Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Az espn Mike and Mike műsorában hallottam (és állítólag a PFF is megírta, hogy Caldwell a negyedik negyed végén egy idokersnel picit tobb mint egy perccel a rendes játékidő vege elott a szunetben a játékvezetőknél lobbizott hogy tegyenek vissza 2 másodpercet az órára mert o annyival előbb kért időt csak hagytak még tovabb pörögni az órát.Szerintem éppen ellenkezőleg, akkor ott rosszul menedzselte az órát. Utólag nem igazolja a rössz döntést az, hogy Stafford extrát játszott, Prater meg a holdból berúgta a végén. Ott 1:13-nál, amikor a Vikes 1st downnal jött a 3 yardról, ott be kellett volna engedni a TD-t, és akkor 1 perc, 1 időkérés lett volna eljutni FG-ig, 23mp 0 időkérés helyett. Először is, cak azért maradt 23mp, mert a Vikes 0:27-nél kikérte az időt. Ha 0:10-nél kérik ki (megtehették volna), akkor semmi idő nem maradt volna. Másrészt, ha beengedte volna a TD-t, az statisztikailag, és játékhelyzetet felmérve is (milyen eséllyel fogok meg goal line-on egy addigi 80 yardos drive-ot FG-n 4 kísérletből, ki az irányítóm, mennyire bízhatok benne utána 4 downos időszakban, stb.) reális sanszot jelentett, az utóbbi minimálisat (illetve, ha a Vikes jól órázik, akkor nullát .. max egy hail mary-t.). Belichick - 2011-ben a Giants ellen - meglépte ezt kevesebb idővel, és TD kényszerrel is. Bár akkor neki nem jött össze, de ettől még a jobb sanszot választotta. Caldwell nem.
Vissza is állították.
A 4. negyed végét ismerve, ez azert nem rossz húzás 😊
Tudom, Ettől még nem fogjuk őt itt a fórumban megszeretni, de ez nagy húzás volt!
PintérÁdi
Amúgy Caldwell számomra kicsit olyan, mint Fox. Más fajta ember, de hasonló kvalitásokkal. Érti a szakmáját, jó szervező, jó vezető, ha kap időt építkezni is tud, de oldalvonal mellett az átlagosnál gyengébb, és hiányzik belőle az a pici plusz, ami igazán kiváló HC-á tehetné. Fox is ilyen, bárhová kerül, képes jó csapatot építeni, képes a meglevő játékosoknak is megtalálni a helyét (szvsz a Bearsből is egy jó csapatot fog faragni belátható időn belül), de aztán jön a plafon. Pont az az edző, akit elküldeni is nagyon nehéz, mert annál jobb, hogy könnyű lenne nála jobbat találni, de együtt élni is nehéz vele, mert rendszeresen megvannak azok a pillanatok, ami miatt az ember a haját tépi. 😊
(Viszont az NFL-ben tényleg bármi megtörténhet, az is, hogy egy ilyen főedzővel jut el egy csapat a csúcsra.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Csak mondjuk ha hétvégén kikapunk a romjaiban álló Jaguarstól akkor azért nem segít rajtunk hogy szereti a csapat. Mert az a büdös helyzet ez a csapat bárkire veszélyes önmagára is 😊Az espn Mike and Mike műsorában hallottam (és állítólag a PFF is megírta, hogy Caldwell a negyedik negyed végén egy idokersnel picit tobb mint egy perccel a rendes játékidő vege elott a szunetben a játékvezetőknél lobbizott hogy tegyenek vissza 2 másodpercet az órára mert o annyival előbb kért időt csak hagytak még tovabb pörögni az órát.Caldwell nem egy Belichick, de ha végig nézem a mezőnyt, a liga jobbik felébe tartozik szerintem, amit mutat a pozitív mérlege is a csapat élén. Van sok hibája, de a csapata bízik benne, Stafford fölé is talált jó OC-t, nem látom kire volna érdemes lecserélni, aki azonnali upgrade lenne.
Vissza is állították.
Tudom, Ettől még nem fogjuk őt itt a fórumban megszeretni, de ez nagy húzás volt!
PintérÁdi
gabokocka
több mint 9 éve
Az espn Mike and Mike műsorában hallottam (és állítólag a PFF is megírta, hogy Caldwell a negyedik negyed végén egy idokersnel picit tobb mint egy perccel a rendes játékidő vege elott a szunetben a játékvezetőknél lobbizott hogy tegyenek vissza 2 másodpercet az órára mert o annyival előbb kért időt csak hagytak még tovabb pörögni az órát.Caldwell nem egy Belichick, de ha végig nézem a mezőnyt, a liga jobbik felébe tartozik szerintem, amit mutat a pozitív mérlege is a csapat élén. Van sok hibája, de a csapata bízik benne, Stafford fölé is talált jó OC-t, nem látom kire volna érdemes lecserélni, aki azonnali upgrade lenne.
Vissza is állították.
PintérÁdi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Az espn Mike and Mike műsorában hallottam (és állítólag a PFF is megírta, hogy Caldwell a negyedik negyed végén egy idokersnel picit tobb mint egy perccel a rendes játékidő vege elott a szunetben a játékvezetőknél lobbizott hogy tegyenek vissza 2 másodpercet az órára mert o annyival előbb kért időt csak hagytak még tovabb pörögni az órát. Vissza is állították.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Na, most már Bazzanak csak kb 6-szor kell berágnia és nem nézni a csapatot (amit egyébként nem hiszek el) és megvan a PO, csoportgyőzelemmel....😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Az utóbbi hetek formályát nézve én most megtettem, hogy ti nyeritek a csoportot.LOL, maradjunk annyiban, hogy még kéne öt meccset nyernünk, és ahhoz nagyon jól kéne játszanunk. Szóval kizárt.
alatriste
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Itt sztem nem a mi, hanem a ki a helyes kérdőszó. A válasz pedig Jim Bob Cooter, az első olyan szezon ez, ahol Stafford a nyáron már az ő playbookjából készült.Stafford <3Az a lézer Tate-nek a végén... nagyon oda lett rakva.
MacPhisto
Nem tudom mi hozta ki idén belőle, de jó nézni amit csinál.
Blevi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Stafford <3Az a lézer Tate-nek a végén... nagyon oda lett rakva.
MacPhisto
Nem tudom mi hozta ki idén belőle, de jó nézni amit csinál.
több mint 9 éve
elég kritikus a fórum, igen, sőt van fórumon kívül NE rajongó ismerősöm aki állandóan fél hogy összeomlik a csapataA divízión, és a konferencián kívüli mérleget is megnézheted.ha ezt a csoportot nézem a négy csapat itteni saját szurkolóit olvasva itt csak szar csapatok vannak az NFC Northban 😀Mindenki gratulál csak detroitit nem látok.Igen, bezzeg ha kikaptak volna már mindenki itt anyázna és elküldené a halál faszára az egész csapatot a teljes stábbal együtt 😊
harras
gabokocka
harras
füligjimmy
de itt most jobban feltűnt 😊
több mint 9 éve
Ez a szezon olyan lesz mint a tegnapi meccs hullámzó az utolsó pillatban fog eldőlni számunkra a rájátszás, attól függ függni hogy mi leszünk Tate és verjünk a seggünkkel arcon az ellenfelünk, vagy mi kapjunk a pofánkba egy seggel a pofont.
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Mindenki gratulál csak detroitit nem látok.Elmentünk bye weekre 😀
harras
Amúgy itt vagyunk és távolról figyelünk.
De köszönünk minden gratulációt. Jól esik!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
A divízión, és a konferencián kívüli mérleget is megnézheted.ha ezt a csoportot nézem a négy csapat itteni saját szurkolóit olvasva itt csak szar csapatok vannak az NFC Northban 😀Mindenki gratulál csak detroitit nem látok.Igen, bezzeg ha kikaptak volna már mindenki itt anyázna és elküldené a halál faszára az egész csapatot a teljes stábbal együtt 😊
harras
gabokocka
harras
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
ha ezt a csoportot nézem a négy csapat itteni saját szurkolóit olvasva itt csak szar csapatok vannak az NFC Northban 😀Mindenki gratulál csak detroitit nem látok.Igen, bezzeg ha kikaptak volna már mindenki itt anyázna és elküldené a halál faszára az egész csapatot a teljes stábbal együtt 😊
harras
gabokocka
több mint 9 éve
Mindenki gratulál csak detroitit nem látok.Igen, bezzeg ha kikaptak volna már mindenki itt anyázna és elküldené a halál faszára az egész csapatot a teljes stábbal együtt 😊
harras
több mint 9 éve
Mindenki gratulál csak detroitit nem látok.
több mint 9 éve
meglepődtem volna ha a jóöreg Golden csak simán unalmasan lép be az endzoneba 😀
több mint 9 éve
Á, qrvára szurkoltam nektek, fasza kis csapat ez, mindenkinek helyén voltak a golyói.Gratula, meccs előtt megraktam a csapatot, éreztem, hogy ez meg lesz (mondjuk a **va Jets-en elment a kb. 28-szoros nyereményem, marhára dühít, return TD-t beszopni a meccs végén, looserek 😕 )
gabokocka
Mindenesetre Caldwell seggét megint Stafford (és Prater) mentette meg, a meccs végi time management az Indy időkre emlékeztetett. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Grat a W-hez, kurvára nem érdemeltük volna meg.
több mint 9 éve
A'Shawn Robinson hogy került a támadófal jobb szélére?Elírták szvsz mert a backup T is Robinson. A'Shawn az eredeti helyén játszott.
proki

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Grat srácok😊
több mint 9 éve
Á, qrvára szurkoltam nektek, fasza kis csapat ez, mindenkinek helyén voltak a golyói.
több mint 9 éve
A'Shawn Robinson hogy került a támadófal jobb szélére?