Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 842 — SB 50 Champion @ Grund
Azon lehetne vitatkozni, hogy ki a jobb játékos, Wolfe vagy Malik, (én személy szerint Wolfe-t bírom jobban, mert kevésbé hülye) de szerintem azt nehéz lenne kijelenteni, hogy évi több, majdnem 6 millióval többet érne, annyit kapna ugyebár, ha megkapná, amit kér...

Az 5/50 reális kb., de így, hogy Wolfe maradt annál kicsit kevesebbért és akad egyéb need is, most szerintem az se nagyon férne bele...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 089 — The Mathematician
sztem nem ér Malik 5/75-t
sőt az 5/50 sem biztos hogy olyan ami láttán örülnék, na mind1

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Ez van Malik megeri a lovejat. Es lesz aki kifizeti. Azert O bizonyitott, hogy nem csak az idei top defense termeke. O konzisztensen jo volt az elmult harom evben.

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Malik éhes.
Megszédült.
Okos az ügyöke is.
John bácsi fair volt.
Next year: Kilgo

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 279
ki a 2 új szakember, vmiről lemaradtam?
Black_Adder
Feltételezem Richard Gordon TE-re és Phil Taylor DT-re gondolt, előbbi egy 28 éves, blokkolásban erős TE, aki 99% h camp body lesz nálunk, míg Taylor egy low risk, high reward NT, aki főleg a sérülései miatt nem tudott kiteljesedni, veszíteni biztos h nem veszítünk h rosteren van...

Maliknál meg elmentek otthonról... 5 év 75 Milla, nevetséges (bár a Jaguars, Raiders, sőt akár a Bears is megteheti h megadja neki ezt).

Közben a Redskins részéről Bruce Allen nyilatkozott RGIII-ról, mely alapján elérhető lesz B tervként számunkra is (Rapoport szerint "minden tőlünk telhetőt megteszünk" h megtartsuk Oswit).
Általános Doktor
Nagyon remélem hogy ennyit nem adunk neki nálllam is az az 50-55 milla lett volna a határ... 75 millát azért nem ér...Akkor már inkább Howard a KC-től ő kb. fele ennyiért elérhető lesz...

több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Black_Adder
Feltételezem Richard Gordon TE-re és Phil Taylor DT-re gondolt, előbbi egy 28 éves, blokkolásban erős TE, aki 99% h camp body lesz nálunk, míg Taylor egy low risk, high reward NT, aki főleg a sérülései miatt nem tudott kiteljesedni, veszíteni biztos h nem veszítünk h rosteren van...

Maliknál meg elmentek otthonról... 5 év 75 Milla, nevetséges (bár a Jaguars, Raiders, sőt akár a Bears is megteheti h megadja neki ezt).

Közben a Redskins részéről Bruce Allen nyilatkozott RGIII-ról, mely alapján elérhető lesz B tervként számunkra is (Rapoport szerint "minden tőlünk telhetőt megteszünk" h megtartsuk Oswit).

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 716
Malik kicsit elszállt 😊 , 5 évre 75m$-t nem ér. Az 50m$ 5évre, amit a csapat ajánlott is határeset, szerintem.

www.milehighreport.com/2016/2/23/11101238/report-broncos-offered-malik-jackson-a-five-year-50-million-dollar
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
Egy játékos aki tavaly nem volt rosteren aligha ilyeszti meg Malikot.
Próbálkozunk, most 90 főig fel lehet tölteni a kereteket, semmibe nem kerül bepróbálni, hátha csak rosszul rossz helyen lett használva. Aztán valszeg keretszűkítéskor repül, addig meg jól eledzeget a 3rd teammel...
Ha kinyílik az FA és jön egy 4-5 milliós DE, na akkor kedzhetünk búcsúzkodni

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
sickmyduck Denver Broncos 83
Szerintem csak ijesztgetjük. Malik tudja, hogy Miller mellett tud csak kivirágozni.

(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)

YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Colts topicból lopva:

#1 O, közepes D# 😀
Black_Adder
Az O-val azért most leülnék beszélgetni.
Mit lehet tudni erről a két új szakemberről, akik felvették a munkát nálunk? Kik ők? Phil Taylor akkor azt jelenti, hogy Malik kezét elengedtük?

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
És Evan Mathis útja a Super Bowlra
 www.usatoday.com/story/sports/nfl/2016/02/22/evan-mathis-chip-kelly-philadelphia-eagles/80778794/

Klis írta, de ennek ellenére érdemes elolvasni.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Colts topicból lopva:

#1 O, közepes D# 😀

több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 842 — SB 50 Champion @ Grund
Field Yates ‏@FieldYates 10 min10 perccel ezelőtt
Source: the Broncos signed former Browns first round pick DT Phil Taylor.
Borbinho
Tuti nem valami darts portálról keverték át a hírt? 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Field Yates ‏@FieldYates 10 min10 perccel ezelőtt
Source: the Broncos signed former Browns first round pick DT Phil Taylor.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Látjuk igen. A logó fasza ... de a póló miért piros? 😊
peterk2005
narancs színű a poló maga 😀 csak gondolom a fények nem jól estek rá épp 😀
bár kicsit élénkebb narancs mint szerettem volna de haveréknál ilyen volt 😀

több mint 10 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Lehet hogy már olvastátok,de azért beszúrom:
 www.theplayerstribune.com/von-miller-broncos-super-bowl-mvp-nerd/
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 826 — The only discipline that lasts, is self discipline
Látjuk igen. A logó fasza ... de a póló miért piros? 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
csináltattam magamnak egy pólót
nemtom ti látjátok-e, ha nem akkor feltöltöm a képet máshová
 goo.gl/photos/CSm2Kfip4MyqPQUx8

több mint 10 éve
Március 1-én várható PM döntése
Március 9-én válna garantálttá a fizetése

Március 7-ig lehetne "biztonságban" megegyezni Oszival.

több mint 10 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
 www.milehighreport.com/2016/2/18/11044712/four-free-agents-the-denver-broncos-should-sign

Four free agents the Denver Broncos should sign:
Von Miller, Linebacker, Denver Broncos
C.J. Anderson, Running Back, Denver Broncos (Restricted Free Agent)
Evan Mathis, Offensive Line, Denver Broncos
James Starks, Running Back, Green Bay Packers Hillman helyére.

I wanna' that ring again!

több mint 10 éve
Since becoming the team's owner in 1984, no NFL franchise has fared better in the regular season than the Broncos. According to pro-football-reference.com, the team compiled a record of 313-197-1 for a .614 winning percentage.

Only two teams in major American professional sports have better winning percentages during that span: the San Antonio Spurs (.632) and the Los Angeles Lakers (.621).

Denver has made it to the Super Bowl seven times during the Bowlen era, second to New England. The team's three Lombardi Trophies are tied for fourth with Dallas, and behind the Patriots, Giants and 49ers, who are tied with four apiece.

több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 834 — "Montoya por favor!"
A 85 ős Bears legendás
A Ravens, a Bucs és a mi védelmük volt az, amelyik sztem maga nyerte meg az SBt/egész idényt.
A Hax védelmét szerettem, 13ban, csak a döntőben elvertek minket. Ott mondjuk Wilson is Impact player, ott ő is hozott sokat a csapaton, de nem az O# olyan jó mint a LOB.
A '91 es Redskins nekem nincs meg 😕

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 826 — The only discipline that lasts, is self discipline
Érdekesek ezek a számok alapján összeállított sorrendek... Az emberben megmaradnak benyomások, emlékek. Az alapján egyértelműen a '85 Bears nálam a csúcs, az valami elképesztő volt. Igaz, az az egyetlen, amit utólag néztem meg, a többit nagyjából már élőben követtem. Lehet, hogy a romantika is hozzátesz? Utána viszont nehéz rangsorolnom, mert elég sok védelem játszott nagyot vagy SB-n, vagy pedig több playoff meccsen is egyszerre. Szemre nekem a '00 Ravens és az idei Broncos tetszett a legjobban. De egy-egy nagy meccse több védelemnek is volt, pl. a 05-ös Steelers, a 07-es Giants, stb. A Bucs 02-es védelme és a '91-es Redskins nálam radar alatt maradt valahogy. Utóbbit értem, akkoriban járt le Montana ideje, és akkor még eléggé úgy néztem NFL-t, hogy Montana, aztán a többit akkor, ha éppen nem volt jobb dolgom. A 2002-es is talán ezért vakfolt, nem volt (számomra) egy érdekes idény.

Akárhogy is, ez az idei playoff Denver def. hatalmasat alkotott. Wade Philips megkoronázta a hosszú, de buktatókkal is vegyes karrierjét vele, az nem kétség.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
A football perspective is csinált egy top playoff Defense all time listát. Náluk 5-ek lettünk:
 www.footballperspective.com/guest-post-how-do-the-broncos-stack-up-with-other-playoff-defenses/

Számok az ellenfél regular season átlagához mérve (a Broncos 3 elit offense-zel játszott, Steelers, Pats, Panthers)

Run Defense (Adjusted Yards per Carry allowed)
1.) 85 Bears
2.) 00 Ravens
3.) 02 Bucs
4.) 15 Broncos
5.) 13 Hox

Pass Defense (Adjusted Net Yards / Attemp allowed)
1.) 00 Ravens
2.) 91 Redskins
3.) 02 Bucs
4.) 15 Broncos
5.) 13 Hox

Fumbles (fumbles forced)
1.) 91 Redskins
2.) 15 Broncos
3.) 85 Bears
4.) 02 Bucs
5.) 00 Ravens

A listán szereplő 6 védelem összes meccsét nézve (19) a Broncos védelmének a teljesítménye, 8. (vs Carolina), 11. (vs Patriots), 19. (vs Steelers)

Ezek alapján az ő sorrendjük
1.) 91 Redskins
2.) 00 Ravens
3.) 02 Bucs
4.) 85 Bears
5.) 15 Broncos
6.) 13 Hox

A Vasas elleni meccs lehúz minket (mondjuk Harris sérülése miatt - ami így utólag bigger deal volt, mint BBé - zónáznunk kellett, ami nem igazán feküdt a csapatnak, de cserébe nem volt AB, és DeWill szóval még így is jobban jártunk, mint az alapszakaszban és Bellt meg oda-vissza megúsztuk)

Bevallom őszintén a 91-es Redsins engem kicsit meglepett. valszeg ez az én szegénységi bizonyítványom, de vhogy nem kapja meg azt a hypeot amit a többi jó defense. én pl a No Name Defense-t mondtam volna, mint mi hiányzik az nfl.comos listáról (és továbbra se tudom hova tenni hiányát)...
Talán azért mert a Skins a labda mindkét oldalán csapatként volt nagyon jó, nem egyének miatt (tudom Art Monk és Darrell Green)

Visszatérve a Broncos D#-re, az h hányadik annyira nem is érdekel, az igen, h historic great defense-ként tartják számon 😊

több mint 10 éve
És ha már írtam funfactot. Van 2 ami nagyon jól mutat

CJ Anderson 2 yardos futott TD-je a valaha volt leghosszabb TD futás Bronco RB-től a Super Bowlok történetében. (vagy a leghosszabb Bronco futott TD, amit nem John Elway nevű játékos futott). Ráadásul 2× olyan hosszú, mint a 2. leghosszabb. (Számmisztika, Elway leghosszabb TD-je meg 2× olyan hosszú mint a leghosszabb nem általa futott TD)
A teljes lista

4 Yard
John Elway 1986 (vs Giants)

3 Yard
John Elway 1989 (vs Niners)
John Elway 1998 (vs Falcons)

2 Yard
CJ Anderson 2015 (vs Panthers)

1 Yard
Rob Lytle 1977 (vs Dallas)
Terrell Davis 1997 (vs Packers)
John Elway 1997 (vs Packers)
Howard Griffith 1998 (vs Falcons)
Howard Griffith 1998 (vs Falcons)

8 Super Bowlon továbbra se volt egy irányítónk se, aki 1 meccsen 1-nél több TD-t passzolt volna
1977 Craig Morton 0 & Norris Weese 0
1986 John Elway 1 & Gary Kubiak 0
1987 John Elway 1
1989 John Elway 0 & Gary Kubiak 0
1997 John Elway 0
1998 John Elway 1
2013 Peyton Manning 1
2015 Peyton Manning 0
(2 elkapott TD-je sincs senkinek Broncos mezben) de azt is írhatnám, h Manningé az egyetlen olyan Broncos passzolt TD, ami nem John Elway adott.

A Super Bowl érvényű rekordoktól megkímélem a fórumot