Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Ezt a Rowe trade-et mi is megcsinálhattuk volna.
De BB régi cipőpucolója (gyk Quinn) meg van elégedve a CB sorunkkal.

Szerintetek hány hetet él meg Caldwell a csapatnál? Az én tippem, hogy a bye week-kor kirúgják és Austin viszi tovább a csapatot.

Eddig próbáltam csendben/nyugodtan tűrni ezt az egészet de ez a keret nevetséges. Mondom majd a keretszűkítésnél orvosolja a problémákat ez a zseni duó...

Bush annyira gyenge, hogy arra nincsenek szavak, Van Noy kezdő, Swanson a liga egyik legrosszabb centere lesz, Riddick egy alagúton nem tudna átfutni stb.

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 227
Aztán meg nyerünk összesen kettőt egész évben. Jujjdejólesz.
Bazzani
Ahogy ismerem magunkat az tuti mi leszünk oda-vissza...
davemayer
Sanszos 😀

több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 470 — "Grammar maci"
Aztán meg nyerünk összesen kettőt egész évben. Jujjdejólesz.
Bazzani
Ahogy ismerem magunkat az tuti mi leszünk oda-vissza...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Nagyon nem vagyok arról meggyőződve (és az offseason alapján meggyőzve sem), hogy Bob Quinn helyes irányba tereli a csapat szekerét. Ez a roster szinte minden helyén vérzik rendesen.

4 elkapóval nekimenni egy szezonnak? Persze tudom, hogy lehet hozni idény közben is embert, de a szabad játékosok minőségéről már kevésbé tudtok meggyőzni. Valaki megsérül meccs közben és elfogyott a variálási lehetőség.

A CB depth egyenesen röhejes. Bademosi meg egy UDFA rookie.
Jézusom. Imádkozzunk, hogy (az elitbe korántsem tartozó) Lawson ne sérüljön meg. Slay kiválása kb egyenlő lenne a szezon végével.

De akármerre nézek olyan játékosokat látok a padunkon akik nem ütik meg az NFL mércét. Erre a keretszűkítés után hozunk egyszem exJax specteam LB-t. Úgy, hogy csere LB tulajdonképpen csak a rookie Antwione Williams van, mert Bostic súlyos sérülése ellenére ottmaradt az 53-ban mintha valami pótolhatatlan szupersztár lenne. Tragikus.

A Vikings elvesztette az irányítóját? Mit tettek? Húztak egy merészet (szerintem nem jót de ez most mellékes) és hoztak valakit a helyére. A maciknál gyenge volt a fal ezért elhozták a piac legjobb guard-ját.

Nálunk romokban a cserepad, erre hoznak egy olyan játékost akinek a nevét sem vagyok hajlandó kikeresni. Nevetséges.

Megverjük vasárnap a Colts-ot, meg utána a Titans-t és mindenki el fogja hinni mekkora ászok vagyunk. Aztán meg nyerünk összesen kettőt egész évben. Jujjdejólesz.

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Armbrister azért van itt, mert Kyle O'Brien, aki tőlünk jött és most itt felel a player personnel igazgatója scoutolta őt anno még a Jags számára. Szóval most már ez is kiderült. Ez azt is jelenti, hogy további ex-Jaguár igazolások is várhatóak miatta.
több mint 9 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
A következő 8 ember szerződtetük a PS-be:

WR Jace Billingsley
CB Alex Carter
WR TJ Jones
TE Brian Leonhardt
QB Jake Rudock
G Brandon Thomas
DB Charles Washington
RB George Winn

We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
anarfa Detroit Lions 477
ProFootballTalk‏ @ProFootballTalk
Lions claimed LB Thurston Armbrister (Jaguars).

Bostic helyére jön egy szokásos jaguár.
Itt bárki a GM mindig onnan hozunk valami kukába való játékost.
Bazzani
Nem Bostic hanem Bynes aki IR-re ment, így egyetlen értékelhető csere LB sem maradt.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Bazzani
Hát nem egy Jordan Tripp, bár tavaly biztató volt. Idén viszont fel sem merült, hogy keretre kerül.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Elkapóban valóban nagyon vékonyak lettünk, meg kéne szerezni a Justin Hunter, Cecil Shorts, Taylor Gabriel hármas valamelyikét, talán ők a legjobbak a frissen menesztettek közül.
anarfa
Hát egyikük sem valami nagy opció.
Quin lehet, hogy megpróbálja Dobsont idehozni inkább.

több mint 9 éve
Elkapóban valóban nagyon vékonyak lettünk, meg kéne szerezni a Justin Hunter, Cecil Shorts, Taylor Gabriel hármas valamelyikét, talán ők a legjobbak a frissen menesztettek közül.
anarfa
Természetesen Shorts lesz az, mert ex-jaguár, az ő felszedésüknek meg itt nagy divatja van. 😊 Viccet félre téve, ha nem sérült, szerintem nem lenne rossz itt 3. számú WR-nek.
iktriad
5.számút akartál gondolom írni.
Tate, Marvin Jones és Boldin helye megkérdőjelezhetetlen de Roberts is előtte lenne a listán.

Most nézem, hogy Bostic még benne van az 53-ban de ő IR-re megy. Helyette érkezik majd valaki, vagy egy LB vagy egy WR.

több mint 9 éve
anarfa
Természetesen Shorts lesz az, mert ex-jaguár, az ő felszedésüknek meg itt nagy divatja van. 😊 Viccet félre téve, ha nem sérült, szerintem nem lenne rossz itt 3. számú WR-nek.
több mint 9 éve
anarfa Detroit Lions 477
több mint 9 éve
4(!!!!) WR maradt a keretben. Egy sérülés esetén nem lesz cserénk.
Gondolom akkor Riddick többet lesz slotban vagy fogalmam sincs.

A két csere CB Bademosi és Barnes akiről még bevallom soha nem hallottam.

Caraun Reid tavaly 12 meccsen kezdett, jól játszott, kitesszük.

Elhozunk egy UDFA-nak várt QB-t a drafton, jól játszik de kivágjuk.

Emésztenem kell még az egészet, mert a depth kb a 0-16-os időket idézi. Remélem hozunk még embereket, mert ez így tényleg max 6 győzelem.

több mint 9 éve
anarfa Detroit Lions 477
Billingsley, Jay Lee, Rudock remélem practice squad-ba visszajönnek.
Az Ola cutot én sem értem, sokkal inkább ő mint mondjuk Lucas, de Caraun Reid, Alex Carter vagy TJ Jones is kaphatott volna még egy esélyt talán.
több mint 9 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Van egy két dolog amit nem értek.
Pl Ola miert cut?
Tavaly RT poszton jól játszott.
Lucas meg Robinson meg szar volt. Most mégis ők maradtak. Minek volt a QB draft, ha most azonnal elküldjük Rudockkot. Pláne hogy szerintem jobban játszott mint Orlovsky.
Az nem tűnik értelmesnek amikor kapásból kidobsz 2-3 embert a saját dratodról is. Ezzel
Minteg elismerve hogy rosszul húztál.
6-ot dobtunk ki az elmúlt év draftjairól. Mondjuk no para, jövőre még előrébb húzhatunk.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Waive:
WR Jace Billingsley
CB Alex Carter
WR Quinshad Davis
LB Jayson DiManche
TE Adam Fuehne
LB Zaviar Gooden
LB Khaseem Greene
C Gabe Ikard
S Isaiah Johnson
WR TJ Jones
WR Jay Lee
T Luke Marquardt
T Michael Ola
DT Caraun Reid
QB Jake Rudock
OL Brandon Thomas
DB Charles Washington
RB George Winn
DT Gabe Wright

Cut:
C Lemuel Jeanpierre
CB Darrin Walls

IR/PUP:
TE Andrew Quarless

Quinn azért a 14/15-ös draftot eléggé megnyírbálta.

Szerkesztette: valakis

több mint 9 éve
Hoppá. Kitettük TJ Jones WR-t.
Hatalmas meglepetés.

Jay Lee és a PS meccseken parádézó fehér slotWR (de régóta akartam ilyet a Lions-ba!) Jace Billingsley is keretben lehet.
Bazzani
Ez gyors volt:
The Lions have waived Jace Billingsley.

több mint 9 éve
Hoppá. Kitettük TJ Jones WR-t.
Hatalmas meglepetés.

Jay Lee és a PS meccseken parádézó fehér slotWR (de régóta akartam ilyet a Lions-ba!) Jace Billingsley is keretben lehet.

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
We're just tired of being the same old Lions.
- Golden Tate

ez most nem biztos h jó cél 😀
több mint 9 éve
Én szeretném ha a szezon jól sikerülne, de mivel összesen egy snapre emlékszem a preseasonből, nincsenek nagy elvárásaim.

több mint 9 éve
Egy érdekesség:
A Lions O-Line az egyetlen ahol minden kezdő top100-as draft Pick.
Konklúzió: szarul is draftolunk

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Nevekre simán lehetne mondani hogy jó az offense. Csak ha a fal nem védi meg staffordot akkor az egesz kuka. Es eddig talan 1 olyan év volt az elmúlt évtizedben amikor nálunk működött a fal. Nem tudom, hogy idén mitől változna ez.
Minden rookie LT megszenved az NFLre való átállással. Sajnos ez valoszinuleg most is igy lesz 😕
Swanson pedig a liga legrosszabb centere, es nem csak a PFF szerint. Tomlinson se mutatta tavaly hogy mennyire jó lenne. A futás nem megy.

A védelem meg nevekre sem veszedelmes.
Reálisan 6-7 győzelem van a csapatban. De könnyűnek tűnik a schedule... Hátha csodát látunk.
PintérÁdi

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Nevekre simán lehetne mondani hogy jó az offense. Csak ha a fal nem védi meg staffordot akkor az egesz kuka. Es eddig talan 1 olyan év volt az elmúlt évtizedben amikor nálunk működött a fal. Nem tudom, hogy idén mitől változna ez.
Minden rookie LT megszenved az NFLre való átállással. Sajnos ez valoszinuleg most is igy lesz 😕
Swanson pedig a liga legrosszabb centere, es nem csak a PFF szerint. Tomlinson se mutatta tavaly hogy mennyire jó lenne. A futás nem megy.

A védelem meg békére sem veszedelmes.
Reálisan 6-7 győzelem van a csapatban. De könnyűnek tűnik a schedule... Hátha csodát látunk.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Én olyan 6-7 győzelmet jósolok ha nem sérül meg 2-3 fontos játékos. Ha kiesiik ennyi ember akkor 3-4 W.
A kezdő elfogadható a depth nulla főleg a védelemben de a támadóknál se sokkal jobb a helyzet.
Ha az elején elkapnánk a Colts Titans kettőst akkor az erőt adhat.