Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Ebron, Ansah, Abdullah, LevyHa 10-en belül maradunk már szép.
több mint 9 éve
Esélyes, hogy Ebron és Ansah is maródi lesz a vnapi meccsen.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
twitter.com/mikerothstein/status/783417653738299393Jó, azért valakit küldeni kell, lassan már nem marad olyan bírói csapat a ligában, akik ne fújtak volna valami ordas baromságot a Lions kárára. 😊
MacPhisto
több mint 9 éve
twitter.com/mikerothstein/status/783417653738299393
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Leigazoltunk egy Patstől kidobott tightendet. Meg is lepődtem hogy nem a JAXtol jött. De ha jól láttam akkor előtte jacksonvillben játszott.És mi draftoltuk 2010 környékén a 4. körben, amennyiben Clay Harborról van szó
SOL
PintérÁdi
több mint 9 éve
Leigazoltunk egy Patstől kidobott tightendet. Meg is lepődtem hogy nem a JAXtol jött. De ha jól láttam akkor előtte jacksonvillben játszott. SOL
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Calvin csinálta a legjobban. Visszavonult es valami csinos szőke pipit forgat a Dance with the starban.Meglepne ha hétvégén egy számjegyű lenne a két csapat közti különbség. Nem ide...
több mint 9 éve
Mit vártok a vasárnapi meccstől? Bennem nagyon élesen él a tavalyi hálaadásnapi meetingünk, akkor feltétlenül bíztam az Eaglesben de végül tátott szájjal rohantunk a detroiti faszerdőben.Ugyan ez fog lehatszodni most is!
Most ennek következményeképp vannak fenntartásaim, de Schwartz visszatérése érdekes lesz.
mustaine
Csak ezúttal fordítva.
Also hangon 2 TD-vel kapunk majd ki.
Szóval neked nincs miert parázni.
Nekunk meg nem kell várakozással teli ülni a tv elé.
Schwartz meg levitetheti magát a jatekosok vállán.
Szerkesztette: PintérÁdi
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Mit vártok a vasárnapi meccstől? Bennem nagyon élesen él a tavalyi hálaadásnapi meetingünk, akkor feltétlenül bíztam az Eaglesben de végül tátott szájjal rohantunk a detroiti faszerdőben.Most ennek következményeképp vannak fenntartásaim, de Schwartz visszatérése érdekes lesz.
több mint 9 éve
Nem tudom mikor húztunk védőt első körben, talán Fairley volt az utolsó?
több mint 9 éve
Pedig az erős nők hónapját éljük...Márta néne csatlakozhatna...
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Caldwell marad.Tökéletesen le tud vezényelni egy top5 pickes szezont.
A szurkolók le vannak szarva.
Quinn = Millen 2.0
több mint 9 éve
walterfootball.com/draft2017.php19. hely? Top 10es draft Pick baby. Rebuilding on újra...
MacPhisto
több mint 9 éve
Ezt nehezen veszi be a gyomrom...Ha nem egy orálisan, próbáld aná........ mindegy.
Blevi
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Ezt nehezen veszi be a gyomrom...
több mint 9 éve
@paulapasche: Tony Corrente's crew working #Lions at #Bears game. He was part of crew that blew the call when Seahawks batted the ball out of end zone.Ezen ne izgasd magad max feltűnően ellenünk fog fújni hogy nehogy az legyen hogy elcsalta azt a meccseteket 😀
Kacagok.
Bazzani
több mint 9 éve
@paulapasche: Tony Corrente's crew working #Lions at #Bears game. He was part of crew that blew the call when Seahawks batted the ball out of end zone.Kacagok.
több mint 9 éve
sports.cbsimg.net/images/visual/whatshot/Lions-zone.jpgAkárhányszor meglátom ezt a képet azt gondolom, hogy ennél nagyobb csalás nem létezik.
braxa88
A bíró takarás nélkül a legjobb szögben látja amikor a játékos kiüti a labdát.
És semmi.
Sok mindent bevesz a gyomrom (sajnos nem szó szerint 😊 ), de erre nincs olyan magyarázat amit elfogadok. Ez egy arcátlan csalás volt.
több mint 9 éve
Kinn voltam a meccsen...Ezt akkor elfelejtettem.
Rutin
Mesélhetnél kicsit a körítésről, hogy milyen egy Lions meccs élőben. Engem marhára érdekelne.
több mint 9 éve
Pedig ez 2000 éve a világ egyik legsikeresebb business modellje, úgy hívják, hogy katolikus egyház és gyónás... 😀Pofán versz valakit, de elismered hogy hibáztál akkor jó minden 😀.@paulapasche: #Lions Nevin Lawson said that league has informed team that pass interference call Sunday was NOT a good call. Moved ball 66 yards.Ezzel megint sokra megyünk. Ugyanígy hallgathatjuk a sajtfejűektől, hogy ne pofázzunk mert korrekt a bíráskodás.
Bazzani
MacPhisto
Blevi
több mint 9 éve
Pofán versz valakit, de elismered hogy hibáztál akkor jó minden 😀.@paulapasche: #Lions Nevin Lawson said that league has informed team that pass interference call Sunday was NOT a good call. Moved ball 66 yards.Ezzel megint sokra megyünk. Ugyanígy hallgathatjuk a sajtfejűektől, hogy ne pofázzunk mert korrekt a bíráskodás.
Bazzani
MacPhisto
több mint 9 éve
@paulapasche: #Lions Nevin Lawson said that league has informed team that pass interference call Sunday was NOT a good call. Moved ball 66 yards.Ezzel megint sokra megyünk. Ugyanígy hallgathatjuk a sajtfejűektől, hogy ne pofázzunk mert korrekt a bíráskodás.
Bazzani