Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
stadion témához visszatérve, lehetne "The Defense" Field. Idén jó Offense-t nem nagyon láthattak a nézők Denverben.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Kicsit örlődtem, hogy megosszam-e és hogy hova egyáltalán. Aztán persze igen lett, a hováról pedig egy 50es döntött (fej). Ha lenne 3 oldalú pénzérme a Giants is játékban lett volna. 😊www.youtube.com/watch?v=wfRzS3ucjqM
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Coors Field. Nem is értem mért a baseball stadion névjogát vették meg, az NFL menőbb a Broncos sikeresebb...Talán azért lehetett, mert a Coors Field már 1995-ben megépült és valszeg a régi Mile High-hoz nem kellett szponzor, csak újhoz, amikor épült...
Black_Adder
Egyébként egy baseball stadion szerintem jobb reklámlehetőség, az év 7 hónapjában aktív, 81+ hazai meccsel, szimplán nagyobb médiamegjelenést biztosít az 5-6 hónapban aktív NFL idénnyel és 8-10 hazai meccsel szemben...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Mert olcsóbb volt?
több mint 10 éve
Coors Field. Nem is értem mért a baseball stadion névjogát vették meg, az NFL menőbb a Broncos sikeresebb...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Lehetne : Super Bowl 50 Champions Field| Just kidding 😀 |
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Lehetne Papa John's Field, úgyis megvan a kontakt Manningen keresztül.Azt hiszem hamarosan új stadion nevet kell majd megszoknunk, a Sports Authority csődvédelmet kért, 450-ből bezár legalább 140 boltot, már ha egyáltalán életben tud maradni...Én példáus az Invesco Fieldet támogatnám. 😉
StormST
De nagy a csend nálunk. Makacs öszvér ez a Manning papa... 😊
Zalán
több mint 10 éve
Azt hiszem hamarosan új stadion nevet kell majd megszoknunk, a Sports Authority csődvédelmet kért, 450-ből bezár legalább 140 boltot, már ha egyáltalán életben tud maradni...Én példáus az Invesco Fieldet támogatnám. 😉
StormST
De nagy a csend nálunk. Makacs öszvér ez a Manning papa... 😊
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Azt hiszem hamarosan új stadion nevet kell majd megszoknunk, a Sports Authority csődvédelmet kért, 450-ből bezár legalább 140 boltot, már ha egyáltalán életben tud maradni...

több mint 10 éve
Nem. A Tampa a csoportban kivétel. 😊Na, hála istennek, hogy így alakult. Nagyon nehezen viseltem volna egy Panthers győzelmet, nálam ugyanott állnak a szimpátia skálán, mint a Falcons. Remélem többé az SB közelébe sem jutnak. Viszont miután ilyen jól kigyűlölködtem magam, az is fontos, hogy Manning így búcsúzott. Ha valaki, akkor ő megérdemli. Megmozdulni alig bírt már szegény a második félidőben, jót fog tenni a hektoliter sör. 😊Remélem a Bucs-t azért nem utálod😊 Nekem Bucs szurkolóként még Brees mezem is van😊
hajdu
TheBerzerker
több mint 10 éve
nem tudom ki lesz a köv fr qb aki friss szerződést kap de simán 20 feletti átlaga lesz....Luck, és lesz az 25 is
Janek
több mint 10 éve
nem tudom ki lesz a köv fr qb aki friss szerződést kap de simán 20 feletti átlaga lesz....
több mint 10 éve
Nem tudom ki mennyi meccset látott közületek tőlünk de ha az év második felét nézzük Bradford egész vállalhatót nyújtott, a kérdés nyilván, hogy az új rendszerben mit tud alkotni. Egyébként olcsóbb mint a tag lett volna, s a lényeg biztos a részletekben van. Meglátjuk mennyire retardált döntés.nekem túl sokat sérült a csóka és mikor nem akkor se nyújt olyan extrát hogy franchise qb lehetőséget lássak benne
dande
de ha beválik pöccre akkor mea culpa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Nem tudom ki mennyi meccset látott közületek tőlünk de ha az év második felét nézzük Bradford egész vállalhatót nyújtott, a kérdés nyilván, hogy az új rendszerben mit tud alkotni. Egyébként olcsóbb mint a tag lett volna, s a lényeg biztos a részletekben van. Meglátjuk mennyire retardált döntés.
több mint 10 éve
az hogy az eagles retardált döntést hoz nem feltétlen gond, -1 qb needes csapatJa, de eggyel kevesebb QB is a need-es csapatoknak, ami tovább nyomja fel annak még kevés piacon lévő QB-nak az árát... 😛
Negritis

több mint 10 éve
az hogy az eagles retardált döntést hoz nem feltétlen gond, -1 qb needes csapat
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Rátettük az exclusive franchise tag-et Von-ra, ahogy várható volt... 😊+ sztem sem Oswi, sem Malik nem ér annyit, mint ami a Fr tag értékük lett volna, szal kb vagy Vonra rakjuk, vagy senkire (btw 14 M aprópénz).
StormST
Közben a zöld sasoknál Bradford 2 éves hosszabbítást kapott, horror $36M értékben (ráadásul ebből $26M garantált), ennek érzésem szerint Elwayék sem különösebben örülnek...
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Rátettük az exclusive franchise tag-et Von-ra, ahogy várható volt... 😊

több mint 10 éve
www.denverpost.com/paige/ci_29570921/paige-broncos-peyton-manning-will-ride-off-intoWoody eléggé biztosra veszi PM visszavonulását, beszúrva még pár érdekes adatot is...

több mint 10 éve
Adam Schefter @AdamSchefterEbben egyedul az meglepo talan, hogy Schefter rosszul irta Malik nevet
Once Denver uses franchise tag on Von Miller, QB Brock Osweiler and DE Mahlik Jackson then would be poised to hit free-agent market.
Beki

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter Once Denver uses franchise tag on Von Miller, QB Brock Osweiler and DE Mahlik Jackson then would be poised to hit free-agent market.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Von Miller fr.taget kap.
több mint 10 éve
155,27 a capoverthecap.com/nfl-salary-cap-set-at-155-27m/
A fr/transition tag értékei:
twitter.com/FieldYates/status/703391202054430720
QB.: $19,953M / $17,969: Ezt biztos nem kapja meg OZ
DE: $15,701M / $12,734M: Az fr. tag konkrétan drágább, mint amit Malik kér, a transition tag meg annál több, mint amit mi kínálnánk neki, ezek után kétlem h matchelnénk bármilyen ajánlatot, ergo jó ellenérték nélkül távozna, mintha nem is tettünk volna rá taget.
LB: $14,129M / $11,925M: Ha hosszú távon megegyzünk Millerrel, az is drágább lesz, mint az fr. tag értéke, de akkor lehet azzal játszani, h az idei capnumber kisebb legyen. Trevathanhez ez drága azon kívül is, h nem titok többé, h kinéz majd a piacra...
RFA tendereek
twitter.com/Jason_OTC/status/703385309988442112?ref_src=twsrc%5Etfw
CJ és Marshall pályáznak 2. körös tenderre.
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Azért egy QB-nál is erősen benne van a visszaesés lehetősége, lásd pl. mekkora gondokat okozhat egy sima talpszalag probléma... 😛Von-nak már volt egy ACL szakadása és látható, hogy mennyire tudott visszatérni belőle, ami persze nem ad teljesen okot a jóslatokra, de azért szerintem jó jel...
Von ér annyit, mint egy QB, az én szememben mindenképpen, tisztán future HoF, korszakos tehetség, azokat meg mindig meg kellett és kell is fizetni...

több mint 10 éve
A legfrissebb hírek szerint közel a megállapodás Von Millerrel (6 év, 100 M+).Egyelőre Elway úgy fogalmazott, hogy "in the same ballpark". Namost, ez kb. 4 hete se volt kérdés 😊 Az már húzósabb, hogy Von ügynöke állítólag a legjobban fizetett védőjátékosként akarja látni. Suh ugye 6 év, 112 millió, és vagy 60 millió garantáltas contractot kötött.
Ha tényleg sikerülne tető alá hozni már most, akkor a fr. taggel is tudnánk játszani...
Általános Doktor
Mindegy, én se így, se úgy nem vagyok oda ezekért a dolgokért. Tudom, hogy meg kell tartani őt, és azt is tudom, hogy meg kell fizetni. De nálam 19 millió körüli összeg az QB pénz, nem védőjátékosé. A QB is lesérülhet, ezt láttuk sok csapatnál idén, de egy védőhöz képest töredéke a sérülés/visszaesés esélye. És lehet formahanyatlás vagy bármi más is. Ezek a nagy pénzek valahogy általában nem jól sülnek el, amióta csak NFL-t nézek... Denverben az utóbbi években szinte minden ült, FA, draft, UDFA kinevelések, de a nagy pénzes hosszabbítások itt is kifejezetten nem jöttek össze. Lásd Clady, vagy DT. Nem véletlen, hogy Belichick sose ad ennyit, senkinek se. Inkább menjen a legjobb is (kivéve a QB). Én ebben vele értek egyet, sajnos tartok tőle, hogy ez, hogy ennyi sokat kereső játékos van/lesz, vissza fog ütni. 😕
De, hát ez van. Viszont ha tényleg 19 milla lesz az a pénz, akkor én bizony rátenném a FT-t, még az is kevesebb. Játsszon még egy évet kevesebbért.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)