Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Nagyon nem vagyok arról meggyőződve (és az offseason alapján meggyőzve sem), hogy Bob Quinn helyes irányba tereli a csapat szekerét. Ez a roster szinte minden helyén vérzik rendesen.4 elkapóval nekimenni egy szezonnak? Persze tudom, hogy lehet hozni idény közben is embert, de a szabad játékosok minőségéről már kevésbé tudtok meggyőzni. Valaki megsérül meccs közben és elfogyott a variálási lehetőség.
A CB depth egyenesen röhejes. Bademosi meg egy UDFA rookie.
Jézusom. Imádkozzunk, hogy (az elitbe korántsem tartozó) Lawson ne sérüljön meg. Slay kiválása kb egyenlő lenne a szezon végével.
De akármerre nézek olyan játékosokat látok a padunkon akik nem ütik meg az NFL mércét. Erre a keretszűkítés után hozunk egyszem exJax specteam LB-t. Úgy, hogy csere LB tulajdonképpen csak a rookie Antwione Williams van, mert Bostic súlyos sérülése ellenére ottmaradt az 53-ban mintha valami pótolhatatlan szupersztár lenne. Tragikus.
A Vikings elvesztette az irányítóját? Mit tettek? Húztak egy merészet (szerintem nem jót de ez most mellékes) és hoztak valakit a helyére. A maciknál gyenge volt a fal ezért elhozták a piac legjobb guard-ját.
Nálunk romokban a cserepad, erre hoznak egy olyan játékost akinek a nevét sem vagyok hajlandó kikeresni. Nevetséges.
Megverjük vasárnap a Colts-ot, meg utána a Titans-t és mindenki el fogja hinni mekkora ászok vagyunk. Aztán meg nyerünk összesen kettőt egész évben. Jujjdejólesz.
több mint 9 éve
Armbrister azért van itt, mert Kyle O'Brien, aki tőlünk jött és most itt felel a player personnel igazgatója scoutolta őt anno még a Jags számára. Szóval most már ez is kiderült. Ez azt is jelenti, hogy további ex-Jaguár igazolások is várhatóak miatta.
több mint 9 éve
A következő 8 ember szerződtetük a PS-be:WR Jace Billingsley
CB Alex Carter
WR TJ Jones
TE Brian Leonhardt
QB Jake Rudock
G Brandon Thomas
DB Charles Washington
RB George Winn
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
ProFootballTalk @ProFootballTalkNem Bostic hanem Bynes aki IR-re ment, így egyetlen értékelhető csere LB sem maradt.
Lions claimed LB Thurston Armbrister (Jaguars).
Bostic helyére jön egy szokásos jaguár.
Itt bárki a GM mindig onnan hozunk valami kukába való játékost.
Bazzani
több mint 9 éve
ProFootballTalk @ProFootballTalkHát nem egy Jordan Tripp, bár tavaly biztató volt. Idén viszont fel sem merült, hogy keretre kerül.
Lions claimed LB Thurston Armbrister (Jaguars).
Bazzani
több mint 9 éve
ProFootballTalk @ProFootballTalkLions claimed LB Thurston Armbrister (Jaguars).
több mint 9 éve
Elkapóban valóban nagyon vékonyak lettünk, meg kéne szerezni a Justin Hunter, Cecil Shorts, Taylor Gabriel hármas valamelyikét, talán ők a legjobbak a frissen menesztettek közül.Hát egyikük sem valami nagy opció.
anarfa
Quin lehet, hogy megpróbálja Dobsont idehozni inkább.
több mint 9 éve
5.számút akartál gondolom írni.Elkapóban valóban nagyon vékonyak lettünk, meg kéne szerezni a Justin Hunter, Cecil Shorts, Taylor Gabriel hármas valamelyikét, talán ők a legjobbak a frissen menesztettek közül.Természetesen Shorts lesz az, mert ex-jaguár, az ő felszedésüknek meg itt nagy divatja van. 😊 Viccet félre téve, ha nem sérült, szerintem nem lenne rossz itt 3. számú WR-nek.
anarfa
iktriad
Tate, Marvin Jones és Boldin helye megkérdőjelezhetetlen de Roberts is előtte lenne a listán.
Most nézem, hogy Bostic még benne van az 53-ban de ő IR-re megy. Helyette érkezik majd valaki, vagy egy LB vagy egy WR.
több mint 9 éve
Elkapóban valóban nagyon vékonyak lettünk, meg kéne szerezni a Justin Hunter, Cecil Shorts, Taylor Gabriel hármas valamelyikét, talán ők a legjobbak a frissen menesztettek közül.Természetesen Shorts lesz az, mert ex-jaguár, az ő felszedésüknek meg itt nagy divatja van. 😊 Viccet félre téve, ha nem sérült, szerintem nem lenne rossz itt 3. számú WR-nek.
anarfa
több mint 9 éve
Elkapóban valóban nagyon vékonyak lettünk, meg kéne szerezni a Justin Hunter, Cecil Shorts, Taylor Gabriel hármas valamelyikét, talán ők a legjobbak a frissen menesztettek közül.
több mint 9 éve
4(!!!!) WR maradt a keretben. Egy sérülés esetén nem lesz cserénk.Gondolom akkor Riddick többet lesz slotban vagy fogalmam sincs.
A két csere CB Bademosi és Barnes akiről még bevallom soha nem hallottam.
Caraun Reid tavaly 12 meccsen kezdett, jól játszott, kitesszük.
Elhozunk egy UDFA-nak várt QB-t a drafton, jól játszik de kivágjuk.
Emésztenem kell még az egészet, mert a depth kb a 0-16-os időket idézi. Remélem hozunk még embereket, mert ez így tényleg max 6 győzelem.
több mint 9 éve
Billingsley, Jay Lee, Rudock remélem practice squad-ba visszajönnek.Az Ola cutot én sem értem, sokkal inkább ő mint mondjuk Lucas, de Caraun Reid, Alex Carter vagy TJ Jones is kaphatott volna még egy esélyt talán.
több mint 9 éve
Van egy két dolog amit nem értek. Pl Ola miert cut?
Tavaly RT poszton jól játszott.
Lucas meg Robinson meg szar volt. Most mégis ők maradtak. Minek volt a QB draft, ha most azonnal elküldjük Rudockkot. Pláne hogy szerintem jobban játszott mint Orlovsky.
Az nem tűnik értelmesnek amikor kapásból kidobsz 2-3 embert a saját dratodról is. Ezzel
Minteg elismerve hogy rosszul húztál.
6-ot dobtunk ki az elmúlt év draftjairól. Mondjuk no para, jövőre még előrébb húzhatunk.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Waive:WR Jace Billingsley
CB Alex Carter
WR Quinshad Davis
LB Jayson DiManche
TE Adam Fuehne
LB Zaviar Gooden
LB Khaseem Greene
C Gabe Ikard
S Isaiah Johnson
WR TJ Jones
WR Jay Lee
T Luke Marquardt
T Michael Ola
DT Caraun Reid
QB Jake Rudock
OL Brandon Thomas
DB Charles Washington
RB George Winn
DT Gabe Wright
Cut:
C Lemuel Jeanpierre
CB Darrin Walls
IR/PUP:
TE Andrew Quarless
Quinn azért a 14/15-ös draftot eléggé megnyírbálta.
Szerkesztette: valakis
több mint 9 éve
Hoppá. Kitettük TJ Jones WR-t.Ez gyors volt:
Hatalmas meglepetés.
Jay Lee és a PS meccseken parádézó fehér slotWR (de régóta akartam ilyet a Lions-ba!) Jace Billingsley is keretben lehet.
Bazzani
The Lions have waived Jace Billingsley.
több mint 9 éve
Hoppá. Kitettük TJ Jones WR-t.Hatalmas meglepetés.
Jay Lee és a PS meccseken parádézó fehér slotWR (de régóta akartam ilyet a Lions-ba!) Jace Billingsley is keretben lehet.
több mint 9 éve
We're just tired of being the same old Lions. - Golden Tate
ez most nem biztos h jó cél 😀
több mint 9 éve
Én szeretném ha a szezon jól sikerülne, de mivel összesen egy snapre emlékszem a preseasonből, nincsenek nagy elvárásaim.
több mint 9 éve
Egy érdekesség:A Lions O-Line az egyetlen ahol minden kezdő top100-as draft Pick.
Konklúzió: szarul is draftolunk
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Nevekre simán lehetne mondani hogy jó az offense. Csak ha a fal nem védi meg staffordot akkor az egesz kuka. Es eddig talan 1 olyan év volt az elmúlt évtizedben amikor nálunk működött a fal. Nem tudom, hogy idén mitől változna ez.
Minden rookie LT megszenved az NFLre való átállással. Sajnos ez valoszinuleg most is igy lesz 😕
Swanson pedig a liga legrosszabb centere, es nem csak a PFF szerint. Tomlinson se mutatta tavaly hogy mennyire jó lenne. A futás nem megy.
A védelem meg nevekre sem veszedelmes.
Reálisan 6-7 győzelem van a csapatban. De könnyűnek tűnik a schedule... Hátha csodát látunk.
PintérÁdi
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Nevekre simán lehetne mondani hogy jó az offense. Csak ha a fal nem védi meg staffordot akkor az egesz kuka. Es eddig talan 1 olyan év volt az elmúlt évtizedben amikor nálunk működött a fal. Nem tudom, hogy idén mitől változna ez. Minden rookie LT megszenved az NFLre való átállással. Sajnos ez valoszinuleg most is igy lesz 😕
Swanson pedig a liga legrosszabb centere, es nem csak a PFF szerint. Tomlinson se mutatta tavaly hogy mennyire jó lenne. A futás nem megy.
A védelem meg békére sem veszedelmes.
Reálisan 6-7 győzelem van a csapatban. De könnyűnek tűnik a schedule... Hátha csodát látunk.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Én olyan 6-7 győzelmet jósolok ha nem sérül meg 2-3 fontos játékos. Ha kiesiik ennyi ember akkor 3-4 W.A kezdő elfogadható a depth nulla főleg a védelemben de a támadóknál se sokkal jobb a helyzet.
Ha az elején elkapnánk a Colts Titans kettőst akkor az erőt adhat.
több mint 9 éve
Nekem speciel az a bajom hogy túl sok a ha. OL? Futó játék? Tényleg lesz nr1 elkapo bárki? DT állomány? Melyseg?Az OLbe erkezett az ujonc Decker aki tehetseges LOT, Reif ROT mostantol. OG is akad, ha Warford visszater a formajahoz.
Blevi
A futasnal erdemes eszrevenni, hogy ebben a semaban a futok annyit kapnak el, mint futnak. Egyenenkent nem feltetlen ,de osszesegeben igen. Ettol meg nem jo a futas, ezt latom.
Mindenesetre tavaly az ev eleji szenvedes megfordult, ezt tudjuk. Marpedig az fontos, mivel valtozott a vezetes. Stafford sztem jol jatszott vegig, tette amit lehetett. Nem ertek egyet, hogy ne lennenek megfelelo celpontjai. Tate es Ebron jatekat ket megbizhato WR teherementesiti, illetve az emlitett futok.
A vedelemben egyelore par tehetseg van, igazi mukodo rendszerre nem allt ossze. Azonban nem remenytelen, hogy ha nem is szuper, de alapszinten mukodokepes legyen. Bar ebben magam sem hiszek igazan idenre. Ez ad okot nalam foleg pesszimizmusra. De nem lehetetlen megoldani, meg egyszer mondom, itt most nem elit defense szintrol beszelek.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Nekem speciel az a bajom hogy túl sok a ha. OL? Futó játék? Tényleg lesz nr1 elkapo bárki? DT állomány? Melyseg?
több mint 9 éve
Abszolút nem értem ezt a lehangolt állapotot. Mivel lett rosszabb a csapat, mint tavaly a kirúgásokat követően, mikor 7-4-el végeztetek? Oké Calvin Johnson visszavonult. Tate lehet újfent első számú, tudta csinálni 2014-ben, Marvin Jones több, mint korrekt No 2. WR, Boldint még lehet használni, RIddicket bőven lehet használni, Ebront lehet használni. Stafford jó irányító, az OC-tek szerintem abszolút rendben van. Támadófal rosszabb nem lehet, főleg ha mindenki egészséges. Védelemben a depth tényleg kérdéses. Főleg, ha valamelyik kezdő pass rusher kiesik. Ezt aláírom. DT poszt se olyan kiugró, mint pár éve, de ez a 4-es azért nem a liga alja. Whitehair oké, tavaly is láttuk. Ha Levy visszatér az nagy lökés lesz, de Bynes sem volt olyan tragikus. Slay lassan top CB, Quin átlag feletti FS. Maradék 3 kezdő a secondaryből tényleg kérdésesebb, bár Diggs emlékeim szerint korrekt szezon második felét tolt. Valóban inkább a depth mélysége az aggasztó a védelemben.
Én nem látom azt, hogy miért ne nyernétek minimum és nagyon minimum 6 meccset. Szerintem a 6-10-től a 10-6-ig benne van minden ebben a keretben, csakúgy, mint a Bears és a Vikings esetén a csoportból.