Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
Ware, ha maradni akar, akkor bele kell mennie a cut-ba, de ha nem marad, én akkor se fogom telesírni a párnámat, Ray és Barrett elég jónak tűnt idén, amikor be lettek vetve. Szeretem Ware játékát, de úgy, hogy ott van mögötte a két fiatal, a másik oldalon meg Von, nincs rá 10 milliónk, még a fele se nagyon...

Clady-vel szerintem megegyezünk valahol 4-5 millió környékén 2016-ra, sanszos, hogy úgy, hogy 2017-re nem fog egyelőre csökkenni a fizuja, de ha összekapja magát idén, akkor az nem is baj, azzal majd számolunk jövőre...

A Colquitt témához meg nem szólok inkább... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 458
Owen Daniels aka Kubiak bőröndje, visszavonulást fontolgat.
Volt néhány fontos elkapása a konf döntőben 2 TD, de elég éles kontraszt volt JT-hez képest.
Ha visszavonulna az 2.5 millió cap saving és 2 millió deadmoney 2016-ra. Bárcsak tudnánk h Heuerman mit tud...
Black_Adder
Viszont Virgil Greenről tudjuk mit tud. Ha lehetőséget kapott, élt vele, hasznos játékos. És elkapásban is biztos kéz. Csak keveset használjuk. Én megvagyok Owen Daniels nélkül. Nem tartozunk egymásnak. Heuermanból én kinézek egy Aaron Hernandezt bandaháború nélkül. Szeretem az ilyen draft utáni alvó játékosainkat. Beléjük lehet képzelni bármit.
Zalán
Csak az a baj, h ezt kb 3. éve írjuk, még se kap nagyobb szerepet. Mondjuk OZ azért többet passzolhatot neki edzéseeken, meg Neki adta az első TD passzát is, szóval talán most majd tényleg, de azért készpénznek nem venném.
Daniels nekem se hiányozna, a kérdés inkább az h kéne-e más kezdő TE, mert az megint ~4 millával rontaná a cap helyzetünket...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Túl sok a megtartani való játékos, akárhogy cutolsz (főleg az amúgy sem erős O falból) nem fogsz tudni mindenkit megtartani, ráadásul ha Millert tageled az csak egy kis tűzoltás, aztán jövőre ugyanúgy elkéri a 100 millát. Jobb lenne megegyeznetek vele hosszú távra úgy hogy később kapja a nagyobb lét és akkor talán lesz egy kis mozgásteretek. Ware miért is menne bele paycutba? Idős is már, ott fityeg a gyűrűje is, nem is egy ős Bronco aki 10 éve ott játszik.. Lenne még csapat aki 1-2 évre megdobná egy zsák lóvéval...1-2 embert mindenképp be kell aldozni. Hacsak nem szeretik annyira Denvert hogy adnak egy nagyon erős home discountot még Cutok esetén is lesz jópár csapat aki többet tud adni nekik... 3-4 DE valóban drágább mint az ILB, ugyanakkor az idei draft nagyon szépen töltött falemberekkel, a 2. körbe is tutira lecsúszik 1-2 első körös Talent. Ha Oswi valóban ennyi pénzt akar és Milkert is megtartjátok az bizony elkerülhetetlen lesz áldozatok nélkül...
Tomcsik
Millert tageljük az biztos. És úgy tárgyalunk vele, h rajta az FT tag. DT-vel is így csináltuk. Ezáltal a 2016-os cap numberje lehet akár kevesebb is, mint 14 millió, de egyébként nem szoktunk farnehéz szerződéseket adni... Szerintem marad a 14 környéki terhe 2016-ra...

Ware azért menne bele paycutba, mert egyébként cut lenne és nem akar karrierje végére még egyszer új csapat után nézni + Wade Phillips discount. DE
A) Ez csak teória
B) lehet h akkor se menne bele, ha egyébként cutolnánk. De amellett h a Doom dolgot kicsit elszámolta az FO arra jó volt, h nem hiszik blöffnek, ha a paycut mellé a cutot vázolja fel, mint opció
C) írtam is a paycuthoz, h ahhoz mindkét oldal kell.
D) írtam, h nem találtam olyat, ami tetszik is és reális is. Ez se nem tetszik 100%osan se nem reális 100%osan. Még ez volt a legközelebb. Tudok reálisabbat csak az meg nagyon nem tetszik.

Ő az egyik olyan játékos aki többet keres, mint amennyit SZERINTEM adhatunk megengedhetünk Neki. Ennyiről van szó (btw Doom is belement a paycutba, csak a fax nem). Az is lehet egy forgatókönyv, h marad a 10 milliós rosterbonuszával, és akkor megy Malik is meg Trevathan is. Egyik találgatás se lesz ebben a pillanatban pontosabb a másiknál. Majd meglátjuk mi történik. Ha marad Ware és a 10 millás roster bonus az se azért lesz, mert nem opció a paycut. ha az jön be amit én írtam az se azért lesz, mert azt írtam.

A drafton töltött falemberekre játszani miért is biztosabb mint egy paycut elfogadása? Ki tudja ki lesz bent amikor mi választunk? Ki tudja az FO-nak ki tetszik közülük és ki nem? Ki tudja kiből lesz bust és kiből nem?
Egyébként nem szoktunk a kezdőbe draftolni. A needeket FA-n szoktuk foltozni, drafton BPA-zunk de nem a jelenérték alapján, hanem a potenciál alapján, azt nézzük kiből lehet 10 évre kezdő. Miller más kérdés, ő 1/2 volt, Wofle talán rögtön kezdő lett, de Sly Williams rookieként a rotációba jött, Roby 3rd CB-nek, Ray szintén a rotációba. Sambrailo mondjuk kezdőbe nem is vált be az a terv, pedig 2. körös prospect volt, akit elhoztunk a 2. körben, mégse oldotta meg az OT needünket...
Amúgy ILB-t is lehet draftolni. Abból is vannak prospektek. Még talán számítani is fog a drafton, h Malik vagy Trevathan maradt itt, de fordítva, h a hosszabbításkor az(ok) a játékosok számítsanak, akik még nincsenek itt, na az kizárt...

szerk: ami számíthat, h jelenleg kik vannak mögöttük. Todd Davis és Nelson hosszabb távú befektetések mint Smith és Walker, nickelben Ward és Bruton is tud cover LB-t játszani.
Trevathan viszont konzisztensebb. Nem csinál brainfart PF-eket 15 yardért. Ha azon múlna könnyes szemmel ugyan de tán Ware-t is elküldeném, h mindketten maradjanak. De nem biztos, h ez a jó döntés...

Szerkesztette: Black_Adder

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Egyébként ha már szóba hoztam a capspace.
Jelenleg kb 7,36 millió körüli alulhasználtságunk van.

+
Peyton Manning 19 millió
Owen Daniels 2,5 millió
Cap space emelkedés ~ 3 millió

-
No Brainer ERFA tenderek: McManus, Fowler, Todd Davis, Paradis, Brenner. ~3 millió
Marshall és CJ RFA tender. 2. körösökkel számolva: ~5 millió
Von Miller franchise tag 14 millió

Hát ezzel úgy 10 körül vagyunk. És még FA: Malik, Trevathan és Oszi (meg Bruton és Bolden). Ezt nem lehet fájdalmak nélkül megoldani
Ehhez kell szvsz ~35-40 millió...

Áldozatok kellenek
- Colquitt 3,25 millió, a PO-ban mutatott játéka alapján nem hinném, h újabb paycutba belemenne és a PO-ban mutatott játékát nem fogja akármelyik UDFA pótolni
- Clady: egy cut 8,9 milliót jelentene 2016-ra. De egy egyértelmű needet LT posztra. Egy újrastrukturálással, mondjuk legjobb esetben 5 millió környékén, és kockáztathatunk azzal, h őt hagyjuk LT-nek...
- Vasquez: 6,5 millió és ZBS-ben nem volt annyira jó, mint PBS-ben. Ugyanakkor egy amúgy is gyenge falat tovább gyengítenénk vele. 6,5 millió meg nem akkora hatalmas pénz... Talán ha Mathis maradna 1 évre ennél kevesebbért... Vasqueznek esetleg lehet trade értéke is...
- Ware: 10 millió. Ki kellett hagynia ugyan hátsérüléssel több meccset, de azért vele még más volt a védelem, ráadásul igazi vezére volt a PO-ban. Többen mondták, h nagyon motiváló voltak a meccs előtti beszédei.. Talán egy átstrukturálás 5 millióért? Kéne még ő jövőre...

A fegyvereink: cut, paycut, restructure, hosszabbítás. Cuttal elvesztjük a játékost, paycuthoz kétoldalú megegyezés szükséges (meg egy működő fax), az átstrukturálás csak odázza a bajt (és utána nehezebb kimenekülni a szerződésből), de nekünk jó lehet, a hosszabbítás szintén, a játékosnak 1-2 évvel hosszabb lenne a szerződése, amiben idén kevesebbet keresne mint így. Ha mind mennek akkor mindenkit meg tudunk tartani, de tovább gyengül a fal és egy vezér is kiesik a védelemből...

Posztjából adódóan Oszi a legfontosabb, mégha nem is a legjobb. Azt olvasni, h Foles 2 év 24 milliójánál többet kér. 3 év távlatban megoldható, h idén elférjen.
Malik vs Trevathan nagyon úgy tűnik, h csak egyikük maradhat. Egy 34 ILB olcsóbb mint egy 34DE viszont könnyebben is pótolható. Sőt csak a Broncosnak meg van a töténete ebből (DJ, Woody). És Malik eddig a sérülésekkel is szerencsésebb, mint Trevathan. Nem véletlen h ő kapta az első ajánlatot kettejük közül. Kicsit félek, h két szék között beesünk a pad alá ebben a szituációban.

Lehet próbálgatni. Nekem még nem sikerült olyat, amit tetszik és reális is. Talán ez van hozzá legközelebb: Colquitt, Clady cut. Vasquez trade. Ware visszajön kevesebbért. Ide be tudjuk varázsolni Trevathant és Malikot is. Schofieldot kipróbáljuk LGként, futáshoz nem volt olyan szar, csak pass protban és a drafton megcélzunk egy OT-t.
Black_Adder
Túl sok a megtartani való játékos, akárhogy cutolsz (főleg az amúgy sem erős O falból) nem fogsz tudni mindenkit megtartani, ráadásul ha Millert tageled az csak egy kis tűzoltás, aztán jövőre ugyanúgy elkéri a 100 millát. Jobb lenne megegyeznetek vele hosszú távra úgy hogy később kapja a nagyobb lét és akkor talán lesz egy kis mozgásteretek. Ware miért is menne bele paycutba? Idős is már, ott fityeg a gyűrűje is, nem is egy ős Bronco aki 10 éve ott játszik.. Lenne még csapat aki 1-2 évre megdobná egy zsák lóvéval...1-2 embert mindenképp be kell aldozni. Hacsak nem szeretik annyira Denvert hogy adnak egy nagyon erős home discountot még cutok esetén is lesz jópár csapat aki többet tud adni nekik... 3-4 DE valóban drágább mint az ILB, ugyanakkor az idei draft nagyon szépen töltött falemberekkel, a 2. körbe is tutira lecsúszik 1-2 első körös talent. Ha Oswi valóban ennyi pénzt akar és Milkert is megtartjátok az bizony elkerülhetetlen lesz áldozatok nélkül...

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Volt néhány fontos elkapása a konf döntőben 2 TD, de elég éles kontraszt volt JT-hez képest.
Ha visszavonulna az 2.5 millió cap saving és 2 millió deadmoney 2016-ra. Bárcsak tudnánk h Heuerman mit tud...
Black_Adder
Viszont Virgil Greenről tudjuk mit tud. Ha lehetőséget kapott, élt vele, hasznos játékos. És elkapásban is biztos kéz. Csak keveset használjuk. Én megvagyok Owen Daniels nélkül. Nem tartozunk egymásnak. Heuermanból én kinézek egy Aaron Hernandezt bandaháború nélkül. Szeretem az ilyen draft utáni alvó játékosainkat. Beléjük lehet képzelni bármit.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Egyébként ha már szóba hoztam a capspace.
Jelenleg kb 7,36 millió körüli alulhasználtságunk van.

+
Peyton Manning 19 millió
Owen Daniels 2,5 millió
Cap space emelkedés ~ 3 millió

-
No Brainer ERFA tenderek: McManus, Fowler, Todd Davis, Paradis, Brenner. ~3 millió
Marshall és CJ RFA tender. 2. körösökkel számolva: ~5 millió
Von Miller franchise tag 14 millió

Hát ezzel úgy 10 körül vagyunk. És még FA: Malik, Trevathan és Oszi (meg Bruton és Bolden). Ezt nem lehet fájdalmak nélkül megoldani
Ehhez kell szvsz ~35-40 millió...

Áldozatok kellenek
- Colquitt 3,25 millió, a PO-ban mutatott játéka alapján nem hinném, h újabb paycutba belemenne és a PO-ban mutatott játékát nem fogja akármelyik UDFA pótolni
- Clady: egy cut 8,9 milliót jelentene 2016-ra. De egy egyértelmű needet LT posztra. Egy újrastrukturálással, mondjuk legjobb esetben 5 millió környékén, és kockáztathatunk azzal, h őt hagyjuk LT-nek...
- Vasquez: 6,5 millió és ZBS-ben nem volt annyira jó, mint PBS-ben. Ugyanakkor egy amúgy is gyenge falat tovább gyengítenénk vele. 6,5 millió meg nem akkora hatalmas pénz... Talán ha Mathis maradna 1 évre ennél kevesebbért... Vasqueznek esetleg lehet trade értéke is...
- Ware: 10 millió. Ki kellett hagynia ugyan hátsérüléssel több meccset, de azért vele még más volt a védelem, ráadásul igazi vezére volt a PO-ban. Többen mondták, h nagyon motiváló voltak a meccs előtti beszédei.. Talán egy átstrukturálás 5 millióért? Kéne még ő jövőre...

A fegyvereink: cut, paycut, restructure, hosszabbítás. Cuttal elvesztjük a játékost, paycuthoz kétoldalú megegyezés szükséges (meg egy működő fax), az átstrukturálás csak odázza a bajt (és utána nehezebb kimenekülni a szerződésből), de nekünk jó lehet, a hosszabbítás szintén, a játékosnak 1-2 évvel hosszabb lenne a szerződése, amiben idén kevesebbet keresne mint így. Ha mind mennek akkor mindenkit meg tudunk tartani, de tovább gyengül a fal és egy vezér is kiesik a védelemből...

Posztjából adódóan Oszi a legfontosabb, mégha nem is a legjobb. Azt olvasni, h Foles 2 év 24 milliójánál többet kér. 3 év távlatban megoldható, h idén elférjen.
Malik vs Trevathan nagyon úgy tűnik, h csak egyikük maradhat. Egy 34 ILB olcsóbb mint egy 34DE viszont könnyebben is pótolható. Sőt csak a Broncosnak meg van a töténete ebből (DJ, Woody). És Malik eddig a sérülésekkel is szerencsésebb, mint Trevathan. Nem véletlen h ő kapta az első ajánlatot kettejük közül. Kicsit félek, h két szék között beesünk a pad alá ebben a szituációban.

Lehet próbálgatni. Nekem még nem sikerült olyat, amit tetszik és reális is. Talán ez van hozzá legközelebb: Colquitt, Clady cut. Vasquez trade. Ware visszajön kevesebbért. Ide be tudjuk varázsolni Trevathant és Malikot is. Schofieldot kipróbáljuk LGként, futáshoz nem volt olyan szar, csak pass protban és a drafton megcélzunk egy OT-t.

több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 372
 www.milehighreport.com/2016/2/13/10986178/the-broncos-win-the-super-bowl-everyone-goes-nuts

Vigyázat! Szédülést-Libabőrösödést okozhat,
A Grundot nem látom vágóképen. Nem örülök. ;(
Amúgy pocsek idő. Elővettem, megnéztem.
Nagy az öröm. 😉
Zalán
És végre Ricsi is megnyugodhat, 1.55-nél tisztán látszik, hogy Miller nem szándékosan ütötte tovább a második fumble-t. 😊

Szerkesztette: Lecsó
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
 www.milehighreport.com/2016/2/13/10986178/the-broncos-win-the-super-bowl-everyone-goes-nuts

Vigyázat! Szédülést-Libabőrösödést okozhat,
A Grundot nem látom vágóképen. Nem örülök. ;(
Amúgy pocsek idő. Elővettem, megnéztem.
Nagy az öröm. 😉

több mint 10 éve
No, úgy tűnik Keo lökött ismét egy nagyot a karrierjén, csak most lefelé: DUI... 😛

Talib 26 000 dolcsi büntit kapott a taunting-ért és a facemask-ért, Malik is kapott a unnecessary roughness-ért pár ezret, kétlem, hogy most nagyon zavarná őket a dolog... 😊

több mint 10 éve
 www.youtube.com/watch?v=NlLEReokX14

A Giants topicba nem akartam berakni 😊
több mint 10 éve
Szeritem DT-nak jót fog tenni Oz. Lehet, hogy hülyeség amit gondolok, de szerintem ő azt sínylette meg, hogy PM rövid passzos játékai (már amennyi volt) miatt nem nagyon tudott érvényesülni, és ha hosszabbat próbált meg PM, az is addig volt a levegőben, meg pont annyira nem volt vezetve az elkapó, hogy könnyebb volt levédekezni.
Talán OZ karerőssége majd segít neki. Legalább is remélem, mert csípem a srácot.
Lecsó
Kérdés, hogy mennyire fognak összeszokni, idén nem voltak túl jó meccsei Oswi-val, igaz volt, amikor neki nem ment, lásd Pats elleni meccs. Lehet rá egy egész offseason-jük, hogy összecsiszolódjanak, valszeg a playbook is eléggé más lesz a passzok terén PM után, elég sok lesz így a kérdés ebben a tekintetben is...

több mint 10 éve
Szeritem DT-nak jót fog tenni Oz. Lehet, hogy hülyeség amit gondolok, de szerintem ő azt sínylette meg, hogy PM rövid passzos játékai (már amennyi volt) miatt nem nagyon tudott érvényesülni, és ha hosszabbat próbált meg PM, az is addig volt a levegőben, meg pont annyira nem volt vezetve az elkapó, hogy könnyebb volt levédekezni.
Talán OZ karerőssége majd segít neki. Legalább is remélem, mert csípem a srácot.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Edelman a Pats-ban ST playaként, visszahordóként kezdte. Nem lehetetlen.

A "ki nem"-re azért nehéz most válaszolni, mert annyi a szabadügynök, és egy friss SB győztes csapat játékosai olyan kapósak, hogy a legfontosabb 1-2 emberen kívül nagyon nehéz megjósolni, hogy kit fog tudni végül Elway itt tartani, és mennyiért. Ebben a csapatban idén annyian játszottak jól, hogy sok közülük is el fog menni, nem, hogy az a néhány aki nem teljesített. És van néhány poszt, amiről nem tudom mit gondolja. Pl akarjam-e a Vernon Davis-t, vagy Owen Daniels-t? Van ugye egy fiatal reménység a posztra IR-n, és van Green-is, de kettő kevés. Kubiaknak főleg. Owen Daniels 4.5 millióját sokallom, Davis pedig semmit se csinált. Viszont nem ritka az, hogy év közbeni váltás után valaki borzasztó, de aztán a következő évben hasznos. Ki tudja, vetmin körüli pénzért lehet, hogy Davis is hasznos lenne, ha maradna. (Már, ha nem vonul vissza. Simán el tudom képzelni, hogy így, hogy lett gyűrűje, azt mondja ennyi volt.)

Nekem Hillmannel nincs bajom. Azon kívül, hogy nem egy feature back és nem is lesz az. De cop futóként hasznos, leszokott a fumblikról. Caldwell meg... nem is érdekel 😊 Van elég elkapó előtte. Az elkapókkal kapcsolatban sokkal inkább érdekel, hogy mi lesz DT-vel? Mert idén ő eléggé alul produkált. Csak nehogy így maradjon. 😕

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Webster érdekes kérdés, ha szeretne még valaha a védelemben komolyabb időt a pályán tölteni, akkor ő el fog menni az első adandó alkalommal, nálunk esélye se lesz most pár évig pályára kerülni, csak ST-ben...
StormST
Egy S vagy CB sérülés, és pályán találja magát. Szerintem Webster egy későn érő típus, bár első évében jól lépett be, nem rosszabbul mint a tegnap emlegetett Harris. Van benne fantázia. A play offban brutál amit special teamben leművelt. És igen, Colquittra panaszunk nem lehet a play offban. Örülök, hogy Latimert megemlítetted, mert már a Patriots elleni alapszakaszon is ő csinálta meg a momentumot, majd ugyanezt eljátszotta a Bengals ellen az alapszakaszban, csak nem került hozzánk a labda. És a play offban is remek ütemekben ért a visszahordókhoz. Akkor ő most azt csinálja, amit annyian, elkezdi újra alulról és saját hajánál fogva rángatja ki magát, mielőtt leírnánk. Julius Thomas sem csinált többet – sőt – az első két évében mint Latimer. Én a mostani csapatból két embert nem szeretnék jövőre a csapatban látni, Caldwell és Hillman. Hogy erről is beszéljünk, kinek ki nem...

több mint 10 éve
Most jut eszembe kihagytam egy fontos nevet tegnap a mezfelsorolásból:

COLQUITT!!!!!!!!! Na, az ő meze tuti nem lenne mainstream! 😀
StormST
Ezt Black meg ne lássa, ha csak nem felezi jövőre is a honoráriumát. 😊 Igen, üljünk fordítva a fehér Bronco lovon mind mindenki más és tűnjünk egy Colqiutt mezzel. Unikális ötlet – egymomentumos sikertörténet. 😊
Zalán
Azért szerintem nem nagy túlzás azt állítani, hogy ez a PO sokkal nehezebb lett volna a védelem számára, ha Colquitt nem kapja össze magát. Igen, kellett hozzá Webster és olykor Latimer jó gunner teljesítménye is, ezt aláírom, de attól még azok a punt-ok nagyon jók voltak, mind a három PO meccsen...

Egyébként Black-el a Grund-ban beszéltünk Colquitt-ről és ha jól emlékszem egyezett a véleményünk abban, hogy eléggé odatette magát a PO-ban, de Black, ha másra emlékszel, kérlek javíts ki! 😊

több mint 10 éve

StormST
Ezt Black meg ne lássa, ha csak nem felezi jövőre is a honoráriumát. 😊 Igen, üljünk fordítva a fehér Bronco-lovon mint mindenki más és tűnjünk fel egy Colqiutt mezzel. Unikális ötlet – egymomentumos sikertörténet. 😊

Szerkesztette: Zalán

több mint 10 éve
Webster érdekes kérdés, ha szeretne még valaha a védelemben komolyabb időt a pályán tölteni, akkor ő el fog menni az első adandó alkalommal, nálunk esélye se lesz most pár évig pályára kerülni, csak ST-ben...

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 677 — The Mathematician
és Webster? 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve

több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
😊

www.youtube.com/watch?v=AZ33OqxvX1I
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 283 — Invisible man
Bruton is hiányzik nekem. Ő még jobban is. Elég keményen, önfeláldozóan hajtott a szezonban. De azért gyűrűt kapnak? Clady más, ő szinte edzésen sem vett részt.
Zalán
Ha jól sejtem, akkor az aktuális 53-as keret került rá... 😊

A Wikipedia cikk szerint a liga 150 gyűrűt fizet ki a győztes csapatnak, kb. 5 millió dollár értékben, ha többet akarnak, akkor azokat már a csapat fizeti. Azt már a csapat dönti el, hogy azt kik kapnak, de általában az aktív keret mellett kapnak az IR-en lévők, a PS tagok és az edzői stáb. A FO tagok mostanában csak "gyengébb" kategóriás, kevesebb gyémántot vagy aranyat tartalmazó gyűrűket kapnak, de ez mindig csapatfüggő. Sőt, olyat is olvastam, hogy volt már, hogy a cheerleader-ek is kaptak... 😊
StormST
A tüsihajú Sam cheerleader pom-pom-kisasszonynak én is adnék egy gyűrűt. 😊
Zalán
A képei alapján védhető döntés 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Bruton is hiányzik nekem. Ő még jobban is. Elég keményen, önfeláldozóan hajtott a szezonban. De azért gyűrűt kapnak? Clady más, ő szinte edzésen sem vett részt.
Zalán
Ha jól sejtem, akkor az aktuális 53-as keret került rá... 😊

A Wikipedia cikk szerint a liga 150 gyűrűt fizet ki a győztes csapatnak, kb. 5 millió dollár értékben, ha többet akarnak, akkor azokat már a csapat fizeti. Azt már a csapat dönti el, hogy azt kik kapnak, de általában az aktív keret mellett kapnak az IR-en lévők, a PS tagok és az edzői stáb. A FO tagok mostanában csak "gyengébb" kategóriás, kevesebb gyémántot vagy aranyat tartalmazó gyűrűket kapnak, de ez mindig csapatfüggő. Sőt, olyat is olvastam, hogy volt már, hogy a cheerleader-ek is kaptak... 😊
StormST
A tüsihajú Sam cheerleader pom-pom-kisasszonynak én is adnék egy gyűrűt. 😊

több mint 10 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
 www.style3.de/ebay/860028gal1.jpg
vpi
Ilyen már van, most jöhet a Miller-es....

I wanna' that ring again!

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Eddig nekem még nem volt Bronco mezem, csak Colt (meg Niners, meg nem árulom el még mi, de van még 😊),
peterk2005
Belichick vagy Brady.
undisputedly
Lol, nyilvánvalóan 😆
peterk2005
gyorsba berendeltél egy 5ös Freeman Colts mezt, mi? :p

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."