Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 822 — Whoops, looks like something went wrong.
Jahvid Best kijutott az olimpiára😊
 www.freep.com/story/sports/olympics/2016/07/16/jahvid-best-rio-olympics-st-lucia/87199444/
oleewear
Csak ironizálásként: Lehet több sikerélménye lesz :-P
ThundersNFL
Aham, végül is tagja volt egy PO-s Lionsnak, amit az elmúlt ikszezercsilliárd évben kevesen mondhatnak el magukról.

Arról meg mondjuk nem feltétlenül ő tehet, hogy kinyírták az agyrázkódások. Kb. a legköcsögebb sérülés, ami egy életre kinyírja az embert, de a karrierjének is annyi.

több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 www.freep.com/story/sports/olympics/2016/07/16/jahvid-best-rio-olympics-st-lucia/87199444/
oleewear
Csak ironizálásként: Lehet több sikerélménye lesz :-P

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
oleewear Detroit Lions 241
több mint 9 éve
nemtudom ki látta:  www.youtube.com/watch?v=_hY_hwZpM58

Szerkesztette: oleewear
több mint 9 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
 www.detroitlions.com/news/news-short/article-1/Lions-release-LB-Stephen-Tulloch/003f1769-4da7-43ec-8dd0-ebfd15db444c
Coolearie
ideje volt már nagyon...
oleewear
Eddig sérült volt. Misit ment at a teszten.
Ha sérülten küldik el akkor többe fajt volna. Ezert vártunk eddig

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
 www.detroitlions.com/news/news-short/article-1/Lions-release-LB-Stephen-Tulloch/003f1769-4da7-43ec-8dd0-ebfd15db444c
Coolearie
ideje volt már nagyon...
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Anquan Boldin is tárgyalgat.

Kellene neki még egy gyűrű úgy tűnik.

több mint 9 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
jövőre lesznek cheerleaderek csempiönship

We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Damian Copeland is megjött a héten. Természetsen egy ex-jaguár WR, bár nálunkmindig sérült volt, így nem játszott még az NFLben. A Louisvilleben anno Teddy dobált neki.
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kroy Biermann látogatóban

több mint 9 éve
A "mindentudó" PFF 4-12 prognosztizált nekunk.
Ők sem tartanak sokra minket 😑

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Lényegtelen jellegű pozitívum, értelmetlen statisztika:
"The Lions have recorded a safety in 12 consecutive seasons, the longest streak in NFL history. The second longest active streak: 2 seasons (BUF, DEN)."

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
Bostic egy félelmetesen buta játékos. Kívánom nektek, hogy sokat legyen fenn a pályán. 😀
tüsi91
Keretben sem lesz, nemhogy pályán.

több mint 9 éve
Így hogy J.Jones is eligazolt, különösen vékonyak vagyunk DE poszton. Jöhet a kukázás, megint.
PintérÁdi
Azért Jones nem egy pótolhatatlan játékos ahogy a másik távozó Tapp sem.
Jött Gillberry és Zettel akik mindketten hasonló stílusú játékot játszhatnak majd mint Jones, leginkább a futás megállítása lesz a feladatuk. Ansah és a tavaly egész jó Devin Taylor lesz felelős a passrush-ért. Meglepetés ember lehet az UDFA Gibson akiről egész jókat lehet olvasni.
Keretszűkítések után még jöhet valaki.
Meglátjuk. ha a fal közepe rendben lesz akkor nem lesz nagy visszaesés. Levy visszatérése a védelem minden részére jó hatással lesz az tuti.

több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Bostic egy félelmetesen buta játékos. Kívánom nektek, hogy sokat legyen fenn a pályán. 😀
több mint 9 éve
Így hogy J.Jones is eligazolt, különösen vékonyak vagyunk DE poszton. Jöhet a kukázás, megint.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Egy szarral több vagy kevesebb, szinte lényegtelen. Ha megéli a végső rostert akkor adunk egy hetedik kört érte.
Bazzani
3-4 Es védekezésben kuka, de 4-3ban elég jó számai voltak az első két évében.
Ez az évnek az az időszaka amikor még bizakodóak lehetünk, úgyhogy én bízom benne, hogy a csapatba kerül.
Lesz majd 16 hét arra hogy keseregjünk 😉

Szerkesztette: PintérÁdi

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Egy szarral több vagy kevesebb, szinte lényegtelen. Ha megéli a végső rostert akkor adunk egy hetedik kört érte.

több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 894
Bostic a fedélzeten. #Championship 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
2015: C

* Round 1 - Pick No. 28 (28) - OG Laken Tomlinson (Duke) nehéz egy év játék alapján megítélni valakit, de egyenlőre igazán pozitívat nehéz lenne róla mondani. Az egesz fal botrány volt 2015-ben és sajnos ő sem emelkedett ki: C

* Round 2 - Pick No. 22 (54) - RB Ameer Abdullah (Nebraska) A labdaelvesztésü a legnagyobb hibája. egyébként nagyon szép jelenetekre számíthatunk még tőle. Visszahordásban és futójátékban is. Nem tudom milyen megosztásban fognak játszani és ki mennyi lehetőséget kap, de én 1000 yardot várnék tőle ha sikerül egy normális falat összerakni. B-

* Round 3 - Pick No. 16 (80) - CB Alex Carter (Stanford) Szinte lehetetlen ítéletet mondani róla, hiszen sérült volt az első szezonjában jövőre meglátjuk. Ha jó teljesítménye fog belépni akkor az egész csapat éves értékelése "B" minősítésre javulhat.

* Round 4 - Pick No. 14 (113) - DT Gabe Wright (Auburn) nem mutatott semmi maradandót: D

* Round 5 - Pick No. 32 (168) - FB Michael Burton (Rutgers) nem egyszerű a blokkolást egyből megtanulni, hétről hétre jobb teljesítményt nyújtott. Nem tudom mennyi szerepet fog kapni jövőre, de én bízom benne: A-

* Round 6 - Pick No. 24 (200) - CB Quandre Diggs (Texas) A hatodik kör és mégis úgy éreztem benne van a tehetség. Jó választás: A

* Round 7 - Pick No. 23 (240) - OT Corey Robinson (South Carolina) hetedik kör. Nem nagyon kapott szerepet. Gondolom nem véletlenül. Harcolni fog hogy egyáltalán csapatba kerülhessen. Pláne hogy két újonc is jött a falba 2016-ban. Szerintem nem fog neki sikerülni: C

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Folytatva a tegnapi értékelést a következő év a 2014-es. Ha van botrányosan rossz draft, akkor ez az volt.

2014: D-

* Round 1 - Pick No. 10 (10) - TE Eric Ebron (North Carolina) egy osztályzat soha nem a játékost sokkal inkább General Managert értékeli. Ez Egy tipikus esete amikor a játékos képessége jók, potenciál is van benne és kiváló értékelést is kaphatna, ha nem az első körben, a top 10-be választottuk volna. Azokhoz az elvárásokhoz messze nem nőtt fel: C

* Round 2 - Pick No. 8 (40) - OLB Kyle Van Noy (BYU) az elmúlt évtized egyik legrosszabb választása. Főleg ha azt is hozzávesszük hogy Feltradeleltünk azért, hogy őt megszerezhessük. Nyomást vártunk volna tőle az irányítón, ehhez képest abszolút nem bevethető tétmeccsen. Teljesen vakon van: F

* Round 3 - Pick No. 12 (76) - C Travis Swanson (Arkansas) tavaly center poszton végig a kezdőben játszott. Szörnyű volt ahogy az egész fal felvette a nyomást. Stafford az életért harcolt és ebbe nem pici szerepe volt neki is: C+

* Round 4 - Pick No. 33 (133) - CB Nevin Lawson (Utah State) Tipikusan olyan poszt ahol több év kell ahhoz hogy a játékos igazán megmutassa mire képes. Én bízom benne mutatott biztató jeleket: B

* Round 4 - Pick No. 36 (136) - DE Larry Webster 2015 szeptember elején kidobtuk a csapatból. Nem sokat élt meg nálunk: F

* Round 5 - Pick No. 18 (158) - DT Caraun Reid (Princeton) Ötödik körben nem várom el a stabil kezdő húzunk aki dominálja a ligát. Idén meglátjuk betudja harcolni magát a csapatba. Én bízom benne: B-

* Round 6 - Pick No. 13 (189) - WR TJ Jones (Notre Dame nem tud konzisztens teljesítményt nyújtani. A harcolni fog a csapatba maradásért 2016-ban: C -

* Round 7 - Pick No. 14 (229) - K Nate Freese (Boston College) az egyetlen pozitívum amit el tudok róla mondani az az hogy csak a hetedik körben választottuk. Szörnyű volt, örülök hogy megszabadultunk tőle: F

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Zepter, imádom

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Zettel az új DE:
 twitter.com/Nbowers28/status/630543701358592004

Mondjuk ez nem tűnik szabályosnak az NFL-Ben 😊

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Azert is váltunk meg Mayhew-tól, mert nem igazan jöttek be a választásai a drafton.

Most hogy mennek a draft értékelések mindenhol, gondoltam csinálok en is egyet. De nem vagyok a PFF úgyhogy nagyon szubjektív 😊
Es en nem a 2016-ot értékelem, hisz arról még fogalmam sincs mennyire fog bejönni, hanem az előző éveket. Szerintem amúgy is legalabb 1-2 év kell ahhoz hogy igazan meg lehessen ítélni.
Kezdem a 2013-as evvel, ami kimagaslóan jól sikerült.

2013: A

Round 1 – Ezekiel Ansah, DE, BYU (5); A legjobb védőjátékosunk volt a 2015-ös évben: A

Round 2 – Darius Slay, CB, Mississippi State (36); Évről évre fejlődik. benne van a potenciál hogy top öt Corner legyen: A+

Round 3 – Larry Warford, G, Kentucky (65); újonc eveben nyújtotta a legjobb teljesítményt. Ugyan a támadófal borzalmas, ő a legjobb játékosa ennek a csapategységnek: A

Round 4 – Devin Taylor, DE, South Carolina (132); 2015-ben rotációs játékosként remekül szerepelt a meccseken. Egy negyedik körös játékostól ez jó: B+

Round 5 – Sam Martin, P,
Appalachian State (165);nem rajongtam hogy ilyen játékost húzunk, de az egyik legjobb a posztján. A nyomás alatt is bizonyít igazán fontos meccsen akkor lesz tökéletes az Értékelése:
A-

Round 6 – Corey Fuller, WR, Virginia Tech (171); Én a Draft végén már nem várnék csodát. Nem tud folyamatos jó teljesítménye nyújtani vagy igazán kitűnni, de negyedik számú elkapónak elfogadható: B-

Round 6 – Theo Riddick, RB, Notre Dame (199); A tipikus esete mikor hátsó körbe gyémántot találsz. A csapot harmadik számú célpontjává nőtte ki magát. vezette a Ligát elkapásokba is elkapásból szerzett Yardokban is a futók között 2015-ben. Mindezt úgy hogy második illetve harmadikszámú futó volt: A+

Round 7 – Michael Williams, TE, Alabama (211); A posztján semmit nem tudott alkotni. Próbálták támadófalembernek átképezni, de nem sok eredménnyel: C

Round 7 – Brandon Hepburn, ILB, Florida A&M (245); Bevallom azt sem tudom hogy kicsoda de a 245. helyen nem is várod el valakitől hogy egyáltalán rosteren tudjon maradni: D

One Team
One Detroit
One Pride