Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 382
Szeritem DT-nak jót fog tenni Oz. Lehet, hogy hülyeség amit gondolok, de szerintem ő azt sínylette meg, hogy PM rövid passzos játékai (már amennyi volt) miatt nem nagyon tudott érvényesülni, és ha hosszabbat próbált meg PM, az is addig volt a levegőben, meg pont annyira nem volt vezetve az elkapó, hogy könnyebb volt levédekezni.
Talán OZ karerőssége majd segít neki. Legalább is remélem, mert csípem a srácot.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 826 — The only discipline that lasts, is self discipline
Edelman a Pats-ban ST playaként, visszahordóként kezdte. Nem lehetetlen.

A "ki nem"-re azért nehéz most válaszolni, mert annyi a szabadügynök, és egy friss SB győztes csapat játékosai olyan kapósak, hogy a legfontosabb 1-2 emberen kívül nagyon nehéz megjósolni, hogy kit fog tudni végül Elway itt tartani, és mennyiért. Ebben a csapatban idén annyian játszottak jól, hogy sok közülük is el fog menni, nem, hogy az a néhány aki nem teljesített. És van néhány poszt, amiről nem tudom mit gondolja. Pl akarjam-e a Vernon Davis-t, vagy Owen Daniels-t? Van ugye egy fiatal reménység a posztra IR-n, és van Green-is, de kettő kevés. Kubiaknak főleg. Owen Daniels 4.5 millióját sokallom, Davis pedig semmit se csinált. Viszont nem ritka az, hogy év közbeni váltás után valaki borzasztó, de aztán a következő évben hasznos. Ki tudja, vetmin körüli pénzért lehet, hogy Davis is hasznos lenne, ha maradna. (Már, ha nem vonul vissza. Simán el tudom képzelni, hogy így, hogy lett gyűrűje, azt mondja ennyi volt.)

Nekem Hillmannel nincs bajom. Azon kívül, hogy nem egy feature back és nem is lesz az. De cop futóként hasznos, leszokott a fumblikról. Caldwell meg... nem is érdekel 😊 Van elég elkapó előtte. Az elkapókkal kapcsolatban sokkal inkább érdekel, hogy mi lesz DT-vel? Mert idén ő eléggé alul produkált. Csak nehogy így maradjon. 😕

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Webster érdekes kérdés, ha szeretne még valaha a védelemben komolyabb időt a pályán tölteni, akkor ő el fog menni az első adandó alkalommal, nálunk esélye se lesz most pár évig pályára kerülni, csak ST-ben...
StormST
Egy S vagy CB sérülés, és pályán találja magát. Szerintem Webster egy későn érő típus, bár első évében jól lépett be, nem rosszabbul mint a tegnap emlegetett Harris. Van benne fantázia. A play offban brutál amit special teamben leművelt. És igen, Colquittra panaszunk nem lehet a play offban. Örülök, hogy Latimert megemlítetted, mert már a Patriots elleni alapszakaszon is ő csinálta meg a momentumot, majd ugyanezt eljátszotta a Bengals ellen az alapszakaszban, csak nem került hozzánk a labda. És a play offban is remek ütemekben ért a visszahordókhoz. Akkor ő most azt csinálja, amit annyian, elkezdi újra alulról és saját hajánál fogva rángatja ki magát, mielőtt leírnánk. Julius Thomas sem csinált többet – sőt – az első két évében mint Latimer. Én a mostani csapatból két embert nem szeretnék jövőre a csapatban látni, Caldwell és Hillman. Hogy erről is beszéljünk, kinek ki nem...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 842 — SB 50 Champion @ Grund
Most jut eszembe kihagytam egy fontos nevet tegnap a mezfelsorolásból:

COLQUITT!!!!!!!!! Na, az ő meze tuti nem lenne mainstream! 😀
StormST
Ezt Black meg ne lássa, ha csak nem felezi jövőre is a honoráriumát. 😊 Igen, üljünk fordítva a fehér Bronco lovon mind mindenki más és tűnjünk egy Colqiutt mezzel. Unikális ötlet – egymomentumos sikertörténet. 😊
Zalán
Azért szerintem nem nagy túlzás azt állítani, hogy ez a PO sokkal nehezebb lett volna a védelem számára, ha Colquitt nem kapja össze magát. Igen, kellett hozzá Webster és olykor Latimer jó gunner teljesítménye is, ezt aláírom, de attól még azok a punt-ok nagyon jók voltak, mind a három PO meccsen...

Egyébként Black-el a Grund-ban beszéltünk Colquitt-ről és ha jól emlékszem egyezett a véleményünk abban, hogy eléggé odatette magát a PO-ban, de Black, ha másra emlékszel, kérlek javíts ki! 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

StormST
Ezt Black meg ne lássa, ha csak nem felezi jövőre is a honoráriumát. 😊 Igen, üljünk fordítva a fehér Bronco-lovon mint mindenki más és tűnjünk fel egy Colqiutt mezzel. Unikális ötlet – egymomentumos sikertörténet. 😊

Szerkesztette: Zalán

több mint 10 éve
Webster érdekes kérdés, ha szeretne még valaha a védelemben komolyabb időt a pályán tölteni, akkor ő el fog menni az első adandó alkalommal, nálunk esélye se lesz most pár évig pályára kerülni, csak ST-ben...

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 089 — The Mathematician
és Webster? 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve

több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 716
😊

www.youtube.com/watch?v=AZ33OqxvX1I
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 414 — Invisible man
Bruton is hiányzik nekem. Ő még jobban is. Elég keményen, önfeláldozóan hajtott a szezonban. De azért gyűrűt kapnak? Clady más, ő szinte edzésen sem vett részt.
Zalán
Ha jól sejtem, akkor az aktuális 53-as keret került rá... 😊

A Wikipedia cikk szerint a liga 150 gyűrűt fizet ki a győztes csapatnak, kb. 5 millió dollár értékben, ha többet akarnak, akkor azokat már a csapat fizeti. Azt már a csapat dönti el, hogy azt kik kapnak, de általában az aktív keret mellett kapnak az IR-en lévők, a PS tagok és az edzői stáb. A FO tagok mostanában csak "gyengébb" kategóriás, kevesebb gyémántot vagy aranyat tartalmazó gyűrűket kapnak, de ez mindig csapatfüggő. Sőt, olyat is olvastam, hogy volt már, hogy a cheerleader-ek is kaptak... 😊
StormST
A tüsihajú Sam cheerleader pom-pom-kisasszonynak én is adnék egy gyűrűt. 😊
Zalán
A képei alapján védhető döntés 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Bruton is hiányzik nekem. Ő még jobban is. Elég keményen, önfeláldozóan hajtott a szezonban. De azért gyűrűt kapnak? Clady más, ő szinte edzésen sem vett részt.
Zalán

A Wikipedia cikk szerint a liga 150 gyűrűt fizet ki a győztes csapatnak, kb. 5 millió dollár értékben, ha többet akarnak, akkor azokat már a csapat fizeti. Azt már a csapat dönti el, hogy azt kik kapnak, de általában az aktív keret mellett kapnak az IR-en lévők, a PS tagok és az edzői stáb. A FO tagok mostanában csak "gyengébb" kategóriás, kevesebb gyémántot vagy aranyat tartalmazó gyűrűket kapnak, de ez mindig csapatfüggő. Sőt, olyat is olvastam, hogy volt már, hogy a cheerleader-ek is kaptak... 😊
StormST
A tüsihajú Sam cheerleader pom-pom-kisasszonynak én is adnék egy gyűrűt. 😊

több mint 10 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
 www.style3.de/ebay/860028gal1.jpg
vpi
Ilyen már van, most jöhet a Miller-es....

I wanna' that ring again!

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Eddig nekem még nem volt Bronco mezem, csak Colt (meg Niners, meg nem árulom el még mi, de van még 😊),
peterk2005
Belichick vagy Brady.
undisputedly
Lol, nyilvánvalóan 😆
peterk2005
gyorsba berendeltél egy 5ös Freeman Colts mezt, mi? :p

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 634 — Patriot
Eddig nekem még nem volt Bronco mezem, csak Colt (meg Niners, meg nem árulom el még mi, de van még 😊),
peterk2005
Belichick vagy Brady.
undisputedly
Lol, nyilvánvalóan 😆
peterk2005

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 826 — The only discipline that lasts, is self discipline
peterk2005
Belichick vagy Brady.
undisputedly
Lol, nyilvánvalóan 😆

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 089 — The Mathematician
 www.amazon.co.uk/gp/product/B01BK6NF90?keywords=broncos&qid=1455173236&ref_=sr_1_4&s=sports&sr=1-4

10db van még, de nekem tetszik 😀
Negritis
Na de miért 1-es? Nem első gyűrű, nincs 1-es számú játékosunk se... 😀
StormST
nemtom 😀 de haver hoz egyet márciusban 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Zalán

több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
Az FA-val kapcsolatban
peterk2005
Spoiler: Minden ERFA megkapják a tendert
Spoiler2: Marshall és Andesrson is megkapja az RFA tendert, csak az a kérdés melyiket.

Kulcs FA-k: Von, Malik, Trevathan, Oszi.
Von nem kérdés. Oszi posztja miatt második a sorban. Marad Malik vs Trevathan. Utóbbi talán egy kicsit jobb, de könnyebben pótolható. Beszédes, h előbb Maliknak adtunk ajánlatot.

Zongoracipelők: Bruton, Bolden. Ők könnyen pótolhatóak, de pont ezért nem is drágák. Nem hinném, h ne férnének be a sapka alá...

Más UFA mezét perpill senkinek nem ajánlom...

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 382
És melyik fele fog látszani a falon?
Matthew99
Vágd szét oldalt 😊
több mint 10 éve
...
Tomifinn
Matthew99
És miért nincs rajta felírva Ty Sambrailo? Ő nem lesz védett madár? 😊
Zalán
Talán mert senki nincs rajta, aki IR-en van, lásd pl. Bruton, Clady, stb... 😊

több mint 10 éve

meg is jött az official merch pólóm amerikából, egy ismerős által... 8-)
kereteztetve megy is a falra a 2006-os Coltsos mellé. 😊
Tomifinn
Matthew99
És miért nincs rajta felírva Ty Sambrailo? Ő nem lesz védett madár? 😊

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 924 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
peterk2005
Belichick vagy Brady.
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 414 — Invisible man

meg is jött az official merch pólóm amerikából, egy ismerős által... 8-)
kereteztetve megy is a falra a 2006-os Coltsos mellé. 😊
Tomifinn

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
 www.amazon.co.uk/gp/product/B01BK6NF90?keywords=broncos&qid=1455173236&ref_=sr_1_4&s=sports&sr=1-4

10db van még, de nekem tetszik 😀
Negritis
Na de miért 1-es? Nem első gyűrű, nincs 1-es számú játékosunk se... 😀