Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
én is minjá fexek mer nemtom miért de reggel 8kor kipattantam az ágyból pedig direkt 2ig fent voltam 😀kezdek kikészülni... 😊szunyjál egyet. hosszú lesz az éjszaka 😉
Tomifinn
Zalán
amúgy ki mikor tervez megérkezni a helyszínre?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Én inkább azt emelném ki és hangsúlyoznám, hogy idegenben majdnem kivétel nélkül döcögtek, annak ellenére, hogy mit mutat az eredmény.Van valakinek attekintese, hogy mit jatszott a Carolina az idenyben ha top D#-k es top O#-k ellen jatszottak? Teny hogy mindent megnyertek(majdnem), de hengereltek-e?Top D-k (ezzel kezdem, ez a relevánsabb):
sickmyduck
alapszakasz: 27-23-ra nyertek Seattle-ben, ez szoros volt
Rájátszás: 31-24-re nyertek otthon a Hox ellen ez sokkal simább volt a végeredménynél, majd 49-15-re kiütötték a Cardsot.
Szóval a 3 TOP10-es Defense elleni meccsükből 2 sima volt.
Top O-k:
A Cards és a Hox támadásban is TOP10, az ellenük lejátszott meccsekről nem ismételném meg a fentebb elhangzottakat. Az alapszakaszban volt 3 meccsük top O-k ellen mind a 2 Saints elleni és a Giants elleni is szoros volt.
empty taxi
Otthon hengereltek, ez nem kérdés, de idegenben teljesen más képet mutatnak. Én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy azon fog múlni a dolog, tudnak-e nyomást gyakorolni Newtonra, és szerintem tudnak (plusz már alapból lesz rajta nyomás a SB és MVP miatt 😀). Nyomás alatt ugyanis botrányosan játszik.
Szerkesztette: nfl_lover
több mint 10 éve
kezdek kikészülni... 😊
több mint 10 éve
Jó kis hangulat lesz a Grundon...a foglaláskor mondták hogy az amcsi nagykövetségről a tengerészgyalogos srácok is ott szokták nézni a SB-t 😊 Egy GB hard fan barátommal mi is ott nyomjuk az estét és Broncos győzelmet várunk 😊

több mint 10 éve
Van valakinek attekintese, hogy mit jatszott a Carolina az idenyben ha top D#-k es top O#-k ellen jatszottak? Teny hogy mindent megnyertek(majdnem), de hengereltek-e?Top D-k (ezzel kezdem, ez a relevánsabb):
sickmyduck
alapszakasz: 27-23-ra nyertek Seattle-ben, ez szoros volt
Rájátszás: 31-24-re nyertek otthon a Hox ellen ez sokkal simább volt a végeredménynél, majd 49-15-re kiütötték a Cardsot.
Szóval a 3 TOP10-es Defense elleni meccsükből 2 sima volt.
Top O-k:
A Cards és a Hox támadásban is TOP10, az ellenük lejátszott meccsekről nem ismételném meg a fentebb elhangzottakat. Az alapszakaszban volt 3 meccsük top O-k ellen mind a 2 Saints elleni és a Giants elleni is szoros volt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Fél szóval azért megemlítem, hogy idén ismét egyik Broncos-os HoF döntős se került be. Nem vitatom egyik bekerülő helyét se, mindegyik kiváló játékos volt vagy edző. Csak kíváncsi vagyok hány kiválóság kerül még be TD, Atwater vagy akár Lynch előtt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Grat Wade Phillipsnek a Assistant Coach of the Year Award értBizony, grat neki, nagyon nagy munkát végzett!
Heisman Trophy
Sejtettem én, hogy több szavazatot kap majd, mint az itteni szavazáson kapott... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Van valakinek attekintese, hogy mit jatszott a Carolina az idenyben ha top D#-k es top O#-k ellen jatszottak? Teny hogy mindent megnyertek(majdnem), de hengereltek-e?
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 10 éve
Grat Wade Phillipsnek a Assistant Coach of the Year Award ért
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
A Q betű lekerülhet a nevem mellől.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ma este rombolunk .... 😉
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Amúgy a kanadai barátom ismét tett egy ajánlatot most éppen Mexikóból,azt mondta fogad velem bármibe hogy a Panthers nyer.Természetesen álltam a fogadást....tájékoztattam róla hogy mereven hiszek az általa támasztott elképzelés teljes ellentettjében! 😉
több mint 10 éve
...még nincs taktikám hogy miként maradjak ébren,de dolgozok rajta.... 😊???
Foresz
Lecsó
A baj az,hogy folyamatosan melózok,így nem tudok napközben aludni.Amúgy sajnos már nem bírom úgy az éjszakázást mint régen,és ez a probléma alapja.Éjfél körül végem van,bármit teszek....talán ha előtte hunynák 1-2 órát az segíthetne.Nagyon várom már a döntőt,arra még nincs taktikám hogy miként maradjak ébren,de dolgozok rajta.... 😊Nagyon egyszerű, ma este maradjfent jó sokáig, holnap aludj délutánig és nem lesz gond. De sztem egy super bowlon, főleg hogy a saját csapatod játszik rajta nem hinném hogy az ébren maradással kellene majd küzdeni.
Foresz
kapitnono
De biztosan élőben nézem,nem lehet kérdés! 😊
több mint 10 éve
Ez is egy megoldásEzért jó ha az ember 3ik napja fog éjszakázni 😊 A holnapi döntő sima liba 😊Nagyon várom már a döntőt,arra még nincs taktikám hogy miként maradjak ébren,de dolgozok rajta.... 😊Nagyon egyszerű, ma este maradjfent jó sokáig, holnap aludj délutánig és nem lesz gond. De sztem egy super bowlon, főleg hogy a saját csapatod játszik rajta nem hinném hogy az ébren maradással kellene majd küzdeni.
Foresz
kapitnono
DeX

több mint 10 éve
Mondjuk ha van 50% esély, h a döntő ideje alatt dolgozni kell, akkor a hiába a hosszas "felkészülés"...Ezért jó ha az ember 3ik napja fog éjszakázni 😊 A holnapi döntő sima liba 😊Nagyon várom már a döntőt,arra még nincs taktikám hogy miként maradjak ébren,de dolgozok rajta.... 😊Nagyon egyszerű, ma este maradjfent jó sokáig, holnap aludj délutánig és nem lesz gond. De sztem egy super bowlon, főleg hogy a saját csapatod játszik rajta nem hinném hogy az ébren maradással kellene majd küzdeni.
Foresz
kapitnono
DeX
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Ezért jó ha az ember 3ik napja fog éjszakázni 😊 A holnapi döntő sima liba 😊Nagyon várom már a döntőt,arra még nincs taktikám hogy miként maradjak ébren,de dolgozok rajta.... 😊Nagyon egyszerű, ma este maradjfent jó sokáig, holnap aludj délutánig és nem lesz gond. De sztem egy super bowlon, főleg hogy a saját csapatod játszik rajta nem hinném hogy az ébren maradással kellene majd küzdeni.
Foresz
kapitnono
több mint 10 éve
Nagyon várom már a döntőt,arra még nincs taktikám hogy miként maradjak ébren,de dolgozok rajta.... 😊Nagyon egyszerű, ma este maradjfent jó sokáig, holnap aludj délutánig és nem lesz gond. De sztem egy super bowlon, főleg hogy a saját csapatod játszik rajta nem hinném hogy az ébren maradással kellene majd küzdeni.
Foresz

több mint 10 éve
...még nincs taktikám hogy miként maradjak ébren,de dolgozok rajta.... 😊???
Foresz
több mint 10 éve
szabadnap már megvan hétfőre 😀Szerintem PM mindent belead majd, és az O# simán beindul, igaz hogy a Panthers az ellenfél.
Mondjuk én inkább a D#-ben hiszek, szerintem inkább ők tudják behúzni a meccset, mint az O.
Igazából mindegy melyik egység nyeri meg, lehet akár a ST, csak nyerjük meg !
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
Én úgy gondolom,hogy van ebben a támadóegységben kakaó éppen annyi,ami akár meg is lepheti a Párducokat.Lehet hogy egyébként az idény majd teljes terjedelmében nem erről az egységről szólt a fáma,de hiszem hogy egy ekkora téttel bíró meccsre kihozhatják magukból egyenként is a maximumot.Nagyon várom már a döntőt,arra még nincs taktikám hogy miként maradjak ébren,de dolgozok rajta.... 😊
Szerkesztette: Foresz
több mint 10 éve
Érdekes, én még ilye nyugodt olyan SB előtt, ahol kedvenc csapatom is játszott, nem voltam. Annak idején még 2006-ban is napokkal előtte már gyomorgörcsöm volt, pedig akkor szinte biztos voltam benne, hogy meg fogjuk nyerni, az a Bears nagyon optimális matchup volt. De még két éve is eléggé fel voltam pörögve. Most viszont semmi.Nem úgy értem, hogy nem érdekel - dehogynem érdekel, napi 18 órában az nfl network megy a háttérben 😊 -, de nem idegeskedem. Valószínűleg azért, mert nekem ez az idei SB már így is overachievement. Persze, az ember mondogatja, hogy ilyen védelemmel bárki verhető, ami igaz is, de azért az oddsok egész idényben nem emellett szóltak. Talán négy hete még a playoff részvétel volt a tét, és egy overtime-os meccsen lett meg, utána 1st seed vs 6th seed, szóval hullámvasút.
Meg nekem PM miatt is kicsit más ez az év. A 18 év alatt megszoktam, hogy come playoff, és a csapat kb. abban a helyzetben van, mint a Pats volt két hete ellenünk, hogy vagy Brady (+Gronk) megcsinálja, vagy kalap. PM pályafutása eléggé erről szólt. Vagy Manning (+Wayne, +Marvin Harrison) megcsinálja, vagy kb. jön a vereség. Nem nagyon tudok almanachot összerakni azokból a történetekből, hogy pl. playoffban utolsó másodperces game winning INT-et csinál egy csereember, vagy clutch szituban 50+-ról nyertes FG-t rúg a kicker, és hasonlók. Van azért, 18 év alatt ilyen is előfordult, de több a kihagyott FG, utolsó percben benyelt kvázi hail mary, benyalt onside kick, stb. Egészen a teljes csapat-összeomlásig (lásd 2 évvel ezelőtti SB például).
Szóval az idei valahogy más, ez most egy csapatmunka volt és lesz, tucatnyi ember teljesítménye adta, adja össze azt, hogy eddig jutott a csapat. És ha netán nyer, így tud nyerni is. Manning pedig a korábbiakhoz képest kvázi ajándékba kapja, hogy részese lehet a történetnek. Valószínűleg emiatt nem görcsölök. Csapat munkában egyrészt nem szoktam, az vagy összejön vagy nem, a küzdelem a lényeg, másrészt Manning-nak is ajándék lesz, ha netán sikerül. Úgyhogy leginkább azért szurkolok, hogy az a sok játékos aki idén mind nagyon odatette magát, kaphassa meg a jutalmát. Von-tól Talibon át egészen Sandersig. No, és persze Ware, aki szintén nagyon megérdemelné.
Egyedül DT-al vagyok némileg elégedetlen. Egész idényben hullámzóan játszott, ami az ő szintjén már kevés. A dropokon kívül is voltak dolgai amik nem tetszettek. 1-1-ben sokszor belustult, nem tudott elszakadni. Ráadásul az 1-1-ben rádobott labdákat is sokszor leütötte a védője. És nem PM lassú passzai miatt, mert Brockkal is ugyanez volt a helyzet. Ha összevetem, hogy egy Dez Bryant 1-1-ben milyen szinten "erőszakolja meg" a védőjét és szedi le rutinszerűen a rájuk feldobott vagy-vagy labdákat, akkor DT-nak - akit én ugyanarra a polcra teszek - ugyanezt kéne mutatnia. Úgyhogy, ha sors netán már eldöntötte, hogy idén a Denver kapja a mesehős szerepét, akkor valószínűleg DT-nak főszerepet szán a döntőben, hogy kerek legyen a mese. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
igen... az kellemesebb emlékinkább a TT->DT kapcsolat jut eszembe 😀igazából remélem bepróbál egy olyat mint BB ellenünk hogy egy kezdeti hosszút DT/Sanders feléAbból picksix és megint faszán kezdtünk ... 😊
Negritis
Lecsó
Negritis
csak ne Miamizzuk el az elején megint