Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 9 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Ebron játéka mennyi van veszélyben hétvégén? Fantasymbe egyetlen TE 😀
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
Dave Birkett‏ @davebirkett
No Ansah, Levy, Ebron, Reiff, Gilberry, Walker, Van Noy or Antwione Williams at Lions practice today.

Levy-t egy hete nem látták edzésen a tudósítók.
Egyre gyanúsabb az IR neki is.

több mint 9 éve
Kyle Meinke‏ @kmeinke
Healthy linebackers on 53-man roster at Lions practice: Tahir Whitehead, Thurston Armbrister, the end.

Kevés 3LB-s felállást várok a hétvégén.
De legalább igazoltunk eg WR-t.
Istenem de hülyék ezek...

több mint 9 éve
Brandon Alisoglu‏ @BrandonAlisoglu
@fboutsiders: Under Jim Caldwell, Lions have lost an NFL-high five games with a lead of at least 12 points since 2014 (including playoffs).

Azért ehhez már kellően hülyének kell lenni az egészhez.

több mint 9 éve
ESPN Stats & Info @ESPNStatsInfo
Theo Riddick leads all RBs with 6.7 scrimmage yards per touch over the last 3 seasons (min. 200 touches)
empty taxi
baszhatod ha főleg elkapásból volt. Washington lesz az igai back
Höri
A Green Bay ellen szerintem Riddick (idén azért már sokkal több futása is volt) és Washington lesz felváltva, de nem lepődnék meg pár Zenner carryn sem. Amúgy Joique Bell is képben van, állítólag nagyon jól sikerült tegnap a workoutja.

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Theo Riddick leads all RBs with 6.7 scrimmage yards per touch over the last 3 seasons (min. 200 touches)
empty taxi
baszhatod ha főleg elkapásból volt. Washington lesz az igai back

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Bejött a Titans elleni meccsen amitől féltem, hogy mi van ha megint LB sérül meg. Ketto is megsérült.
Ansah sérült volt.
Es a meccsen jött közben Abdullah sérülése. Közben az is kiderült hogy IR lett 😕
Szopóagon vagyunk tovabbra is.
Csúszik le a szezon a slozin..
Es még csak a második héten vagyunk.
PintérÁdi
Annyit tennék hozzá, hogy a szezon már akkor a kukába ment amikor depth nélkül indultunk neki.
Jött Dobson Abdullah helyett. WR-re éppen nem volt szükség (ellenben LB-re), de miért ne hisz sérülékeny meg amúgy is játszott a Patsben.

A legszebb történet amiről nem is beszéltünk az a TE Andrew Quarless-é. Ugye Bob Quinn az új sámánunk érkezésekor bejelentette, hogy nulla tolerancia lesz a liga szabályait megszegő játékosokkal. Ennek örömére le is igazoltuk Quarless-t aki két meccses eltiltással érkezett az ellenőrzőjében:
Ami viszont biztos, hogy Andrew Quarless eltiltással kezdi az évet. A Packers korábbi veterán tight endje tavaly nyáron gondolta jó ötletnek, hogy férfi mivoltát egy pisztoly elsütögetésével bizonyítsa, de az egy évszázada már a vadnyugaton sem népszerű udvarlási formát egy csapat hölgy feljelentéssel viszonozta.
Szépen végig is várta a két meccset a csapat, majd amikor elkezdhetett volna edzeni a többiekkel akkor ki is vágtuk azonnal.
Bravo Quinn, zseni vagy.

Levy is érdekes szituáció. Elkezdtek pletykálni arról, hogy olyan sérülése van ami miatt megint kihagyja a teljes idényt. Persze a csapat megint nem mond semmit. Legyenek a kibaszott drukkerek teljes bizonytalanságban vele kapcsolatban.

több mint 9 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Bejött a Titans elleni meccsen amitől féltem, hogy mi van ha megint LB sérül meg. Ketto is megsérült.
Ansah sérült volt.
Es a meccsen jött közben Abdullah sérülése. Közben az is kiderült hogy IR lett 😕
Szopóagon vagyunk tovabbra is.
Csúszik le a szezon a slozin..
Es még csak a második héten vagyunk.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
... szar érzés újfent a (zebra)fasz rossz oldalán lenni.
Fire Caldwell, nem mellékesen.
Bazzani
Jövő héten pedig Packers... muhahhhaaa
Blevi
Ugyanaz a brigád lesz mint tavaly a hailmarys meccsen.

Nem bízzák a véletlenre.
MacPhisto
A bíró azert preseason elején lenyilatkozta hogy szerinte jó ítéletet hozott. De nem nézi vissza az ítéleteket.
Végülis minek Videózni, abból csak tanulna.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 958 — Detroit vs. everybody
Bazzani
Blevi
Ugyanaz a brigád lesz mint tavaly a hailmarys meccsen.

Nem bízzák a véletlenre.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
nyugi, mi is hallottuk 😀

több mint 9 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Nem én írtam (TD magazin) de minden szava igaz:
Stafford ugyanis a következő másodpercekben hiába adott gyors egymásutánban két TD-passzt is, a bírók mindkettőt annullálták. A második, holding miatt elvett hatpontost aligha lehetett vitatni, de hogy az első, Eric Ebron által szerzett TD miért lett érvénytelen – azon kívül, hogy Detroitban már-már hagyománya van a bírói tévedéseknek – azt nem tudjuk. A zebrák mindenestre offensive pass interference büntetést láttak, mert szerintük a tight end előtt keresztbekorcsolyázó Da’Norris Searcy nem a saját ügyetlenségének köszönhetően esett ki a cipőjéből. Lelkük rajta, szerintünk ez körülbelül annyira volt büntethető, mint amitől Pete Carroll három órával később szabályos hisztirohamot kapott a Seahawks Rams elleni összecsapásán.

Egyre nevetségesenb a bíráskodás ligaszerte, egy meccs után sem tudok már jó szájízzel felállni a fotelből annyira a zebrákon múlik az egész. A CB-knek például nagyjából nulla esélye van a szabályos védekezésre. Mondjuk amit tegnap Sherman-nél szabályosnak ítéltek arra nálunk minden oldalról dobtak volna zászlót. A Colts támadófalánál múlt héten szabályosnak ítélt birkózó fogásoknál sokkal kisebbek is büntetve lettek a titánok ellen. Mindig mondom, nem az a lényeg mit csinál hanem az , hogy ki csinálja.
Nem akarom ezzel magyarázni a vereséget, de szar érzés újfent a (zebra)fasz rossz oldalán lenni.
Bazzani
Tényleg borzalmas volt a bíráskodás, de nekünk is dobtak hülyeségeket, pl Sharpe 15 yardos büntetése. Az is furcsa volt, hogy az utolsó percekben a sacknél, nem volt fumble? Ettől függetlenül benneteket ért többször szar ítélet. Nem szoktam ezzel foglalkozni, de tényleg borzalmas volt a tegnapi zebra működés.
pakesz
Kinn voltam a meccsen...
Amikor gyakorlatilag az 5 yardos vonalon belülről a bírók 3 offense faulttal visszavitték a Lionst 40 yardon túlra, a közönség konkrétan tüntetni kezdett.
Se előtte, se utána nem volt semmilyen igazi szurkolás (Let's go Lions!, vagy ilyesmi), de amikor ez történt, akkor az egész stadion együtt tolta, hogy "Bull-shit!, Bull-shit!"... 😀

Szerkesztette: Rutin

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
Blevi 8 862 — Lions & Cowboys fan
Bazzani
több mint 9 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Stafford ugyanis a következő másodpercekben hiába adott gyors egymásutánban két TD-passzt is, a bírók mindkettőt annullálták. A második, holding miatt elvett hatpontost aligha lehetett vitatni, de hogy az első, Eric Ebron által szerzett TD miért lett érvénytelen – azon kívül, hogy Detroitban már-már hagyománya van a bírói tévedéseknek – azt nem tudjuk. A zebrák mindenestre offensive pass interference büntetést láttak, mert szerintük a tight end előtt keresztbekorcsolyázó Da’Norris Searcy nem a saját ügyetlenségének köszönhetően esett ki a cipőjéből. Lelkük rajta, szerintünk ez körülbelül annyira volt büntethető, mint amitől Pete Carroll három órával később szabályos hisztirohamot kapott a Seahawks Rams elleni összecsapásán.

Egyre nevetségesenb a bíráskodás ligaszerte, egy meccs után sem tudok már jó szájízzel felállni a fotelből annyira a zebrákon múlik az egész. A CB-knek például nagyjából nulla esélye van a szabályos védekezésre. Mondjuk amit tegnap Sherman-nél szabályosnak ítéltek arra nálunk minden oldalról dobtak volna zászlót. A Colts támadófalánál múlt héten szabályosnak ítélt birkózó fogásoknál sokkal kisebbek is büntetve lettek a titánok ellen. Mindig mondom, nem az a lényeg mit csinál hanem az , hogy ki csinálja.
Nem akarom ezzel magyarázni a vereséget, de szar érzés újfent a (zebra)fasz rossz oldalán lenni.
Bazzani
Tényleg borzalmas volt a bíráskodás, de nekünk is dobtak hülyeségeket, pl Sharpe 15 yardos büntetése. Az is furcsa volt, hogy az utolsó percekben a sacknél, nem volt fumble? Ettől függetlenül benneteket ért többször szar ítélet. Nem szoktam ezzel foglalkozni, de tényleg borzalmas volt a tegnapi zebra működés.

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve

több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
15 szerzett pont.
Blevi
Seattle-t így is vertétek volna bőven 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
15 szerzett pont. Negyedikben impotencia. Ez nemcsak a D sara.
több mint 9 éve
Két győzelmet jósoltam, de Bob Quinn csapatépítési projektje már a második meccsre bedőlt. Nincsenek cserék, ez a "csak el ne rontsuk" offense nem működik, Austin meg az egyik legtúlértékeltebb edző jelenleg a ligában.
Most jön két csoporton belüli zakó, lehet rakni mixen nagy pénzzel.

Ja és rühellem Jim Caldwellt.
Az anyját is elpuntoltatná 4. és 1-nél, mert jajj nehogy elrontsuk. Semmi töke nincs az embernek, semmi.

Szerkesztette: Bazzani

több mint 9 éve
Levy sérült (comb talán?), három edzést kihagyott.
Aligha játszik majd holnap.
Antwione Williams kezd majd a helyén, az egyetlen egészséges csere LB Thurston Armbrister a keretben.
Azt érzem, hogy nyerünk de messze nem lesz olyan könnyű meccs mint amit a fogadóirodák oddsai mutatnak.
Bazzani
Bízzunk benne, hogy nem lesz sérülésünk a mecccen. Meg hogy a 2 LB felállásra lesz többet szükség (ahogy ezt offseasonben is írtad a csapatról)
A múlt heti meccs elején nagyon tetszett Whithead játéka. Voszont Cover többször megégett. Ha jól emlékszem 2 TDt is róla kaptunk.
Jó lenne ha Van Noyfelnőne a feladathoz.
Ráadásul a Titánok nem gyengék TE poszton. Nekunk pedig a TE elleni védekezésünk volt leggyengébb.
Nem vagyok biztos benne hogy nyerünk.
A futást talán tudjuk majd fogni. De szükség lesz nagy nyomásra a passzoknál.
Annyi időt nem lehet engedni mint Lucknak.
Az is ijesztő hogy a Peterson csak 39 yardot futott ez ellen a védelem ellen. Nem lesz könnyű dolga Abdullahnak.
A fogadóirodák 1 TD különbségű jóslatát nem is értem.
Mondjuk múlt héten a Cards 9.5 pontos favorit volt...

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Levy sérült (comb talán?), három edzést kihagyott.
Aligha játszik majd holnap.
Antwione Williams kezd majd a helyén, az egyetlen egészséges csere LB Thurston Armbrister a keretben.
Azt érzem, hogy nyerünk de messze nem lesz olyan könnyű meccs mint amit a fogadóirodák oddsai mutatnak.

több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 728 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Sajnos idén nem lesz "Ahogy Bazza látta".
Az egészségi állapotom nem teszi lehetővé, főleg a november lesz nehéz ilyen szempontból.
Nem mellesleg szerencsére a kislányommal is egyre többet kell foglalkozni.
Bazzani
Jobbulást Bazza. Átérzem a helyzetedet, én is egy komolyabb egészségügyi problémával küzdök, és nekem is a november lesz a legnehezebb időszak. Nagyon fognak hiányozni az Ahogy Bazza látták, a munkásságod nagy érték. Én itt csak olvasok, de nagyon sokat tanultam az írásaidból és egyben ismertem meg a detroiti franchise-t. Szurkolok neked és szimpatizálok a csapatoddal. Maradok olvasó itt

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 9 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Jeee jövőhéten élőben a sport tv-n égethetjük le magunkat.....

We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Jobbulást Bazza!

Végre megnéztem. Nyertünk? Mert ez same old lions volt csak szopo nélkül.
Egy klasszikust idézve: Ez Stafford! 😛
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 101 — Így remélem megfelelek nektek.....
Felépülést Bazza, és vigyázz a kölyökre, meg az asszonyra 😊 Az a legfontosabb!