Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
A győzelemhez gratulálok. A játék nem tetszett annyira ,hogy értékeljem 😕
több mint 10 éve
én benne vagyok egy extra ünneplésben 😀akkor hétvégén kihez megyünk inni? 😀Én tartom a szavam,ha meg tudunk állapodni egy időpontban amikor nagyjából mindenkinek jó,akkor nálam lesz erre a célra egy-két hordó sör....
én 20.án tudok hozni fel még pálinkát hogy legyen elég 😀
Negritis
Szerintem kivitelezhető,vagyunk vagy 8-an,10-en max,és hozzánk naponta 3x egyenes járat jön Pestről.
Foresz
mondjuk a sört azért kifizetjük sztem csak legyen hely bulizni 😀 (pálinkát ha tudok viszek +ba 😀)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Azért az kemény, hogy eddig 3 SB-t nyertünk és mindhármat olyan QB-val, akit a Colts draft-olt... 😀Luck prerpares? 😀
StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Amúgy az külön vicces volt, hogy az elvileg No1 cornert támadta a Panthers. Teszem hozzá nem is ok nélkül, ha jobb napot fog ki Newton (vagy egy Brady, Brees, Rodgers... van a túloldalt), akkor bizony bőven bukta faktor lett volna Talib.
több mint 10 éve
gedam
6 503
nem is az ő érdemeit kérdőjeleztük meg. (ezt a hüjeséget ricsiék szajkózták anno, onnan ragadt beléd is, de kb. olyan, mintha pm 153-as passer ratinget nyomott volna most és arra mondanád, hogy ez csak egy szám)Oké, ez így önmagában jól hangzik, de egy jó D pont, hogy nem a tackle-ök számában mérendő. Éppen ellenkezőleg. Szerintem az a magas tackle szám inkább már annak köszönhető, hogy rutinból jókor volt jó helyen, de sebességből már csak kicsit később/hátrébb tudta megfogni az ellenfelet. Ez persze nem von le semmit az érdemeibőlösszesen pedig 51-el zárt ami nfl csúcs a rájátszásban.Nyögvenyelős meccs volt, de minden jó, ha a vége jó 😊öööö, konkrétan 44 tackles-je volt a döntő előtti 3 playoff meccsen, ami csapatcsúcs. a döntőn valóban nem volt faktor, de azért na.
Ray Lewis sem adott túl sokat hozzá a csapathoz már a végén az emocionális tölteten kívűl, így nem értem PM-től mért kellett volna extrát várni egy konzervatív edzővel, egy gyenge fallal, egy jó erőkből álló Panthers D ellen.
PM és Ware nagyon megérdemelte ezt így a pályafutásuk vége fele.
Kár, hogy Bailey-t nem lehetett becsempészni a rosterre valahogy....
flzoli
gedam
kapitnono
flzoli
több mint 10 éve
BAJNOK CSAPATGatulálok a védelemnek, ők nyerték a meccset rohadt jó játszottak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Oké, ez így önmagában jól hangzik, de egy jó D pont, hogy nem a tackle-ök számában mérendő. Éppen ellenkezőleg. Szerintem az a magas tackle szám inkább már annak köszönhető, hogy rutinból jókor volt jó helyen, de sebességből már csak kicsit később/hátrébb tudta megfogni az ellenfelet. Ez persze nem von le semmit az érdemeibőlösszesen pedig 51-el zárt ami nfl csúcs a rájátszásban.Nyögvenyelős meccs volt, de minden jó, ha a vége jó 😊öööö, konkrétan 44 tackles-je volt a döntő előtti 3 playoff meccsen, ami csapatcsúcs. a döntőn valóban nem volt faktor, de azért na.
Ray Lewis sem adott túl sokat hozzá a csapathoz már a végén az emocionális tölteten kívűl, így nem értem PM-től mért kellett volna extrát várni egy konzervatív edzővel, egy gyenge fallal, egy jó erőkből álló Panthers D ellen.
flzoli
gedam
kapitnono
több mint 10 éve
emlékszem mikor Elway idehozta Manninget, majd utána Welkert, volt egy Broncos fan aki írta h minek, mi lesz a jövővel,h ilyen öregek jönnek. akkor irtam neki h azért h SB nyerjen a csapat, mert az a legfontosabb. most ezt átélhette Elwaynek köszönhetően (is)
több mint 10 éve
összesen pedig 51-el zárt ami nfl csúcs a rájátszásban.Nyögvenyelős meccs volt, de minden jó, ha a vége jó 😊öööö, konkrétan 44 tackles-je volt a döntő előtti 3 playoff meccsen, ami csapatcsúcs. a döntőn valóban nem volt faktor, de azért na.
flzoli
gedam

több mint 10 éve
Gratula sracok. Melto modon bucsuztattatok egy legendat.Iszonyat sistergos volt a D 😊 nekem tetszett 😊
'I BELIEVE'
több mint 10 éve
gedam
6 503
Nyögvenyelős meccs volt, de minden jó, ha a vége jó 😊öööö, konkrétan 44 tackles-je volt a döntő előtti 3 playoff meccsen, ami csapatcsúcs. a döntőn valóban nem volt faktor, de azért na.
flzoli
több mint 10 éve
Nyilván nem PM teljesítménye volt a mérvadó, csak kialakult, hogy ez így lenne jó 😀Őszintén megmondom úgy ültem le a meccs elé, hogy én a jó meccsnek szurkolok, de ahogy haladtunk előre muszáj voltam PM-nek illetve ennek a brutális defensenek szurkolni 😊Én is a denvernek drukkoltam, de nem tudom, hogy mit lathattal, ami menet közben meginkabb arra ösztönzött, hogy neki drukkolj. Egész évben nem.hogy nem.segítette a csapatot, de egyenesen teher volt a számukra. 1:2-es TD:INT mutató... Ma sem.látott 5 yardnal tovább, generált mellé 2 eladott labdát. Ha jól emlekszem.soha győztes qb meg ilyen keveset nem.passzolt. Ez az év megcsufolasa volt a karrierjének. Ma.vagy üres embert talált, vagy incomplete. Teljes mértékben elvesztette a képességet, hogy egy NFL csapatot iranyitson.
Örülök, hogy így vonulhat vissza minden idők egyik legjobb játékosa.
tenorx
Viszont amit a védelem produkált, azt élmény volt nézni (leszamitva Talibot). Ilyen olb páros nincs másik a ligában. De a belső falembereket is ide lehet venni. Kíváncsi vagyok sikerul-e őket együtt tartani. Miller megérdemelten lett MVP.
undisputedly
Közben ordítottam amúgy, hogy cseréljék már be Brockot.
több mint 10 éve
Most szerinted azért nem votl rossz Manning, mert a Panthers ellen szenvedett? Nem akarom elvinni a beszélgetést a topicban, mert azért klikkelgetem, hogy öltözői/ünneplős sztorikat és insider híreket olvassak a tegnap estével kapcsolatban, de az nfl csevegőben szívesen kifejtem neked, hogy Manning kik ellen szenvedett még idén... Emocionálisan sikerült valóban minden playben átnyújtania a labdát. (Mást nem igen csinált. 2x annyi labdát adott el, mint amennyi TD-t szerzett, egész évben kereste magát, és egy átlag Qb szintjét sem ütötte meg. Ahhoz képest, hogy mekkora alapszakasz menő ő, ez azért nagyon kevés. Nála magasabban van a léc.) Még ha a presnap hívásai ültek volna, de azok sem vezettek sok jóra, erre Oswi is képes lett volna. De igazából ezt feszegetni már nem érdemes, Kubiak döntött és győzött a csapata, ez igazolja a döntéseit, és innen nem igen kérdőjelezhetjük meg, habár nehéz lett volna Oswinak alulmúlnia PM-et.undisputedlyNem azt írtam, hogy nem volt rossz. Másfél éve rossz. Arra reagáltam, hogy szerinted ez egy karrier megcsúfolása. Szerintem nem az. Már csak azért sem, mert akkor a logikádat követve Wilson és Roethlisberger karrierjéért is aggódhatunk, mert ők is nyertek ennél szarabb meccsekkel is gyűrűt. A többin meg kár vitatkozni. a vastagított részben leírtad a lényeget. Nincs ha. Kubiak döntött így, talán sose tudjuk meg, hogy miért. Egy dologban vagyok csak teljesen biztos: nem azért döntött így, mert baszott a csapat érdekeire, és inkább beállította az öreget annak ellenére is, hogy ő maga is Osweilert tartotta jobb opciónak. Ilyesmit csak fotelben lehet kitalálni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Nyögvenyelős meccs volt, de minden jó, ha a vége jó 😊Ray Lewis sem adott túl sokat hozzá a csapathoz már a végén az emocionális tölteten kívűl, így nem értem PM-től mért kellett volna extrát várni egy konzervatív edzővel, egy gyenge fallal, egy jó erőkből álló Panthers D ellen.
több mint 10 éve
Én kifejezetten SB-ról beszélek, a lehető legnagyobb "színpadról" ami létezik. Amúgy ha már kisarkítod a statokat, tedd oda, hogy a 4 INT-ből kb jóindulattal 2 volt az övé, és mellé futott még egy TD-t 😊Én is a denvernek drukkoltam, de nem tudom, hogy mit lathattal, ami menet közben meginkabb arra ösztönzött, hogy neki drukkolj. Egész évben nem.hogy nem.segítette a csapatot, de egyenesen teher volt a számukra. 1:2-es TD:INT mutató... Ma sem.látott 5 yardnal tovább, generált mellé 2 eladott labdát. Ha jól emlekszem.soha győztes qb meg ilyen keveset nem.passzolt. Ez az év megcsufolasa volt a karrierjének. Ma.vagy üres embert talált, vagy incomplete. Teljes mértékben elvesztette a képességet, hogy egy NFL csapatot iranyitson.undisputedlyNyilván nem PM zseniális teljesítménye miatt kezdett meccs közben Denvernek szurkolni. 😊 PM-en átlépett az idő, de "megcsúfolás"-nak nevezni ezt az évét durva túlzás. Ha nekimegy a szezonnak, botrány rossz, lecserélik, és sose lát többet pályát, akkor még talán az lett volna. De így, hogy visszajött és előbb emócionálisan átlendítette a csapatot egy öt turnoveres, vesztésre álló, 6th seed veszélyét rejtő meccsen, majd nyert 3 playoff meccset, köztük a superbowl-t is minimál game manager módban, nem gondolom, hogy bármit elvett volna a karrierjéből. Inkább azt gondolom, hogy a sors valamit vissza adott neki abból, hogy másfél évtizeden keresztül a hátán cipelve a csapatait, "csak" 3 SB és 1 gyűrű jött neki össze.
Egyébként meg rosszul emlékszel. nem egyedi az ami történt. 2005-ben Ben Roethlisberger 123 yarddal, 0TD 2INT-el nyert Superbowl-.t, 23-as QB ratinget összekaparva. És ugyan nem superbowlt, de playoff meccset ill. konferencia döntőt a saját csapatod is nyert már így, Wlson egyszer 103 yardot passzolva, 50%-os pontossággal, 50 alatti ratinggel, egyszer pedig 1TD-t és 4INT-et dobva, 45%-os pontossággal, 40-es ratinggel nyert meccset. Az egyetlen differencia, hogy ezek az említett - amúgy kiváló, már most HOF-ba várt, ill. rendkívül tehetségesnek tartott - QB-k a karrierjük első éveiben nyertek így, Manning meg a búcsúzó évében. Attól lenne "megcsúfolása" a karrierjének, hogy fordítva történt, mint az előbb említetteknél?
Ha már itt tartunk, akkor a liga friss MVP-je, Cam Newton rosszabb ratinggel zárt, mint PM. Igaz, ő nem nyert. 😊 Tudom, tudom, Camnek a Denver védelem ellen kellett játszania, ami sokkal nehezebb feladat, mint a hótt gyenge Panthers defense ellen szenvedni... Vagy várgyá csak....
peterk2005
Most szerinted azért nem votl rossz Manning, mert a Panthers ellen szenvedett? Nem akarom elvinni a beszélgetést a topicban, mert azért klikkelgetem, hogy öltözői/ünneplős sztorikat és insider híreket olvassak a tegnap estével kapcsolatban, de az nfl csevegőben szívesen kifejtem neked, hogy Manning kik ellen szenvedett még idén... Emocionálisan sikerült valóban minden playben átnyújtania a labdát. (Mást nem igen csinált. 2x annyi labdát adott el, mint amennyi TD-t szerzett, egész évben kereste magát, és egy átlag Qb szintjét sem ütötte meg. Ahhoz képest, hogy mekkora alapszakasz menő ő, ez azért nagyon kevés. Nála magasabban van a léc.) Még ha a presnap hívásai ültek volna, de azok sem vezettek sok jóra, erre Oswi is képes lett volna. De igazából ezt feszegetni már nem érdemes, Kubiak döntött és győzött a csapata, ez igazolja a döntéseit, és innen nem igen kérdőjelezhetjük meg, habár nehéz lett volna Oswinak alulmúlnia PM-et.
De ez már nem hiszem, hogy problémát jelent, mert visszavonul, ha van esze, a csapatot átveszi Oswi, ti pedig ezzel a csapattal még legalább 2-3 évig tűzközelben lesztek SB contendernként.
Szerk: Viszont akkor Elway munkásságát se felejtsük el dícsérni, akinek nagyon bejöttek a 2014-es döntő utáni tervei és elképzelései. Mind szakmai irnyítás, mind pedig rosterépítés körben.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Na, hála istennek, hogy így alakult. Nagyon nehezen viseltem volna egy Panthers győzelmet, nálam ugyanott állnak a szimpátia skálán, mint a Falcons. Remélem többé az SB közelébe sem jutnak. Viszont miután ilyen jól kigyűlölködtem magam, az is fontos, hogy Manning így búcsúzott. Ha valaki, akkor ő megérdemli. Megmozdulni alig bírt már szegény a második félidőben, jót fog tenni a hektoliter sör. 😊
több mint 10 éve
Mondtam nektek két éve, hogy óriási lehetőség van bennetek a közeljövőben. Hatalmas gratula, élvezzétek! : )
több mint 10 éve
Én is a denvernek drukkoltam, de nem tudom, hogy mit lathattal, ami menet közben meginkabb arra ösztönzött, hogy neki drukkolj. Egész évben nem.hogy nem.segítette a csapatot, de egyenesen teher volt a számukra. 1:2-es TD:INT mutató... Ma sem.látott 5 yardnal tovább, generált mellé 2 eladott labdát. Ha jól emlekszem.soha győztes qb meg ilyen keveset nem.passzolt. Ez az év megcsufolasa volt a karrierjének. Ma.vagy üres embert talált, vagy incomplete. Teljes mértékben elvesztette a képességet, hogy egy NFL csapatot iranyitson.undisputedlyNyilván nem PM zseniális teljesítménye miatt kezdett meccs közben Denvernek szurkolni. 😊 PM-en átlépett az idő, de "megcsúfolás"-nak nevezni ezt az évét durva túlzás. Ha nekimegy a szezonnak, botrány rossz, lecserélik, és sose lát többet pályát, akkor még talán az lett volna. De így, hogy visszajött és előbb emócionálisan átlendítette a csapatot egy öt turnoveres, vesztésre álló, 6th seed veszélyét rejtő meccsen, majd nyert 3 playoff meccset, köztük a superbowl-t is minimál game manager módban, nem gondolom, hogy bármit elvett volna a karrierjéből. Inkább azt gondolom, hogy a sors valamit vissza adott neki abból, hogy másfél évtizeden keresztül a hátán cipelve a csapatait, "csak" 3 SB és 1 gyűrű jött neki össze.
Egyébként meg rosszul emlékszel. nem egyedi az ami történt. 2005-ben Ben Roethlisberger 123 yarddal, 0TD 2INT-el nyert Superbowl-.t, 23-as QB ratinget összekaparva. És ugyan nem superbowlt, de playoff meccset ill. konferencia döntőt a saját csapatod is nyert már így, Wlson egyszer 103 yardot passzolva, 50%-os pontossággal, 50 alatti ratinggel, egyszer pedig 1TD-t és 4INT-et dobva, 45%-os pontossággal, 40-es ratinggel nyert meccset. Az egyetlen differencia, hogy ezek az említett - amúgy kiváló, már most HOF-ba várt, ill. rendkívül tehetségesnek tartott - QB-k a karrierjük első éveiben nyertek így, Manning meg a búcsúzó évében. Attól lenne "megcsúfolása" a karrierjének, hogy fordítva történt, mint az előbb említetteknél?
Ha már itt tartunk, akkor a liga friss MVP-je, Cam Newton rosszabb ratinggel zárt, mint PM. Igaz, ő nem nyert. 😊 Tudom, tudom, Camnek a Denver védelem ellen kellett játszania, ami sokkal nehezebb feladat, mint a hótt gyenge Panthers defense ellen szenvedni... Vagy várgyá csak....
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Azért az kemény, hogy eddig 3 SB-t nyertünk és mindhármat olyan QB-val, akit a Colts draft-olt... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Ezután pár napig még kedvellek is titeket!Grat.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
gedam
6 503
teljesen egyetértek. egész szezonban volt egy olyan érzésem, hogy az egyéni sikeréért és sikeres visszavonulásáért (hogy ne minden idők legnagyobb lúzerét lássák benne) kockáztatja az egész frencsi sikerét. de a d-d feltétlenül rászolgált a gyűrűre, szép volt!Őszintén megmondom úgy ültem le a meccs elé, hogy én a jó meccsnek szurkolok, de ahogy haladtunk előre muszáj voltam PM-nek illetve ennek a brutális defensenek szurkolni 😊Én is a denvernek drukkoltam, de nem tudom, hogy mit lathattal, ami menet közben meginkabb arra ösztönzött, hogy neki drukkolj. Egész évben nem.hogy nem.segítette a csapatot, de egyenesen teher volt a számukra. 1:2-es TD:INT mutató... Ma sem.látott 5 yardnal tovább, generált mellé 2 eladott labdát. Ha jól emlekszem.soha győztes qb meg ilyen keveset nem.passzolt. Ez az év megcsufolasa volt a karrierjének. Ma.vagy üres embert talált, vagy incomplete. Teljes mértékben elvesztette a képességet, hogy egy NFL csapatot iranyitson.
tenorx
Viszont amit a védelem produkált, azt élmény volt nézni (leszamitva Talibot). Ilyen olb páros nincs másik a ligában. De a belső falembereket is ide lehet venni. Kíváncsi vagyok sikerul-e őket együtt tartani. Miller megérdemelten lett MVP.
undisputedly
több mint 10 éve
Őszintén megmondom úgy ültem le a meccs elé, hogy én a jó meccsnek szurkolok, de ahogy haladtunk előre muszáj voltam PM-nek illetve ennek a brutális defensenek szurkolni 😊Én is a denvernek drukkoltam, de nem tudom, hogy mit lathattal, ami menet közben meginkabb arra ösztönzött, hogy neki drukkolj. Egész évben nem.hogy nem.segítette a csapatot, de egyenesen teher volt a számukra. 1:2-es TD:INT mutató... Ma sem.látott 5 yardnal tovább, generált mellé 2 eladott labdát. Ha jól emlekszem.soha győztes qb meg ilyen keveset nem.passzolt. Ez az év megcsufolasa volt a karrierjének. Ma.vagy üres embert talált, vagy incomplete. Teljes mértékben elvesztette a képességet, hogy egy NFL csapatot iranyitson.
tenorx
több mint 10 éve
kösz, hogy szereztetek Ware-nek egy gyűrűt 😊és persze gratula!
több mint 10 éve
akkor hétvégén kihez megyünk inni? 😀Én tartom a szavam,ha meg tudunk állapodni egy időpontban amikor nagyjából mindenkinek jó,akkor nálam lesz erre a célra egy-két hordó sör....
én 20.án tudok hozni fel még pálinkát hogy legyen elég 😀
Negritis
Szerintem kivitelezhető,vagyunk vagy 8-an,10-en max,és hozzánk naponta 3x egyenes járat jön Pestről.
Szerkesztette: Foresz