Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Meg kell tartani Caldwell-t, más magyarázat nincs miért van még a csapatnál, mint hogy ő a Spirit of the Team 😊Azert azt a Ware cutot nagyon atgonolnam. PM visszavonul, ha Ware-t is kitesszuk, akkor nagyon "ures" lesz az oltozo.Nem akarlak lelombozni, de már az edzői karunkból is vittek el: offensive asst Brian Callahan --> DET QB coach 😊Ja-ja... Igen. Ez volt a szitu Doom esetében. Köszönöm, hogy pontosítottál. Nézzük az off-season jó oldalát. Eddig az edzőinket vitték, most ők érintetlenek. Ez is furcsa érzés. Most a játékosaink elrablása van soron. 😊Doom-nak élő szerződése volt, paycut-or-cut helyzetben volt, belement a paycut-ba, csak a fax nem, aztán ment a piacra, ha már FA lett, mivel kénytelenek voltunk kidobni, hogy kisebb legyen a dead money...Mondjuk Malik tesztelheti a piacot. Amennyiben jól jött neki Philps védelme és amit ő produkált benne, annyira hátrány, hogy legalább három nála magasabban jegyzett DE megy ki a piacra a jelek szerint és a draft is erős idén a posztján állítólag. Én az egyetemet nem figyelem, erre nem jut idő, de ezt mondják. Doom is ment egy kört, úgy emlékszem, aztán csak a faxgép tudta megakadályozni, hogy ne itt legyen most is. Én Elwayből jelenleg bármit kinézek. Akár azt is, hogy elenged minden nagyágyút Milleren kívül. Malik mögött ott van már Kilgo, személyes kedvencem. Ilyen névvel képtelenség WP falában nem pusztítóvá fejlődni: Kil(ler)go !! 😊1db play semmit nem befolyásol senki árán. Főleg, h a nagy play az Von Milleré volt, Malik "csak" jókor volt jó helyen és ha nincs ott, ugyanúgy TD, csak Ware-é.Nem azt mondtam, de egy TD a neve mellett sokat jelenthet. Egy sima ember az USÁbol azt mondja egy két hónap múlva azt fogja látni, hogy Malik Jackson, TDMalik nagy pénzt csinált a Super Bowlon, a TD után számomra szinte biztos volt, hogy távozik. WP rendszerében teljesedett ki, és sajnálom, hogy elmegy. Mondjuk inkább jáccon továbbra is jól, mint hogy T. Knighton legyen belőle.Pont ahhoz a play-hez volt elég kevés köze, voltak neki ott valóban szép megmozdulásai, de ha valaki az alapján a TD alapján gondolja róla, hogy jó játékos, az nagyon el van tévedve 😀
Heisman Trophy
StormST
Heisman Trophy
Malik az egész éves jó játéka miatt lesz drága.
Black_Adder
Zalán
StormST
Zalán
Sztem am:
PM cut/trade/visszavonul
Miller tag
Clady paycut
Ware cut - őt sajnálnám
Oswi hosszabbít
ERFA, RFA brigád marad - kivéve Sam Brenner
többiektől pedig könnyes búcsút vesszünk és olcsón pótolunk az FA-n
Általános Doktor
PM_the_sheriff
több mint 10 éve
Azert azt a Ware cutot nagyon atgonolnam. PM visszavonul, ha Ware-t is kitesszuk, akkor nagyon "ures" lesz az oltozo.Nem akarlak lelombozni, de már az edzői karunkból is vittek el: offensive asst Brian Callahan --> DET QB coach 😊Ja-ja... Igen. Ez volt a szitu Doom esetében. Köszönöm, hogy pontosítottál. Nézzük az off-season jó oldalát. Eddig az edzőinket vitték, most ők érintetlenek. Ez is furcsa érzés. Most a játékosaink elrablása van soron. 😊Doom-nak élő szerződése volt, paycut-or-cut helyzetben volt, belement a paycut-ba, csak a fax nem, aztán ment a piacra, ha már FA lett, mivel kénytelenek voltunk kidobni, hogy kisebb legyen a dead money...Mondjuk Malik tesztelheti a piacot. Amennyiben jól jött neki Philps védelme és amit ő produkált benne, annyira hátrány, hogy legalább három nála magasabban jegyzett DE megy ki a piacra a jelek szerint és a draft is erős idén a posztján állítólag. Én az egyetemet nem figyelem, erre nem jut idő, de ezt mondják. Doom is ment egy kört, úgy emlékszem, aztán csak a faxgép tudta megakadályozni, hogy ne itt legyen most is. Én Elwayből jelenleg bármit kinézek. Akár azt is, hogy elenged minden nagyágyút Milleren kívül. Malik mögött ott van már Kilgo, személyes kedvencem. Ilyen névvel képtelenség WP falában nem pusztítóvá fejlődni: Kil(ler)go !! 😊1db play semmit nem befolyásol senki árán. Főleg, h a nagy play az Von Milleré volt, Malik "csak" jókor volt jó helyen és ha nincs ott, ugyanúgy TD, csak Ware-é.Nem azt mondtam, de egy TD a neve mellett sokat jelenthet. Egy sima ember az USÁbol azt mondja egy két hónap múlva azt fogja látni, hogy Malik Jackson, TDMalik nagy pénzt csinált a Super Bowlon, a TD után számomra szinte biztos volt, hogy távozik. WP rendszerében teljesedett ki, és sajnálom, hogy elmegy. Mondjuk inkább jáccon továbbra is jól, mint hogy T. Knighton legyen belőle.Pont ahhoz a play-hez volt elég kevés köze, voltak neki ott valóban szép megmozdulásai, de ha valaki az alapján a TD alapján gondolja róla, hogy jó játékos, az nagyon el van tévedve 😀
Heisman Trophy
StormST
Heisman Trophy
Black_Adder
Zalán
StormST
Zalán
Sztem am:
PM cut/trade/visszavonul
Miller tag
Clady paycut
Ware cut - őt sajnálnám
Oswi hosszabbít
Általános Doktor
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Látom kifejlesztetted a szelektív olvasás képességét is...Háááát 😊www.milehighreport.com/2016/2/13/10986178/the-broncos-win-the-super-bowl-everyone-goes-nutsÉs végre Ricsi is megnyugodhat, 1.55-nél tisztán látszik, hogy Miller nem szándékosan ütötte tovább a második fumble-t. 😊
Vigyázat! Szédülést-Libabőrösödést okozhat,
A Grundot nem látom vágóképen. Nem örülök. ;(
Amúgy pocsek idő. Elővettem, megnéztem.
Nagy az öröm. 😉
Zalán
Lecsó
index.hu/sport/amerikaifutball/2016/02/16/super_bowl_50_szabalytalansag_donto_jatek_cam_newton_von_miller/
Sobri Jóska
...és revideálom az előző megállapításom.
Miller csibész volt. 😊
Lecsó
Szerkesztette: Lecsó
több mint 10 éve
AZKÉTMILLIÓ!Háááát 😊www.milehighreport.com/2016/2/13/10986178/the-broncos-win-the-super-bowl-everyone-goes-nutsÉs végre Ricsi is megnyugodhat, 1.55-nél tisztán látszik, hogy Miller nem szándékosan ütötte tovább a második fumble-t. 😊
Nagy az öröm. 😉
Zalán
Lecsó
index.hu/sport/amerikaifutball/2016/02/16/super_bowl_50_szabalytalansag_donto_jatek_cam_newton_von_miller/
Sobri Jóska
több mint 10 éve
Háááát 😊www.milehighreport.com/2016/2/13/10986178/the-broncos-win-the-super-bowl-everyone-goes-nutsÉs végre Ricsi is megnyugodhat, 1.55-nél tisztán látszik, hogy Miller nem szándékosan ütötte tovább a második fumble-t. 😊
Nagy az öröm. 😉
Zalán
Lecsó
több mint 10 éve
Valahogy nem emlékszem, hogy az edzőkeringő alatt közben után magzatpózban vonyítva a paplan alatt azon izgultam volna, hogy csak a QB coach Callahant neeeee..., egyébként bárkit. 😊 Amíg el nem vitték, nem is tudtam, hogy ő itt a valaki. Nálam Clady cut, Ware marad ebben a forgatókönyvben.Nem akarlak lelombozni, de már az edzői karunkból is vittek el: offensive asst Brian Callahan --> DET QB coach 😊Ja-ja... Igen. Ez volt a szitu Doom esetében. Köszönöm, hogy pontosítottál. Nézzük az off-season jó oldalát. Eddig az edzőinket vitték, most ők érintetlenek. Ez is furcsa érzés. Most a játékosaink elrablása van soron. 😊Doom-nak élő szerződése volt, paycut-or-cut helyzetben volt, belement a paycut-ba, csak a fax nem, aztán ment a piacra, ha már FA lett, mivel kénytelenek voltunk kidobni, hogy kisebb legyen a dead money...Mondjuk Malik tesztelheti a piacot. Amennyiben jól jött neki Philps védelme és amit ő produkált benne, annyira hátrány, hogy legalább három nála magasabban jegyzett DE megy ki a piacra a jelek szerint és a draft is erős idén a posztján állítólag. Én az egyetemet nem figyelem, erre nem jut idő, de ezt mondják. Doom is ment egy kört, úgy emlékszem, aztán csak a faxgép tudta megakadályozni, hogy ne itt legyen most is. Én Elwayből jelenleg bármit kinézek. Akár azt is, hogy elenged minden nagyágyút Milleren kívül. Malik mögött ott van már Kilgo, személyes kedvencem. Ilyen névvel képtelenség WP falában nem pusztítóvá fejlődni: Kil(ler)go !! 😊1db play semmit nem befolyásol senki árán. Főleg, h a nagy play az Von Milleré volt, Malik "csak" jókor volt jó helyen és ha nincs ott, ugyanúgy TD, csak Ware-é.Nem azt mondtam, de egy TD a neve mellett sokat jelenthet. Egy sima ember az USÁbol azt mondja egy két hónap múlva azt fogja látni, hogy Malik Jackson, TDMalik nagy pénzt csinált a Super Bowlon, a TD után számomra szinte biztos volt, hogy távozik. WP rendszerében teljesedett ki, és sajnálom, hogy elmegy. Mondjuk inkább jáccon továbbra is jól, mint hogy T. Knighton legyen belőle.Pont ahhoz a play-hez volt elég kevés köze, voltak neki ott valóban szép megmozdulásai, de ha valaki az alapján a TD alapján gondolja róla, hogy jó játékos, az nagyon el van tévedve 😀
Heisman Trophy
StormST
Heisman Trophy
Black_Adder
Zalán
StormST
Zalán
Sztem am:
PM cut/trade/visszavonul
Miller tag
Clady paycut
Ware cut - őt sajnálnám
Oswi hosszabbít
Általános Doktor
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Nem akarlak lelombozni, de már az edzői karunkból is vittek el: offensive asst Brian Callahan --> DET QB coach 😊Ja-ja... Igen. Ez volt a szitu Doom esetében. Köszönöm, hogy pontosítottál. Nézzük az off-season jó oldalát. Eddig az edzőinket vitték, most ők érintetlenek. Ez is furcsa érzés. Most a játékosaink elrablása van soron. 😊Doom-nak élő szerződése volt, paycut-or-cut helyzetben volt, belement a paycut-ba, csak a fax nem, aztán ment a piacra, ha már FA lett, mivel kénytelenek voltunk kidobni, hogy kisebb legyen a dead money...Mondjuk Malik tesztelheti a piacot. Amennyiben jól jött neki Philps védelme és amit ő produkált benne, annyira hátrány, hogy legalább három nála magasabban jegyzett DE megy ki a piacra a jelek szerint és a draft is erős idén a posztján állítólag. Én az egyetemet nem figyelem, erre nem jut idő, de ezt mondják. Doom is ment egy kört, úgy emlékszem, aztán csak a faxgép tudta megakadályozni, hogy ne itt legyen most is. Én Elwayből jelenleg bármit kinézek. Akár azt is, hogy elenged minden nagyágyút Milleren kívül. Malik mögött ott van már Kilgo, személyes kedvencem. Ilyen névvel képtelenség WP falában nem pusztítóvá fejlődni: Kil(ler)go !! 😊1db play semmit nem befolyásol senki árán. Főleg, h a nagy play az Von Milleré volt, Malik "csak" jókor volt jó helyen és ha nincs ott, ugyanúgy TD, csak Ware-é.Nem azt mondtam, de egy TD a neve mellett sokat jelenthet. Egy sima ember az USÁbol azt mondja egy két hónap múlva azt fogja látni, hogy Malik Jackson, TDMalik nagy pénzt csinált a Super Bowlon, a TD után számomra szinte biztos volt, hogy távozik. WP rendszerében teljesedett ki, és sajnálom, hogy elmegy. Mondjuk inkább jáccon továbbra is jól, mint hogy T. Knighton legyen belőle.Pont ahhoz a play-hez volt elég kevés köze, voltak neki ott valóban szép megmozdulásai, de ha valaki az alapján a TD alapján gondolja róla, hogy jó játékos, az nagyon el van tévedve 😀
Heisman Trophy
StormST
Heisman Trophy
Black_Adder
Zalán
StormST
Zalán
Sztem am:
PM cut/trade/visszavonul
Miller tag
Clady paycut
Ware cut - őt sajnálnám
Oswi hosszabbít
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Ja-ja... Igen. Ez volt a szitu Doom esetében. Köszönöm, hogy pontosítottál. Nézzük az off-season jó oldalát. Eddig az edzőinket vitték, most ők érintetlenek. Ez is furcsa érzés. Most a játékosaink elrablása van soron. 😊Doom-nak élő szerződése volt, paycut-or-cut helyzetben volt, belement a paycut-ba, csak a fax nem, aztán ment a piacra, ha már FA lett, mivel kénytelenek voltunk kidobni, hogy kisebb legyen a dead money...Mondjuk Malik tesztelheti a piacot. Amennyiben jól jött neki Philps védelme és amit ő produkált benne, annyira hátrány, hogy legalább három nála magasabban jegyzett DE megy ki a piacra a jelek szerint és a draft is erős idén a posztján állítólag. Én az egyetemet nem figyelem, erre nem jut idő, de ezt mondják. Doom is ment egy kört, úgy emlékszem, aztán csak a faxgép tudta megakadályozni, hogy ne itt legyen most is. Én Elwayből jelenleg bármit kinézek. Akár azt is, hogy elenged minden nagyágyút Milleren kívül. Malik mögött ott van már Kilgo, személyes kedvencem. Ilyen névvel képtelenség WP falában nem pusztítóvá fejlődni: Kil(ler)go !! 😊1db play semmit nem befolyásol senki árán. Főleg, h a nagy play az Von Milleré volt, Malik "csak" jókor volt jó helyen és ha nincs ott, ugyanúgy TD, csak Ware-é.Nem azt mondtam, de egy TD a neve mellett sokat jelenthet. Egy sima ember az USÁbol azt mondja egy két hónap múlva azt fogja látni, hogy Malik Jackson, TDMalik nagy pénzt csinált a Super Bowlon, a TD után számomra szinte biztos volt, hogy távozik. WP rendszerében teljesedett ki, és sajnálom, hogy elmegy. Mondjuk inkább jáccon továbbra is jól, mint hogy T. Knighton legyen belőle.Pont ahhoz a play-hez volt elég kevés köze, voltak neki ott valóban szép megmozdulásai, de ha valaki az alapján a TD alapján gondolja róla, hogy jó játékos, az nagyon el van tévedve 😀
Heisman Trophy
StormST
Heisman Trophy
Black_Adder
Zalán
StormST
több mint 10 éve
Doom-nak élő szerződése volt, paycut-or-cut helyzetben volt, belement a paycut-ba, csak a fax nem, aztán ment a piacra, ha már FA lett, mivel kénytelenek voltunk kidobni, hogy kisebb legyen a dead money...Mondjuk Malik tesztelheti a piacot. Amennyiben jól jött neki Philps védelme és amit ő produkált benne, annyira hátrány, hogy legalább három nála magasabban jegyzett DE megy ki a piacra a jelek szerint és a draft is erős idén a posztján állítólag. Én az egyetemet nem figyelem, erre nem jut idő, de ezt mondják. Doom is ment egy kört, úgy emlékszem, aztán csak a faxgép tudta megakadályozni, hogy ne itt legyen most is. Én Elwayből jelenleg bármit kinézek. Akár azt is, hogy elenged minden nagyágyút Milleren kívül. Malik mögött ott van már Kilgo, személyes kedvencem. Ilyen névvel képtelenség WP falában nem pusztítóvá fejlődni: Kil(ler)go !! 😊1db play semmit nem befolyásol senki árán. Főleg, h a nagy play az Von Milleré volt, Malik "csak" jókor volt jó helyen és ha nincs ott, ugyanúgy TD, csak Ware-é.Nem azt mondtam, de egy TD a neve mellett sokat jelenthet. Egy sima ember az USÁbol azt mondja egy két hónap múlva azt fogja látni, hogy Malik Jackson, TDMalik nagy pénzt csinált a Super Bowlon, a TD után számomra szinte biztos volt, hogy távozik. WP rendszerében teljesedett ki, és sajnálom, hogy elmegy. Mondjuk inkább jáccon továbbra is jól, mint hogy T. Knighton legyen belőle.Pont ahhoz a play-hez volt elég kevés köze, voltak neki ott valóban szép megmozdulásai, de ha valaki az alapján a TD alapján gondolja róla, hogy jó játékos, az nagyon el van tévedve 😀
Heisman Trophy
StormST
Heisman Trophy
Black_Adder
Zalán

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Mondjuk Malik tesztelheti a piacot. Amennyiben jól jött neki Philps védelme és amit ő produkált benne, annyira hátrány, hogy legalább három nála magasabban jegyzett DE megy ki a piacra a jelek szerint és a draft is erős idén a posztján állítólag. Én az egyetemet nem figyelem, erre nem jut idő, de ezt mondják. Doom is ment egy kört, úgy emlékszem, aztán csak a faxgép tudta megakadályozni, hogy ne itt legyen most is. Én Elwayből jelenleg bármit kinézek. Akár azt is, hogy elenged minden nagyágyút Milleren kívül. Malik mögött ott van már Kilgo, személyes kedvencem. Ilyen névvel képtelenség WP falában nem pusztítóvá fejlődni: Kil(ler)go !! 😊1db play semmit nem befolyásol senki árán. Főleg, h a nagy play az Von Milleré volt, Malik "csak" jókor volt jó helyen és ha nincs ott, ugyanúgy TD, csak Ware-é.Nem azt mondtam, de egy TD a neve mellett sokat jelenthet. Egy sima ember az USÁbol azt mondja egy két hónap múlva azt fogja látni, hogy Malik Jackson, TDMalik nagy pénzt csinált a Super Bowlon, a TD után számomra szinte biztos volt, hogy távozik. WP rendszerében teljesedett ki, és sajnálom, hogy elmegy. Mondjuk inkább jáccon továbbra is jól, mint hogy T. Knighton legyen belőle.Pont ahhoz a play-hez volt elég kevés köze, voltak neki ott valóban szép megmozdulásai, de ha valaki az alapján a TD alapján gondolja róla, hogy jó játékos, az nagyon el van tévedve 😀
Heisman Trophy
StormST
Heisman Trophy
Black_Adder
több mint 10 éve
1db play semmit nem befolyásol senki árán. Főleg, h a nagy play az Von Milleré volt, Malik "csak" jókor volt jó helyen és ha nincs ott, ugyanúgy TD, csak Ware-é.Nem azt mondtam, de egy TD a neve mellett sokat jelenthet. Egy sima ember az USÁbol azt mondja egy két hónap múlva azt fogja látni, hogy Malik Jackson, TDMalik nagy pénzt csinált a Super Bowlon, a TD után számomra szinte biztos volt, hogy távozik. WP rendszerében teljesedett ki, és sajnálom, hogy elmegy. Mondjuk inkább jáccon továbbra is jól, mint hogy T. Knighton legyen belőle.Pont ahhoz a play-hez volt elég kevés köze, voltak neki ott valóban szép megmozdulásai, de ha valaki az alapján a TD alapján gondolja róla, hogy jó játékos, az nagyon el van tévedve 😀
Heisman Trophy
StormST
Heisman Trophy
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Nem azt mondtam, de egy TD a neve mellett sokat jelenthet. Egy sima ember az USÁbol azt mondja egy két hónap múlva azt fogja látni, hogy Malik Jackson, TDMalik nagy pénzt csinált a Super Bowlon, a TD után számomra szinte biztos volt, hogy távozik. WP rendszerében teljesedett ki, és sajnálom, hogy elmegy. Mondjuk inkább jáccon továbbra is jól, mint hogy T. Knighton legyen belőle.Pont ahhoz a play-hez volt elég kevés köze, voltak neki ott valóban szép megmozdulásai, de ha valaki az alapján a TD alapján gondolja róla, hogy jó játékos, az nagyon el van tévedve 😀
Heisman Trophy
StormST
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Mondjuk, ha megy Malik, lehet h marad TrevathanMeglátjuk. Jó volt ő jdrnél is, csak ott kevesebb lehetőséget kapott
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Így van kösz.Hibás a link, a saját telódról linkelt URL-t tetted be (ezért látod te, mert a saját telódon ott a kép). De megfejthető volt, hogy honnan akartad linkelni. 😊Hogy ne legyen invisible comment of an invisible man... ezt akarta betenni:Én telefonon látom. Ti nem?
www.matthew99.freeiz.com/images/alairasok/130/ManningPe.png
peterk2005
Matthew99
peterk2005

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Gyurukrol lehet tudni valamit? Mikor derul ki, hogy fognak kinezni?júniusban osztják ki
PM_the_sheriff
több mint 10 éve
Malik nagy pénzt csinált a Super Bowlon, a TD után számomra szinte biztos volt, hogy távozik. WP rendszerében teljesedett ki, és sajnálom, hogy elmegy. Mondjuk inkább jáccon továbbra is jól, mint hogy T. Knighton legyen belőle.Pont ahhoz a play-hez volt elég kevés köze, voltak neki ott valóban szép megmozdulásai, de ha valaki az alapján a TD alapján gondolja róla, hogy jó játékos, az nagyon el van tévedve 😀
Heisman Trophy

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Hibás a link, a saját telódról linkelt URL-t tetted be (ezért látod te, mert a saját telódon ott a kép). De megfejthető volt, hogy honnan akartad linkelni. 😊Hogy ne legyen invisible comment of an invisible man... ezt akarta betenni:Én telefonon látom. Ti nem?
peterk2005
Matthew99

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Malik nagy pénzt csinált a Super Bowlon, a TD után számomra szinte biztos volt, hogy távozik. WP rendszerében teljesedett ki, és sajnálom, hogy elmegy. Mondjuk inkább jáccon továbbra is jól, mint hogy T. Knighton legyen belőle.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Hogy ne legyen invisible comment of an invisible man... ezt akarta betenni:Én telefonon látom. Ti nem?
peterk2005

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Hogy ne legyen invisible comment of an invisible man... ezt akarta betenni:www.matthew99.freeiz.com/images/alairasok/130/ManningPe.png

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Wade Phillips érdekeset tweetelt pár napja. Vajon hogy érthette?twitter.com/sonofbum/status/698261307607265280
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 10 éve
Az Brocki temaban azt olvastam, hogy egy Foles like szerzodesre nemet mondott.Pedig valahol ez lenne a reális. Belőle sincs több minta, mint Folesből. Vagy lehet pl. Alex Smith-hez is viszonyítani. Ő másfél kiváló frisco-i év után Kansasben évi 10 alatt kapott két évre. És utána, amikor Kansasben is jó volt, akkor kapott hosszabbítást, ha jól emlékszem kb. 16/év millió körüli értékben. Ezekhez kb. lehet viszonyítani szerintem - beleszámolva valamennyi inflációt.
"The Denver Posts Troy Renck says that Osweiler will command more than what the Rams gave Nick Foles last offseason.Foles signed a two-year contract extension worth $24.5 million with the Rams last August. He received $12.02 million in fully guaranteed salary upon signing the contract and a total of $13.7 million in guaranteed salary."PM_the_sheriff

több mint 10 éve
Gyurukrol lehet tudni valamit? Mikor derul ki, hogy fognak kinezni?
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Malik teszteli a piacotHat varhato,hogy neki bucsut inthetunk. Valaki biztos kifizet majd egy rakat lovet, amit mi nem tudunk. Azt sem tudom, mennyi az az osszeg amit kinalnak neki es mennyi az amit mi hajlandoak vagyunk kifizetni. Benyomta ugye az orok "feed my family" dumat, ami sosem jelent jot. Arra azert kivancsi vagyok, hogy egy masik defben Wolfe, Von, Ware, Sly nelkul mire kepes. Ebbol a vedelembol most plane jol el tudja adni magat. Igazabol rosszat nem tudok neki kivanni, ha a plussz par millaert neki megeri mondjuk a Jaxban (vagy barmilyen nem contender csapatban) puposodni, akkor lelke rajta. Viszont azt sem lehet elvitatni tole, hogy az ostoba PF-jein kivul kurva jo jatekot produkalt nalunk.
www.denverpost.com/broncos/ci_29520605/malik-jackson-testing-free-agent-market-i-would?source=rss&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+dp-sports-broncos+%28Denver+Post%3A+Sports%3A+Broncos%29
Black_Adder
Az Brocki temaban azt olvastam, hogy egy Foles like szerzodesre nemet mondott.
"The Denver Posts Troy Renck says that Osweiler will command more than what the Rams gave Nick Foles last offseason.Foles signed a two-year contract extension worth $24.5 million with the Rams last August. He received $12.02 million in fully guaranteed salary upon signing the contract and a total of $13.7 million in guaranteed salary."
Nem tudom, hogy nekunk mennyit er meg, es fr qbet lat-e benne a csapat. Szerintem nem volt rossz akkor amikor jatszott. Ebben az offensben senki nem fog ur szamokat hozni, egyszeruen nem ugy van kitalalva. Jatszott hatranyban is, volt comeback win. Kurvara szar helyzet most ez igy. Ez a bizonytalansag nem jo senkinek. Az ember mindenhol azt hallja, hogy Malikkal megy a targyalas, de Brockirol nagyon semmi info nem jon. Plussz most milyen opcio van Brockin kivul? Kb semmi. Azert jo ez a csapat, de barmilyen low QB azert nem fog gyurut hozni, hiaba hallja az ember mindenhonnan. PM szar volt iden, ez teny. De annyira nem volt szar, hogy miatta bukja a csapat az SB-t. Vagy hulljunk ki a PO-bol. Hozza hasonlitva (marmint az idei teljesitmenyehez), jogos feltetelezni, hogy Brocki is el tud egy game manager modban passzolgatni, meg adni a handoffokat. Ha jol tudom PM-nek marciusig vissza kell vonulnia, vagy cutolni fogja a csapat valszeg. Nekem van egy olyan erzesem, hogy addig Brocki es a managere nem is akar nagyon targyalni, amig az oreg rosteren van. Ha meg O is scanneli a fa piacot, lehet, hogy valami franchise megkinalja nagyobb loveval. Ki johet nala kepbe? Browns peldual, de ok meg 1/2-re draftolnak, elhozhatjak a legjobb QB-t. Uj edzo van, Ok azert szeretnek olyan ember hozni, akit Ok valasztanak ki. Nem tudom, hogy milyen QB jelentkeztek a draftra, de naluk is lehet opcio Brocki akar. Ott a 49ers meg. Elvileg nekik mehet a drafton a masodik legjobb QB, vagy ha Browns mondjuk elviszi Brockit, akkor a legjobb QB a draftrol. Bar Chip lat fantaziat Kaepben, legalabbis az itteni forumozok szerint. Ott van meg az Eagles, Rams, Houston. Elobbi kettonel ugye volt elvileg fr qb. De az Eaglesnel ugye Bradford egy nagy kerdojel, akar ok is vihetik, uj edzojuk is van lehet drafton nezelodnek. Ramsnel Folessal ugyanez a helyzet. A Houston pedig egy normalis QB-val contender csapat lehetne. Ezeknek a csapatoknak nem tudok a penzugyi helyzeterol, de a mienknel sokkal nem lehet rosszabb.
Szoval, ha meg akarjuk tartani Brockit akkor valszeg csengetni is kell neki. Lehet sporolni, ugye a PM visszavonulas/cut utan. Clady restruct. Vasquez restuct. Ware restruct esetleg. Amugy Ware-t kurva jo lenne megtartani. Ha PM mar nem lesz az oltozobe, akkor kell egy leader, aki moge beall a csapat. Es Ware erre a szerepre tokeletes. Talan a serulesei miatt egy kis cutba bele is mehet, ha tovabb dolgozhat Phillipsel meg ezzel a defensezel. Elegge esemenydus offseason lesz. Draftra meg nem is gondol az ember.
Plussz O-linera is kellene penz. Bar valoszinu, hogy jovore nem esik ki a kezdo es csere LT. Meg nem jatszik serulten a ket guard egesz szezonban. MAthist meg kellene tartani valahogy. De lehet, hogy most meg van a gyuruje O is elmegy egy kis penz keresni meg valahova, Garcia jo lehet a helyere, voltak pozitiv jelek tole, plussz futasblokkban eleg penge. PAradis nagy kiraly. Vasquez eleg gyenge volt ebben a falban/rendszerben, rajta is lehet sporolni, illetve sokat jatszott serulten, nalam kerdojel. Clady jo lenne ha egy szezont le tudna huzni egeszsegesen vegre es akkor LT-ben jok lennenk. Jobbra meg atmehetne akar Sambrailo es akkor lenne depth is.
Meg igy a vegere az jutott eszembe, hogy kivancsi vagyok milyen offense lesz a kovetkezo szezonra. Lehet hogy ket off season kell ahhoz, hogy Kubes rendszeret implementaljuk. Csak nekem tunt fel, hogyha hurry-up/uptempo modba kapcsolt a csapat, akkor sokkal jobban haladtak? Pl SB-ben is az elso drive, illetve a masodik felido elso drivera. Vagy eppen a Chiefs meccs. Vagy barmikor amikor hatranyban kellett jatszani es kellett a pont. Okes, hogy PM-mel feltunk a TO-tol, de ha hurry-uppal mehetett akkor nem volt annyira vakon O sem. Bar ez lehet az elozo 3 evbol marad maradek chemistry miatt volt.