Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 9 éve
@Bazzani érdekelne , hogy Ennyi idő alatt mit vártál volna Quinn-től?Nehéz kérdés. Nyilván nem azt, hogy bajnokcsapatot épít egy offseason alatt.
gordon
De az egész offseasont kicsit kapkodósnak és esetlegesnek éreztem.
Mire alapozom ezt?
Van egy rakat játékos akit Quinn igazolt és el is lettek küldve. A teljesség igénye nélkül: Holmes OT, Mulligan TE, Ridley RB, Schwartz OG, Kerley WR, Gooden LB, Wells CB, Jeanpierre C a teljesség igénye nélkül. Az olyan hozzuk ide vagy lesz valami belőle vagy nem építkezés ritkán válik be, ahhoz nagyon jó stáb kell itt meg nincs az.
Két olyan játékos van az egész offseason-ben aki egyelőre azonnali erősítésnek tűnik (a draftot is beleértve), Marvin Jones akiről azért megoszlanak a vélemények és a nem fiatal Boldin akiért annyira nem kapkodtak a csapatok. Talán Decker még, de ezzel megvárom inkább a tétmeccseket.
A draft nekem hatalmas csalódás (a kamu IR-re tett LS és a PS-os irányító helyett jöhetett volna 2016-ban használható játékos), A'Shawn Robinson-ban én nem hiszek, Dahl évek múlva jó lehet, Zettel alig élte meg a keretszűkítést, Washington ügyes de negyedik RB, Killebrew előtt hosszú évek tanulása áll. Nem tűnik egy sikertörténetnek.
De leírtam százszor, hogy az én szememben Caldwell nem kirúgása a legnagyobb hiba. A mostaninál sokkal jobb kerettel sem jutott igazán sehová (nekem hatalmas csalódás volt a PO kiesés mert abban a csapatban sokkal több volt) onnan pedig egyelőre csak lefelé vezetett az út. Már nem merek sajtótájékoztatót nézni (sajnos ebben Quinn sem jobb), mert nincsenek tények (majd meglátjuk, erről nem beszélek) csak mismásolás meg mellébeszélés.
Kezdek teljesen átszokni a Wolverines meccsekre, mert ott egy tűzben égő vezetőedzőt és egy jóban-rosszban vele tartó csapatot látok. Itt meg van egy csávó akit HC-nak nevezünk de semmit nem látsz tőle, nincsenek gesztusok, nincsen tűz, nincsen semmi. Egy Zimmer féle karakterért élni-halni tudnék, de a játékosok is. Nem hiszek Caldwell-ben és nem hiszek Quinn-ben sem igazán amíg nem hoz egy számomra (és a csapat számára) megfelelő edzőt.
Ami nagyon nem tetszik még az az, hogy amikor Quinn idejött akkor leginkább a csapat mélységén akart változtatni (gondolom a jó irányba) erre pont ez az ami a legaggályosabb. Vannak olyan posztok ahol nyomozni kell az NFL alsó szintjét megütő játékost, de már a kezdőben is fejvakarós egy Tavon Wilson vagy egy Kyle Van Noy, de Swanson vagy Lawson sem felülről üti meg a közepest.
Kicsit összehánytam amit gondolok és nyilván sok minden ki is maradt. Lényeg, hogy nem látom a tudatosságot, nem tudok érveket felhozni amellett, hogy ez egy pozitív szezon lesz.
7-9es csapatot vett át Quinn és nagy meglepetés lenne ha ezt idén sikerülne elérni. A jóslatokat olvasgatva (itt a fórumon és Amerika szerte) nem csak én gondolom így.
Pozitív oldalra felírnám az eddigi hosszabbításokat (Martin, Slay, Riddick), ezek elég jól sikerültek.
több mint 9 éve
Az elmúlt évekkel ellentétben idén mély a keret, sajnos szükség is van rá....csak az offenseből 6kezdő hiányzik. Solder,Brady,Lewis,Vollmer,Gronk, Cooper na de ez itt OFF.Nézegettem a depth chart-ot sokadjára és még mindig nem hiszem el, hogy ilyen cseresorral neki merünk menni egy szezonnak.#PatriotsWay
Bazzani
füligjimmy
@Bazzani érdekelne , hogy Ennyi idő alatt mit vártál volna Quinn-től?
több mint 9 éve
szerintem annyira nem förtelmes a depth. 10 csapatot biztos lehetne találni, akiknél nem különb
több mint 9 éve
Én az enyémet már most megrendeltem, japán gyártmány.Hát nekem hamarabb jutott eszembe erről a Browns vagy a Bills útja... Na de majd jövőre új edzőkkel, meg új reménnyel, meg új faszommal.Nézegettem a depth chart-ot sokadjára és még mindig nem hiszem el, hogy ilyen cseresorral neki merünk menni egy szezonnak.#PatriotsWay
Bazzani
füligjimmy
Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Hát nekem hamarabb jutott eszembe erről a Browns vagy a Bills útja... Na de majd jövőre új edzőkkel, meg új reménnyel, meg új faszommal.Nézegettem a depth chart-ot sokadjára és még mindig nem hiszem el, hogy ilyen cseresorral neki merünk menni egy szezonnak.#PatriotsWay
Bazzani
füligjimmy
több mint 9 éve
Nézegettem a depth chart-ot sokadjára és még mindig nem hiszem el, hogy ilyen cseresorral neki merünk menni egy szezonnak.#PatriotsWay
Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Nézegettem a depth chart-ot sokadjára és még mindig nem hiszem el, hogy ilyen cseresorral neki merünk menni egy szezonnak. Nem mondom, hogy korábban állandóan roskadozott a pad a tehetségektől, de ez szó szerint nevetséges. Hát ebből a csürhéből kit mernétek pályára engedni? Ha LB, CB vagy OL poszton sérül meg valaki akkor ki lehet kapcsolni a stream-et.
DEFENSE
DE Brandon Copeland, Kerry Hyder, Wallace Gilberry, Anthony Zettel
DT A'Shawn Robinson, Stefan Charles, Khyri Thornton
LB Antwione Williams, Thurston Armbrister
CB Johnson Bademosi, Adairius Barnes
SS Rafael Bush, Miles Killebrew
FS Don Carey
OFFENSE
OT Corey Robinson, Cornelius Lucas
LG Joe Dahl
C Graham Glasgow
TE Cole Wick, Orson Charles, Khari Lee
WR Andre Roberts
QB Dan Orlovsky
RB Theo Riddick, Zach Zenner, Dwayne Washington
Ennek ellenére azt gondolom, hogy ezt a (sérülések miatt erősen megtizedelt) Colts-ot ma este meg kell verni. Ha nem nyerünk akkor jobb ha Caldwell már most megy mert komolyabb csapat ellen mészárszék lesz.
Remélem Quinn GM (ha már csapatot építeni nem tud) van annyira tökös, hogy időben lépjen meg személyi változtatásokat. Mondjuk időben akkor lépte volna meg ha már ezt a szezont sem Bamba Jabba Jim-el kezdjük.
Hajrá mi, de alighanem át kell szokni Wolverines meccs nézésre. Ott legalább van sikerélmény meg tűz.
Mac! Azért ez a -korábban általunk nagyon utált- Harbaugh keményen rendet rakott ott, a Lions-hoz is valami ilyesmi karakteres edző kellene, nem ilyen puhapöcs mint "csak nézek magam elé bambán" Caldwell.
több mint 9 éve
7-9 Austin lesz a HC màr szezon közben .
Futásban liga utolsó harmada lesztek.
Stafford 4000 yard környékén lesz ebből Jones és Tate is 1000 yard környékén vállal majd.
Ebron 700 yard körül lesz.
Ansah 10+ sack
Futás ellen jó lesz a védelem, pass rush és depth hiánya miatt azonban összességében egy jözepes egység lesz. A legtöbb intet Slay szerzi majd (4)
Itthon elvertek minket, de a Soilderen mi nyerünk...
több mint 9 éve
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.4-12
Hány győzelmet tippeltek a szezonra?
Marad e év végén Caldwell? ( bónusz kérdés: ha megy akkor ki jön helyette? )
Egy pozitív bold prediction és egy negatív bold prediction.
Bazzani
Nem, már szezon közben Austin lesz a HC.
Pozitív: 5-11
Negatív: Megint hail maryvel nyer a csicska Packers, szabálytalan utolsó snapből.
Szerkesztette: MacPhisto
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
www.profootballweekly.com/2016/09/09/detroit-lions-lock-up-rb-theo-riddick-p-sam-martin-with-contract-extensions/acue2nn/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.1.) Szerintem 6 győzelemnél nem szereztek többet.
Bazzani
2.) Caldwellt ki is rakják még a szezon közben, interimként Teryl Austin lesz az utódja, végül meg is lesz erősítve ebben a pozícióban.
3.) Ansah megint vezeti majd az NFC-t sackek tekintetében, ezúttal 18 fölötti számmal.
4.) Marvin Jones 600 elkapott yard alatt végez. A futójáték ligautolsó lesz yardok tekintetében.
több mint 9 éve
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.A sorsolásból egyelőre logikusnak tűnik, hogy az elején lehessünk sikeresebbek. Ha beragadunk a rajtnál, akkor 5 győzelem környékére érhetünk csak.
1. Én a tavalyihoz képest fordított szezon tippelek, viszonylag jó kezdés után jönnek a sérülések meg a rosszabb teljesítmények. A végén teljes leolvadás (utolsó három meccs súlyos vereség). 6-10
2. Ez a gyenge produkció Caldwell állásába kerül. Helyettese (a Bob Quinn által jól ismert) az idén Super Bowl-t nyerő Patriots védelmi koordinátora Matt Patricia lesz.
3. Eric Ebron felemelkedését hozza a szezon, top6 TE lesz az év végén yardokban és TD-kben.
4. Nevin Lawson a szezon felénél (vagy hamarabb) kikerül a kezdőből és igazi helyettes hiányában egész évben megoldatlan lesz a poszt.
Elő a tollat, jósoljatok Ti is bátran.
Bazzani
Az utolsó három meccset én mindenkeppen vereségre tippelném.
A sorsolás ám köszönhetően, ha jól indulunk, abban benne van egy 8-8.
Hogy humorizaljak is egy kicsit: ha szerencsék lesz... Na jó ez nem túl életszerű 😂😂😂
Vagy ha a bírok a véletlenszerűen tévedés elvén (😃😃) idén döntő szituációban 2-3 meccsen a mi javunkra tévednek 😂😂😂
Azt hiszem hagyjuk ezt a vonalat 😊
2. Nem feltételenül az eredményen múlik az edzőváltás. (Nyilvan ha 11-5 és rájátszásba megyunk az más tészta, de hagyjuk a sci-fit.) arra tippelnék, hogy Quinn nem tervez Jimmel. Azert maradt csak tavaly mert nem akart megbontani mindent. Valószínűleg már vannak kiszemeltjei.
Aztán majd jön valami bukott edző egy Közepesnél gyengébb csapatból.
3. Ebronba benne van egy 800 yardos szezon. Pláne hogy sok snapnél lesz fent. Tekintve hogy vállalhatatlan mindenki mogÖtte a padon.
4. Ha lehet ebben a pontban a csapatról es az egyéni teljesítményekről felelőtlenül tippelgetni:
MJones 1200 yard
Tate 800
Riddick kevesebb mint 400 futott yard a szezonban.
(A futás 28. vagy annal rosszab lesz a ligában. Az egyetlen aki tud majd valami biztatót mutatni az Abdullah 700 yard.
Swanson bye weekig kikerül a kezdőből. (Inkabb Mac idősebb rokonai közül fogunk jatszani valaki, anyai ágról. Mert még ők is jobban átlátják ki fog blitzelni)
A védelem képtelen lesz nyomást gyakorolni az irányítokra így a secondary a meccsek tobb mint felén meg fog égni. Nem lesz double digit sack egy jatekosnál sem a szezon vegere. Ansah fog a legtöbbet szerezni 9-et.
Tahir Whitehead lesz a kellemes meglepetés. Levyvel versenyben lesz a házi "tackle leader" címért.
A futás elleni védekezés pedig jó lesz.
Szerkesztette: PintérÁdi
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.1, Szerintem könnyű aránylag a menetrend bár nekünk mi lehet könnyű?? 😀
1. Én a tavalyihoz képest fordított szezon tippelek, viszonylag jó kezdés után jönnek a sérülések meg a rosszabb teljesítmények. A végén teljes leolvadás (utolsó három meccs súlyos vereség). 6-10
2. Ez a gyenge produkció Caldwell állásába kerül. Helyettese (a Bob Quinn által jól ismert) az idén Super Bowl-t nyerő Patriots védelmi koordinátora Matt Patricia lesz.
3. Eric Ebron felemelkedését hozza a szezon, top6 TE lesz az év végén yardokban és TD-kben.
4. Nevin Lawson a szezon felénél (vagy hamarabb) kikerül a kezdőből és igazi helyettes hiányában egész évben megoldatlan lesz a poszt.
Bazzani
De szerintem 7-9 lesz a vége.
2. Caldwell utolsó éve és repül, helyette Austin lesz a főedző, vagy egy újonc hogy legyen vérfrissítés új alapokkal!
3, Szerintem Stafford 5000yard felett lesz és ebből Tate,Jones, Ebron 3500yardot fog hozni, mellettük én nagyon bízom Quandre Diggsnek szuper idénye lesz, és Ansah 16,5 sackkel végez!!
4. Sajnos szerintem Abdullah teljesítménye még jobban visszaesik és Riddick se fog sok vizet zavarni! :/
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 9 éve
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.1. A kezdéssel szerintem sem lesz gond, és azért elég könnyű sorsolásunk van, szóval azt mondom a bye weekig egy 6-3 is benne van a csapatban, de a szezon második felétől én is félek, összességében szerintem 8-8 lesz a mérleg.
Bazzani
2. Azt gondolom Caldwellnél pontosan ez az 50%-os mérleg lesz a vízválasztó, ez alatt kirúgják, felette marad. Quinn eddig nem húzott túl okosakat, szóval ha kirúgják Caldwellt az általam is szívesebben látott Patricia helyett én a másik Pats koordinátort mondom, Josh McDanielst.
3. Ha sérülés nélkül megússza a szezont Stafford 5000 yard fölé jut ismét 2011 után. Tate és Jones is bőven 1000 yard fölött teljesít.
4. Az első évében sem túl sokat mutató Abdullah idén visszaesik, így liga utolsó lesz a futójátékunk megtett yardokat tekintve.
| 4+1.Rémálom: A következő drafton Quinn agyát elönti a szar, azt mondja hogy nyom egy resetet, felcserél 1/1-re vagy 1/2-re, behúz egy irányítót és elcseréli Staffordot. |
több mint 9 éve
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.Hány győzelmet tippeltek a szezonra?
több mint 9 éve
Nagyon nem vagyok arról meggyőződve (és az offseason alapján meggyőzve sem), hogy Bob Quinn helyes irányba tereli a csapat szekerét. Ez a roster szinte minden helyén vérzik rendesen.A támadófal tényleg katasztrófa, de amíg ott van Megatron addig úgyis fogtok tudni haladni.... vagy várjál csak.
4 elkapóval nekimenni egy szezonnak? Persze tudom, hogy lehet hozni idény közben is embert, de a szabad játékosok minőségéről már kevésbé tudtok meggyőzni. Valaki megsérül meccs közben és elfogyott a variálási lehetőség.
A CB depth egyenesen röhejes. Bademosi meg egy UDFA rookie.
Jézusom. Imádkozzunk, hogy (az elitbe korántsem tartozó) Lawson ne sérüljön meg. Slay kiválása kb egyenlő lenne a szezon végével.
De akármerre nézek olyan játékosokat látok a padunkon akik nem ütik meg az NFL mércét. Erre a keretszűkítés után hozunk egyszem exJax specteam LB-t. Úgy, hogy csere LB tulajdonképpen csak a rookie Antwione Williams van, mert Bostic súlyos sérülése ellenére ottmaradt az 53-ban mintha valami pótolhatatlan szupersztár lenne. Tragikus.
A Vikings elvesztette az irányítóját? Mit tettek? Húztak egy merészet (szerintem nem jót de ez most mellékes) és hoztak valakit a helyére. A maciknál gyenge volt a fal ezért elhozták a piac legjobb guard-ját.
Nálunk romokban a cserepad, erre hoznak egy olyan játékost akinek a nevét sem vagyok hajlandó kikeresni. Nevetséges.
Megverjük vasárnap a Colts-ot, meg utána a Titans-t és mindenki el fogja hinni mekkora ászok vagyunk. Aztán meg nyerünk összesen kettőt egész évben. Jujjdejólesz.
Bazzani
Viccet félre téve, így külső szemlélőként, azért nem tűnik ennyire katasztrófálisnak a helyzet. Az O-fal rosszabb már nem nagyon lehet mint tavaly, míg a Megatron nélküli offens akár még jó is lehet. Eddig nagyon egysíkú volt a Lions játéka. """""Csak"""""" C.Johnson-t kellett valahogy lenémítani v. agyonütni Staffordot és már vége is volt. Nem volt futójáték, és a passzjáték is nagyrészt csak róla szólt. Persze ettől még a legjobb volt a posztján, de lehet rá esély, hogy a távozása új kapukat nyit meg.
Másrészt a védelem a keretet elnézve nem rossz, ráadásul a Lionsnak az egyik legkönnyebb a sorsolása. Lesznek verhető csapatok bőven: NFC East-ben senki sem túl konzisztens (sajnos mi sem), AFC South-ban is bőven van keresnivalója a csapatnak, ahogy a Saints és a Rams ellen is. Emellett az is ott van, hogy a csoporton belül a Packers-t az utóbbi években egyszer mindig legyőzték, a Bearst az utóbbi két évben pedig oda vissza is sikerült. Persze ez nem szent írás, erősebbek, de a csoport meccsek mindig kiélezettek. A PO-ra még én sem látok sok esélyt, de azért egy X-es szezon körül még összejöhet.
több mint 9 éve
Bush annyira gyenge, hogy arra nincsenek szavak, Van Noy kezdő, Swanson a liga egyik legrosszabb centere lesz, Riddick egy alagúton nem tudna átfutni stb.Bármennyire is szeretnék ezzel nem tudok, NEM egyet érteni!
Bazzani
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Max elkapasokban nagy hátrányban, 3 és 12es szituációkban, garbage-ban. Tavaly is igy szerezte a yardjai tobb mint felét 😉Nálam riddick kezdő rb. Nyugi, jó lesz 😀Ezt a Rowe trade-et mi is megcsinálhattuk volna.Úgy feldobtál, hogy megyek átnézem a fantasy csapataimat, hány Detroit játékosom van és meglesem kivel tudnám kicserélni őket😊)
De BB régi cipőpucolója (gyk Quinn) meg van elégedve a CB sorunkkal.
Szerintetek hány hetet él meg Caldwell a csapatnál? Az én tippem, hogy a bye week-kor kirúgják és Austin viszi tovább a csapatot.
Eddig próbáltam csendben/nyugodtan tűrni ezt az egészet de ez a keret nevetséges. Mondom majd a keretszűkítésnél orvosolja a problémákat ez a zseni duó...
Bush annyira gyenge, hogy arra nincsenek szavak, Van Noy kezdő, Swanson a liga egyik legrosszabb centere lesz, Riddick egy alagúton nem tudna átfutni stb.
Bazzani
Pari
peach
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Nálam riddick kezdő rb. Nyugi, jó lesz 😀Ezt a Rowe trade-et mi is megcsinálhattuk volna.Úgy feldobtál, hogy megyek átnézem a fantasy csapataimat, hány Detroit játékosom van és meglesem kivel tudnám kicserélni őket😊)
Szerintetek hány hetet él meg Caldwell a csapatnál? Az én tippem, hogy a bye week-kor kirúgják és Austin viszi tovább a csapatot.
Eddig próbáltam csendben/nyugodtan tűrni ezt az egészet de ez a keret nevetséges. Mondom majd a keretszűkítésnél orvosolja a problémákat ez a zseni duó...
Bush annyira gyenge, hogy arra nincsenek szavak, Van Noy kezdő, Swanson a liga egyik legrosszabb centere lesz, Riddick egy alagúton nem tudna átfutni stb.
Bazzani
Pari
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Ezt a Rowe trade-et mi is megcsinálhattuk volna.Úgy feldobtál, hogy megyek átnézem a fantasy csapataimat, hány Detroit játékosom van és meglesem kivel tudnám kicserélni őket😊)
Bazzani
Szerkesztette: Pari
több mint 9 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/773255709567823872Úristen ezt is minek, egy szar játekos.
empty taxi
Nevetséges amit csinálunk.
több mint 9 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/773255709567823872

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ezt a Rowe trade-et mi is megcsinálhattuk volna.De BB régi cipőpucolója (gyk Quinn) meg van elégedve a CB sorunkkal.
több mint 9 éve
Sanszos 😀Aztán meg nyerünk összesen kettőt egész évben. Jujjdejólesz.Ahogy ismerem magunkat az tuti mi leszünk oda-vissza...
Bazzani
davemayer
több mint 9 éve
Aztán meg nyerünk összesen kettőt egész évben. Jujjdejólesz.Ahogy ismerem magunkat az tuti mi leszünk oda-vissza...
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal