Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 663 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Grat Skacok!!
Nem volt szép meccs, sőőt..De becsületből behúztátok az Öregnek...Egy szép karrier méltó lezárása lehet. 😉
Brutál ez a védelem..Nehéz lesz megtartani meghatározó embereket..Trevathant elnézném Hightower és Collins mellett nálunk! 😉
kyobalu
Csak nem lesz rá pénzünk+kiátkoznák ha hozzánk jönne 😛

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
tenorx 14 111 — fő libsi
Őszintén megmondom úgy ültem le a meccs elé, hogy én a jó meccsnek szurkolok, de ahogy haladtunk előre muszáj voltam PM-nek illetve ennek a brutális defensenek szurkolni 😊
Örülök, hogy így vonulhat vissza minden idők egyik legjobb játékosa.
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
Grat a győzelemhez, a védelem zúzott most is rendesen, az 58-as meg egy állat,cmon pay the man! 😊

több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Gratula! Pont pár nappal ezelőtt ecseteltem a tampa topikban, hogy miért nyer a broncos és igazam lett. Örülök, hogy a sherifnek végül sikerült!

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 115 — Pats fan
Gratulalok sracok,nem kerult rossz helyre a Lombardi

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Grat Skacok!!
Nem volt szép meccs, sőőt..De becsületből behúztátok az Öregnek...Egy szép karrier méltó lezárása lehet. 😉
Brutál ez a védelem..Nehéz lesz megtartani meghatározó embereket..Trevathant elnézném Hightower és Collins mellett nálunk! 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Méltón búcsúztattátok az örget!!! Szép volt. 😊
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 406 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratulálok, nagy győzelem volt, nagyon örülök, hogy végül ti nyertetek! 😊 Élvezzétek a sikert!
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 283 — Invisible man
Hát ez derék munka volt srácok. Nem volt szép de csak így lehetett. Nem gondoltam hogy a Carolina ellen is menni fog ez a domináns védekezés de megcáfoltak. Szép búcsú a legendától aki annyit csinált csak hogy ne rontsa el a D számára az esélyt. Élvezzétek a sikert.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
mukijoe Indianapolis Colts Stanford Cardinal 1 041
A futballistenek meghallgatták az imát...
Végre egy olyan csapat nyerte a sb-t akit szeretek.
Gratula!!!
több mint 10 éve
beresrobi Denver Broncos 138 — beresrobi@freemail.hu
Hát végig f*stam hogy ennyire nulla támadó játékkal meglesz e de ez a védelem... 1-2 évvel ezelőtti PM ilyen kiinduló pozíciókkal már félidőben pezsgőt bontatott volna mindenkivel. De hát nem ez számít hanem hogy megvan és kész.

Von kegyetlen jó volt egész play-offban ma meg feltette a pontot az i-re. Hosszabbítani vele akármit kér. Ha a fél stadiont akkor is. Első évétől a kedvencem de mindig tudja fokozni. Megérdemelte az MVP címet nagyon.

FOREVER BRONCOS!!!!
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
épp ezt nézzük haverral 😀
 southpark.cc.com/full-episodes/s16e08-sarcastaball
Negritis
Eközben : John Elway beszél az NFL Networkon arról, hogy milyen érzés 3 SB-t nyerni a Broncossal. : )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 680 — The Mathematician
épp ezt nézzük haverral 😀
 southpark.cc.com/full-episodes/s16e08-sarcastaball

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
akkor hétvégén kihez megyünk inni? 😀
én 20.án tudok hozni fel még pálinkát hogy legyen elég 😀

több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 157 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Hollywood baby! 😊

Parádés meccs volt, parádés hangulattal!
Mindenkinek hatalmas köszönet, aki tiszteletét tette a Grundon, jövőre ugyanitt 😉

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
A legszebb befejezése egy karriernek. A csúcson kell abbahagyni. : )

Von Miller MVP meg nem is lehet kérdés. Jó meccs volt rengeteg tapasztalattal....a biztonságra játszva.
....és igen a védelem nyeri a bajnokságot.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
nyertünk bazd meg!!!! 😀
egy felest már ittam les zmég 1 😀

több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
Húúúúú, hát ez.... Szóval nehéz szóhoz jutni... 😀

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki ott volt a Grund-ban, nekem hatalmas élmény volt, együtt szorítani és örülni, rajtunk nem múlt, az biztos! 😀

Még most is kell majd egy kis idő, hogy ez leülepedjen, az biztos, hogy erre a védelem már tényleg elfogytak a pozitív jelzők és Von bebizonyította idén, hogy kivételes tehetség!

A Panthers is nagyot játszott, végig a meccsben maradtak, de most ezen az estén ez ellen a védelem ellen ők is csak ennyire voltak elegek, ettől függetlenül az ő szezonjuk is nagyon jó lett és sok nagyon tehetséges játékosuk van, fognak ők még játszani SB-t szerintem!

Mellékzönge: hazaérve a liftnél összefutottam egy párral, akiket még sose láttam, a kabát alól kilátszott a mezem, a srác észrevette és mondta, hogy "Gratula!" 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 372
Szép álmokat mindenkinek.
Furcsa módon nem érzek semmit.
Talán majd holnap.

Miller MVP! 😊
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Na, a srácoknak akik ott a klubban szurkoltak, holnap reggel különleges élményben lehet majd részük. Nagyon ritka, hogy az ember őrült fejfájás közben extatikus örömöt érezhet. 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Grat srácok! Nagyot játszott a D... Emiatt sajnos sok lóvét kell majd adnunk Malik Jacksonnak és Trewathennek...

több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 916 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nagy az öröm,
Holnap leszerelőbuli,
Új sheriff,
Nagylóvé, akinek kell,
Egy másik csapat,
arcok a draftról,
Már várom a szeptembert,
Klassz volt veletek megélni ezt a tíz évet,
Veletek együtt örülni a mindent felülíró sikernek (és szomorkodni a kudarcon),
Sokat tanultam tőletek !!
Köszi 😇

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
grat! 😊
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ozax4sdpxflj0y6sq7yu
Broncos LB Von Miller named Super Bowl 50 MVP
Von Miller, the No. 2 overall pick in 2011, snagged the Super Bowl MVP award after leading a dominant Denver Broncos defense that shut down the NFL's No. 1 scoring offense.

Miller MVP
több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 389 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Gratulálok, ez a D mindent űberel! Csak keményebb az AFC .-)