Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRdekes ez a Manning döntés. Ahogy múlnak a napok, úgy lesz egyre unszimpatikusabb számomra, szubjektív alapon. Persze lehet, hogy már régen megmondta Elwaynek, hogy vége, de nekem most úgy tűnik, hogy annak ellenére, hogy megpróbálta a média szentté avatni, annak ellenére is ugyanaz a stat és rekordvadász maradt, mint aki korábban is volt, és most, hogy ilyen védelem van mögötte, még nem igazán akaródzik neki letenni a bőrt. Persze mondhatjuk azt is, hogy az elmúlt 20 év alatt annyira szerves része volt a foci az életének, hogy nem tud nélküle élni, mert köztudottan football-geek, de nekem akkor is olyan érzésem van, hogy egy lépni nem tudó öregecske Qb a rekordokat hajtja 😊(Ezzel a poszttal nem leszek népszerűbb 😊 )
több mint 10 éve
OFF : újonnan divat minden régi témával meggyanúsítani P. Manninget ? Persze nem mondom, hogy hazugság, de ahogy meneteltünk, annál több ilyen vád jelent meg újra
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Hogy ne offoljuk teljesen szét a topikot: akkor annyit azért elismertek, hogy gurulós fociban mondjuk egy BL győzelem után a szurkolóknak nem kell félni hogy szétkapják a csapatot, de itt a fizetési sapka miatt sokkal rosszabb a helyzet.FredoHa úgy írtad volna, hogy más a helyzet, úgy egyetértenék. De, hogy rosszabb? Szerintem éppenséggel SOKKAL JOBB. Persze, gurulósban, ha megelégedsz azzal, hogy a Barca, Real, MU, MCity, Bayern, esetleg még Juve és Inter közül kiválasztod, hogy kinek szurkolj, akkor ott nyugodtabb az élet. A Bayern most éppen valami húsz ponttal vezet a hazai bajnokságban a második előtt. Sima liba. És nem Puskás Akadémiák előtt, hanem Dortmund és társai előtt. Ez is egy világ. Én beleuntam. Én inkább fosok, hogy szétkapják-e a csapatomat, mint, hogy évről évre azt nézzem, hogy a Dallas, Washington, Patriots és talán mostantól Rams négyeséből éppen ki nyeri a gyűrűt. Mert kb. ezeken kívül nem nagyon nyerné más...
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
nagyon OFF: soha nem lesz még egy olyan "német" csapat, mint amikor rövid időn belül kerettag volt Boateng, Khedira, Klose, Podolski, Trochowski, Özil, akár Gomez vagy Marin 😀 De ez csak azért volt durca mert sokan 1szerre....elég gyakori, ugyan olyan németek ezek a srácok, mint ahogy Xhaqiri svájci
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Fredo
205
OFF!Igen van olyan francia válogatott kép hogy nincs rajta fehér ember (mondjuk az az afrikai gyarmati múlt miatt van nagyrészt) de divat lett mindenhol a honosítás.
Fredo!
Gurulos fociban hany sztart mondjak, akinek a wikioldalan tobb csapat is fel van sorolva? Az is ugyanolyan uzlet. Van nemzeti valogatott(!), ahol a fel csapatot magyarazni kell, mikepp is lett hazafi.
ulpianus
Hogy ne offoljuk teljesen szét a topikot: akkor annyit azért elismertek, hogy gurulós fociban mondjuk egy BL győzelem után a szurkolóknak nem kell félni hogy szétkapják a csapatot, de itt a fizetési sapka miatt sokkal rosszabb a helyzet.
több mint 10 éve
OFF!Fredo!
Gurulos fociban hany sztart mondjak, akinek a wikioldalan tobb csapat is fel van sorolva? Az is ugyanolyan uzlet. Van nemzeti valogatott(!), ahol a fel csapatot magyarazni kell, mikepp is lett hazafi.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Az a probléma, hogy ezek a játékosok huszonévesen kapják ezeket a pénzeket. Én huszonévesen, igaz, hogy napi 16 órát dolgozva, és Angliában, de jobban kerestem, mint most. És elég szépen elvertem erre-arra. Most a kevesebből is több marad 40 fölötti fejjel.Ezek a játékosok bekerülnek az NFL körforgásba, és ott a Bentley, 10 ezer dolláros vacsorák, és hasonlók forognak. Ha elmész vacsorázni a társaiddal és kétezer dollárért rendelnek neked pezsgőt, akkor nehéz nem viszonozni valami hasonlóval.... húszévesen, fiatalon. Negyven éves fejjel persze már józanabb az ember. És persze hozzá kell tenni, hogy az NFL játékosok zöme azért nem 4 millió dollárt keres, hanem félmilliót évente. Ami, összevetve egy átlagos fizetéssel, még mindig tízszeres, de annyi már nagyon könnyen elmegy a mindennapokra, ha egy picit feljebb éled a mindennapjaidat. És azért döntően ezek a játékosok azok, akiknek később anyagi gondjaik lesznek, nem a tízmilliós fizetésű sztárok. Utóbbiak között is elő-elő fordul, de azért nem ez a jellemző. Előbbieknél viszont gyakori.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Az insiderek szerint Malik elé tettünk egy új ajánlatot, míg Oswival addig nem foglalkozunk, amíg PM nem dönt. Von Miller 100% h megkapja a taget.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Fredo
205
Ez nem teljesen igaz. Nagyon sok játékos kötődik a klubbjához és nehezen vált, vagy akár belemegy paycutba vagy szerződés átstrukturálásba, hogy maradhasson. Neked se mindegy hogy 120 000ft kapsz vagy 200 000. Azt is számold bele hogy egy NFL playa átlag 30 év kora körül abbahagyja...Addig mivel milliókat keres nyílván lesz egy életvitele, amit aztán nehéz lesz fenntartani a visszavonulása után... Ha nem hozzák ki a lehető legtöbbet a karrierjükből gyakran elfogy az a sok lóvé. Egy felmérés szerint a visszavonult játékok nagy részének anyagi gondjai vannak 10 évvel a visszavonulás után. Persze van aki okosan bánik vele és befekteti, de sok ugyebár partyzik, autókat vesz stb... Nézd a nagypályások sorozatot és kaphatsz egy kis betekintést az életükbe...Mellesleg a gurulós fociban sincs ez másképp sőt...Pont erre utaltam: az hogy 120 vagy 200 e ft per hó az nagyon nem mindegy. De hogy 3,5M vagy 4M Ft annak szerintem kisebb a jelentősége. De lehet hogy csak én gondolom így.
Tomcsik
A gurulós focival tényleg nehéz hasonlítani mert ott kisebb a játékoskeret létszáma és nagyobb a GM-ek mozgástere (elit kluboknál) szóval ott ha akarnak valakit élethosszig magukhoz láncolnak úgy hogy eszébe se jusson elmenni...
Amúgy a játékos vs klub pénzharc vica versa működik, mert a csapatok is szó nélkül lemondanak akár sokat és jól teljesítő klasszisokró isl ha már úgy ítélik meg, hogy nem érik meg a pénzüket.
Ennek a sorozatnak utána nézek, de nehogy már sajnáljam őket mert elk*rják a pénzüket. Tudom sokan nem túl erősek fejben,de aki egy éltere való pénzt keres 1 év alatt az nehogy már sírni kezdjen.
több mint 10 éve
A drafton eddig nem needekre hútunk, hanem BPA-ztunk, csak nem Mayock grade-jei alapján, hanem az alapján, h kiben mekkora potenciál van, tudva, h nem muszáj első évében mélyvízbe dobni.Ez változhat, ha nem lesz pénzünk FA-n needeket pótolni. De ilyen szerintem nem lesz. Ha kell inkább elengedi Malikot és Trevathant is, van mögöttük next man up, a needekre jön FA, és a szokott módon draftolunk idén is...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Fredo
205
Miből gondolod, hogy a draftnak kisebb lett volna eddig a prioritása. Szerintem egyáltalán nem. És vegyük ide az UDFA-k megtalálását, kinevelését is, ha az igazolás vs kinevelést állítjuk szembe egymással. Szerintem a kinevelés is volt olyan sikeres, mint a free-agency tevékenység.Nem követtem 100%-osan de Manning, Welker, Sanders, Ware leigazolása számomra a FA tevékenység hangsúlyosabb voltára utal.
peterk2005
több mint 10 éve
Miből gondolod, hogy a draftnak kisebb lett volna eddig a prioritása. Szerintem egyáltalán nem. És vegyük ide az UDFA-k megtalálását, kinevelését is, ha az igazolás vs kinevelést állítjuk szembe egymással. Szerintem a kinevelés is volt olyan sikeres, mint a free-agency tevékenység.Az meg, hogy a játékosok több pénzért továbbálnak, abban a világban amiben az NFL történései zajlanak, logikus. Egyrészt a gurulós fociban nincs egy csúcs bajnokság, és nincs cap. Emiatt nagyon kevés elit csapat van, ahol nyerni is lehet. Az NFL-ben más a helyzet. A 2000 óta lejátszott 16 superbowl-t 11 különböző csapat nyerte. Csak 3 csapat van, amelyik egynél többet is tudott nyerni (Pats, Steelers, Giants). Úgyhogy, mondjuk 4-5 éve távlatban azért elég sok csapat lehet olyan, amelyiknél megvan a sansz, hogy odaérhet. Hány csapatot tudnál felsorolni, amelyiknél szerinted kizárható, hogy a következő 4-5 évben esetleg odaérhet a Suberbowl-ba? Olyan sokat én nem tudnék mondani...
Mindemellett azért az a játékos, aki már megkereste a magáét, az azért szeret győzteshez, esélyeshez igazolni. Hányszor lehetett hallani egy játékos szájából az utóbbi években, hogy azért igazol Denverbe, Bostonba, Indianapolisba, mert superbowlba szeretne jutni? Ware, Sanders, Ward, Welker mind ezt mondták (Sandersnek ugye balhéja is lett ebből, hogy előtte máshová elígérkezett, aztán mégis Denverbe jött). Tavaly nyáron is tele volt a sajtó azzal, hogy Andre Johnson, Frank Gore azért ment Indybe, mert esélyeshez akart menni. Az más kérdés, hogy mi lett a vége, de a szándék megvolt. Szóval működik ez - ha már megkerested a pénzed. 😊

több mint 10 éve
Az is érdekes kérdés, hogy az eddigi játékospolitika (jónevű FA-k igazolása, a draft kisebb prioritása) megváltozik-e.Ez nem teljesen igaz. Nagyon sok játékos kötődik a klubbjához és nehezen vált, vagy akár belemegy paycutba vagy szerződés átstrukturálásba, hogy maradhasson. Neked se mindegy hogy 120 000ft kapsz vagy 200 000. Azt is számold bele hogy egy NFL playa átlag 30 év kora körül abbahagyja...Addig mivel milliókat keres nyílván lesz egy életvitele, amit aztán nehéz lesz fenntartani a visszavonulása után... Ha nem hozzák ki a lehető legtöbbet a karrierjükből gyakran elfogy az a sok lóvé. Egy felmérés szerint a visszavonult játékok nagy részének anyagi gondjai vannak 10 évvel a visszavonulás után. Persze van aki okosan bánik vele és befekteti, de sok ugyebár partyzik, autókat vesz stb... Nézd a nagypályások sorozatot és kaphatsz egy kis betekintést az életükbe...Mellesleg a gurulós fociban sincs ez másképp sőt...
Valamennyire offtopik téma, de most a Denvernél elég aktuális: nekem aki a gurulós focin szocializálódott olyan furcsa ez a kőkemény matek a játékosok részéről. Arra gondolok hogy a játékosok nagy részének szinte semmilyen kötődése nincs a csapathoz érzelmileg. Profik, meghalnak a pályán a csapatért, de ha a szomszédban 2 dollárral többet ígérnek mennek tovább. Olyan orbitális pénzeket keresnek, hogy érdekes belegondolni abba, hogy szinte nem mindegy hogy 4M vagy 5M dolllár per év? Az ottani átlagkereset 100X-osa vagy 125x-ese? Én nem biztos hogy mennék SB győztes csapatból mondjuk a Titans-ba kicsit többért, de az NFL-ben ez mindennapos.
Fredo
több mint 10 éve
Fredo
205
Az is érdekes kérdés, hogy az eddigi játékospolitika (jónevű FA-k igazolása, a draft kisebb prioritása) megváltozik-e. Valamennyire offtopik téma, de most a Denvernél elég aktuális: nekem aki a gurulós focin szocializálódott olyan furcsa ez a kőkemény matek a játékosok részéről. Arra gondolok hogy a játékosok nagy részének szinte semmilyen kötődése nincs a csapathoz érzelmileg. Profik, meghalnak a pályán a csapatért, de ha a szomszédban 2 dollárral többet ígérnek mennek tovább. Olyan orbitális pénzeket keresnek, hogy érdekes belegondolni abba, hogy szinte nem mindegy hogy 4M vagy 5M dolllár per év? Az ottani átlagkereset 100X-osa vagy 125x-ese? Én nem biztos hogy mennék SB győztes csapatból mondjuk a Titans-ba kicsit többért, de az NFL-ben ez mindennapos.
több mint 10 éve
Ezért írtam csibészt... 😊...és revideálom az előző megállapításom.Háát, határeset 😊 Azért nem is teljesen egyértelmű, mert lehet úgy is ítélni, hogy maga felé akarta húzni. Ugye csak az a szabálytalan, ha direkt elütöd, nem azzal a céllal, hogy megszerezd, hanem azzal, hogy a másik se szerezhesse meg.
Miller csibész volt. 😊
Lecsó
peterk2005
több mint 10 éve
Vernon-nak csak a szezon végéig volt szerződése, ezért nem hordozott igazán komoly kockázatot elhozni egy zacskó szotyiért. Mondjuk az első 1-2 meccsén Oswi-val volt pár szép összjátékuk, de aztán jöttek a drop-ok, hacsak nem marad nagyon olcsón, akkor én nem tartanám meg...De most először van olyan szitu, hogy oly annyira szűk a mozgástér, hogy lesznek olyan palik a csapatban, akik eddig kevesebb szerepet kaptak és most előlépnek. Világos volt, hogy Kubiak hozza a bőrőndjét, ő előrébb lesz. 4 milliócska nem lesz egy másik TE-ndre. Amúgy Vernon Davisnek eddig volt szerződése? Én róla még nem mondanék le feltétlen. Meg kéne dolgoznia azért a gyűrűért.Csak az a baj, h ezt kb 3. éve írjuk, még se kap nagyobb szerepet. Mondjuk OZ azért többet passzolhatot neki edzéseeken, meg Neki adta az első TD passzát is, szóval talán most majd tényleg, de azért készpénznek nem venném.Owen Daniels aka Kubiak bőröndje, visszavonulást fontolgat.Viszont Virgil Greenről tudjuk mit tud. Ha lehetőséget kapott, élt vele, hasznos játékos. És elkapásban is biztos kéz. Csak keveset használjuk. Én megvagyok Owen Daniels nélkül. Nem tartozunk egymásnak. Heuermanból én kinézek egy Aaron Hernandezt bandaháború nélkül. Szeretem az ilyen draft utáni alvó játékosainkat. Beléjük lehet képzelni bármit.
Volt néhány fontos elkapása a konf döntőben 2 TD, de elég éles kontraszt volt JT-hez képest.
Ha visszavonulna az 2.5 millió cap saving és 2 millió deadmoney 2016-ra. Bárcsak tudnánk h Heuerman mit tud...
Black_Adder
Zalán
Daniels nekem se hiányozna, a kérdés inkább az h kéne-e más kezdő TE, mert az megint ~4 millával rontaná a cap helyzetünket...
Black_Adder
Zalán

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Ha PM visszavonul, (amit mindenki tényként kezel, de azért még le kell írni), akkor maximum abban az esetben nem tartjuk meg Oswi-t szerintem, ha FA elejéig valami olyan QB kikerül a piacra, akire Elway és Kubes rá akar repülni ezerrel, de akkor meg félek, hogy akárki is lesz az, túlfizetjük. Mivel kétlem, hogy ilyen szintű QB kikerül a piacra, így én most olyan 95%-ra teszem Oswi maradását...Ami Malik-ot illeti, ez valóban nehéz lesz, de valahogy nem érzem, hogy igazán meg akarnánk tartani, túl nagy nevet csinált magának ahhoz az utóbbi 1-1,5 évben ahhoz, hogy lényegesen kevesebbel beérje, mint amit Wolfe kapott, azt meg nem fogjuk tudni kifizetni neki. Nehezen fogjuk tudni pótolni valószínűleg, de DE-ből általában lehet találni veteránokat a piacon, akik azért tudnak valamennyi nyomást generálni, meg Kilgo is mutatott pár szép dolgot emlékeim szerint amikor bekerült az aktív keretbe és feljutott a pályára...
Trevathan-nak, ahogy többen is írtátok, könnyebben inthetünk elvileg búcsút, bár amilyen nehezen hoztunk össze egy jó ILB párost, talán azért egy értelmes ajánlatot le fogunk tenni elé az asztalra, akkor meg már rajta múlik, hogy mennyire érzi úgy, hogy a piacon kaphat annál többet is...
TE-ben szerintem bízunk annyira Heuerman-ban, hogy Vernon-t és Daniels-t se próbáljuk majd FA-n pótolni, hanem max. hozunk még egy TE-t a draft hátsó köreiben és nekimegyünk ezzel kettővel és Green-el. Ha meg Daniels mégis marad, akkor még a draft se kell, esetleg egy-két TC fodder...
Sajnálni fogom, ha Vasquez elmegy, mert a legokosabb, legrutinosabb falemberünk (elég csak a SB-ban mutatott teljesítményére gondolni), de sajnos tényleg van a dolognak realitása. Viszont ha Clady is megy, akkor úgy gondolom egy 1. körös OL pick kb. kötelezővé válik, illetve a FA piacon is keményen körbe kell majd nézni, hacsak nem gondolják Kubes-ék, hogy a két sérülésből visszajövő volt kezdő, Garcia és Sambrailo, minőségi javulást fog hozni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
De most először van olyan szitu, hogy oly annyira szűk a mozgástér, hogy lesznek olyan palik a csapatban, akik eddig kevesebb szerepet kaptak és most előlépnek. Világos volt, hogy Kubiak hozza a bőrőndjét, ő előrébb lesz. 4 milliócska nem lesz egy másik TE-ndre. Amúgy Vernon Davisnek eddig volt szerződése? Én róla még nem mondanék le feltétlen. Meg kéne dolgoznia azért a gyűrűért.Csak az a baj, h ezt kb 3. éve írjuk, még se kap nagyobb szerepet. Mondjuk OZ azért többet passzolhatot neki edzéseeken, meg Neki adta az első TD passzát is, szóval talán most majd tényleg, de azért készpénznek nem venném.Owen Daniels aka Kubiak bőröndje, visszavonulást fontolgat.Viszont Virgil Greenről tudjuk mit tud. Ha lehetőséget kapott, élt vele, hasznos játékos. És elkapásban is biztos kéz. Csak keveset használjuk. Én megvagyok Owen Daniels nélkül. Nem tartozunk egymásnak. Heuermanból én kinézek egy Aaron Hernandezt bandaháború nélkül. Szeretem az ilyen draft utáni alvó játékosainkat. Beléjük lehet képzelni bármit.
Volt néhány fontos elkapása a konf döntőben 2 TD, de elég éles kontraszt volt JT-hez képest.
Ha visszavonulna az 2.5 millió cap saving és 2 millió deadmoney 2016-ra. Bárcsak tudnánk h Heuerman mit tud...
Black_Adder
Zalán
Daniels nekem se hiányozna, a kérdés inkább az h kéne-e más kezdő TE, mert az megint ~4 millával rontaná a cap helyzetünket...
Black_Adder
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Ware szerződése utolsó évében van. Egy hosszabbítással lehet idén csökkenteni a caphitjét. Meglátjuk.A paycut meg reálisabb, mint 2014 után Manningnél. 5,5 meccset hagyott ki, szűk a cap és ott van mögötte Ray és Barrett. Visszalépés ez tény, de mekkora? És ahhoz képest mekkora, ha csak 10 meccset játszik Ware?
Tudnám játszani Ware ügynökét is, de az FO-t erősebbnek érzem. Ware csak akkor játszik itt jövőre 10 millióért, ha Clady, Vasquez és ki tudja még ki kárán megtartjuk Oszit és Malikot (esetleg Malik helyett Trevathant) is.
Az szinte biztos, h nem fog a Colquitt, Clady, Vasquez, Ware 4-esből mindenki annyi pénzért itt játszani, mint amennyi most be van írva nekik 2016-ra. Hogy hány áldozat lesz az még kiderül.
Vitaindítónak szántam a leírtakat, de nem abba az irányba, h most lehet-e cutolni vagy paycutolni Ware-t. Bárki beírhat nyugodtan egy olyan forgatókönyvet, h Ware marad 10 millióért, kíváncsian várom h mit sikerül kihozni belőle. Mert ha bukjuk Malikot is és Trevathant is na meg még ha Oszit is, akkor az szerintem egyértelműen rossz döntés volt (olyan játékos miatt veszteni 2-t, akinek 1 éve van a szerződéséből, és a karrierjéből se sokkal több). Ha meg mellé hosszabbít OZ és Malik, akkor kíváncsi vagyok, h ezt hogy sikerült kivarázsolnia a számokból...
De írok én másikat: (számtalan kombinációt és permutációt tudok a kiemelt játékosokkal)
Colquitt resign olcsóbbért
Clady paycut/restructure
Vasquez marad
Ware cut. FA-n biztos van aki többet tud adni neki, mint amit mi tudnánk.
Oszi és Malik belefér. Trevathan megy.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
...és revideálom az előző megállapításom.Háát, határeset 😊 Azért nem is teljesen egyértelmű, mert lehet úgy is ítélni, hogy maga felé akarta húzni. Ugye csak az a szabálytalan, ha direkt elütöd, nem azzal a céllal, hogy megszerezd, hanem azzal, hogy a másik se szerezhesse meg.
Miller csibész volt. 😊
Lecsó
Ware-re én is remélem, hogy nem küldjük el. Azért kellett ő ahhoz a vak oldalra, hogy Von ennyire pusztíthasson a másik oldalon. Persze, Barrett és Ray is jól szálltak be, de azért ahhoz még többet kell bizonyítaniuk, hogy az idei Ware pótlásáról beszélhessünk. Azzal az átstruktúrálással amit lejjebb írtam, idén 5 milla megtakarítható, és ő sem keresne kevesebbet (paycut ilyen idény után nem reális). Amolyen Revis vs Pats módon. Jövőre ez csinálna 5 milla dead capet, de Sandersen, Vasquez-en és Sly Williamsen kívül nem lesz jövőre komolyabb szabadügynök. És nem csak DM, de kb. ugyanannyi felszabaduló pénz is lesz, ha jövő évben elmegy. Én Trevathant érzem most áldozatnak, ő nem fog maradni. (Szvsz akkor sem, ha Ware is megy.) Már csak azért is, amit Black ír, hogy a középső LB posztokkal évek óta - Elway éveiben is - úgy bántunk, hogy majd megoldjuk valahogy.
Még azért lehet pár milliót lecsalni néhány átstruktúrálással. Pl. Talib idei alapfizujából is lehet 3 évre osztott pénzt csinálni. Persze ezek mind a jövő éveket terhe(het)lik, ha utána ki kell rakni a játékost. De Talib még 2019-ig contracttal bír, nála ez pl. nem akkora rizikó.

több mint 10 éve
chill, Elwayt ismerve:A Wilkersonos részéig talán be is jöhet...
Trevathan elmegy, de drafton pótoljátok
Manning Daniels nyugdíj
Clady cut, de 1.körben pótoljátok
Ware megnyerte a gyűrűjét, most már elmehet máshova játszani több zsetonért, helyette ott van Ray
Miller tag
Malikot elengeditek, jövőre majd jön egy faja 3.körös comp pick
Millerrel nyáron hosszú távú szerződés
Miller contract után trade a (feltehetőleg) franchis tag-es Wilkersonért --> meg is van Jackson pótlása
jövőre ugyan úgy no 1 védelem 😀
Borbinho
több mint 10 éve
Persze hogy jobb lenne amiket leírtál én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy kisebb benne a realitás. Aztán persze bármi lehet.Túl sok a megtartani való játékos, akárhogy cutolsz (főleg az amúgy sem erős O falból) nem fogsz tudni mindenkit megtartani, ráadásul ha Millert tageled az csak egy kis tűzoltás, aztán jövőre ugyanúgy elkéri a 100 millát. Jobb lenne megegyeznetek vele hosszú távra úgy hogy később kapja a nagyobb lét és akkor talán lesz egy kis mozgásteretek. Ware miért is menne bele paycutba? Idős is már, ott fityeg a gyűrűje is, nem is egy ős Bronco aki 10 éve ott játszik.. Lenne még csapat aki 1-2 évre megdobná egy zsák lóvéval...1-2 embert mindenképp be kell aldozni. Hacsak nem szeretik annyira Denvert hogy adnak egy nagyon erős home discountot még Cutok esetén is lesz jópár csapat aki többet tud adni nekik... 3-4 DE valóban drágább mint az ILB, ugyanakkor az idei draft nagyon szépen töltött falemberekkel, a 2. körbe is tutira lecsúszik 1-2 első körös Talent. Ha Oswi valóban ennyi pénzt akar és Milkert is megtartjátok az bizony elkerülhetetlen lesz áldozatok nélkül...Millert tageljük az biztos. És úgy tárgyalunk vele, h rajta az FT tag. DT-vel is így csináltuk. Ezáltal a 2016-os cap numberje lehet akár kevesebb is, mint 14 millió, de egyébként nem szoktunk farnehéz szerződéseket adni... Szerintem marad a 14 környéki terhe 2016-ra...
Tomcsik
Ware azért menne bele paycutba, mert egyébként cut lenne és nem akar karrierje végére még egyszer új csapat után nézni + Wade Phillips discount. DE
A) Ez csak teória
B) lehet h akkor se menne bele, ha egyébként cutolnánk. De amellett h a Doom dolgot kicsit elszámolta az FO arra jó volt, h nem hiszik blöffnek, ha a paycut mellé a cutot vázolja fel, mint opció
C) írtam is a paycuthoz, h ahhoz mindkét oldal kell.
D) írtam, h nem találtam olyat, ami tetszik is és reális is. Ez se nem tetszik 100%osan se nem reális 100%osan. Még ez volt a legközelebb. Tudok reálisabbat csak az meg nagyon nem tetszik.
Ő az egyik olyan játékos aki többet keres, mint amennyit SZERINTEM adhatunk megengedhetünk Neki. Ennyiről van szó (btw Doom is belement a paycutba, csak a fax nem). Az is lehet egy forgatókönyv, h marad a 10 milliós rosterbonuszával, és akkor megy Malik is meg Trevathan is. Egyik találgatás se lesz ebben a pillanatban pontosabb a másiknál. Majd meglátjuk mi történik. Ha marad Ware és a 10 millás roster bonus az se azért lesz, mert nem opció a paycut. ha az jön be amit én írtam az se azért lesz, mert azt írtam.
A drafton töltött falemberekre játszani miért is biztosabb mint egy paycut elfogadása? Ki tudja ki lesz bent amikor mi választunk? Ki tudja az FO-nak ki tetszik közülük és ki nem? Ki tudja kiből lesz bust és kiből nem?
Egyébként nem szoktunk a kezdőbe draftolni. A needeket FA-n szoktuk foltozni, drafton BPA-zunk de nem a jelenérték alapján, hanem a potenciál alapján, azt nézzük kiből lehet 10 évre kezdő. Miller más kérdés, ő 1/2 volt, Wofle talán rögtön kezdő lett, de Sly Williams rookieként a rotációba jött, Roby 3rd CB-nek, Ray szintén a rotációba. Sambrailo mondjuk kezdőbe nem is vált be az a terv, pedig 2. körös prospect volt, akit elhoztunk a 2. körben, mégse oldotta meg az OT needünket...
Amúgy ILB-t is lehet draftolni. Abból is vannak prospektek. Még talán számítani is fog a drafton, h Malik vagy Trevathan maradt itt, de fordítva, h a hosszabbításkor az(ok) a játékosok számítsanak, akik még nincsenek itt, na az kizárt...
szerk: ami számíthat, h jelenleg kik vannak mögöttük. Todd Davis és Nelson hosszabb távú befektetések mint Smith és Walker, nickelben Ward és Bruton is tud cover LB-t játszani.
Trevathan viszont konzisztensebb. Nem csinál brainfart PF-eket 15 yardért. Ha azon múlna könnyes szemmel ugyan de tán Ware-t is elküldeném, h mindketten maradjanak. De nem biztos, h ez a jó döntés...
Black_Adder
több mint 10 éve
chill, Elwayt ismerve:Trevathan elmegy, de drafton pótoljátok
Manning Daniels nyugdíj
Clady cut, de 1.körben pótoljátok
Ware megnyerte a gyűrűjét, most már elmehet máshova játszani több zsetonért, helyette ott van Ray
Miller tag
Malikot elengeditek, jövőre majd jön egy faja 3.körös comp pick
Millerrel nyáron hosszú távú szerződés
Miller contract után trade a (feltehetőleg) franchis tag-es Wilkersonért --> meg is van Jackson pótlása
jövőre ugyan úgy no 1 védelem 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=FoMOll1y72Ywww.youtube.com/watch?v=2mfw21aJKn0
Nekem ez a kedvencem...
Nagyon jó a Mic'd up és a lassítások, a közeli képek, ahol az arcokat is látni.
20 perc tömény élvezet. 😉