Detroit Lions
34 feliratkozó
2 napja
Former Giants interim coach Mike Kafka is joining the Lions in a high-ranking offensive staff role, per sources.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) January 26, 2026
Kafka, 38, has been a finalist for multiple head coaching jobs in recent years. Now, an opportunity to learn from one of the best with Dan Campbell in Detroit. pic.twitter.com/9OVSRzeAvw
6 napja
Dan Skipper meg egy utolsot reportoltDecker lesz szerintem a következő.
hogy visszavonul…
oleewear
7 napja
Hogy megnőtt a kis Caillou, hogy már nálunk edző!Hasonlóan rossz mese az mint amennyire Petzing lesz szar itt.
MacPhisto
7 napja
Hogy megnőtt a kis Caillou, hogy már nálunk edző!
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
9 napja
Nem akarnak még egyszer úgy járni, mint Ben Johnsonnal, hogy elvigyék HC-nak. 4D chess.Lehet HC.
gabokocka
Felszabadul miután kirúgtuk a hatodik hét után.
9 napja
Nem akarnak még egyszer úgy járni, mint Ben Johnsonnal, hogy elvigyék HC-nak. 4D chess.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
9 napja
Holmes te idióta.úgy néz ki, hogy túl sokáig volt jó csapat a Detroit. Biztos nem önazonos. Ezért kell Petzing ide.
Bazzani
9 napja
részvétem srácok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 napja
Hát, nem mondom, hogy őt választottam volna ebből a mezőnyből...
9 napja
🤦Petzing? Nem értettem soha mit esznek rajta. HC interjúk in is volt az előző években…!Hát nem tudom, nekem valszeg más választottam lenne, na de hát nem vagyok NFL HC vagy GM..
Sources: The Detroit Lions are working to finalize a deal to hire former Cardinals offensive coordinator Drew Petzing as their next offensive coordinator. pic.twitter.com/yBRs33V7LA
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 19, 2026
Jövőre lehet itt is kezdhettek a HC keresèsnek 🥺
dande2
Szerkesztette: Tomcsik
9 napja
🤦Sources: The Detroit Lions are working to finalize a deal to hire former Cardinals offensive coordinator Drew Petzing as their next offensive coordinator. pic.twitter.com/yBRs33V7LA
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 19, 2026
Jövőre lehet itt is kezdhettek a HC keresèsnek 🥺
13 napja
The Lions have requested to interview Steelers' offensive coordinator Arthur Smith 👀Van baj a toronyban rendesen...
18 napja
Lions Expected to Cut Ties With LT Taylor Decker in Coming WeeksA visszavonulás is opció nála.
19 napja
David Blough az első OC jelölt.Redskins OC lett.
Előny: fiatal, értsd még nem égett meg.
Hátrány: nulla rutin playhívásban.
Fit lehet Nagyduma rendszerébe mert játszott benne 4 évet.
Bazzani
Hála az égnek.
20 napja
Mike McDaniel is képbe került mint OC. Neki örülnék.Sztem ez win-win szitu lenne, a csaoat is qrva jól járna, ő pedig felépítené magát újra és 1-2 éven belül kvázi oda mehetne, ahova akar.
Bazzani
22 napja
David Blough az első OC jelölt.Előny: fiatal, értsd még nem égett meg.
Hátrány: nulla rutin playhívásban.
Fit lehet Nagyduma rendszerébe mert játszott benne 4 évet.
22 napja
Lions announced today that they have “parted ways” with offensive coordinator John Morton.Minden idők egyik legbutább kinevezése volt ez a Lionsnál.
Cruyffista
Kb mindenki tudta, hogy ez lesz belőle.
Mehetne vele az is aki kitalálta.
22 napja
Lions announced today that they have “parted ways” with offensive coordinator John Morton.
24 napja
Patricia éra óta az első meccs lesz amit nem nézek meg.Hát nem így lett.
Valahogy nem érdekel, ahogy a Bears lemészárolja a 4. és 6. safetyvel felálló Dt és gondolom a földbe döngölik Goffot a depth chart 9. oline embere és a szertáros mögött.
MacPhisto
Johnsont verni mindig jó, de most jobban jött volna egy vereség. Jópár drafthelyet sikerült ezzel rontani.
25 napja
Patricia éra óta az első meccs lesz amit nem nézek meg. Valahogy nem érdekel, ahogy a Bears lemészárolja a 4. és 6. safetyvel felálló Dt és gondolom a földbe döngölik Goffot a depth chart 9. oline embere és a szertáros mögött.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
1 hónapja
Steichen is képben lehet.Steichen és McDaniel lenne a top, valamint Stefanski. Szerintem egyik sem bajlódik kimondottan az OL építéssel, Stefanski alatt volt bivaly a CLE OL, idén pl. MIA sokat javult, én nagyon kedvelem Frank Smith-t, aki nálunk is volt OL edző, most náluk OC. De hát itt Hank Fraley is jó név amúgy, legalábbis eddig nagyon felkapott volt. Ragnow kiesése nem véletlen, hogy ekkora hiány. Egy ilyen szintű C-t szinte lehetetlen egyből pótolni, és itt ő volt az OL motorja.
Bazzani