, azt kockáztatná, hogy egy Kaepernick, Mallett, Foles stb. féle történetbe csöppen, ahol különböző okok miatt nem fog tudni úgy teljesíteni, ahogy elvárt. Itt mindene megvan hozzá, elit védelem, és neki passzoló játékrendszer. Úgyhogy biztos vagyok benne, hogy ha csak nem lesz irreálisan nagy a két fél igényei között az eltérés, akkor maradni fog. De nem csak neki nem mindegy, hogy mennyiért, hanem a csapatnak sem. A QB nem olcsó, és azt suttogják, hogy 12-14 millát kevesellne. Elway szempontjából viszont 3 év edzőpálya, és 6 kezdő meccs azért még nem annyi, hogy húszba hajló kockázatot olyan lazán fel lehetne vállalni. Volt már olyan, hogy egy Nick Foles 26TD-vel meg 2INT-el playoffba vezetett egy csapatot, és utána évben mélyrepült. Brockból sincs több minta még, mint Foles-ból. Egyelőre nála is annyi van, hogy lehet belőle jó QB, de jelenleg megvannak a határai. Kéne még 1-2 év, hogy véglegesen el lehessen dönteni, hogy A vagy B. Ezt az időszakot meg jó lenne nem évi 16-18 millás cap teherrel megoldani, ha meg lehet kevesebből is.
Azzal kapcsolatban meg, hogy idény közben ki hátráltatta a csapatot és ki nem, elég furcsának tartom, hogy vitázunk. Kubiak döntött így, nem Manning és nem Osweiler. Gyanítom, hogy még csak nem is Elway. (Nem tenne jót hosszú távon egy GM-HC viszonynak, ha ilyenekbe beleszólna a GM, és ezt Elway szerintem pontosan tudja.) Kubiak a HC, ez az ő döntése volt. Ha ő úgy érezte, hogy a Chiefs ellen Manninggel érdemes kiállni, akkor annak nyilván oka volt. Az meg egy vicc, ha valaki a történtek után azt gondolja, hogy azért nem Osweiler kezdett, mert Kubiak Mannigre volt tekintettel. Ne vicceljünk már, az ember meccs közben lecserélte Manninget. Nem akárkit, hanem egy first ballott hall of famer-t, a sport egyik legnagyobbját. Mondjatok még egy ilyen esetet... Aki ilyent meglép, abban van kurázsi, arról elég nevetséges feltételezni, hogy meccs előtt nem a csapat érdeke szerint dönt. Vagy akár a playoffban. Vagy bármikor. Osweiler nem azért nem kezdett a playoffban, mert PM-el akarták megnyeretni a gyűrűt, hanem azért, mert Kubiak PM-et látta alkalmasabbnak kezdeni. Hogy miért, arról lehet elmélkedni, de hogy nem személyes vagy szentimentális okból, az hótziher. Persze mindenkinek lehetősége és joga ezt a döntést vitatni, és "ha Oszi kezd akkor még jobb lett volna" féle scenariokat felállítani. De nem vicces ez így az SB győzelem után bő egy héttel? 😊

több mint 10 éve
Malik teszteli a piacotHát ez innentől bukta szerintem. Biztos lesz egy kétségbeesett csapat, aki fölé ígér jóval Elway-nek.
www.denverpost.com/broncos/ci_29520605/malik-jackson-testing-free-agent-market-i-would?source=rss&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+dp-sports-broncos+%28Denver+Post%3A+Sports%3A+Broncos%29
Black_Adder
Kedvelem Jacksont, de azért erősen benne van Philips keze is kiugró teljesítményében. Remélem nem lesz egy Knighton 2 történet belőle
több mint 10 éve
Malik teszteli a piacotwww.denverpost.com/broncos/ci_29520605/malik-jackson-testing-free-agent-market-i-would?source=rss&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+dp-sports-broncos+%28Denver+Post%3A+Sports%3A+Broncos%29
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Ellenben a 2015-ös szezon második legjobb csapatát győzte le (valljuk be, simán) a Broncos a döntőben, ilyenformán pedig Manning simán gondolhatja azt, hogy a csapat képes megismételni ezt a menetelést. Manning egész életében a hátán cipelte az aktuális csapatát, ideje volt, hogy egyszer a csapata segítse ki őt.Ez megvolt idén. Ne akarjon visszajönni, mert nem Vele nyertük meg az SB hanem annak ellenére hogy Ő játszott. Vagy van valami képlet hogy ha valaki 16-évig jól játszott, utána viszont pocsékul akkor azért 3 SB JÁR?!
Stez
Remélem Elway szó nélkül dobja, és Brockit szerződteti, ha Manning mégis maradna szeretne...
Szerkesztette: sirarcheer
I wanna' that ring again!
több mint 10 éve
És mi van akkor,ha Manning úgy marad hogy jelentős fizetéscsökkenéssel,és leül a padra Oszi mögé?Azzal nem biztos hogy buknánk a jövő évet nézve...
Persze alap kérdés hogy ezt megengedi-e Manning egoja.
több mint 10 éve
Elway már nem mehet oda megmondani, hogy PM mit tegyen, azzal szart csinálna a szájából és elvesztené a hitelét (ami egy GM-nél kb a legfontosabb), mert már kijelentte ország-világ előtt, hogy PM akkor dönt, amikor akar, ő nem fogja befolyásolni, csak tanácsot ad HA ő kéri. Magát csalta csapdába? Lehet, de ha valakinek, akkor neki ezt muszáj volt meglépnie, ő is megkapta ezt akkoriban Shanny-től és Bowlen-től, pedig az ő visszavonulásának "jogossága" nem volt ennyire nyilvánvaló, mégiscsak SB MVP lett utolsó meccsén...Nyilván mi azt gondoljuk, hogy itt a csipkerózsika álmát játszák a denveri klubházban. De valószínűbb, megy a matematika óra, mindenki calculatorral a kezében szaladgál a klubházban. Manning feltámadásában én sem hiszek.
Én megmondom őszintén, félek attól, hogy mi lesz, ha végül marad, akkor is kell pár áldozatot hoznunk, ha elmegy, de ha maradna, akkor Von-on kívül majdnem az összes komolyabb FA-nak búcsút inthetnénk, az ő feltámadásában pedig már nem tudok komolyan hinni, abban pedig kb. biztos vagyok, hogy ő már nem lesz annyival jobb, mint amennyivel a maradása esetén a D rosszabbá válna, márpedig egy jó-rossz O-D/D-O kombináció érhet PO-ot, egy közepes-közepes már sokkal kevésbé...
StormST
40 – pontosan ennyi éves lesz Manning.ÉRdekes ez a Manning döntés. Ahogy múlnak a napok, úgy lesz egyre unszimpatikusabb számomra, szubjektív alapon. Persze lehet, hogy már régen megmondta Elwaynek, hogy vége, de nekem most úgy tűnik, hogy annak ellenére, hogy megpróbálta a média szentté avatni, annak ellenére is ugyanaz a stat és rekordvadász maradt, mint aki korábban is volt, és most, hogy ilyen védelem van mögötte, még nem igazán akaródzik neki letenni a bőrt. Persze mondhatjuk azt is, hogy az elmúlt 20 év alatt annyira szerves része volt a foci az életének, hogy nem tud nélküle élni, mert köztudottan football-geek, de nekem akkor is olyan érzésem van, hogy egy lépni nem tudó öregecske Qb a rekordokat hajtja 😊És? Mindent megnyert, ő megteheti, hogy a rekordokat hajtsa, bár szerintem nem így van. Ellenben a 2015-ös szezon második legjobb csapatát győzte le (valljuk be, simán) a Broncos a döntőben, ilyenformán pedig Manning simán gondolhatja azt, hogy a csapat képes megismételni ezt a menetelést. Manning egész életében a hátán cipelte az aktuális csapatát, ideje volt, hogy egyszer a csapata segítse ki őt.
(Ezzel a poszttal nem leszek népszerűbb 😊 )
undisputedly
Ebben a Broncosban simán benne van az ismétlés, és lehet, hogy Manning úgy érzi, a cél az ismétlés, emellett pedig ilyen védelemmel, ilyen támadóegységgel javíthat a rekordokon, ez csak plusz. Manning kicsit leszállóágba került, ugyanakkor a csapat felszállóba, de láttuk, hogy így is meg tud verni bárkit.
Ilyenformán nem látom, hogyha Manningnek nincsenek elképesztő fájdalmai és hasonlók a dobásoknál, akkor butaság lenne azt mondania, hogy még egy évet letol.
Nem mellesleg ha csak stathajhász lenne, akkor sem csökkenne a zsenije. Favre minden évben hülyét csinált mindenkiből, eljátszotta a hatalmas halált, három év múlva pedig már kiskirály volt, senki sem emlékszik arra, amit levágott, vagyis nem akarnak rá emlékezni. Manning hozzá képest pedig egy császár. Ő már tényleg megteheti, hogy még megnehezítse annak a Bradynek a dolgát, akire manapság ránézve simán ott lehet még akár négy szezon is.
Nem mellesleg pont magad mondtad, mekkora geek. Egy ilyen embernél nem lep meg, hogy nem tudja meghozni egy hét alatt a döntést. Nagyon szép és jó, hogy majd ellovagol gyűrűvel a naplementével, a csúcson fejezi be, de hagyjuk már, nagyobb ember lenne ettől? Szerintem egyáltalán nem, de lehet, hogy én gondolom rosszul. De ha megpróbálod a helyébe képzelni magad (persze, lehetetlen), azért valahol te is elgondolkodnál, hogy a jelen helyzetben mondd-e ki az utolsó szót, egyáltalán meg tudnád-e tenni egészen addig, amíg úgy érzed, hogy képes vagy nyerni te is, és a csapatodban is látod ezt.
A csávónak tényleg a foci az élete, ezzel kelt, ezzel feküdt, mindent ennek szentelt. Egyébként pedig Favre sem akart feltétlenül visszavonulni, egyszerűen úgy szétverték az utolsó szezonjában, hogy akkor lett elege, és már minden porcikája sajgott, a pályára sem akart felmenni.
Ettől függetlenül én úgy gondolom, hogy Manning visszavonul a holt szezonban, de ha nem így tesz, azt is teljesen megértem, akárhogy dönt, van/lesz benne ráció.
Teszem hozzá, ha Elwaynek van töke, és úgy gondolja, hogy ez a csapat mással jobb lehet, mint Manninggel, akkor így is úgy is továbblép, Manning döntésétől függetlenül.
Én úgy gondolom, hogy itt Elwaynek kell elsőként meglépnie, amit jónak lát. Vagy megmondania Manningnek, hogyha marad, számít rá a Broncosnál, vagy közölni PM-mel, hogy jön Osweiler, vagy más. De én Elway oldaláról is pöcsölést érzek.
Szép dolog ez a sok tiszteletszarság meg egyebek, de a hülye is tudja, hogy ez üzlet, így PM is megérti, ha úgy alakul.
Stez
25 – pontosan ennyi lejáró szerződésű játékosunk van, és ennek többsége nem peremember, hanem a D legerősebb tagjai. Éppen felépült, mire mindenkinek lejárt a szerződése, plusz még bácsikává szelidült a legenda és a lejár a szerződése az inasnak, akit mögötte nevelgettünk négy évig.
31 – pontosan ennyi General Manager áll előttünk a sorban a Chicago-i embervásáron.
7,5 – ennyi milliócska húzza a nadrágzsebét Elwaynek.
Summary: Manning nagyon csúnya utolsó évet kockáztat. De, én Favre-ból nem a naponta nulla fokos vízben ücsörgő kanadai favágó keményemberre emlékszem. Hanem a mezőnlovaglós/szerelmes/baszós filmekben szokott margarétaleveleket szeret-nemszeret-tépkedő bizonytalan balfasz szépfiút.
Egyszer minden történet véget ér. Lelépni is tudni kell.
Szerkesztette: Zalán
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Szerintem ebben most egy kicsi beidegződött ellenszenv is vegyült 😊 . A sok cseszegetés után végre újra bajnok lett, hadd élvezze már egy kicsit ki. (Még ha minden 2. kérdés a visszavonulását pedzegeti...)ÉRdekes ez a Manning döntés. Ahogy múlnak a napok, úgy lesz egyre unszimpatikusabb számomra, szubjektív alapon. Persze lehet, hogy már régen megmondta Elwaynek, hogy vége, de nekem most úgy tűnik, hogy annak ellenére, hogy megpróbálta a média szentté avatni, annak ellenére is ugyanaz a stat és rekordvadász maradt, mint aki korábban is volt, és most, hogy ilyen védelem van mögötte, még nem igazán akaródzik neki letenni a bőrt. Persze mondhatjuk azt is, hogy az elmúlt 20 év alatt annyira szerves része volt a foci az életének, hogy nem tud nélküle élni, mert köztudottan football-geek, de nekem akkor is olyan érzésem van, hogy egy lépni nem tudó öregecske Qb a rekordokat hajtja 😊Szerintem sokan gondoljuk ugyanezt... Mert a Win után ellovagolhatott volna, de nem tette.....
undisputedly
ThundersNFL
De ha már a vissza nem fogott egoról van szó, mindenképp említsük meg a témában a Kraft féle (de nekünk van egy QB-nk aki 4-et nyert) nyilatkozatot, amely inkább hajazott egy szofisztikált ovis irigy mentegetőzésére, mint egy komoly tulaj patrióta megnyilvánulásához...
több mint 10 éve
Ha véletlen Pm tényleg nem vonulna vissza, akkor simán belemenne egy jelentős fizucsökkentésbe ez biztos. Teóra csak, mert nem hiszem, hogy még egy évet ráhúzna....És ha már a fizetések. Ha azt nézzük, hogy PM keresnek 19 M-et, akkor Oswi esetén én maximum egy 12M-ás szerződést tudnék elképzelni, de még ez is necces kategória. A nagy kombinálgatásban simán benne van egy QB draft/FA igazolás olcsóbban, és Oswi mehet mondjuk Houstonba kezdőnek. RG III-t el tudnám itt képzelni nagyon is, egy értelmes playbook-al (értsd nem kell agyontöretni) bőven király lehetne ő itt. Kis túlzással egy Panthers féle csapatot lehetne itt összehozni sokkal jobb elkapó brigáddal....
Nincs bajom Oswi-val igazából, de a potenciált nem látom benne, és én inkább "rizikóznék" a nagyobb potenciál érdekében (RG III olcsóért, maradék pénz mehet a védelemre), mint a tutira játszanék.
több mint 10 éve
Elway már nem mehet oda megmondani, hogy PM mit tegyen, azzal szart csinálna a szájából és elvesztené a hitelét (ami egy GM-nél kb a legfontosabb), mert már kijelentte ország-világ előtt, hogy PM akkor dönt, amikor akar, ő nem fogja befolyásolni, csak tanácsot ad HA ő kéri. Magát csalta csapdába? Lehet, de ha valakinek, akkor neki ezt muszáj volt meglépnie, ő is megkapta ezt akkoriban Shanny-től és Bowlen-től, pedig az ő visszavonulásának "jogossága" nem volt ennyire nyilvánvaló, mégiscsak SB MVP lett utolsó meccsén...Én megmondom őszintén, félek attól, hogy mi lesz, ha végül marad, akkor is kell pár áldozatot hoznunk, ha elmegy, de ha maradna, akkor Von-on kívül majdnem az összes komolyabb FA-nak búcsút inthetnénk, az ő feltámadásában pedig már nem tudok komolyan hinni, abban pedig kb. biztos vagyok, hogy ő már nem lesz annyival jobb, mint amennyivel a maradása esetén a D rosszabbá válna, márpedig egy jó-rossz O-D/D-O kombináció érhet PO-ot, egy közepes-közepes már sokkal kevésbé...

több mint 10 éve
ÉRdekes ez a Manning döntés. Ahogy múlnak a napok, úgy lesz egyre unszimpatikusabb számomra, szubjektív alapon. Persze lehet, hogy már régen megmondta Elwaynek, hogy vége, de nekem most úgy tűnik, hogy annak ellenére, hogy megpróbálta a média szentté avatni, annak ellenére is ugyanaz a stat és rekordvadász maradt, mint aki korábban is volt, és most, hogy ilyen védelem van mögötte, még nem igazán akaródzik neki letenni a bőrt. Persze mondhatjuk azt is, hogy az elmúlt 20 év alatt annyira szerves része volt a foci az életének, hogy nem tud nélküle élni, mert köztudottan football-geek, de nekem akkor is olyan érzésem van, hogy egy lépni nem tudó öregecske Qb a rekordokat hajtja 😊És? Mindent megnyert, ő megteheti, hogy a rekordokat hajtsa, bár szerintem nem így van. Ellenben a 2015-ös szezon második legjobb csapatát győzte le (valljuk be, simán) a Broncos a döntőben, ilyenformán pedig Manning simán gondolhatja azt, hogy a csapat képes megismételni ezt a menetelést. Manning egész életében a hátán cipelte az aktuális csapatát, ideje volt, hogy egyszer a csapata segítse ki őt.
undisputedly
Ebben a Broncosban simán benne van az ismétlés, és lehet, hogy Manning úgy érzi, a cél az ismétlés, emellett pedig ilyen védelemmel, ilyen támadóegységgel javíthat a rekordokon, ez csak plusz. Manning kicsit leszállóágba került, ugyanakkor a csapat felszállóba, de láttuk, hogy így is meg tud verni bárkit.
Ilyenformán nem látom, hogyha Manningnek nincsenek elképesztő fájdalmai és hasonlók a dobásoknál, akkor butaság lenne azt mondania, hogy még egy évet letol.
Nem mellesleg ha csak stathajhász lenne, akkor sem csökkenne a zsenije. Favre minden évben hülyét csinált mindenkiből, eljátszotta a hatalmas halált, három év múlva pedig már kiskirály volt, senki sem emlékszik arra, amit levágott, vagyis nem akarnak rá emlékezni. Manning hozzá képest pedig egy császár. Ő már tényleg megteheti, hogy még megnehezítse annak a Bradynek a dolgát, akire manapság ránézve simán ott lehet még akár négy szezon is.
Nem mellesleg pont magad mondtad, mekkora geek. Egy ilyen embernél nem lep meg, hogy nem tudja meghozni egy hét alatt a döntést. Nagyon szép és jó, hogy majd ellovagol gyűrűvel a naplementével, a csúcson fejezi be, de hagyjuk már, nagyobb ember lenne ettől? Szerintem egyáltalán nem, de lehet, hogy én gondolom rosszul. De ha megpróbálod a helyébe képzelni magad (persze, lehetetlen), azért valahol te is elgondolkodnál, hogy a jelen helyzetben mondd-e ki az utolsó szót, egyáltalán meg tudnád-e tenni egészen addig, amíg úgy érzed, hogy képes vagy nyerni te is, és a csapatodban is látod ezt.
A csávónak tényleg a foci az élete, ezzel kelt, ezzel feküdt, mindent ennek szentelt. Egyébként pedig Favre sem akart feltétlenül visszavonulni, egyszerűen úgy szétverték az utolsó szezonjában, hogy akkor lett elege, és már minden porcikája sajgott, a pályára sem akart felmenni.
Ettől függetlenül én úgy gondolom, hogy Manning visszavonul a holt szezonban, de ha nem így tesz, azt is teljesen megértem, akárhogy dönt, van/lesz benne ráció.
Teszem hozzá, ha Elwaynek van töke, és úgy gondolja, hogy ez a csapat mással jobb lehet, mint Manninggel, akkor így is úgy is továbblép, Manning döntésétől függetlenül.
Én úgy gondolom, hogy itt Elwaynek kell elsőként meglépnie, amit jónak lát. Vagy megmondania Manningnek, hogyha marad, számít rá a Broncosnál, vagy közölni PM-mel, hogy jön Osweiler, vagy más. De én Elway oldaláról is pöcsölést érzek.
Szép dolog ez a sok tiszteletszarság meg egyebek, de a hülye is tudja, hogy ez üzlet, így PM is megérti, ha úgy alakul.
több mint 10 éve
ÉRdekes ez a Manning döntés. Ahogy múlnak a napok, úgy lesz egyre unszimpatikusabb számomra, szubjektív alapon. Persze lehet, hogy már régen megmondta Elwaynek, hogy vége, de nekem most úgy tűnik, hogy annak ellenére, hogy megpróbálta a média szentté avatni, annak ellenére is ugyanaz a stat és rekordvadász maradt, mint aki korábban is volt, és most, hogy ilyen védelem van mögötte, még nem igazán akaródzik neki letenni a bőrt. Persze mondhatjuk azt is, hogy az elmúlt 20 év alatt annyira szerves része volt a foci az életének, hogy nem tud nélküle élni, mert köztudottan football-geek, de nekem akkor is olyan érzésem van, hogy egy lépni nem tudó öregecske Qb a rekordokat hajtja 😊Nálam nem lettél népszerűtlenebb. Fontos publicistája vagy az egyetemes Bowl-fórumnak, érdekel a véleményed. Tisztelem Manninget. És megszerettem nagyon. De furcsa érzés fogott el a Kansas elleni hazai alapszakasz mérkőzésen. Egybevág a véleményeddel. Dühös voltam, mert azt éreztem a csapat érdekei az egyén érdeke mögé lett helyezve. Konkrétan azt éreztem, 3 yardért feladtuk azt a mérkőzést. Ott már egyértelmű volt, milyen állapotban lépett pályára. A Csapat érdekei, soha (!!) egyetlen játékos érdekei mögé nem kerülhetnek. Két dologban nem ismerek tréfát: az amerikai foci és a Denver Broncos. Ha érthető. Nincs játékos, aki miatt csapatot váltok, nincs játékos aki miatt mást is felveszek a diskurzusba. Korábban utaltam már, fair lenne, ha Manning a csapat érdekeit is nézné, és döntene, sem pedig lebegtetne. Az utóbbi években kevésbé volt fontos, mikor válaszol. Most viszont nem az. A mai hír szerintem súlyosabb bizalomvesztés Osweiler irányából nézve, mint hogy a San Diego ellen lekapták Brock-ot a pályáról. Értem a tiszteletet PM iránt, és ez így rendjén is van. De a tiszteletnek kölcsönösnek kell lennie. Nagyon örülök, hogy Black elindította ebben a csapat-kommentfolyamban is a jövővel kapcsolatos teoriabeszélgetéseket. Világos, itt komoly áldozatot kell hozni, és nem feltétlen a Super Bowl győzelem okán. Ha az AFC döntőn Gost berúgja, majd Brady hosszabbításban megnyeri, mi elbukunk, pontosan ugyanez a helyzet, pedig már senki nem rólunk beszélne. Amúgy értékelve az olvasottakat, azt látni, ezen fórum elkötelezett tagjai leginkább azokhoz a játékosokhoz ragaszkodnak, akiket mi neveltünk draftról vagy undraftról. Érhető. Jómagam is. De egyszerre két sheriffet nem száműzhetünk. Volt korábban is jó D itt, de arról beszéltünk egykor, hogy nincs vezér. Aztán érkezett Dawk. Szóval szerintem Ware kell jövőre a csapatnak PM hiányában. Abban biztos vagyok, Elway gondolkozik olyanban, amit mi megálmodni sem tudunk. És egyre inkbb az az érzésem, Malik fontosabb láncszem mint OZ...
undisputedly
Szerkesztette: Zalán
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
No, egy apró gondolat a korábbiakhoz:Ha az a financiális totálkáosz, ami az európai gurulós fociban van, beszabadulna az NFL-be, akkor az ennek az általunk nagyon szeretett sportnak a végét jelentené, legalábbis annak a tulajdonságának, ami azt adja, hogy van egy jó ki hullámzás benne, hiába van egy owner-nek sok sok milliárdja a bankszámláján, mégse rakhat össze egy all-star csapatot, csak hogy a Lombardi-t berakhassa a vitrinbe pár példányban. Nekem az összes amerikai sportág közül az NFL financiális rendszere tetszik leginkább, az, hogy itt nem lehet fölé menni a sapkának semmilyen körülmények között (jó, lehet trükközni, de az messze nem olyan mértékű, mint máshol) és nem lehet játékosokat pénzért adni-venni. Remélem ez soha nem fog megváltozni!
Azoknak meg, akik szerint a gurulós fociban nincs olyan, hogy egy BL (vagy BEK) győztes csapatot szétkapnak a gazdagok ajánlom megguglizni a Crvena zvezda nevet...

több mint 10 éve
ÉRdekes ez a Manning döntés. Ahogy múlnak a napok, úgy lesz egyre unszimpatikusabb számomra, szubjektív alapon. Persze lehet, hogy már régen megmondta Elwaynek, hogy vége, de nekem most úgy tűnik, hogy annak ellenére, hogy megpróbálta a média szentté avatni, annak ellenére is ugyanaz a stat és rekordvadász maradt, mint aki korábban is volt, és most, hogy ilyen védelem van mögötte, még nem igazán akaródzik neki letenni a bőrt. Persze mondhatjuk azt is, hogy az elmúlt 20 év alatt annyira szerves része volt a foci az életének, hogy nem tud nélküle élni, mert köztudottan football-geek, de nekem akkor is olyan érzésem van, hogy egy lépni nem tudó öregecske Qb a rekordokat hajtja 😊Szerintem sokan gondoljuk ugyanezt... Mert a Win után ellovagolhatott volna, de nem tette.....
undisputedly
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018