Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
inkább a TT->DT kapcsolat jut eszembe 😀igazából remélem bepróbál egy olyat mint BB ellenünk hogy egy kezdeti hosszút DT/Sanders feléAbból picksix és megint faszán kezdtünk ... 😊
Negritis
Lecsó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
igazából remélem bepróbál egy olyat mint BB ellenünk hogy egy kezdeti hosszút DT/Sanders feléAbból picksix és megint faszán kezdtünk ... 😊
Negritis
több mint 10 éve
szeretem a pálinkát 😀 ezért is jó h faternak van bérfőzdéje 😀amúgy ha érdekel valakit a meccs előtt nálam ihatunk 1-2-3 feles pálinkát 😀Nagyon ráálltál erre a pálesz témára.
Negritis
Közben PM idei teljesítményét beárazva, olyan szenzációs hírek láttak napvilágot, hogy edzésen ültek a hosszú zsugái.
PM_the_sheriff
+ kollégámmal most megittunk 2t és rájöttem megint h szeretem 😀
on
igazából remélem bepróbál egy olyat mint BB ellenünk hogy egy kezdeti hosszút DT/Sanders felé
több mint 10 éve
amúgy ha érdekel valakit a meccs előtt nálam ihatunk 1-2-3 feles pálinkát 😀Nagyon ráálltál erre a pálesz témára.
Negritis
Közben PM idei teljesítményét beárazva, olyan szenzációs hírek láttak napvilágot, hogy edzésen ültek a hosszú zsugái.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
amúgy ha érdekel valakit a meccs előtt nálam ihatunk 1-2-3 feles pálinkát 😀
több mint 10 éve
meglepne ha a 2 safety nem kezdenede nem vagyok meggyőzve hogy végig fogják bírni :s
több mint 10 éve
Injury report:Tíz játékosunk van jelenleg a sérült listán, azonban a tegnap már mindenki teljes edzésmunkát végzett, így Darian Stewart (térd), Louis Vasquez (térd) és T.J. Ward (boka) is 😊
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Mondjuk 2 éve nem jött ki, h Fox már volt HCként SB-on, míg Caroll nem...És amikor veszett 2006os szezonban, akkor PM ellen bukott el
Egyébként a másik oldalon Rivera a '85ös Bearsszel nyert játékosként, edzőként pedig a 2006-os Bears-szel DCként vesztett egy SB-t.
Black_Adder
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Mondjuk 2 éve nem jött ki, h Fox már volt HCként SB-on, míg Caroll nem...Azért 1 és 6 közt van különbség, ráadásul Kubiak az utolsó 3-ban nyert, amint részt vett... 😛
Egyébként a másik oldalon Rivera a '85ös Bearsszel nyert játékosként, edzőként pedig a 2006-os Bears-szel DCként vesztett egy SB-t.
Black_Adder

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Mondjuk 2 éve nem jött ki, h Fox már volt HCként SB-on, míg Caroll nem...Egyébként a másik oldalon Rivera a '85ös Bearsszel nyert játékosként, edzőként pedig a 2006-os Bears-szel DCként vesztett egy SB-t.
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek, hogy Kubiak SB rutinja mennyit fog számítani, remélem tud egy nyugodt alapot adni majd a csapatnak a pálya széléről...Nem néztem utána, de kb. biztos vagyok benne, hogy a 6 SB részvétele és 3 győzelme mindkét oldal játékos és edzőállományát figyelembe véve simán a legtöbb, ez azért talán majd ér valamit... 😊

több mint 10 éve
akkor jó. nekem sajnos a nyilatkozatokra a héten nincs időm, csak a szalaghírekre...És akkor még PS-ből hazaza kellett zavarni valakit, nyoma sincs a Pats meccs előtti felszabadultságnak.Néztem tegnap a media dayt, csak a védőkre volt időm a facebookos live videon, de Chris Harris JR. végig vigyorgott, vidám volt, Von Miller arra a kérdésre, hogy hogyan alszik egy ekkora meccs előtt, csak nevetett, közölve, hogy ez is csak egy meccs és remekül fog aludni. Ware is laza volt, a védelemben a falemberek pedig koncentráltnak, ahogy láttam. Nekem az jött le, hogy mindenki tudja a dolgát és nem feszülnek rá a meccsre, ez maradjon is így, nem lenne jó, ha túl görcsös lenne ez a védelem.
Black_Adder
Tomifinn
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
És akkor még PS-ből hazaza kellett zavarni valakit, nyoma sincs a Pats meccs előtti felszabadultságnak.Néztem tegnap a media dayt, csak a védőkre volt időm a facebookos live videon, de Chris Harris JR. végig vigyorgott, vidám volt, Von Miller arra a kérdésre, hogy hogyan alszik egy ekkora meccs előtt, csak nevetett, közölve, hogy ez is csak egy meccs és remekül fog aludni. Ware is laza volt, a védelemben a falemberek pedig koncentráltnak, ahogy láttam. Nekem az jött le, hogy mindenki tudja a dolgát és nem feszülnek rá a meccsre, ez maradjon is így, nem lenne jó, ha túl görcsös lenne ez a védelem.
Black_Adder
több mint 10 éve
ea szimuláció:dögöljek meg, ha nem egész héten egy Talib INT-en jár az agyam.. 😊
www.youtube.com/watch?v=cCElgbkVSE8
Negritis
több mint 10 éve
Szerintem azért sokkal jobb a helyzet mint két éve . Malik rohadt jó játékos meg minden, a gyűrűt is akarja de nekem vele szemben valahogy hasonló az érzésem, mint J.Thomassal. Elmegy valahova nagy pénzért, de vasárnap kitesz magáért ettől függetlenül . Ő nem egy Wolfe, függetlenül attól hogy sehova nem kellett a csapat elvitte UDFA-kent , megkapta a lehetőséget , de neki nem jelent annyit a franchise, hogy elengedjen esetleg pár millát. Ez van. Ez az NFL. A Trevathan nyilatkozatot nem hallottam még. Érte is kár lenne. De szerintem nem engedjük el. Most mennyit kérhet egy ILB manapság, amit nem tudunk jövőre kifizetni (PM out, Clady restruct, Ware out)? Szerintem tudja merre hány méter. Azt meg nem gondolom, hogy nem akarjuk megtartani .
Szerintem két éve inkább a coaching volt szar. Játékosok mindig jönnek-mennek az edzők dolga a fejekben rendet tartani. A mostani edzői stáb ebben ezerszer jobb, Kubiak meg WP igazi motivátorok és "tanárok". Amúgy szerintem elég felszabadultak a játékosok, főleg CHJ, Talib, Ware meg PM lubickol. De úgy mindenki egyszerre tűnik felszabadultabbnak és koncentráltabbnak. Lehet az underdog szerep jobban megy a karakterekhez.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Nekem megint nem tetszeenk az előjelek, Malik visszadobja a szerződést, Trevathan Foxról és esetleges reunionról beszél, mintha eldőlt volna, h megy, ezek 2 éve se jöttek annyira be, h a játékosok bizonytalanok voltak a sorsukban. És akkor még PS-ből hazaza kellett zavarni valakit, nyoma sincs a Pats meccs előtti felszabadultságnak.Antonio Smithnek meg meghalt az apja...
több mint 10 éve
Illetve a Vinny Curry-féle szerződés jócskán felnyomhatja az árakat.Közben Malik visszadobta az első ajánlatunkat, mondván kevés a matek. Az ilyeneket Elway nem szokta értékelni. Nekem a legfrissebb nyilatkozatai alapján az jön le, hogy nagyon alálöttünk annak amit szeretne.Gondolom ez egy olyan ajánlat volt Elway-éktől, amit csak kb. kötelező körként nyomtak be, Malik helyében SB előtt még egy kb. jó ajánlatot se fogadtam volna el, 1 hét alatt akár milliókkal is növelheti az értékét egy jó teljesítménnyel a nagy meccsen...
PM_the_sheriff
StormST

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Közben Malik visszadobta az első ajánlatunkat, mondván kevés a matek. Az ilyeneket Elway nem szokta értékelni. Nekem a legfrissebb nyilatkozatai alapján az jön le, hogy nagyon alálöttünk annak amit szeretne.Gondolom ez egy olyan ajánlat volt Elway-éktől, amit csak kb. kötelező körként nyomtak be, Malik helyében SB előtt még egy kb. jó ajánlatot se fogadtam volna el, 1 hét alatt akár milliókkal is növelheti az értékét egy jó teljesítménnyel a nagy meccsen...
PM_the_sheriff

több mint 10 éve
Közben Malik visszadobta az első ajánlatunkat, mondván kevés a matek. Az ilyeneket Elway nem szokta értékelni. Nekem a legfrissebb nyilatkozatai alapján az jön le, hogy nagyon alálöttünk annak amit szeretne.
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
www.sbnation.com/lookit/2016/2/3/10904816/britton-colquitt-super-bowl-broncos-ticket-1-year-old-1800-dollars Miért nem ingyenes, neki meg főleg?
több mint 10 éve
faternak bérfőzdéje van 😀 szal mikor nem vagyok lusta hozok fel magamnak birsalmát 😀vasárnapra kérdés hogy vigyek-e kis hazait? 😀De, nagyon cink a helyen 😀 Általában 2 szekus áll a kapuban...
van fent még pálinkám ha van igény rá vihetek fél litert, feltéve hogy a helyen nem nagyon cink 😀
Negritis
Múltkor ittam náluk vmi cseresznyét indulás előtt addig semmi bajon nem volt, utána ahogy kiléptem az utcára képtelen voltam egyenesen járni 😀
Nekem is van némi saját egyébként itt a közelben 😀
empty taxi
több mint 10 éve
vasárnapra kérdés hogy vigyek-e kis hazait? 😀De, nagyon cink a helyen 😀 Általában 2 szekus áll a kapuban...
van fent még pálinkám ha van igény rá vihetek fél litert, feltéve hogy a helyen nem nagyon cink 😀
Negritis
Múltkor ittam náluk vmi cseresznyét indulás előtt addig semmi bajon nem volt, utána ahogy kiléptem az utcára képtelen voltam egyenesen járni 😀
Nekem is van némi saját egyébként itt a közelben 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
vasárnapra kérdés hogy vigyek-e kis hazait? 😀van fent még pálinkám ha van igény rá vihetek fél litert, feltéve hogy a helyen nem nagyon cink 😀
több mint 10 éve
Elcsodálkoznék rajta ha Miller így lepattanna a nagyképűről.Benne van a pakliban, de ha Sly is odaér és ő is lepattan, akkor azon már tényleg meglepődök, ő nem szokott ugorva odaérni és nem is 50 kiló... 😛
Foresz

több mint 10 éve
Elcsodálkoznék rajta ha Miller így lepattanna a nagyképűről.