Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Pat Bowlen is értesült a győzelemről.

twitter.com/LesShapiro/status/697271355041927168

Meglepett, hogy eddig csak 4 UDFA RB szerzett futott TD-t a Super Bowlban. (Szép szülinapi ajándék)
 twitter.com/psmyth12/status/697502659025063936

Szerkesztette: xrace77
több mint 10 éve
Chris Harris Jr?
Adja magát. Van szerződése, UDFA-ként top CB lett. Laza, igazi trashtalker, e mellett emberileg is remek 😊
xrace77
Ejj-ejj, merre jártál Harris karrierjének elején? 😀

A Grund-ban is beszélgettünk róla Black-el, kb. Colquitt szinten ellentétes véleményünk volt róla akkoriban... 😀

Bírom Harris-t, egy nagyon picit még túlértékeltnek tartom, de örülök, hogy nálunk van és remélem még sokáig így lesz. De az nem lenne tisztességes tőlem, ha az ő mezét venném meg/fel és őszintén szólva nem is érezném magamat annyira jól a mezében, nem kedvencem annyira... 😊
StormST
Mindketten öregszünk, én felejtek, ő meg fejlődik.. 😊

Nálam még Wolfe is benne van a pakliban.
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Chris Harris Jr?
Adja magát. Van szerződése, UDFA-ként top CB lett. Laza, igazi trashtalker, e mellett emberileg is remek 😊
xrace77

A Grund-ban is beszélgettünk róla Black-el, kb. Colquitt szinten ellentétes véleményünk volt róla akkoriban... 😀

Bírom Harris-t, egy nagyon picit még túlértékeltnek tartom, de örülök, hogy nálunk van és remélem még sokáig így lesz. De az nem lenne tisztességes tőlem, ha az ő mezét venném meg/fel és őszintén szólva nem is érezném magamat annyira jól a mezében, nem kedvencem annyira... 😊
StormST
Hát igen, Black professzor úr már akkor meglátta benne a gyémántot, amikor mi kb. a mostani Caldwellel egy lapon emlegettük, de ő számokkal is alá tudta támasztani, mára pedig mindent igazolt. Én bírom nagyon. De maradok a Londonban a Frisco ellen vásárolt 15-ös mezemnél, azon meccsen karriere második futott TD-jét szerezte a tudjuk ki. Ő rám olyan hatással volt emberileg, hogy nem változtatok se narancsra, se Championsosra. Amúgy akkor most a fehér mez miatt nyertünk, vagy mert Philips bácsi sokat videózott az elmúlt két hétben? 😉

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
Chris Harris Jr?
xrace77

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Chris Harris Jr?

több mint 10 éve
Elhalkulni? Esélytelen! Bajnokok vagyunk, nekünk nem szabad csendben lenni 1 évig... 😀

A mez-keresés nem lett így könnyebb, sőt! 😛

Most azt mondanám, hogy 3 esélyes van, Von, DT és (igen-igen) Elway. Mindegyik mellett és ellene is szólnak okok:

Von: a legnagyobb tehetségünk, de nincs még szerződése és túlságosan mainstream 😊
DT: nagy tehetség, még egy darabig tuti nálunk lesz, de valahogy nem bír felnőni a szupersztár szerepbe, nagyon hullámzóan játszik...
Elway: örök tuti választás, csak ugye már mégse látható élőben játszani... 😛

Jelen pillanatban nem aktuális a dolog, 1-2 hónapon belül lesz az, addigra talán Von is aláír, hogy egyel kevesebb legyen nála a negatívum... 😊

több mint 10 éve
25 FA játékosunk van.
Most jelent meg egy hosszabb összefoglaló cikk a MHR-en erről. Vitaindító (prioritások, lehetőségek, vágyak...)is lehet..
 www.milehighreport.com/2016/2/10/10956932/2016-broncos-free-agents-taking-a-look-at-the-broncos-players-who-are

Részletes offseason menetrend, dátumokkal.

dpo.st/1KCXcTW
 www.nflschedule2016.com/free-agency.html

több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Azért Elway tényleg az egyik legjobb GM, be kell látnunk. Nagyon érzi. És ez a jövőre nézve reményt keltő. Még az is lehet, hogy olyan letéteményese lehet az állandó élmezőnyben maradásnak, mint Belichick bácsi a túloldalon. A Manning-projekt is bejött, pedig voltunk itt egy páran, akik azért imádkoztunk, hogy ne minket válasszon – legyünk őszinték. Aztán nagyon furcsa érzés volt, de legkésőbb a második idényére megszerettük és elfogadtuk a helyzetet. Akik nem, ők lemorzsolódtak, pedig hogy szerettem olvasni Filip meccsek utáni éjszakai írásait az egykor még működő kék Denver blogon. Igazából ott kezdtelek el benneteket követni. Tele volt érzelemmel az az időszak. Most egy szűk évig egész biztosan lubickolunk, csodáljuk a megfaragott lófejes gyűrűt, és ha rossz kedvünk vagy idő van, akkor visszaemlékezünk a vasárnap átéltekre, elővesszük a gamepasst és megnézzük újra. Mi vagyunk a címvédők, mindenki a mi védelmünknek akarja majd megmutatni. Érdekes, mi következhet most. Valahogy PM-nek nem kellene annyi ideig lebegtetni, mint ideigazolásakor, amikor miatta lemaradtunk az FA-ról. Egyáltalán mennyi pénzünk van a sapkában, mikor kezdődik a lóvásár? Várnék egy idényelemzést Blacktől, Storm bejelenthetné, kinek a mezét rendeli, Foresz elárulhatná, hova kell menni "nem számít a sör-estre", Általános felrajzolhatná a következő draftot, de eltalálva, ahogy szokta, Peterk egy szentimentális Manning életút laudációt tarthatna és így tovább... 😊 Szóval jó lenne, ha a közösség nem halkulna el továbbra sem, mert számomra a csapat részei vagyok, igazán bírlak benneteket ismeretlenül is Bronkók. 😊

Szerkesztette: Zalán

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Apropó, azt tudtátok, hogy a denveri polgármester annak idején az Elway SB győzelem évében a Broncos mascot embere volt? Hogy mik vannak 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Csak nekem tűnt fel, hogy a kinti Broncos drukkerek valamiért nem bírják túlzottan Kubiak-ot? A tegnapi paréda végén konkrétan kifütyülték, de a SB végén se voltak túl lelkesek az ott lévő szurkolók, amikor ő kapott szót...StormST
Hehe, éjjel amikor néztem, szinte biztos voltam benne, hogy valakinek megüti a fülét majd, mert tényleg félrehallható 😊 Kábé, mint a Packersnél Kuhn, akit szintén úgy ünnepelnek, hogy simán búzásnak hangzik.

Kubesnak becenevet kéne váltania. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Csak nekem tűnt fel, hogy a kinti Broncos drukkerek valamiért nem bírják túlzottan Kubiak-ot? A tegnapi paréda végén konkrétan kifütyülték, de a SB végén se voltak túl lelkesek az ott lévő szurkolók, amikor ő kapott szót...

Egy kis infó, azoknak, akik esetleg lemaradtak a tegnapi eseményekről: Colorado kormányzója és Denver polgármestere egy díszoklevél átadásával társítva bejelentette, hogy 2016.02.09-et Pat Bowlen napnak nyilvánították, először téve ilyet az állam és a város történetében! Szép megtiszteltetés, nagyon sajnálom, hogy Mr. B. nincs olyan állapotban, hogy részt vegyen ezekben az eseményekben személyesen...
StormST
 forums.denverbroncos.com/showthread.php?241130-Did-Kubiak-get-booed-when-he-held-the-trophy

Elvileg azt kiabaltak hogy Kuuuuuuuuuubes. Es az hangzott ugy mintha lebooznak (Vagy hogy irjam)
PM_the_sheriff
😀 OK, akkor csak behallottam... 😀

több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Csak nekem tűnt fel, hogy a kinti Broncos drukkerek valamiért nem bírják túlzottan Kubiak-ot? A tegnapi paréda végén konkrétan kifütyülték, de a SB végén se voltak túl lelkesek az ott lévő szurkolók, amikor ő kapott szót...

Egy kis infó, azoknak, akik esetleg lemaradtak a tegnapi eseményekről: Colorado kormányzója és Denver polgármestere egy díszoklevél átadásával társítva bejelentette, hogy 2016.02.09-et Pat Bowlen napnak nyilvánították, először téve ilyet az állam és a város történetében! Szép megtiszteltetés, nagyon sajnálom, hogy Mr. B. nincs olyan állapotban, hogy részt vegyen ezekben az eseményekben személyesen...
StormST
 forums.denverbroncos.com/showthread.php?241130-Did-Kubiak-get-booed-when-he-held-the-trophy

Elvileg azt kiabaltak hogy Kuuuuuuuuuubes. Es az hangzott ugy mintha lebooznak (Vagy hogy irjam)

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
 espn.go.com/nfl/story/_/id/14749347/denver-broncos-parade-city-leave-questions-later
több mint 10 éve
Taking the call from the President

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
 www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh60Toe3fpeJ4y63yE
több mint 10 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Na még egy.
 media.cagle.com/95/2016/02/08/175168_600.jpg

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 10 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Már annyiszor meg akartam kérdezni, hogy ezek a karikatúrák honnan vannak? Ha lesz egy kis időm, csinálnék magamnak egy kis karikatúra-albumot az idei évből, és visszamenőleg kivadászni lusta vagyok 😀
peterk2005
Ez engem is érdekelne.
Hamár karikatúra:  www.facebook.com/SportsFunnyPage/photos/pb.182132151941901.-2207520000.1455059897./579969775491468/?type=3&theater

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 10 éve
Nem tudom, hogy ez mennyire kamu vagy PR, de ez azért elég szép volt Wilsontól:
 www.theplayerstribune.com/russell-wilson-peyton-manning-superbowl/
flzoli
Wilson okos-intelligens fiú. És Osweiler után állt a tornasorban. !!

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 673 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem tudom, hogy ez mennyire kamu vagy PR, de ez azért elég szép volt Wilsontól:
 www.theplayerstribune.com/russell-wilson-peyton-manning-superbowl/

több mint 10 éve
A győzelmi felvonulás Denverben magyar idő szerint 20:00-kor kezdődik.
Élő stream lesz. Aki szeretne sok, boldog, ünneplő embert látni itt megteheti. 😊

www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Broncos-World-Championship-parade-live/637b60c8-6af3-4bd4-a5c3-9b33eb9df120

kdvr.com/on-air/live-streaming/

www.denverpost.com/news/ci_29495316/watch-live-denver-broncos-parade-and-rally

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 678 — The Mathematician
 fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/12657370_10207524758491485_7438781074775940670_o.jpg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
gedam 6 503
ronin williams broncos cheerleaderként 😀

Szerkesztette: gedam
több mint 10 éve
Köszönöm. Esküszöm próbáltam, de képtelen voltam kibetűzni 😀

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 678 — The Mathematician
igen az az 😀 mondjuk én mostanába faceről linkelem őket 😀

amúgy én valamelyiket lehet rárakatom egy pólóra vagy poszterre 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!