Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 531 — Patriot
Eddig nekem még nem volt Bronco mezem, csak Colt (meg Niners, meg nem árulom el még mi, de van még 😊),
peterk2005
Belichick vagy Brady.
undisputedly
Lol, nyilvánvalóan 😆
peterk2005
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Eddig nekem még nem volt Bronco mezem, csak Colt (meg Niners, meg nem árulom el még mi, de van még 😊),
peterk2005
Belichick vagy Brady.
undisputedly
Lol, nyilvánvalóan 😆

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 677 — The Mathematician
 www.amazon.co.uk/gp/product/B01BK6NF90?keywords=broncos&qid=1455173236&ref_=sr_1_4&s=sports&sr=1-4

10db van még, de nekem tetszik 😀
Negritis
Na de miért 1-es? Nem első gyűrű, nincs 1-es számú játékosunk se... 😀
StormST
nemtom 😀 de haver hoz egyet márciusban 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
Bruton is hiányzik nekem. Ő még jobban is. Elég keményen, önfeláldozóan hajtott a szezonban. De azért gyűrűt kapnak? Clady más, ő szinte edzésen sem vett részt.
Zalán
Ha jól sejtem, akkor az aktuális 53-as keret került rá... 😊

A Wikipedia cikk szerint a liga 150 gyűrűt fizet ki a győztes csapatnak, kb. 5 millió dollár értékben, ha többet akarnak, akkor azokat már a csapat fizeti. Azt már a csapat dönti el, hogy azt kik kapnak, de általában az aktív keret mellett kapnak az IR-en lévők, a PS tagok és az edzői stáb. A FO tagok mostanában csak "gyengébb" kategóriás, kevesebb gyémántot vagy aranyat tartalmazó gyűrűket kapnak, de ez mindig csapatfüggő. Sőt, olyat is olvastam, hogy volt már, hogy a cheerleader-ek is kaptak... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 458
Az FA-val kapcsolatban
peterk2005
Spoiler: Minden ERFA megkapják a tendert
Spoiler2: Marshall és Andesrson is megkapja az RFA tendert, csak az a kérdés melyiket.

Kulcs FA-k: Von, Malik, Trevathan, Oszi.
Von nem kérdés. Oszi posztja miatt második a sorban. Marad Malik vs Trevathan. Utóbbi talán egy kicsit jobb, de könnyebben pótolható. Beszédes, h előbb Maliknak adtunk ajánlatot.

Zongoracipelők: Bruton, Bolden. Ők könnyen pótolhatóak, de pont ezért nem is drágák. Nem hinném, h ne férnének be a sapka alá...

Más UFA mezét perpill senkinek nem ajánlom...

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Bruton is hiányzik nekem. Ő még jobban is. Elég keményen, önfeláldozóan hajtott a szezonban. De azért gyűrűt kapnak? Clady más, ő szinte edzésen sem vett részt.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 372
És melyik fele fog látszani a falon?
Matthew99
Vágd szét oldalt 😊
több mint 10 éve
...
Tomifinn
Matthew99
És miért nincs rajta felírva Ty Sambrailo? Ő nem lesz védett madár? 😊
Zalán
Talán mert senki nincs rajta, aki IR-en van, lásd pl. Bruton, Clady, stb... 😊

több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

meg is jött az official merch pólóm amerikából, egy ismerős által... 8-)
kereteztetve megy is a falra a 2006-os Coltsos mellé. 😊
Tomifinn
Matthew99
És miért nincs rajta felírva Ty Sambrailo? Ő nem lesz védett madár? 😊

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
peterk2005
Belichick vagy Brady.
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 283 — Invisible man

Tomifinn

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
 www.amazon.co.uk/gp/product/B01BK6NF90?keywords=broncos&qid=1455173236&ref_=sr_1_4&s=sports&sr=1-4

Negritis
Na de miért 1-es? Nem első gyűrű, nincs 1-es számú játékosunk se... 😀

több mint 10 éve
Tomifinn Denver Broncos 948

Szerkesztette: Tomifinn
több mint 10 éve

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Írok én, attól nem kell félni, csak éppen hirtelen minden összejött. A vasárnap örömére a vihar ledöntötte a házon a kéményt, beszakította a tetőt, a cégemnél is bejött ez-meg az, szóval rohangálok mostanság, ide is csak mobilról szünetekben tudok felnézni, a mobilt meg utálom. 😊

A PM a történet lezárult, arról nem fogok már tudni sokat írni 😊 De, ha már kérdezted: PM-nek még februárban "döntenie kell", mert Brock márciustól (talán 9.-e idén?) szabadügynök, azt nem várja meg Elway. De nem véletlenül raktam idézőjelbe, a kérdés már eldőlt, csak az időzítésre várunk. Az meg tök mindegy, jön amikor jön.

Az FA-val kapcsolatban, PM ugye begyűjtötte a 2+2 milla bónuszát a gyűrűvel, ez nem tudom mennyire érinti a rollovert, de gondolom lesz valami hatása. És lehetnek még másoknak is bónuszai, amiről nem tudunk. "Papíron" (overthecap szerint) jelenleg 142 millión állunk, ebből lejön Manning 19 millája, de már benne van Wolfe új szerződése. Százötven-valahány mllás cappel kalkulálva, olyan 30 valahány millió körüli összeg lehet a cap alatt, ebből kell Brockot és Von-t elintézni, és ami marad abból gazdálkodni. Szűkös lesz, mert bőven van szabadügynök, és nyilván jó lenne minél többet megtartani. Trevathan, Brandon Marshall, Malik Jackson csak a fontosabbak és költségesebbek. Rajtuk kívül C.J. Anderson, Paradis, Mathis, Fowler, Norwood, McManus, Hillman, Polumbus, és még pár játékos sorsáról is dönteni kell majd. És Clady illetve Ware sorsa is nyitott. Clady valószínűleg vagy megy, vagy egy nagyon komoly paycuttal marad (ebből felszabadulhat 5-6 millió), és Ware is mehet is, maradhat is. Szerintem őt megpróbálja Elway itt tartani, mert Von-nal nagyon megértik egymást, és még elit szinten is produkál. Egy olyan átstruktúrálással, hogy kap 1 év hosszabbítást, az idei alapfizuját megkapja aláírási pénzként (ezzel az osztódna két évre), meg lehetne oldani, hogy kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad. Egy ilyen manőver újabb 5 milla körüli helyet teremthetne. Igaz, a jövő évre ez terhet róna, de amilyen mértékben emelkedik a cap, mostanság olyan nagy veszélyt nem jelent néhány milliós esetleges dead cap fenyegetettség. Ha van olyan játékos, akit mindenképpen meg szeretnének tartani, akkor ez relative kis kockázat vállalás. Az előbb felsorolt olcsó ill. olcsóbb játékosok (a C.J:-vel kezdődő névsor) közül, ha megy valaki, akkor kell valaki helyette. Mivel ez is olcsó, az is olcsó, aki jól teljesített, látnak benne valamit, az valószínűleg maradni fog. C.J., McManus, Fowler és Paradis a legvalószínűbbek, előbbi kettő fontos játékos, utóbbi kettő ERFA, ergó nem pénz megtartani őket. A többieket meglátjuk. Eseménydús offseason lesz, az biztos. De egyelőre csak ilyen futtában érdekel ahogy felsoroltam, egyelőre ki akarom élvezni a győzelmet. 😊

Eddig nekem még nem volt Bronco mezem, csak Colt (meg Niners, meg nem árulom el még mi, de van még 😊), de most majd valószínűleg lesz Bronco is. Viszont egy Reggie Wayne mez kivételével nekem csak QB mezeim vannak, én ilyen QB fixált vagyok. 😊 A Brock mez még korai lenne, egyelőre nagyon kilógna a többi QB mezem közül. Úgyhogy azt hiszem egy C.J. mez lesz, ha marad Denverben. Őt nagyon bírom, és ő az a játékos, akire még UDFA-ként, az legelső preseason meccsen a Niners ellen azonnal ráböktem, hogy "ez a gyerek jó". Ő lesz az "én játékosom", akire verhetem a mellemet, hogy milyen jó szemem volt. 😀

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
ha már FA mez akkor Danny
Negritis
A replace Tebow... 😊 Ott a megoldás.
Zalán
hm? 😀
Negritis
A Timmyért a Repülőktől kapott cetliért őt húztuk el a draftról... 😉 Külön figyelemmel kísértek az első lépéseitől kezdve.

több mint 10 éve
Ray is sanszos még egyébként, tetszik a srác játéka, benne van, hogy sztár legyen, ha Ware elmegy nyugdíjba és bekerül a kezdőbe... 😊
StormST
Gazdaságos választás, csak három karakter szitázását kell megfizetned. 😊 Egyébként sztár is lesz, és Ware barnazakós, pogácsás, traubiszodás nyugdíjbavonulási ünnepségét sem kell megvárni vele...

több mint 10 éve
Ray is sanszos még egyébként, tetszik a srác játéka, benne van, hogy sztár legyen, ha Ware elmegy nyugdíjba és bekerül a kezdőbe... 😊

több mint 10 éve
Negritis
Zalán
hm? 😀

több mint 10 éve
Negritis

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
 www.sbnation.com/2016/2/10/10957150/super-bowl-wade-phillips-denver-defense-won-miller-demarcus-ware
több mint 10 éve

több mint 10 éve
én Wolfe mezt akarok beszerezni amúgy 😀
Negritis
Biztos, kockázatmentes vállalás. Évi 5-6 sack, ír rögbijátékosokhoz méltó csupaszív játék (és arckifejezés), Broncos-elkötelezettség, Von csalija. Itt fog ő megöregedni.
És a hetvenes évekbeli Bronx-i breakzenész-fejű Malikban senki nem gondolkozik? Jó rezgésű pali, FA-rizikóval. 😊

több mint 10 éve
én Wolfe mezt akarok beszerezni amúgy 😀

több mint 10 éve
Elhalkulni? Esélytelen! Bajnokok vagyunk, nekünk nem szabad csendben lenni 1 évig... 😀

A mez-keresés nem lett így könnyebb, sőt! 😛

Most azt mondanám, hogy 3 esélyes van, Von, DT és (igen-igen) Elway. Mindegyik mellett és ellene is szólnak okok:

Von: a legnagyobb tehetségünk, de nincs még szerződése és túlságosan mainstream 😊
DT: nagy tehetség, még egy darabig tuti nálunk lesz, de valahogy nem bír felnőni a szupersztár szerepbe, nagyon hullámzóan játszik...
Elway: örök tuti választás, csak ugye már mégse látható élőben játszani... 😛

Jelen pillanatban nem aktuális a dolog, 1-2 hónapon belül lesz az, addigra talán Von is aláír, hogy egyel kevesebb legyen nála a negatívum... 😊
StormST
Von lesz ebből, csak még nem mered bevallani magadnak sem. 😊 Ő már nem tehetség. Ismered a felkiáltást, "lelkes amatőrök helyett unott profikkal szeretnék együtt dolgozni!" Ő ez utóbbi már. A szerződése meglesz. Akkora tag-et fog kapni, hogy öröm lesz nézni. Aztán egy csendes nyári napon megegyeznek. DT-t csak ideírod, hogy egy alternatívát állíts, akivel vitatkozni nem lehet. Őt viselte meg leginkább Manning karerejének elszublimálása, meg a mamához való visszaillesztés is zökkenőkkel jár. Ha jól számolom, 12 éves volt, amikor utoljára dzsemes szendvicset kent neki anyuka. Szóval bízzunk benne, lesz még benne örömünk.
Elway? Játszik ő most is. Csak nagyban. A kincstárszoba kulcsával. De nem ő kell neked most. 😊