Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Manning effektive egyebkent mondta mar hogy visszavonul,vagy ezt mindenki csak ugy gondolja ,hogy most kene?Még nem. De szerintem ez olyan egyértelmű mint Von Miller MVP címe.
kolok1972
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Manning effektive egyebkent mondta mar hogy visszavonul,vagy ezt mindenki csak ugy gondolja ,hogy most kene?
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 8 ó8 órával ezelőttIn Broncos' locker room, CJ Anderson said he wants to finish his career in Denver so he "never has to block Von Miller."
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Colquitt statja, ha már emlegettünk a Grund-on is meccs közben:8 punt 45,9 yard/punt, 45,6 net yard/punt (!!), 54 long, 2 IN20, 3 return 2 yard
Azt hiszem kijelenthetjük, hogy felnőtt a feladathoz ő is... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Gratulálok a győzelemhez. Von Miller 1 állat, Demarcus Ware pedig megérdemelte már!
több mint 10 éve
www.nfl.com/videos/nfl-super-bowl/0ap3000000634403/This-one-s-for-Pat
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=SDGQ4s4XFykVic Lombardi-nak van fent pár rövidebb videója a meccs utána örömről, van pár egész jó, Studesville, Shannon Sharpe, Rod Smith, Colquitt is a mikrofonja elé állt, meg még páran mások is, szerintem érdemes megnézni... 😊linkeled? 😀
StormST
Negritis
www.youtube.com/watch?v=6WbgrskCmGc
www.youtube.com/watch?v=egOKidOtgVM
www.youtube.com/watch?v=AhDEk7NSyb8

több mint 10 éve
Vic Lombardi-nak van fent pár rövidebb videója a meccs utána örömről, van pár egész jó, Studesville, Shannon Sharpe, Rod Smith, Colquitt is a mikrofonja elé állt, meg még páran mások is, szerintem érdemes megnézni... 😊linkeled? 😀
StormST
több mint 10 éve
Vic Lombardi-nak van fent pár rövidebb videója a meccs utána örömről, van pár egész jó, Studesville, Shannon Sharpe, Rod Smith, Colquitt is a mikrofonja elé állt, meg még páran mások is, szerintem érdemes megnézni... 😊

több mint 10 éve
Denver-ben a meccs után pára annyira túlzásba vitték az örömködést, hogy könnygázzal oszlatták fel a tömeget végül a rendőrök, mert lezártak több utcát is, amikor meg szóltak nekik, akkor megdobálták a rendőröket. Ott se voltak szomjasak a végén szerintem... 😀

több mint 10 éve
Gratula a Broncosnak a győzelemhez! Szép volt Seriff!
több mint 10 éve
omg, nincs szívem a másik csapathoz linkelniwww.youtube.com/watch?v=KD3B3m6UyZM
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Elway az első, aki játékosként és GMként is nyer SB-tManning meg az első kezdő irányító aki két csapattal is SB-t nyert.
Kubes az első aki edzőként azzal a csapattal nyer SB-t, ahol játszott. szerk.: ja is mindezt az első évében új csapatánál
A meccs meg Nekem nagyon tetszett. A végjátékig szoros kiélezett összecsapás, két kiváló védelemmel, sok sackkel, FF-szal, egy-egy INTtel. Én szeretem az ilyen meccseket. #kickingandscreaming
Black_Adder
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Gratulálok srácok! Nagyszerű lezárása Manning karrierjének! Hihetetlen a védelmetek!!

több mint 10 éve
haver felvetette közvetítés közbe amúgy hogy a 32 kezdő irányítóból hány nyerte volna meg a meccsetfaszt, Chandler Harnish, ő úgyis szabadügynök mostAzért az kemény, hogy eddig 3 SB-t nyertünk és mindhármat olyan QB-val, akit a Colts draft-olt... 😀Luck prerpares? 😀
StormST
Negritis
Löfli
én 15t mondtam, de amúgy kb 1 olyat tudok az nfl történetébe aki ilyen D# mellett is simán kikap
nem más mint Sexy Rexy
több mint 10 éve
én majd ismétlésről addigra rmeélem a pizza is megjön, mer tegnap haverral még sikerült szépen bepálinkázni 😀NBA-ben a memphisnek van "grit and grind" becenevű csapataNekem az első fele már lejött, egész elfogadható a közvetítés eddig... 😀
sztem az ránk is mocskosul igaz
mikor a Grundba néztük eszem ágába se volt hogy akár 1 percig is belehallgassak a magyar közvetítésbe de 4től sztem végignézem 😀
Negritis
StormST
több mint 10 éve
faszt, Chandler Harnish, ő úgyis szabadügynök mostAzért az kemény, hogy eddig 3 SB-t nyertünk és mindhármat olyan QB-val, akit a Colts draft-olt... 😀Luck prerpares? 😀
StormST
Negritis
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Bocsi urak a félidei angolos távozásért, de vmi kegyetlenül elkezdte marni a gyomrom, épp szenvedek, de rendesen :Sremélem jobban vagy azért
empty taxi
több mint 10 éve
NBA-ben a memphisnek van "grit and grind" becenevű csapataNekem az első fele már lejött, egész elfogadható a közvetítés eddig... 😀
sztem az ránk is mocskosul igaz
mikor a Grundba néztük eszem ágába se volt hogy akár 1 percig is belehallgassak a magyar közvetítésbe de 4től sztem végignézem 😀
Negritis

több mint 10 éve
A győzelemhez gratulálok.mármint az offense játéka, mert a defense játékára azért nem lehet panaszkodni...
A játék nem tetszett annyira ,hogy értékeljem 😕
ilaris
több mint 10 éve
NBA-ben a memphisnek van "grit and grind" becenevű csapatasztem az ránk is mocskosul igaz
több mint 10 éve
Elway az első, aki játékosként és GMként is nyer SB-tKubes az első aki edzőként azzal a csapattal nyer SB-t, ahol játszott. szerk.: ja is mindezt az első évében új csapatánál
A meccs meg Nekem nagyon tetszett. A végjátékig szoros kiélezett összecsapás, két kiváló védelemmel, sok sackkel, FF-szal, egy-egy INTtel. Én szeretem az ilyen meccseket. #kickingandscreaming
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
A győzelemhez gratulálok.Sztem nem is várja el tőled senki 😉
A játék nem tetszett annyira ,hogy értékeljem 😕
ilaris